Handlevogn

Velkommen tilbake

Gå til MyTUI-kontoen din
Logg ut
34 Aktiviteter
Sort by:
Khao Sok med besøk i elefantreservatet
Aktiviteter

Khao Sok med besøk i elefantreservatet

Er du klar for et eventyr med et unikt Khao Sok-preg? Oppdag noen av Thailands best bevarte hemmeligheter på en eksklusiv tur som oppfyller alle krav. Her kombineres en rekke aktiviteter, fra det kulturelle til det naturlige. Mingle med lokalbefolkningen på et marked, mat elefanter i et reservat og omgå aper i et tempel. Tina, en av de dyktige lokalguidene våre, sier: "Du får muligheten til å engasjere deg i elefantene og hjelpe de ansatte i elefantreservatet med å tilberede maten deres, gi dem et gjørmebad og deretter vaske disse snille kjempene i elven."Moroa starter på Takuapamarkedet, der du får smake på fersk thaifrukt mens du møter lokalbefolkningen. Vi legger inn et høyere gir ved utsiktspunktet i Khao Sok nasjonalpark, før vi drar til det lokale regnskogreservatet for å hjelpe til med å mate, bade og ta vare på elefanter. Det er her de eldre elefantene, som ikke er i stand til å arbeide, lever sitt daglige liv. Når du har hjulpet til med forberedelsene, kan du mate elefantene med sunne godbiter og gå med dem gjennom den tropiske jungelen, før du bader dem og planter mat til dem.Og det er mer å komme etter. Etter en lunsj med thailandsk matlagingshow avsluttes turen ved "Monkey Cave" eller Wat Suwan Khuha, et grottetempel som huser en stor, gyllen, liggende Buddha - og massevis av aper. Inne i grotten er alt rolig og vakkert, med en intrikat dekorert helligdom og munker som ofte ber. Du kan også få øye på fugler og flaggermus i grotten, men apene holder seg som regel utenfor.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Phang Nga Bays høydepunkter
Aktiviteter

Phang Nga Bays høydepunkter

Denne heldagsutflukten setter søkelyset på Phang Nga Bay, slik at du kan oppleve og se dens skjønnhet med longtailbåt, på land og med kano. Den inkluderer alle høydepunkter, inkludert James Bond Island, Hong Island, Monkey Cave, utsiktspunkt og fossefall.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Utforsk Phuket
Aktiviteter

Utforsk Phuket

Phuket er mer enn bare fantastiske strender. Denne turen gir deg muligheten til å oppleve en annen side av øya. Vi besøker den berømte Big Buddha-statuen og Wat Chalong-tempelet, smaker lokaldyrkede cashewnøtter på en fabrikkomvisning og går en tur langs Thalong Road. Turen starter på Nakkerd Hill med besøk ved den imponerende Big Buddha. Her kan du nyte utsikten over Chalong og sørlige Phuket før vi fortsetter til Wat Chalong, øyas mest ærverdige tempel. Vi får en interessant demonstrasjon innen cashewnøttproduksjon når vi besøker en fabrikk for å se hvordan de lokaldyrkede nøttene forvandles.Deretter kan du spasere langs den berømte Thalong Road og se dens kinesisk-portugisiske arkitektur. Hold øynene åpne etter et kjent syn – et herskapshus fra det tidlige 1900-tallet som er med i den populære Hollywood-filmen Good Morning Vietnam. Lær mer om Phukets viktigste industri på en perlefarm, etterfulgt av en velsmakende thailandsk lunsj. Til slutt går turen videre til et lokalt hjem der det vil være en gummitapping-demonstrasjon, pluss en rask leksjon om hvordan du kan piske opp den perfekte thailandske karrien.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Kajakkpadling på Andamanhavet
Aktiviteter

Kajakkpadling på Andamanhavet

Denne turen handler om padlekraft når vi glir gjennom vannet i Phang Nga Bay i en havkajakk. På denne heldagsutflukten navigerer vi rundt blant grotter og laguner på Panak Island, Hong Island og den ikoniske James Bond Island. Vi padler ut til Phang Nga-bukten og vårt første stopp er ved en av de mest berømte øyene – Panak. Guiden fører oss gjennom et nettverk av grotter som fører til mystiske laguner, før det er tid for å slappe av over en thailandsk buffélunsj. Hold godt utkikk mens vi padler, kanskje du får øye på noen aper og flaggermus underveis.Neste stopp er James Bond Island, kjent fra den klassiske James Bond-filmen "The Man med Golden Gun". Vi fortsetter til Hong Island der en uberørt lagune omgitt av høyde klipper markerer vårt siste stopp. Som avslutning på turen serverer besetningen nylaget thailandsk kylling på vei tilbake til Khao Lak.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Khao Laks høydepunkter med buddhistisk tempelvelsignelse
Aktiviteter

Khao Laks høydepunkter med buddhistisk tempelvelsignelse

Se Khao Lak-livet på nært hold med denne turen med Khao Laks høydepunkter. Du får møte lokalbefolkningen, lære litt thaiboksing og bli velsignet av buddhistiske munker. Det blir også tid ute i naturen. Du kan se frem til en tur med bambusflåte gjennom jungelen, lunsj på en strand og et besøk ved et redningssenter for skilpadder. Malee, en av våre dyktige lokale guider, sier: "Du kommer til å ha det gøy når du lærer deg thaiboksing, men det opprinnelige formålet med Muay Thai var ikke moro. Det begynte for flere hundre år siden da hæren utviklet taktikker for ubevæpnet kamp på slagmarken. Disse eldgamle kampteknikkene utviklet seg etter hvert til den populære sporten vi kjenner i dag."På denne turen handler alt om å bli kjent med Thailands autentiske side. Først tar vi turen innom den lokale skolen for å se hvordan thailandske barn utfører morgenrutinene sine. Deretter går turen til et tempel for å gi buddhistmunkene en liten donasjon i bytte mot god karma og et hellig armbånd. Det blir også tid til å se seg rundt i det fargerike tempelet og ta noen bilder.Etter roen i tempelet setter vi opp tempoet og prøver oss på de høytflyvende sparkene og kraftfulle slagene i Muay Thai-boksing på et treningsstudio. Etter all actionen er du klar for en thailandsk lunsj på Sai Rung Waterfall's restaurant. Du får litt tid til å reflektere ved tsunamimonumentet, før du får en ekstra godbit – en sjanse til å lære om, stelle og mate elefantene i et nærliggende reservat ved kysten. Dagen avrundes med et besøk på et senter for redning og rehabilitering av skilpadder for å lære mer om arbeidet deres.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Half Day Elephant Bathing at Welfare Center
Aktiviteter

Half Day Elephant Bathing at Welfare Center

Hop in an air-conditioned minivan and head over to an animal welfare-certified elephant camp. Hang out and admire the local wildlife in their natural habitat and learn interesting facts about the life of the Asian elephants. Feed these fascinating creatures before getting into the water for an elephantastic time. Don't forget to bring your bathing clothes, because you won't stay dry in the river with these gentle giants. This reserve aims on bringing happiness to elephants, providing them with all the necessary measures to assure their wellbeing.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Similanøyene med speedbåt
Aktiviteter

Similanøyene med speedbåt

Den thailandske kongefamilien drar til Similan-øyene på ferie. Og i løpet av denne båtutflukten vil du forstå hvorfor. Her får du se både palmekledde strender og glatte granittklipper, og du får mulighet til å snorkle ved korallrev som tilhører Thailands fremste marine nasjonalpark. Når vi tar en pause fra snorkling, venter en lunsj på stranden.Vi starter eventyret med å kaste loss fra Khao Lak. Båten glir over havflaten og setter kursen mot Similan Islands marine nasjonalpark. Dette er Thailands beste dykkested og samtidig det perfekte stedet for snorkling. Så snart du hopper i vannet, møter du det marine livet i alle dets former – fra klovnefisker til stingrokker og mer enn 500 forskjellige arter av koraller.Etterpå kan du fortsette til en bortgjemt strand hvor det blir servert en lett lunsj. Etter å ha slappet av en stund i sanden, drar vi tilbake med båten. Når båten øker farten, føler du vinden ruske i håret mens vi farer forbi både tropiske skoger og kongefamiliens feriehus.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Surin Islands Early Bird Snorkelling Tour
Aktiviteter

Surin Islands Early Bird Snorkelling Tour

The stunning reefs of the Surin Islands start in shallow bays and continue out into the deep sea, teeming with colourful marine life. On this full day tour, you'll be whisked from place to place in a speedboat, with free time to chill out on paradise beaches and snorkel in the warm and fish-filled waters. What's more, this is an early bird tour, so you'll beat the crowds.The day kicks off with an early start to beat the crowds. Casting off into Mu Ko Surin National Park at this time though is worth it – there's no better way to see its five luxuriant islands than bathed in mesmerizing morning light.White sandy beaches and lush tropical rainforests full of tropical creatures are the hallmark of the Surin Islands. And between stops to swim, snorkel and explore, you'll be served lunch. Afterwards, there's a chance to sleep it all off under the sun and experience more of Thailand's top snorkelling spots.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Phi Phi-øyene med speedbåt
Utflukter og dagsturer

Phi Phi-øyene med speedbåt

Et besøk til de legendariske Phi Phi-øyene er et must på en reise til Thailand. Og hva er vel bedre enn å ta turen hit i speedbåt? Du får se de beste strendene i øygruppen og får mulighet til å bade, snorkle og slappe av. Med både Monkey Beach og Pileh Cove på timeplanen blir det garantert en super dag.Når vi ankommer øygruppen stopper vi på Bamboo Island for å bade, før turen går videre til berømte Maya Bay der filmen The Beach med Leonardo DiCaprio ble spilt inn. Vi stopper for å spise lunsj på Phi Phi Don og fortsetter videre til Monkey Beach og Viking Cave.Len deg tilbake og slapp av mens vi passerer noen av de beste strendene i Thailand, og opplev høydepunktene Pileh Cove og Loh Sama Bay. Her kan du kjøle deg ned med et bad eller en snorkletur før dagen rundes av med avslapping på Koh Rang Yai.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Tre fantastiske templer i Phang Nga – fra Khao Lak
Utflukter og dagsturer

Tre fantastiske templer i Phang Nga – fra Khao Lak

En dag fullpakket med kultur, åndelighet og aroma. Du får besøke tre av de viktigste templene i Phang Nga-provinsen – Dragon Cave, Bang Rieng Pagoda og Manee Sri Mahathat. Først ut på lista er Dragon Cave-tempelet. Tempelet, som er bygget i og oppå kalksteingrotter, er like imponerende som det er vakkert. I tempelet bor det munker som lager helbredende kurer. Neste ut er Bang Rieng Pagoda-tempelet som befinner seg høyt oppe i fjellene. Dette tempelet har en blanding av både kinesiske og thailandske innflytelser, og en beliggenhet med fantastisk utsikt over området.Det siste tempelet vi besøker er Manee Sri Mahathat. Dette tempelet har en samling av voksstatuer av indiske, kinesiske og thailandske guder og gudinner. Den mest populære av dem alle er Phor Than Klai – en munk som også gikk under navnet "gyllen munn" på grunn av evnen han hadde til å spå lotteritall. Vi runder av turen med et måltid på en restaurant i en mangrovejungel der du får prøve tradisjonelle delikatesser.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Khao Lak offroad-safari
Aktiviteter

Khao Lak offroad-safari

Sør-Thailand handler om fosser som faller nedover bratte kalksteinsklipper, rolige elver som snor seg gjennom skogkledde åssider og vaiende palmer ved uberørte strender. Alt dette står på menyen på denne heldagsutflukten med kano og et terrengkjøretøy.Du kan fordype deg i Khao Laks naturlige omgivelser når du går om bord i din egen kano og padler langs en elv innover i et drømmeaktig landskap. Vakre blomster ønsker oss velkommen, og snart befinner vi oss i et Thailandsk paradis. Deretter nyter vi en velsmakende thailandsk lunsj på en lokal restaurant før vi setter oss inn i et terrengkjøretøy for en actionfylt ettermiddag.Mange panoramautsikter venter når vi kjører på humpete landeveier inn i landet. Den vedvarende humpingen blir godt belønnet – et fossefall i en jomfruelig regnskog venter på slutten.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Similanøyene med speedbåt
Aktiviteter

Similanøyene med speedbåt

Den thailandske kongefamilien ferierer ikke hvor som helst, men gjerne her på Similanøyene. På denne minneverdige utflukten med speedbåt, vil du forstå hvorfor. Vi suser forbi havklipper og palmekantede strender, og du får mulighet til å snorkle ved korallrevene til Thailands fremste marinereservat før en velsmakende lunsj på stranden.Vi suser over havet, vinden stryker deg over kinnet og kursen er rettet mot Similan Islands Marine National Park. Som Thailands beste dykkested er det et perfekt sted for snorkling. Hopp i vannet slik at du kan se alle typer undervannsliv – fra klovnefisk og mantra til hundrevis av koraller.Når du har tørket deg, fortsetter vi til en bortgjemt strand der en lett lunsj serveres. Etter en stund avslapping på stranden kan du dra på et streiftog inn i reservatet. Når vi setter opp farten igjen på vei tilbake, føler du vinden i håret mens vi flyr fremover forbi tropiske regnskoger tilbake til utgangspunktet.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Introduksjon til Khao Lak

Bare en times kjøretur fra Phuket, men likevel som en helt annen verden, ligger den uforstyrrede regionen Khao Lak. Milevis med gyllen kystlinje, dyrerike nasjonalparker og tropiske skoger venter på deg på dette rolige feriestedet. Med mange ting å se og gjøre, har Khao Lak det lille ekstra i forhold til de tradisjonelle badestedsaktivitetene og tilbyr en genuin thailandsk opplevelse. Det er ikke rart at stedet er populært blant alle typer ferierende, inkludert familier, naturelskere og eventyrlystne.

De 6 beste aktivitetene i Khao Lak

1.Opplev strendene i Khao Lak

Khao Lak har utallige urørte postkortvakre strender som er perfekte for Instagram. De mest populære er Nan Thong, som er populær for bading, soling og snorkling, og Bang Niang, som er kjent for sine fantastiske solnedganger. Hvis du er ute etter noe roligere, skal du ta turen til Pak Weep. Dens idylliske atmosfære og grunne vann gjør den til et utmerket valg for familier. Og for total avkobling har du den bortgjemte Bang Sak-stranden, en lokal favoritt med bare noen få sjømatboder. Med så mange innbydende strender å velge mellom, har Khao Lak alt du trenger for en perfekt strandferie.

2. Fordyp deg i naturen i Khao Lak Lam Ru nasjonalpark

Khao Lak Lam Ru nasjonalpark er en frodig villmark med kalksteinsklipper, brusende fossefall og turstier. Dens tette jungel er hjem for mange arter av fugler og reptiler, samt eksotiske trær og planter. Etter å ha vandret gjennom parkens naturstier, kan du nyte et bad i bassengene under fossen eller slappe av på den rolige sandstranden. Dette er det perfekte stedet å nyte Thailands rå skjønnhet.

3.Prøv lokale retter på et gatemarked

En reise til Thailand er ikke komplett uten å besøke et lokalt gatemarked. Khao Laks største og eldste, Bang Niang kveldsmarked, er perfekt for å få en smak av lokal kultur. Når du går gjennom de travle gatene, vil du kjenne de appetittvekkende aromaene snike seg inn i sjelen din. Du kan skjemme deg bort med mange alternativer å velge mellom, blant annet grillet kjøtt, fersk fisk, grønnsaker og eksotiske frukter. Hvis du har lyst til å prøve noe nytt, står også røkte insekter som larver, sirisser og skorpioner på menyen.

4. Besøk et skilpaddereservat

Det tropiske vannet i Khao Lak er hjemsted for mange utrydningstruede skilpaddearter. Heldigvis er byen aktivt involvert i deres bevaring ved hjelp av to skilpaddereservater. Her ammes ungene til de er sterke nok til å slippes ut i havet. Et av reservatene rehabiliterer også skadede skilpadder og har et fiskeoppdrettsprogram. Hvis du vil komme tett innpå disse skapningene samtidig som du støtter en god sak, er et besøk i en av Khao Laks skilpaddereservater et must.

5. Dra til ulike øyer

Med en samling av avsidesliggende øyer bare en båttur unna, er Khao Lak et perfekt utgangspunkt for utflukter. Du kan ta en motorbåt over det asurblå vannet til øya du velger å besøke. Similanøyene, som består av ni øyer som står oppført på UNESCOs verdensarvliste, er et must. Klart, blått vann, hvit sand og eldgamle korallrev venter på deg. Dessuten anses øyene av mange for å være et av de 10 beste dykkestedene i verden. Surinøyene er en annen øygruppe som du ikke må gå glipp av – deres flate rev og fascinerende undervannsverden gjør dem til ett av Thailands beste snorklesteder. Hvis du har flaks kan du til og med se hvalhaier, ørnerokker og delfiner under en båttur ut til øyene.

6. Slapp av ved de varme kildene

Hvis du er ute etter en avslappende opplevelse bortenfor stranden, er et bad i en av Khao Laks varme kilder et utmerket alternativ. Strategisk beliggende nær nasjonalparkene, er de en velfortjent nytelse etter en lang vandring. Disse boblebassengene er fulle av termisk vann, som kommer direkte fra kilder under jorden og passerer gjennom lag av stein underveis. De er fulle av oppløste mineraler, tilbyr en rekke helsefordeler og er det perfekte alternativet for en kveldsaktivitet eller en overskyet dag.