Excelsior Planet

  • Cervinia, De italienske Alpene, Italia

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Midt i sentrum og nær bakkene

Hotel Excelsior Planet ligger et steinkast fra hovedgaten i Cervinia. Dette stilfulle hotellet har spa, en populær restaurant og egen vinkjeller. Fra hotellet har du fantastisk utsikt over Monte Cervino/Matterhorn og bakkene. Halvpensjon er inkludert.

I tillegg til å bo midt i landsbyen, er du også i nærheten av heisene. Stolheisen Cretaz ligger bare 50 meter fra hotellet.

Restaurant og vinkjeller

Hotellpersonalet er veldig stolte av sin fine restaurant som er populær i landsbyen. Til middag kan du velge fra en vinmeny med over 400 forskjellige viner, som hentes fra hotellets egen vinkjeller.

Avslapning

Skjem deg bort i hotellets spa, hvor du kan ta en stund i boblebadet, det tyrkiske badet og badstuen. Ønsker du enda mer luksus, kan du besøke velværesenteret Le Grenier, hvor du kan unne deg en skjønnhetsbehandling. Hotellet har også en bar og loungedel med en avslappet atmosfære.

Spesielle regler gjelder for spedbarn, les mer under "Om hotellet" og "Viktig informasjon".

  • Antall rom : 56

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
50 m/100 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Omtrent 2 timer og 15 minutter

Gjennomsnittstemperatur i Cervinia

Adresse og telefon

Adresse
Via Planet 1, Breuil-Cervinia, Aosta Valley, 1102, Italy
Telefon
+39 0166 949426

Viktig informasjon

Barneseng er obligatorisk for barn under to år. Kostnaden for den er ca. kr 200 per natt som betales direkte til hotellet ved inn- eller utsjekking. Prisen for barnesengen inkluderer frokost for barnet.

En lokal skatt betales direkte til hotellet, ca. kr 16 per person per natt.

Offisiell klassifisering
****
Antall rom
56

Internett

WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Bad/dusj og wc
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon er inkludert med frokostbuffé og en fire-retters middagsmeny. Vann i restauranten og i barene er mot en kostnad.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé
Middag
Meny
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja

Avstand

Til stolheisen Cretaz er det omtrent 1 minutt å gå, til Maison-taubanen og skiskolens møteplass tar det ca. 20 minutter å gå.

Shopping
100 m
Sentrum
50 m

Avslapping

Spa
Nei
Wellness-area
Ja
Massasje
Ja
Badstue
Ja

Sport

Treningsrom
Nei
Treningsrom
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-13 til 2024-04-08

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Anslått transfertid med buss er 2 timer og 15 minutter. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å bestill "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her.

Avstand

Til stolheisen Cretaz er det omtrent 1 minutt å gå, til Maison-taubanen og skiskolens møteplass tar det ca. 20 minutter å gå.

Shopping
100 m
Sentrum
50 m