La Plage

 • Lite & familiært
 • Kokkari, Samos, Hellas
 • Plus
 • TUIs kundevurderinger:

Om hotellet

 • WiFi

Ved stranden og sentral beliggenhet

La Plage er ett av våre mest ettertraktede hoteller på Samos. Det familiedrevne hotellet har best tenkelige beliggenhet, både sentralt og nær stranden.

Mange tilbakevendende gjester.

Spaser til Kokkari

Du bor nær stranden og med gangavstand til Kokkaris havnepromenade og bykjernen med shopping. Den indre gårdsplassen ved La Plage er ekstra vakker når roser og hortensiaene står i blomst.

Lyse dobbeltrom med balkong.

 • Antall rom : 17

Kort om hotellet

Bad/strand
25 m
Utendørsbasseng/Barnebasseng
Nei/Nei
Sentrum/Shopping
500 m/500 m
Restaurant/Bar
Nei/Nei
Transfertid
ca. 40 min

Gjennomsnittstemperatur i Kokkari

Adresse og telefon

Adresse
Kokari, 83 100 Samos, Greece
Telefon
+30 -22730 924 05

Viktig informasjon

Minisafe ca. 80,-/uke. Tilgang til felles kjøleskap.

Luftkondisjonering bestilles og betales på stedet, cirka 90,-/natt.

Lite sted med gjennomgangstrafikk. Trafikken kan forstyrre enkelte rom.

 • WiFi mot kostnad i noen fellesområder
Resepsjonen er åpen dagtid
Ja
Offisiell klassifisering
A
Bygget
1987
Antall rom
17
Strømstyrke
220
Område
By
WiFi
Ja
Støynivå
Til tider forstyrrende
Trafikk
Gjennomgangstrafikk

Rommene

Dobbeltrom
16 m2
Luftkondisjonering
Ja
Luftkondisjonering mot kostnad
Ja
Rengjøring
6 dager per uke
Dusj/wc
Ja

Senger

Enkeltseng
90x190 cm
Sovesofa
90x190 cm
Enkeltseng
Ja

Mat og drikke

Restaurant
Nei
Bar
Nei
Frokost
Kontinental

Avstand

Bussholdeplass
100 m
Shopping
500 m
Minimarked
50 m
Sentrum
500 m
Minibank
500 m

Strand

Bad/strand (korteste avstand)
25 m
Type strand
Rullesteinstrand

Basseng

Utendørsbasseng
Nei
Barnebasseng
Nei
Bassenghåndkle
Nei

Avslapping

Spa
Nei

Sport

Treningsrom
Nei

Barn og ungdom

Barneseng
Ja

Tilgjengelighet

Bygninger
2
Antall etasjer i den laveste bygningen
2
Heis
Nei
Hotellområdet er egnet for rullestolbrukere
Nei
Romdør (bredde)
76 cm
Baderomsdør (bredde)
65 cm

Vår service: Døgnet rundt i TUI-appen

 • Gjelder fra 2024-05-06 til 2024-10-08

I TUI-appen, kan du kontakte guidene våre døgnet rundt, via mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din smarttelefon eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å komme i kontakt med TUIs guider på, når det måtte passe deg. Under "spør guidene" i appen, og myTUI på tui.no, kan du sende beskjeder og få raskt svar, både før og i løpet av ferien din. Du trenger bare å laste ned TUI-appen og aktivere den med mobilnummeret og e-postadressen du oppga da du bestilte reisen, i tillegg til ditt bestillingsnummer. I appen finner du også aktuell informasjon om ditt fly, hotell, reisemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hver dag, døgnet rundt

 • "Spør guidene" finner du både i TUI-appen og under myTUI på tui.no.
 • Tjenesten er tilgjengelig med en gang du har bestilt reisen.
 • Før avreise svarer vi deg i løpet av et døgn, og når du er på ferie svarer vi så fort vi kan, vanligvis i løpet av 30 minutter.
 • Døgnet rundt kan du også, hvis det haster, nå guidene på telefon. Nummeret finner du i TUI-appen fra et døgn før du ankommer reisemålet. Har du ikke lastet ned TUI-appen får du nummeret på SMS før du reiser.

Service på flyplassen

Har du bestilt busstransfer vil du i TUI-appen motta informasjon om bussens nummer og hvor den står parkert. I tillegg finnes TUIs engelsktalende guideteam på flyplassen. Har du bestilt taxitransfer møter sjåføren deg på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Flytiden varierer avhengig av hvilken flyløsning du velger.

Det tar ca. 4 t direkte fra Oslo/Gardermoen.

Transfertid

Det tar ca. 40 min fra flyplassen til Kokkari. Du kan bestille transferbuss som et tilvalg, eller ordne transport på egen hånd.  Her kan du lese mer om transport »

Avstand

Bussholdeplass
100 m
Shopping
500 m
Minimarked
50 m
Sentrum
500 m
Minibank
500 m

Strand

Bad/strand (korteste avstand)
25 m
Type strand
Rullesteinstrand

Kundevurderinger

TUIs kundevurderinger

6.8 av 10

176 Kundevurderinger
 • Rengjøring
  8.8 av 10
 • Maten
  4.7 av 10
 • Bassenget
  0.8 av 10
 • Hotellservice
  8.1 av 10
 • Rom
  6.4 av 10

Sist oppdatert: 18.10.2023

Kundevurderinger

 • 10 av 10
Utrolig sjarmerende og genuine mennesker som drev det. Standaren var helt passe men det var egentlig veldig fint. Deilig å leve litt enklere.

Spartansk pensjonat.

 • 2 av 10
'- Frokosten var ikke god. Dårlig "pølsebrødbaguette" med syltetøy i små posjonsbegre, tynn kaffe og et miniglass med tynn, søtaktig juice. Man kunne dog få medbringe eget pålegg kjøpt på butikken.
- Frokostsalen er i kjelleren og serveringen foregikk i mørket, eneste lys var fra trappeåpningen ut mot bakgård. De står og vasker opp for hånd i halvmørke, det var helt absurd å se og man kan lure på hvor hygienisk trygt det er.
- Badet var meget spartansk: "dusjen" hadde verken vegger, dører eller dusjforheng, kun et innfliset dusjtrau på gulvet som markerte dusjområdet og man måtte holde dusj-slangen selv, for den kunne ikke festes på veggen.
Det ble særdeles mye søl og vått på gulvet, men det var ikke noe vi kunne tørke med så vi måtte ofre et håndkle til dette formålet.
- Badet var uten ventilasjon og hadde kun et vindu ut mot en innvendig trappeoppgang, vinduet kunne lukkes med en bøyd spiker.
- Håndklær ble vasket i egen vaskemaskin på stedet og selv om de sikkert var ganske rene, så var de udelikate, grå og flekkete. De ble ikke skiftet selv om vi hadde brukt dem over flere dager. Vi synes at de var skitne, så vi hadde til og med lagt dem på gulvet på badet for å få dem skiftet, men de ble bare brettet og hengt opp igjen, inkludert håndkleet vi brukte til å tørke gulvet med. De var våte og flekkete.
- Vi måtte kjøpe eget dopapir, for det var ikke nok med den rullen vi fikk annenhver dag.
- Rengjøringen var grei nok, men en småstein som lå på badet når vi kom lå der fremdeles da vi dro.
- Når vi gikk ut måtte vi henge fra oss romnøkkelen ved inngangsdøren/ resepsjonsdisken, og så fikk vi en nøkkel til selve inngangsdøren - som de sa skulle være låst, men vi opplevde ikke at den var låst en eneste gang på den uken vi var der. Smekklåsen fungerte ikke.
Det føltes ikke greit å la vår romnøkkel være tilgjengelig for alle - resepsjonsdisken var aldri bemannet så hvem som helst kunne gå inn. Vil reiseforsikringen gjelde dersom det skjer tyveri fra rom der nøkkelen er fritt tilgjengelig?
- Puten i sengen kan minne om en sammenbrettet avis som ligger inne i et putetrekk og de harde springfjærmadrassene de har ikke overmadrass og de er gamle og bulkete. Tresengene knirker veldig.
+/- Fine blomster i hagen og i krukker, men mye vegetasjon betyr også at det er mye mygg! Fikk utdelt en el. myggjager som skulle plugges i stikk-kontakt, men måtte kjøpe tabl. til den selv. Den funket dårlig, fikk 70 myggstikk og allergisk reaksjon. Så skalk alle luker og bruk aircondition..
+ Pensjonatet i seg selv er sjarmerende og enkelte rom har fine små balkonger.
+ Bokhylle ved inngangsdøren, der man kan bytte inn/ låne bøker.
+ Vertinnen er hyggelig og smilende.

Ferien våres på Samos

 • 2 av 10
Da jeg og min kjæreste først bestilte var vi klar over at det var en litt lavere standard enn hva man ofte gjerne forventer. men at vi skulle få en slik opplevesle var kanskje litt i drøyeste laget. Til å begynne med, så kom meg og kjæresten min frem til hotellet og ante fred og ingen fare, da vi skulle sjekke inn, så møtte vi en litt små sur og arrogant dame i førti årene, hun startet med å først la oss stå og vente til de andre også kom fordi hun ikke gadd å sjekke folk inn hver for seg. Tiden for hun var altså så dyrebar at hun måtte altså la oss vente til de andre gjestene kom slik at hun kunne slippe å si de samme tingene om igjen flere ganger, bare dette var rart. og mer rart ble det, så sier hun at nøklene skal alltid henge i resepsjonen, noe som er ekstremt rart, dette gjør det mulig for alle andre gjester på hele hotellet og bare gå og forsyne seg med nøkler til hotellrommet ditt, altså for å gjøre det helt klart, så kan alle andre gjester på hotellet når som helst når du er ute og farter på stranden, i byen eller bare ute gå og ta nøklene dine og forsyne seg med pass, penger, klær, eller andre verdisaker. Dette reagerte både meg og min kjæreste veldig på. Rommene var slitt, dårlig vasket og dårlig, da vi kom inn på rommet vårt lurte vi på hvor er kontrollen til aircondiotion? da vi gikk i resepsjonen og spurte etter fikk vi oss et sjokk, greit nok å ta et par euro for air-conditon, men hele 9 euro hver enste natt? det er i høyeste laget syns vi, men vi kjøpte alliavel. Den første dagen var damen som styrte hotellet innom hotellrommet vårt opptil 5-6 ganger for å sørge for at vi ikke brukte lyset på verandaen på dagtid da det var lyst, også rart når det er vårt rom og vi i teorien kan gjøre som vi vil angående strøm der inne da. Neste morgen kom og det var klart for frokost, vi gikk til frokosten med relativt lave forventinger utifra gamle tilbakemeldinger fra nettsiden, men dette slo kaka, frokosten var en av de værste vi begge har vært med på. Det var lagt opp til det minste du kan forestille deg, ikke egg, ikke bacon, så genrelt du kan tenke deg. Det du fikk var et fat med et brød (fikk ikke velge lyst eller grovt, alle fikk lyst hver eneste dag) og det andre du fikk var noen forskjellige syltetøybokser med ulike smaker. Dette var frokosten som ble servert hver enste dag, vi ble nødt å kjøpe inn pålegg fra butikken for det var så gale utvalg, dette regristrte vi at samtlige andre gjester også gjorde, vi var virkelig ikke de eneste. Virket for oss som at absolutt alle gjestene var misfornøyd med frokosten. Dagene gikk så og etterhvert regristrte vi hvor dårlig vaskingen også var, noen dager ble flekker oversett og håndkler ble brukt om og om igjen opp til 4 dager, håndklene tørker de forresten ute, midt ute i felles arealene i solsteiken hvor dyr, katter eller andre insekter kan komme seg på. Det var ikke et særlig fristende syn og se håndklene henge ute i fellesarealene på den måten. Renholdet på rommene generelt var relativt dårlig også, vi reagerte også på måten de luftet hver dag etter de hadde vært der, vi ville ha dørene helt lukket og heller bruke air condition for å ikke få inn dyr og andre eksotiske innsekter, men allikavel hver eneste dag etter vi kom fra stranden hadde vaskedamen vært og åpnet og veranda døren og andre vinduer. Jeg og kjæresten min har skapt minner for livet og hadde en utrolig fin ferie på den greske øya Samos, men det er viktig å legge vekt på at dette ikke kom av hotellopplevelsen, men av hva vi gjor det til. Men er du litt kresen eller generelt ønsker litt mer enn ganske slappt hotell, så styr unna akkurat dette hotellet.

Opphold i Kokkari, Samos. Hotell La Plage.

 • 8 av 10
Helt enkelt og rimelig familiedrevet hotell (motell). Var der i 14 dager. Super service fra innehaver. Intimt og koselig. Enkle rom med litt harde senger. Aircondition på alle rom, 9 Euro pr. døgn noe som anbefales for den som ikke er vant til 30 grader på rommet om natten. Liten balkong utenfor hvert rom. Enkel frokost med fine baguetter, honning, smør og diverse syltetøy, nypresset juice og kaffe. Du får ta med egen mat/pålegg i spisesalen, noe vi gjorde. Reisefølget lå på annet hotell, der var det basseng og litt bedre frokost, men du får kjøpt mye kjøtt og ostepålegg for de 6000,- ekstra som det hotellet kostet mer en La Plage. Rom og senger var tilnærmet like også på det hotellet. 50 skritt å gå ned til stranda. Vi kommer tilbake :-)

Nydelig reisemål.

 • 5 av 10
Helt enkelt hotell som har kunn det aller nødvendigste. Renholdet var greit. Dårlig WiFi, noe som da var viktig for mine barn. Dumt de ikke har et mere koselig frokostplass. Den var nede i kjelleren. Du må være glad i katter der, de var på besøk flere ganger om dagen.

Kundevurderinger

 • 10 av 10
Koselig hotell, eller pensjonat som det egentlig var! Hyggelig personalet og informasjonen på forhånd svarte helt til forventningene.

Magiske Samsos

 • 10 av 10
Hotellet lå rett ved stranden, reint og fint. Sjarmerende familie drevet hotel. Lå veldig sentralt.