Mon Reve Hotel

  • Cervinia, De italienske Alpene, Italia

Om hotellet

  • 3*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Rustikk hotell med peis

Mon Reve Hotel ligger rett utenfor sentrum av Cervinia, midt i en rød bakke, så har kan du bare spenne på skiene og dra. I tillegg finner du nærmeste heis ett minutt unna. Hotellet har frokostrom og en loungebar med peis.

Mon Reve Hotel har bare 25 rom og alle er oppkalt etter forskjellige landsbyer i nærheten. Hotellet ligner en koselig alpinhytte hvor alt interiør er laget av tre og stein.

Frokostrom og loungebar

Start gjerne dagen med frokostbuffeen som er inkludert i reisens pris. Loungebaren har peis med myke sofaer som er perfekte for avkobling etter en dag i bakken.

Nær landsbyen

Det tar omtrent et kvarter å gå ned til sentrum av Cervinia. Hotellet tilbyr også transport hvis du er sliten etter all skikjøring. Ett minutt unna ligger stolheisen Cretaz, som tar deg til andre bakker.

  • Antall rom : 25

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
1.5 km/1.5 km
Bar
Ja
Transfertid
Omtrent 2 timer og 15 minutter

Gjennomsnittstemperatur i Cervinia

Adresse og telefon

Adresse
Via Giomein, 45 11028 Cervinia, Italy
Telefon
+39 0166 940244

Viktig informasjon

Transferbussen har ikke mulighet til å stoppe rett utenfor hotellet, men du blir sluppet av et lite stykke unna. Der blir du hentet av en liten buss/bil som kjører deg til hotellet.

En turistskatt betales til hotellet, ca. kr. 10 per person per natt. Gjelder alle som har fylt 12 år.

Det er en bod for skiene med støvelvarmere.

Offisiell klassifisering
***
Bygget
2009
Antall rom
25
Område
Naturområde
WiFi
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Dobbeltrom
14 m2
Minisafe
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Dusj/wc
Ja

Senger

Enkeltseng
Ja

Mat og drikke

Frokost er inkludert.

Bar
Ja
Frokost
Buffé
Frokost
Ja
Frokostrom
Ja

Avstand

Shuttlebuss til Cervinias sentrum uten kostnad fra kl. 16 til midnatt.

Det er ca. 10 min. å gå til skiskolens oppmøtested.

Shopping
1.5 km
Sentrum
1.5 km

Avslapping

Spa
Nei

Sport

Treningsrom
Nei

Barn og ungdom

Barneseng kan leies for ca. kr. 100 per natt og betales direkte til hotellet ved innsjekking eller utsjekking. Kontakt vår kundeservice på 67 11 50 00 for å gjøre en forespørsel.

Barneseng
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja
Hotellområdet er egnet for rullestolbrukere
Nei

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-13 til 2024-04-08

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Anslått transfertid med buss er 2 timer og 15 minutter. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å bestill "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her.

Avstand

Shuttlebuss til Cervinias sentrum uten kostnad fra kl. 16 til midnatt.

Det er ca. 10 min. å gå til skiskolens oppmøtested.

Shopping
1.5 km
Sentrum
1.5 km