Ylli I Detit

Om hotellet

 • 4*
  Offisiell klassifisering
 • WiFi

Lite og sjarmerende ved stranden

Det familieeide Ylli I Detit ligger i vakre omgivelser ved Adriaterhavet mellom Durres og Golem. Hotellet har en restaurant med strandterrasse og med utsikt over havet. Hotellet har også et lite basseng.

Ylli I Detit passer deg som foretrekker et enklere hotell og som setter pris på god service. Hotellet har kun 22 rom og ligger nesten rett ved sandstranden. Hvis du vurderer å leie en bil, tilbyr hotellet gratis parkering.

Basseng med barnehjørne

Kjøl deg ned i hotellets nybygde lille basseng eller slapp av i en av solsengene. For de yngste gjestene er det en grunnere bassengdel.

Terrasse ved stranden

Hotellets restaurant har en koselig terrasse rett ved stranden. Her kan du nyte albansk mat med påvirkning fra det italienske kjøkkenet.

 • Antall rom : 22

Kort om hotellet

Bad/strand
10 m
Utendørsbasseng/Barnebasseng
Ja/Ja
Sentrum/Shopping
9 km/2 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 30 – 60 min

Gjennomsnittstemperatur i Durres Riviera

Adresse og telefon

Adresse
Shkembi i Kavajes, Durres, Albania
Telefon
+355 692 177 664

Viktig informasjon

Resepsjon 24 timer
Ja
Offisiell klassifisering
4 stars
Bygget
2000
Sist oppusset
2019
Løpende vedlikehold
Bassengområdet
Antall rom
22
Strømstyrke
220
MasterCard
Ja
Visa
Ja
Område
Hotellområde
Parkering
Ja
Gratis parkering
Ja
Type parkering
Parkeringsplass
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja
Støynivå
Til tider forstyrrende
Trafikk
Lokaltrafikk
Forstyrrelser
Barer og folkeliv
Luftkondisjonering på fellesområdene
Ja
Minisafe i resepsjonen
Ja
Vaskeriservice
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Dobbeltrom
16 m2
Luftkondisjonering uten kostnad
Ja
Kjøleskap
Ja
Kjøleskap
Ja
Roomservice
Ja
Rengjøring
4 dager per uke
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Dusj/wc
Ja

Senger

Dobbeltseng
160x190 cm
Sovesofa
Ja
Enkeltseng
80x180 cm
Sovesofa
80x180 cm
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mat og drikke

Bufférestauranter
1
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Barer
1
Bassengbar
Ja
Bassengbar
1
Frokost
Buffé
Middag
Buffé
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja
Måltidsdrikke er inkludert i halv- og/eller helpensjon.
Nei
Middagsantrekk
Ja
Kleskode
Casual
Luftkondisjonering i restaurant
Ja
Frokost
Ja
Vegetariske alternativer
Ja

Avstand

Transferbuss
30 m
Hotellpersonalet bærer bagasjen
Ja
Shopping
2 km
Minimarked
50 m
Sentrum
9 km
Flyplass
36 km

Strand

Bad/strand (korteste avstand)
10 m
Type strand
Sandstrand
Solsenger på stranden uten kostnad
Ja

Basseng

For de yngste gjestene er det en grunnere del i bassenget.

Utendørsbasseng
Ja
Basseng
1
Barnebasseng
Ja
Barnebasseng
1
Barnedel i hovedbasseng
Ja
Basseng
Ja
Ferskvannsbasseng
Ja
Maks dybde i bassenget
140 cm
Lengde
10 m
Størrelse
15 m2
Bassenghåndkle
Nei
Oppvarmet basseng
Nei

Avslapping

Spa
Nei
Gratis adgang til spa/velværeområde
Nei

Sport

Treningsrom
Nei

Tilgjengelighet

Bygninger
1
Antall etasjer i den laveste bygningen
5
Antall etasjer i den høyeste bygningen
5
Heis
Ja
Heis kun i hovedbygningen
Ja
Hotellområdet er egnet for rullestolbrukere
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

 • Gjelder fra 2024-05-15 til 2024-10-06
 • Gjelder fra 2025-05-15 til 2025-10-06

Service via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger. Drøye 3 timer fra Oslo-Gardermoen til Tiranas flyplass.

Transfertid

Transfertid fra Tiranas flyplass til hotellene på Durres riviera tar ca. 30–60 minutter. Du kan forhåndsbestille transfer til ditt hotell ved å logge inn på myTUI på tui.no.

Avstand

Transferbuss
30 m
Hotellpersonalet bærer bagasjen
Ja
Shopping
2 km
Minimarked
50 m
Sentrum
9 km
Flyplass
36 km

Strand

Bad/strand (korteste avstand)
10 m
Type strand
Sandstrand
Solsenger på stranden uten kostnad
Ja

Kundevurderinger

TUIs kundevurderinger

7 av 10

33 Kundevurderinger
 • Rengjøring
  8 av 10
 • Maten
  5.7 av 10
 • Bassenget
  6.1 av 10
 • Hotellservice
  6.9 av 10
 • Rom
  7.8 av 10

Sist oppdatert: 07.10.2023

Transfer til hotellet, maten og drikke dårlig, manko på solsenger. Løshunder

 • 9 av 10
Se første punkt. Vil anbefale hotellet dersom de retter opp dette med mat og språkkyndige personale, ikke bare en person.

Durres Albania

 • 4 av 10
Hotellet og utsikten lå fint til. Frokosten var veldig skuffende, lite utvalg og lite mat. Maten var heller ikke særlig god.

God service fra Tui, misfornøyd med hotellet

 • 3 av 10
Hotellet var ok, men det var likevel noen ting som vi reagerte negativt på. Spurte om å få ekstra "laken" og teppe til å ha over seg på natta da vi var to venninner på tur og hadde ikke noe ønske om å ligge under felles teppe. Etter litt diskusjon fikk vi ekstra laken, men ekstra teppe var de ikke villig til å gi oss. Vi hadde bestilt dobbeltrom og det var dobbeltseng der. Det var derfor beregnet ett teppe. Dette var de veldig klare på. Det medførte at en av oss kun fikk teppe. Iblant fjernet de også det ekstra lakenet slik at vi måtte spørre for å få det igjen. Det var dårlig utvalg i frokostbuffé samt at den maten som skulle vært varm ikke var det og det som skulle vært kaldt var lunkent. Tørt og hardt brød. De ansatte fulgte heller ikke med og fylte på når noe var tomt og vi måtte be om mer brød og andre matvarer. Dette gjentok seg daglig. Det oppleves også uhygienisk at eierne lot sin hund løpe rundt matserveringen og restauranten for å tigge mat av gjestene.

Veldig hyggelige ansatte men veldig dårlig kvalitet på mat og dårlig wifi

 • 3 av 10
Laura som jobbet i resepsjonen var MVP. Hun jobbet hovedsakelig tidlig vakt hvor en annen fyr overtok og jobbet senvakt men han var også MVP
De to var helt fantastisk å snakke med og rett og slett menneskelig. Jeg hadde problemer med å ta ut penger fra bankautomatene i nærområdet og jeg ble forklart veldig godt hvor jeg kan dra for å ta ut penger som var ca 1km unna hotellet som fungerte.

De ga veldig gode tips på hvor man kan reise og ish hva ting koster og var generelt interessert i å snakke når man først spurte de om noe. De to der var som sagt MVP og en ekstra stor kudos til Laura som hjalp meg med å komme meg hjem da bussen kjørte fra meg.

Negative ting:

WiFi: WiFi nede på spisestedet var relativt bra med alt ifra 30-80mbts som overraskende bra. Gikk raskt å laste ned filmer /serier etc. Mye grunnet de brukte 5ghz linje der. Derimot WiFi inne på hotellrommet var grusomt. Speedtest viste en fart på alt ifra noen kbps til et par mbps maks som gjør at alt loader til og med om du skal åpne nettbank etc. Her har de en stor jobb foran seg dersom de skal reklamere for at de tilbyr WiFi. Iallfall må hotellet /dere være ærlig med at WiFi er veldig ustabilt inne på hotellet.


Mat: frokosten var relativt god med omeletten, pannekakene og diverse grønnsaker de hadde hver dag. Det som kanskje var litt synd er at de sjeldent fylte på mer grønnsaker og frukt når det var tomt.. Så du måtte gjerne vente 15m ish før de fylte på mer tomat o.l.

Lunsj/middag : bildene de tilbyr på nettsiden sin ( du scanner qr kode fra bordet med mobilen din) de bildene er ganske misvisende. Albania generelt har IKKE biffkjøtt men likevel reklamer de med at du får biffkjøtt på bilder og det står tilogmed med steak. Hva får du? Svin eller lam med mye fett og små porsjoner.

De har også pommes frites, men det er noe av det dårligste jeg har spist. i Albania liker de å steke/fritere chipsen sånn at de er halvferdige og ofte sitter sammen og det er overraskende for oss som er på ferie. Det er nok ingen norske som hadde spist halvferdige pommes frites, men generelt rundt i Albania er det faktisk vanlig.. Så jeg holdte meg unna alt annet enn frokost på hotellet for å være safe og dro heller ut og spiste lunsj/middag.


Durres, Albania

 • 8 av 10
Hotellet lå godt plassert på/ved stranden. Stranden var flott. Det var lite støy fra gaten (vi var forberedt på at det kunne være mer). Terrassen var romslig. Kort vei til supermarked og et utvalg av restauranter. Alt i alt et god valg av hotell. God AC på rommet. Av negativt vil jeg trekke fram at vi savnet safe på rommet og at maten som var inkludert i halvpensjon, var mangelfull - det var lite utvalg i bufèen og jeg måtte stadig spørre etter produkter, bl.a. brød til frokost (dette ble straks hentet, men hotellet ble opplevd som litt gjerrige på maten). Restaurantene i nærheten serverte imidlertid god og variert mat for en rimelig penge, så vi gikk ofte ut og spiste 1-2 ganger pr. dag.

Durres

 • 8 av 10
Det skrev jeg om i innledningen, håper det er greit.

Dette hotell og sted anbefales

 • 10 av 10
Hotellet var meget bra og hyggelig personale. Savnet ev varmtvannskoker så vi kunne laget en kopp kaffe eller tea på rommet. Det står i deres reklame at det er et enkelt hotell men dette var mer en enkelt. Maten og service var meget bra. Renholdet var også meget bra. Foreslå vannkoker for hotellet.