Reiser
til
Duni Resort

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Sunny Beach
  • Pizzaca. 65,-
  • Øl (50cl)ca. 20,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaBulgarisk Lev (BGN)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadSofia
  • SpråkBulgarsk
  • Befolkning7 128 000

Reiser til Duni Resort

Duni Resort

Reiser du til Duni Resort kan du se frem til en alt-i-ett-ferie med basseng, sportsaktiviteter, show og god mat. Alt i en ferieby som ligger en åsside ned mot Svartehavets fine strender.

Duni Resort ligger en times reise sør for Sunny Beach på den Bulgarske rivieraen. Det er en ferieby som er bygget opp for en all inclusive-ferie. De fem hotellene innen Duni Royal Resort er førsteklasses og har mange felles fasiliteter, så du har mye å velge mellom.

Ferieby ved havet

Du bor på Belleville & Holiday Village Resort, to hotell med felles fasiliteter nær sandstranden. Et stykke unna kan du spasere langs sanddynene som har gitt byen navn. Gågater med solterrasser og utendørs spisesteder forbinder det store området og du oppdager stadig nye ting å du kan prøve: gode restauranter (både bufféer og à la carte), spa, basseng, utegym og minigolf. Kveldsshowene arrangeres i amfiteatere som rommer 1600 personer.

Zumba og barneklubber

Du kan kjøre tøffe treningstimer i utegymmen, gå på zumba eller spille strandvolleyball. I hotellets regi finnes det også barneshow, tenåringsdisco og klubber der de yngste kan møte andre barn og leke. Du kan også leie mountainbike eller passe på å ta dykkersertifikat i ferien.

###Trange gater i Sozopol
Sozopol ligger 8 km nordover, og du kommer deg enkelt dit med taxi fra hotellet. Med sine trehus og brosteinsbelagte gater ligner den Nessebar (ved Sunny Beach). Her kan du rusle rundt blant vinranker og kunstgallerier, og liker du håndverk, kunst og rariteter er dette et skattekammer.

Ferietilbud i/på Duni Resort

Hotell - Duni Resort

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Duni Resort Vise alle hotell på Bulgaria