Jobb hos TUI fly

TUI fly Nordic AB er en del av verdens største charterflygruppe, TUI Airlines. Andre flyselskaper i konsernet er TUI fly Germany, TUI Belgium (Corsair), TUI Nederland (ArkeFly) og TUI Airways UK. Vi har et nært samarbeid, spesielt med Storbritannia.

Med disse flyselskapene danner vi en flåte som består av om lag 150 fly, hovedsakelig Boeing 737, 767 og 787.

TUI fly er en viktig del av ferieopplevelsen, og vårt fokus er alltid på kunden og på våre ansatte.

Vi er stolte av å si at TUI fly Nordic AB var det første charterflyselskapet i Norden som ISO-sertifisert. Bærekraftig turisme er viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig for å redusere vår miljøpåvirkning. Vi er et av de mest drivstoffeffektive flyselskapene i Europa, og vi sorterer alt avfall ombord på flyene.

TUI fly er en svensk arbeidsgiver der vi tilbyr muligheten til å jobbe i et internasjonalt miljø med gode muligheter til å både lære og påvirke. For å møte morgendagens reisende har vi engasjerte medarbeidere som sammen utvikler selskapet mot fremtiden.

Hos oss i TUI fly kan du, i tillegg til å jobbe som kabinpersonale og pilot, også jobbe med blant annet service-om bord-planlegging, flyplasservice, som flytekniker, ingeniør, programplanlegger, bemanningsplanlegger, HR-administrator og sikkerhetsansvarlig.

Høres dette interessant ut?
Se etter ledige stillinger via linken nedenfor. Hvis du ikke finner drømmejobben din akkurat nå, registrer deg gjerne på ”Keep me updated” for å få informasjon når ledige stillinger publiseres.

Se ledige stillinger hos TUI fly