Hilton Tulum Riviera Maya

  • Tulum, Mexico
  • Plus

Om hotellet

Luksus ved stranden med all inclusive

Hilton Tulum Riviera Maya er et moderne all inclusive-hotell ved stranden like utenfor Tulum. Her er det flere restauranter med smaker fra hele verden og bassenger for både store og små med utsikt over havet og svaiende palmer.

Omgivelsene er rolige og foran hotellet ligger den hvite sandstranden med solsenger og parasoller. Ønsker du å våkne til den kanskje vakreste utsikten, kan du bestille rom med havutsikt.

Basseng for både ro og lek

Her er det hele åtte bassenger ved stranden. Du får både strålende utsikt over havet, og muligheter for avkjølende badestunder og rolig avslapping på en solseng. For familier og barn er det et basseng med vannsprutende figurer og små sklier.

Buffeer, italiensk, meksikansk og grill

På Hilton Tulum Riviera Maya er all inclusive inkludert i reisens pris og her er det et stort utvalg av mat og drikke. Velg blant sjenerøse buffeer hvor du kan komponere din egen favorittallerken og menyer med smaker fra hele verden i en av hotellets restauranter og barer.

Barneklubb og spa

De yngste gjestene kan være med og spille bordtennis, lage piñataer og møte nye venner i hotellets barneklubber og lekerom. Ønsker du å skjemme deg selv litt bort en stund, kan du bestille et spabesøk i nabohotellet Conrad Tulum Riviera Mayas luksuriøse spa-avdeling, som tilbyr behagelige spabehandlinger.

  • Antall rom : 735

Kort om hotellet

Utendørsbasseng/Barnebasseng
Ja/Ja
Sentrum/Shopping
26 km/26 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2 timer og 15 min.

Gjennomsnittstemperatur i Tulum

Adresse og telefon

Adresse
Carretera Cancún Tulum 307. Tulum, Quintana Roo, México 77774, Mexico
Telefon
+52 998 432 0195

Viktig informasjon

Resepsjon 24 timer
Ja
Antall rom
735
Parkering
Ja
Støynivå
Noe forstyrrende
Trafikk
Lokaltrafikk

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Tv
Ja

Mat og drikke

All inclusive

Mat og drikke Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med lokal vin, øl, brus eller vann. Nasjonal alkohol, vin, øl, brus og mineralvann, barservering til kl. 24 (anviste barer/tider).

Velg blant spesialitetsrestauranter som serverer meksikansk, italiensk og sjømat. Måltider serveres à la carte eller buffeer. Restauranten Enclave lounge er for Enclave-gjester.

For øvrig All inclusive-innhold og tider kan endres i løpet av sesongen, for eksempel i begynnelsen og slutten av sesongen eller hvis antall gjester er lavt.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Bassengbar
Ja
Frokost
Buffé
Lunsj
Buffé
Middag
Buffé
All inclusive
Ja

Avstand

Shopping
26 km
Sentrum
26 km
Flyplass
98 km

Strand

Bad/strand (maks avstand)
100 m
Type strand
Sandstrand, Steinstrand
Solsenger på stranden uten kostnad
Ja

Basseng

Utendørsbasseng
Ja
Basseng
8
Barnebasseng
Ja
Basseng
Ja

Avslapping

Spa på søsterhotellet Conrad Tulum Riviera Maya. Spa- og skjønnhetsbehandling mot en kostnad.

Spa
Ja
Gratis adgang til spa/velværeområde
Nei
Badstue
Ja

Sport

Treningsrom
Ja

Vår service: Døgnet rundt i TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-11-01 til 2024-05-01
  • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

I TUI-appen, kan du kontakte guidene våre døgnet rundt, via mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din smarttelefon eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å komme i kontakt med TUIs guider på, når det måtte passe deg. Under "spør guidene" i appen, og myTUI på tui.no, kan du sende beskjeder og få raskt svar, både før og i løpet av ferien din. Du trenger bare å laste ned TUI-appen og aktivere den med mobilnummeret og e-postadressen du oppga da du bestilte reisen, i tillegg til ditt bestillingsnummer. I appen finner du også aktuell informasjon om ditt fly, hotell, reisemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hver dag, døgnet rundt

  • "Spør guidene" finner du både i TUI-appen og under myTUI på tui.no.
  • Tjenesten er tilgjengelig med en gang du har bestilt reisen.
  • Før avreise svarer vi deg i løpet av et døgn, og når du er på ferie svarer vi så fort vi kan, vanligvis i løpet av 30 minutter.
  • Døgnet rundt kan du også, hvis det haster, nå guidene på telefon. Nummeret finner du i TUI-appen fra et døgn før du ankommer reisemålet. Har du ikke lastet ned TUI-appen får du nummeret på SMS før du reiser.

Service på flyplassen

Har du bestilt busstransfer vil du i TUI-appen motta informasjon om bussens nummer og hvor den står parkert. I tillegg finnes TUIs engelsktalende guideteam på flyplassen. Har du bestilt taxitransfer møter sjåføren deg på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger. Ca. 11 timer og 25 minutter med direktefly fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Transfertid

Estimert transfertid ca. 2 timer og 15 minutter. Bestill busstransfer eller privat transport med taxi eller minibuss. Når du bestiller turen vil du se hvilke transferalternativer som er tilgjengelige. Her kan du lese mer om transfer »

Avstand

Shopping
26 km
Sentrum
26 km
Flyplass
98 km

Strand

Bad/strand (maks avstand)
100 m
Type strand
Sandstrand, Steinstrand
Solsenger på stranden uten kostnad
Ja