Reiser
til
Israel

Pris fra

...

Våre hotell

12 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

  • Vann (1,5 l)9,-
  • Lunsj100,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaShekel (ILS)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadJerusalem
  • SpråkHebraisk
  • Befolkning9031000

Reiser til Israel

Israel

Langs den israelske middelhavskysten er klimaet temperert, noe som betyr at været i Tel Aviv er perfekt for deg som vil kombinere by og strandliv i ferien. Israel har også kystlinje til det saltrike Dødehavet og mot det hele-året-rundt-varme Rødehavet i sør.

En rik og lang historie

Israels hovedstad Jerusalem er et hellig sted for alle de tre abrahamittiske religionene. Siden landet er inngangsporten mellom Asia, Egypt og det afrikanske kontinentet, har området vært en arena for både handel og invasjon. Nesten alle de store og gamle riker har vært her – fra romere, persere og ottomaner til briter og mongoler. De eldste funnene vitner om at her levde våre forfedre allerede under forhistorisk tid for 50 000 år siden.

Tel Aviv – byen som aldri sover

Til tross for sin lille størrelse er Israel et land med mange påvirkninger og kulturer. Hebraisk er det offisielle språket, men også arabisk er et anerkjent språk som snakkes av om lag 20 prosent av landets befolkning. I tillegg er russisk, fransk, amharisk og jiddisk anerkjente minoritetsspråk. Det faktum at det er et land med flere kulturelle påvirkninger, er ikke minst merkbar i Tel Aviv. Her kan du kjøpe nasjonalretten falafel eller en irakisk sabich som du kan nyte mens du beundrer den klassiske tyske arkitekturstilen Bauhaus. Om kvelden kan du utforske det livlige og moderne utelivet der det ikke er vanskelig å finne trendy klubber og barer.

Reise til Israel med TUI

Våre reiser til Israel og Tel Aviv går med rutefly, noe som betyr at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt onlinesenter via telefon, e-post eller SMS både før og under reisen.

Ferietilbud i/på Israel