Excelsior Planet

  • Cervinia, De italienske Alpene, Italia

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Midt i sentrum og nær bakkene

Hotel Excelsior Planet ligger et steinkast fra hovedgaten i Cervinia. Dette stilfulle hotellet har spa, en populær restaurant og egen vinkjeller. Fra hotellet har du fantastisk utsikt over Monte Cervino/Matterhorn og bakkene. Halvpensjon er inkludert.

I tillegg til å bo midt i landsbyen, er du også i nærheten av heisene. Stolheisen Cretaz ligger bare 50 meter fra hotellet.

Restaurant og vinkjeller

Hotellpersonalet er veldig stolte av sin fine restaurant som er populær i landsbyen. Til middag kan du velge fra en vinmeny med over 400 forskjellige viner, som hentes fra hotellets egen vinkjeller.

Avslapning

Skjem deg bort i hotellets spa, hvor du kan ta en stund i boblebadet, det tyrkiske badet og badstuen. Ønsker du enda mer luksus, kan du besøke velværesenteret Le Grenier, hvor du kan unne deg en skjønnhetsbehandling. Hotellet har også en bar og loungedel med en avslappet atmosfære.

Spesielle regler gjelder for spedbarn, les mer under "Om hotellet" og "Viktig informasjon".

  • Antall rom : 56

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
50 m/100 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Omtrent 2 timer og 15 minutter

Gjennomsnittstemperatur i Cervinia

Adresse og telefon

Adresse
Via Planet 1, Breuil-Cervinia, Aosta Valley, 1102, Italy
Telefon
+39 0166 949426

Viktig informasjon

Barneseng er obligatorisk for barn under to år. Kostnaden for den er ca. kr 200 per natt som betales direkte til hotellet ved inn- eller utsjekking. Prisen for barnesengen inkluderer frokost for barnet.

Offisiell klassifisering
****
Antall rom
56
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Bad/dusj og wc
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon er inkludert med frokostbuffé og en fire-retters middagsmeny. Vann i restauranten og i barene er mot en kostnad.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé
Middag
Meny
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja

Avstand

Til stolheisen Cretaz er det omtrent 1 minutt å gå, til Maison-taubanen og skiskolens møteplass tar det ca. 20 minutter å gå.

Shopping
100 m
Sentrum
50 m

Avslapping

Spa
Nei
Wellness-area
Ja
Massasje
Ja
Badstue
Ja

Sport

Treningsrom
Nei
Enkelt utstyrt treningsrom
Ja

Vår service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gjelder fra 2024-12-16 til 2025-04-07

Skriv til oss i TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi svarer på spørsmål som måtte dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Møt Crystal Ski-guidene

På skistedet der du er, har vi guider fra vårt søsterselskap Crystal Ski Holidays som gjerne svarer på spørsmål og gir råd om de beste bakkene. Noen ganger møter de også opp på flyplassen og på hotellet.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Anslått transfertid med buss er 2 timer og 15 minutter. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å bestill "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her.

Avstand

Til stolheisen Cretaz er det omtrent 1 minutt å gå, til Maison-taubanen og skiskolens møteplass tar det ca. 20 minutter å gå.

Shopping
100 m
Sentrum
50 m