Ocean Coral Turquesa by H10

  • Puerto Morelos, Mexico

Om hotellet

  • 5*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

De Luxe-hotell ved havet med all inclusive

Hotell Ocean Coral Turquesa by H10 ligger rett ved stranden i Puerto Morelos-området. Et stort all inclusive-hotell med et variert utvalg av både mat og drikke. Ønsker du å bo ekstra bra bestiller du rom med Privilege-service. Det er også en voksendel som heter El Beso.

Hotellet ligger i et fredet naturområde der mye av den opprinnelige mangroveskogen er bevart, noe som gjør hotellområdet grønt og frodig.

Fire basseng

Ved et av bassengene finner du doble solsenger med myke madrasser. Barnebassenget ligger like ved hotellets egen internasjonale barneklubb for barn 4-12 år. Her ligger også et av voksenbassengene. Det finnes et aktivitetsbasseng og et rolig bassengområde uten aktiviteter.

Treningsrom, spa og underholdning

Treningsrommet ligger i hotellets spa som tilbyr mange ulike massasje- og spabehandlinger. Show og underholdning om kvelden. Et av bassengene gjøres om til loungebar med musikk og dempet belysning.

À la carte-restauranter og espresso

I tillegg til bufférestauranter er det flere à la carte-restauranter og et creperie. Mike´s Coffee serverer både espresso og kaffe latte.

Privilege

Bestiller du rom med Privilege-service er en rekke ulike fordeler inkludert, blant annet tilgang til lounge, VIP-restaurant og et privat strandavsnitt med servitør og balinesiske solsenger. Du kan lese mer om dette under "Om hotellet".

  • Antall rom : 591

Kort om hotellet

Bad/strand
20 m - 150 m
Utendørsbasseng/Barnebasseng
Ja/Ja
Sentrum/Shopping
8 km/29 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 20 min

Gjennomsnittstemperatur i Puerto Morelos

Adresse og telefon

Adresse
S.M 12 Mza 15 lote 1-02, 1-03, Puerto Morelos, Mexico.
Telefon
+52 -998 287 21 00

Viktig informasjon

En turistskatt på ca. kr 12 (ca. 26 MXN) per rom og natt betales til hotellet ved ankomst. Kun kontanter aksepteres, amerikanske dollar (USD) eller meksikanske pesos (MXN).

Privilege Med Privilege-service får du blant annet badekåper og tøfler på rommet, et større utvalg i minibaren, lounge med tv, frokost på rommet, snacks på dagtid, room service, bibliotek med dvd-filmer for både barn og voksne, fri bruk av pc samt WiFi i loungen. VIP-restaurant, et privat strandområde med servitør og 10% rabatt i hotellets spa.

Resepsjon 24 timer
Ja
Offisiell klassifisering
*****
Bygget
2007
Antall rom
591
Strømstyrke
110
Adapter er nødvendig
Ja
American Express
Ja
MasterCard
Ja
Visa
Ja
Område
Strandområde
Parkering
Ja
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja
Trafikk
Lokaltrafikk

Rommene

WiFi
Ja
Juniorsuite
45 m2
Minisafe
Ja
Minisafe uten kostnad
Ja
Luftkondisjonering
Ja
Luftkondisjonering mot kostnad
Ja
Takvifte
Ja
Minibar
Ja
Roomservice
Ja
Rengjøring
7 dager per uke
Hårføner
Ja
Kaffetrakter
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Bad/dusj og wc
Ja

Senger

Grand lit
135x200 cm
Grand lit
Ja

Mat og drikke

Middagsantrekk i noen all inclusive-restauranter: Herrer - langbukser og ingen bare skuldre. Damer - ikke flip-flops eller shorts.

All inclusive

Mat og drikke Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med lokal vin, øl, brus eller mineralvann. Nasjonal alkohol, vin, øl, brus og mineralvann, barservering i anviste barer/tider til kl. 06.

Frokost kl. 6-11, lunsj kl. 11-17.30, middag kl. 18-22. Ulike bufféer serveres hver dag over en 14-dagers periode.

Hotellet har flere à la carte-restauranter og eksklusiv Fine Dining-restauranter. Tre à la carte restauranter er inkludert og tre Fine Dining-restauranter kan besøkes en gang i løpet av en 7-dagers periode, bord må forhåndsbestilles. Noen av restaurantene ønsker gjester over 18 år velkommen. Creperiet serveres også middag.

Snacks visse tider på dagen. Mike´s coffee er åpen kl. 10-22.

Baren Route 66 serverer amerikanske retter, som hamburgere, og er åpen kl. 22-06.

Sport og underholdning Trimrom, tennisbane og multifunksjonsbane. Sportsaktivitetsprogram og konkurranser. Kveldsunderholdning alle dager i uken.

Internasjonal barneklubb i alderen 4-12 år med minidisko, leker og konkurranser. Teen Club for 12–17 åringer med Play Station, WiFi med mer.

For øvrig Eksakte åpningstider for restaurant og barer meddeles ved ankomst. Enkelte aktiviteter er inkludert til begrensede tider. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen. Bor du i et Privilege-rom, har du ubegrenset tilgang til Fine Dining-restauranter.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Bassengbar
Ja
Snackbar
Ja
Frokost
Buffé
Lunsj
Buffé
Middag
Buffé
All inclusive
Ja
Middagsantrekk
Ja
Kleskode
Ikke shorts
Minimarked på hotellet
Ja

Avstand

Hotellpersonalet bærer bagasjen
Ja
Shopping
29 km
Minimarked
5 km
Sentrum
8 km

Strand

Av og til blåser det inn tang og sjøgress på stranden, men hotellet renser stranden kontinuerlig. Vannet kan også bli grumsete.

Bad/strand (korteste avstand)
20 m
Bad/strand (maks avstand)
150 m
Type strand
Sandstrand

Basseng

Utlån av bassenghåndkle.

Utendørsbasseng
Ja
Basseng
3
Barnebasseng
Ja
Barnebasseng
1
Separat barnebasseng
Ja
Dybde i barnebasseng
30 cm
Basseng
Ja
Ferskvannsbasseng
Ja
Bassenghåndkle
Ja
Bassenghåndkle uten kostnad
Ja
Boblebad
Ja
Badestige
Ja

Avslapping

Spa
Ja
Massasje
Ja
Frisør
Ja
Badstue
Ja

Sport

Treningsrom
Ja
Tennis
Ja

Barn og ungdom

Internasjonal barneklubb
Ja
Barneseng
Ja
Barnestol i restaurantene
Ja
Lekeplass
Ja

Tilgjengelighet

Bygninger
4
Antall etasjer i den laveste bygningen
3
Heis
Ja
Heisdør (bredde)
78 cm
Handikaptilpassede rom/leiligheter (på forespørsel)
4
Romdør (bredde)
84 cm
Baderomsdør (bredde)
80 cm

Vår service: TUI-guider på hotellet og TUI-appen døgnet rundt

  • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Møt TUI-guidene på hotellet

Vårt internasjonale guideteam er på hotellet minst et par ganger i uken. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie.

Service via TUI-appen døgnet rundt

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss når det passer deg. Under Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Komme til hotellet

Flytid

Flytiden varierer avhengig av hvilken dato og flyløsning du velger. Det tar cirka 12 timer med direktefly fra Oslo Lufthavn Gardermoen. På rutefly med en eller flere mellomlandinger, vil total reisetid variere mellom 15 og 20 timer.

Transfertid

Det tar ca. 20 min fra flyplassen i Cancun til Puerto Morelos. Bestill transferbuss eller privat transport med taxi eller minibuss. Når du bestiller vil du se alternativene som er tilgjengelige. Her kan du lese mer om transport

Avstand

Hotellpersonalet bærer bagasjen
Ja
Shopping
29 km
Minimarked
5 km
Sentrum
8 km

Strand

Av og til blåser det inn tang og sjøgress på stranden, men hotellet renser stranden kontinuerlig. Vannet kan også bli grumsete.

Bad/strand (korteste avstand)
20 m
Bad/strand (maks avstand)
150 m
Type strand
Sandstrand

Kundevurderinger

Greit hotell

  • 4 av 10
Fra vi satt vår fot på hotellet ble det mas om penger. De ville ha driks for å ta oss i mot. De skulle selge opp fra Privilege til noe enda bedre. Men hva det ville gi oss ikke lett å skjønne. Ble anbefalt av personellet på hotellet om å gi mye driks for å få god service, noe som vi forventer med alt prisen vi hadde betalt for ferien og dyreste mulighet fra TUI. Renhold var dårlig, tror ikke rommet ble vasket en gang, var møkkete når vi kom. Boblebad på terrassen som er ett trekkplaster var skikkelig skitten og ble derfor ikke brukt. Uhygienisk rett og slett. Ble byttet håndkle og red opp seng som eneste. Prøvde å ta kontakt på TUI på app for å bytte rom, men ble ikke kontaktet tilbake. Det var grunnet utsikt og møkkete rom. Mini baren skulle fylles opp hver dag, første uken ble det kun fylt på med vann, måtte si i fra for å få øl. Andre uken var det tydeligvis skift bytte og nye folk da ble minibar fylt opp samt det kom inn med oppredning av sengene for natten og nye håndkle. Maset om å gi driks for å få service er det som er verst. Veldig dyrt å handle i butikken, 10 USD for en pose potetgull på 160 gr.. Men slik er det vel når det ligger så pass "øde" til. Vil nok ikke velge dette hotellet en gang til eller anbefalt det til andre.