Reiser
til
Nord-Goa

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Panaji
  • 1,5 liter vannca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaIndisk rupi (INR)
  • Tidsforskjell+4,5 timer
  • HovedstadNew Delhi
  • SpråkHindi, engelsk
  • Befolkning1 324 000 000

Reiser til Nord-Goa

Nord-Goa

Noen av Indias mest kjente og besøkte sandstrender ligger nord på Goa.

Calangute er den største og mest populære badebyen på Goa med mange restauranter, coffee shops, banker og reisearrangører i byen. Her finner du også kirken St.Alex.

Calangute og Candolim

Langs stranden i Calangute ligger det mange små beach shacks, her kan du også prøve forskjellige vannsporter. Det kan være en lur måte å slippe unna de til tider pågående strandselgerne....

Candolim har like fine strender som Calangute, men her er det en litt roligere atmosfære og restauranter og butikker ligger spredt. På stranden er det utleie av windsurfingbrett, men utvalget av vannsporter er mindre enn på Calangute-Baga.

I Candolim er det mange som liker å tilbringe kvelden på en beach chack med føttene i sanden og en kald drikke i hånden. I Baga og Calangute er nattelivet litt mer variert og livlig. Her er det mange restauranter og diskoteker som tiltrekker seg et yngre publikum av både lokale og internasjonale turister.

Fargerike markeder

På alle Goas badesteder finner du en mengde småbutikker, håndverkere og markeder, Å streife blant fargerike silkestoffer, fantasifulle smykker og lærvarer er en drøm for alle shoppingglade, spesielt hvis du er glad i å prute med de snakkesalige selgerne!

Du får en passelig dose kultur hvis du vandrer omkring blant de pastellfargede kolonihusene og hindutempler i Goas hovedstad Panjim.

Ferietilbud i/på Nord-Goa

Hotell - Nord-Goa

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Nord-Goa Vise alle hotell på Goa