Mat og drikke
Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med lokal vin, brus eller vann i hovedrestauranten Le Caroubier. Nasjonal alkohol, vin, øl, brus og mineralvann, barservering 24 t (anviste barer/tider).
Kontinental frokost kl. 6–7
Frokostbuffé kl. 7–10
Lunsjbuffé kl. 12–15
Middagsbuffé kl. 19–21.30
Du kan også bestille bord i hotellets tre à la carte-restauranter. Velg mellom fiskerestauranten og den marokkanske. Bordbestilling kreves.
Bassengbaren Olivia serverer sen frokost kl. 10–11 og lunsj kl. 12–15.
Hotellets fjerde restaurant er ikke inkludert i all inclusive.
Restaurant- og bartider meddeles ved ankomst.
Sport og underholdning
Treningsrom, 2 tennisbaner (grus), tennistimer, bordtennis, dart, boule, workout og vanngymnastikk.
Aktiviteter på dagtid og rolig kveldsunderholdning hver dag.
Enkelte aktiviteter er inkludert til begrensede tider.
For øvrig
Innholdet kan endres i løpet av sesongen.