Reiser
til
Agios Stefanos

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 180,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadAthen
  • SpråkGresk
  • Befolkningca. 50

Reiser til Agios Stefanos

Agios Stefanos

Den kilometerlange sandstranden i Agios Stefanos er langgrunn og passer godt for familier. Her får du en avkoblende ferie med hav, sol og bad, og i den lille byen finnes det en håndfull tavernaer og småbutikker. Her tilbyr vi leilighetshoteller til en gunstig pris.

Agios Stefanos ligger i en bukt på nordvestkysten. Oppe i åsene har de fastboende sine små hus, mens nede ved havet består bebyggelsen for det meste av hoteller og langs gatene finnes det rundt femten tavernaer, småbutikker og noen barer.

Joggetur på stranden

Stranden har finkornet sand og nærmest landsbyen finnes det solsenger og strandserveringer. Litt lenger unna er stranden nesten ubefolket og perfekt for joggeturer i strandkanten.

###Olivenlunder og grønne fjell
Du kan gå til nabolandsbyen Arillas langs en tre kilometer lang eselsti på klippene ved havet. For øvrig er oliventrær, småbruk og frodige åser Agios Stefanos' nærmeste naboer. Dette er et reisemål der du virkelig kan kjenne at du roer deg ned og får ladet opp batteriene.

En duft av Italia

Korfu tilhører de joniske øyene vest for det greske fastlandet og innflytelsen fra Italia gjør øya ekstra sjarmerende. Det finnes mange italienske restauranter og husfasadene går i myke pastellfarger.

Oppdag øyas strender

Det ligger fine strender rundt hele øya, vestsiden har flest sandstrender mens strendene på østsiden for det meste består av rullestein. De fineste strendene ligger som regel litt avsides, men du kan ta lokalbuss eller leie bil.

Korfu by

Du må ikke gå glipp av Korfu by. For noen år siden ble den gamle bydelen oppført på UNESCOs verdensarvliste. De smale gatene er omgitt av venetianske adelspalasser, og ute på den store Spianadplassen finner du en gressplen for cricket. Du kan slå deg ned på Listonterrassens kaféer og beundre antikke marmorstatuer på det arkeologiske muséet eller shoppe i en av de mange butikkene.

Utfluktstips

  • Øyrundtur blant palasser, klostre og vakker natur
  • Besøk Aqualand, 75 000 m² stort badeland
  • De sjarmerende øyene Paxos og Antipaxos
  • Dagstur til nabolandet Albania

Ferietilbud i/på Agios Stefanos

Hotell - Agios Stefanos

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Agios Stefanos Vise alle hotell på Korfu