Handlevogn
Khao Lak
Khao Lak

Thailand

Ting å gjøre i Khao Lak

Opplevelser i Khao Lak

Filter by:

Pris (voksen)

NOK
NOK

Upphämtning på hotellet

Kategorier

Aktivitetsspråk

Alternativer

Økoparken Khao Sok
Aktiviteter

Økoparken Khao Sok

Oppdag noen av Thailands best bevarte hemmeligheter på denne utflukten der du kan krysse av det ene høydepunktet etter det andre. Prut med lokalbefolkningen på et lokalt marked, mat elefanter i et reservat og mingle med apene i et tempel. Moroa starter på Takuapamarkedet, der du får smake på fersk thaifrukt mens du møter lokalbefolkningen. Deretter går ture opp til et utsiktspunkt i Khao Sok nasjonalpark, før vi fortsetter til det lokale regnskogsreservatet for å hjelpe til med å mate, bade og ta vare på elefanter.Og det er ikke alt. Etter lunsj og et thailandsk matlagingsshow, drar vi til elven Sok. Vi flyter gjennom den dyrerike jungelen med tradisjonelle bambusflåter mot dagens siste stopp – et populært apetempel.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, pl 

Phang Nga Bays høydepunkter
Aktiviteter

Phang Nga Bays høydepunkter

Denne heldagsutflukten setter søkelyset på Phang Nga Bay, slik at du kan oppleve og se dens skjønnhet med longtailbåt, på land og med kano. Den inkluderer alle høydepunkter, inkludert James Bond Island, Hong Island, Monkey Cave, utsiktspunkt og fossefall.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Kajakkpadling på Andamanhavet
Aktiviteter

Kajakkpadling på Andamanhavet

Denne turen handler om padlekraft når vi glir gjennom vannet i Phang Nga Bay i en havkajakk. På denne heldagsutflukten navigerer vi rundt blant grotter og laguner på Panak Island, Hong Island og den ikoniske James Bond Island. Vi padler ut til Phang Nga-bukten og vårt første stopp er ved en av de mest berømte øyene – Panak. Guiden fører oss gjennom et nettverk av grotter som fører til mystiske laguner, før det er tid for å slappe av over en thailandsk buffélunsj. Hold godt utkikk mens vi padler, kanskje du får øye på noen aper og flaggermus underveis.Neste stopp er James Bond Island, kjent fra den klassiske James Bond-filmen "The Man med Golden Gun". Vi fortsetter til Hong Island der en uberørt lagune omgitt av høyde klipper markerer vårt siste stopp. Som avslutning på turen serverer besetningen nylaget thailandsk kylling på vei tilbake til Khao Lak.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Utforsk Phuket
Aktiviteter

Utforsk Phuket

Phuket er mer enn bare fantastiske strender. Denne turen gir deg muligheten til å oppleve en annen side av øya. Vi besøker den berømte Big Buddha-statuen og Wat Chalong-tempelet, smaker lokaldyrkede cashewnøtter på en fabrikkomvisning og går en tur langs Thalong Road. Turen starter på Nakkerd Hill med besøk ved den imponerende Big Buddha. Her kan du nyte utsikten over Chalong og sørlige Phuket før vi fortsetter til Wat Chalong, øyas mest ærverdige tempel. Vi får en interessant demonstrasjon innen cashewnøttproduksjon når vi besøker en fabrikk for å se hvordan de lokaldyrkede nøttene forvandles.Deretter kan du spasere langs den berømte Thalong Road og se dens kinesisk-portugisiske arkitektur. Hold øynene åpne etter et kjent syn – et herskapshus fra det tidlige 1900-tallet som er med i den populære Hollywood-filmen Good Morning Vietnam. Lær mer om Phukets viktigste industri på en perlefarm, etterfulgt av en velsmakende thailandsk lunsj. Til slutt går turen videre til et lokalt hjem der det vil være en gummitapping-demonstrasjon, pluss en rask leksjon om hvordan du kan piske opp den perfekte thailandske karrien.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Phi Phi-øyene med speedbåt
Utflukter og dagsturer

Phi Phi-øyene med speedbåt

Et besøk til de legendariske Phi Phi-øyene er et must på en reise til Thailand. Og hva er vel bedre enn å ta turen hit i speedbåt? Du får se de beste strendene i øygruppen og får mulighet til å bade, snorkle og slappe av. Med både Monkey Beach og Pileh Cove på timeplanen blir det garantert en super dag.Når du ankommer øygruppen stopper du på Bamboo Island for å bade, før turen går videre til berømte Maya Bay. Her ble filmen The Beach med Leonardo DiCaprio innspilt. Du stopper for å spise lunsj på Phi Phi Don og fortsetter videre til Monkey Beach og Viking Cave.Len deg tilbake og slapp av mens du passerer noen av de beste strendene i Thailand, og opplev høydepunktene Pileh Cove og Loh Sama Bay. Her kan du kjøle deg ned med et bad eller en snorkletur før dagen rundes av med avslapping på Koh Rang Yai.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Similan Islands med speedbåt
Aktiviteter

Similan Islands med speedbåt

Den thailandske kongefamilien ferierer ikke hvor som helst, men gjerne her på Similan-øyene. På denne minneverdige utflukten med rask motorbåt, vil du forstå hvorfor. Vi suser forbi havklipper og palmekantede strender, og du får mulighet til å snorkle ved korallrevene til Thailands fremste marinereservat før en velsmakende lunsj på stranden.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr, it 

Similan Islands Tour by Speedboat from Khao Lak
Aktiviteter

Similan Islands Tour by Speedboat from Khao Lak

The Thai Royal Family don't just holiday anywhere – they holiday in the Similan Islands. And on this exclusive speed boat experience, you'll discover why. Zooming between palm-fringed beaches and granite rocks, you'll get the chance to snorkel the reefs of Thailand's premier marine reserve before a tasty lunch beachside.We'll kick off the adventure by casting off from Khao Lak. Tearing through the sea, breeze blowing in your face, you'll make your way towards Similan Islands National Marine Park. As Thailand's number one diving spot, it's the ideal place for some snorkelling. Plunge into the waters here and you can expect to see all manner of marine life – from clownfish and manta rays to over 500 species of coral.Drying off, you'll head to a hideaway beach where a light lunch is served. Then, after some time relaxing on the sand, you'll do the trip in reverse. Picking up speed on the way back, you'll feel the wind in your hair as you fly by tropical forests and the Thai Royal Family's holiday home.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Tre fantastiske templer – fra Khao Lak
Utflukter og dagsturer

Tre fantastiske templer – fra Khao Lak

En dag fullpakket med kultur, åndelighet og aroma. Du får besøke tre av de viktigste templene i Phang Nga-provinsen – Dragon Cave, Bang Rieng Pagoda og Manee Sri Mahathat. Ikke nok med det, men du får også servert en autentisk thailandsk lunsj på en restaurant ved elvebredden.Først ut på lista er Dragon Cave-tempelet. Tempelet, som er bygget i og oppå kalksteingrotter, er like imponerende som det er vakkert. I tempelet bor det munker som lager helbredende kurer. Neste ut er Bang Rieng Pagoda-tempelet som befinner seg høyt oppe i fjellene. Dette tempelet har en blanding av både kinesiske og thailandske innflytelser, og en beliggenhet med fantastisk utsikt over området.Det siste tempelet vi besøker er Manee Sri Mahathat. Dette tempelet har en samling av voksstatuer av indiske, kinesiske og thailandske guder og gudinner. Den mest populære av dem alle er Phor Than Klai – en munk som også gikk under navnet «gyllen munn» på grunn av evnen han hadde til å spå lotteritall. Vi runder av turen med et måltid på en restaurant i en mangrovejungel der du får prøve tradisjonelle delikatesser.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Khao Lak offroad-safari
Aktiviteter

Khao Lak offroad-safari

Sør-Thailand handler om fosser som faller nedover bratte kalksteinsklipper, rolige elver som snor seg gjennom skogkledde åssider og vaiende palmer ved uberørte strender. Alt dette står på menyen på denne heldagsutflukten med kano og 4x4-kjøretøy.Du kan fordype deg i Khao Laks naturlige omgivelser når du går om bord i din egen kano og padler langs en elv innover i et drømmeaktig landskap. Blomstrende blomster ønsker oss velkommen, og snart befinner vi oss i et Thailandsk paradis. Deretter nyter vi en velsmakende thailandsk lunsj på en lokal restaurant før vi klatrer om bord i et 4x4-kjøretøy for en actionfylt ettermiddag.Mange panoramautsikter venter når vi kjører på humpete landeveier inn i landet. Den vedvarende humpingen blir godt belønnet – et fossefall i en jomfruelig regnskog venter på slutten.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Kano i Phang Nga og Koh Khai med speedbåt
Utflukter og dagsturer

Kano i Phang Nga og Koh Khai med speedbåt

Grotter, mangroveskog og en flytende landsby – denne øyhoppingen i Phang Nga Bay har alle ingrediensene som skal til for en perfekt utflukt. Vi suser av gårde fra øy til øy med speedbåt – totalt fire stykker – og får snorkle i det strålende vannet og til og med prøve deg på å padle kano.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Khao Sok nasjonalpark
Utflukter og dagsturer

Khao Sok nasjonalpark

Khao Sok National Park er med sine kalksteinsklipper, frodige regnskog og vakre innsjø en av Thailands naturlige skatter. På denne utflukten besøker vi innsjøen, vandrer gjennom regnskogen og spiser lunsj i en av de flytende bambushyttene. En perfekt dag i hjertet av en "Jurrasic World". Denne utflukten er full av spenning helt fra starten. Vi tar longtailbåt fra Rajjaprabha Dam og kjører rundt Cheow Lan Lake der vi er omringet av høye kalksteinsklipper. Etter båtturen fortsetter vi på land med en guidet tur gjennom regnskogen med en erfaren lokal ranger. Hold øynene åpne etter at aper som svinger seg i trærne, og hvis du er heldig, kan du se verdens største blomst - den endemiske rafflesia kerrii. Deretter utforsker vi noen av grottene i parken før vi spiser lunsj med en vri – vi spiser i en av de flytende bambushyttene midt i innsjøen. Etter lunsj får du tid til å slappe av og bade i sjøen.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Half Day Elephant Bathing at Welfare Center
Aktiviteter

Half Day Elephant Bathing at Welfare Center

Hop in an air-conditioned minivan and head over to an animal welfare-certified elephant camp. Hang out and admire the local wildlife in their natural habitat and learn interesting facts about the life of the Asian elephants. Feed these fascinating creatures before getting into the water for an elephantastic time. Don't forget to bring your bathing clothes, because you won't stay dry in the river with these gentle giants. This reserve aims on bringing happiness to elephants, providing them with all the necessary measures to assure their wellbeing.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Introduksjon til Khao Lak

Bare en times kjøretur fra Phuket, men likevel som en helt annen verden, ligger den uforstyrrede regionen Khao Lak. Milevis med gyllen kystlinje, dyrerike nasjonalparker og tropiske skoger venter på deg på dette rolige feriestedet. Med mange ting å se og gjøre, har Khao Lak det lille ekstra i forhold til de tradisjonelle badestedsaktivitetene og tilbyr en genuin thailandsk opplevelse. Det er ikke rart at stedet er populært blant alle typer ferierende, inkludert familier, naturelskere og eventyrlystne.

De 6 beste aktivitetene i Khao Lak

1.Opplev strendene i Khao Lak

Khao Lak har utallige urørte postkortvakre strender som er perfekte for Instagram. De mest populære er Nan Thong, som er populær for bading, soling og snorkling, og Bang Niang, som er kjent for sine fantastiske solnedganger. Hvis du er ute etter noe roligere, skal du ta turen til Pak Weep. Dens idylliske atmosfære og grunne vann gjør den til et utmerket valg for familier. Og for total avkobling har du den bortgjemte Bang Sak-stranden, en lokal favoritt med bare noen få sjømatboder. Med så mange innbydende strender å velge mellom, har Khao Lak alt du trenger for en perfekt strandferie.

2. Fordyp deg i naturen i Khao Lak Lam Ru nasjonalpark

Khao Lak Lam Ru nasjonalpark er en frodig villmark med kalksteinsklipper, brusende fossefall og turstier. Dens tette jungel er hjem for mange arter av fugler og reptiler, samt eksotiske trær og planter. Etter å ha vandret gjennom parkens naturstier, kan du nyte et bad i bassengene under fossen eller slappe av på den rolige sandstranden. Dette er det perfekte stedet å nyte Thailands rå skjønnhet.

3.Prøv lokale retter på et gatemarked

En reise til Thailand er ikke komplett uten å besøke et lokalt gatemarked. Khao Laks største og eldste, Bang Niang kveldsmarked, er perfekt for å få en smak av lokal kultur. Når du går gjennom de travle gatene, vil du kjenne de appetittvekkende aromaene snike seg inn i sjelen din. Du kan skjemme deg bort med mange alternativer å velge mellom, blant annet grillet kjøtt, fersk fisk, grønnsaker og eksotiske frukter. Hvis du har lyst til å prøve noe nytt, står også røkte insekter som larver, sirisser og skorpioner på menyen.

4. Besøk et skilpaddereservat

Det tropiske vannet i Khao Lak er hjemsted for mange utrydningstruede skilpaddearter. Heldigvis er byen aktivt involvert i deres bevaring ved hjelp av to skilpaddereservater. Her ammes ungene til de er sterke nok til å slippes ut i havet. Et av reservatene rehabiliterer også skadede skilpadder og har et fiskeoppdrettsprogram. Hvis du vil komme tett innpå disse skapningene samtidig som du støtter en god sak, er et besøk i en av Khao Laks skilpaddereservater et must.

5. Dra til ulike øyer

Med en samling av avsidesliggende øyer bare en båttur unna, er Khao Lak et perfekt utgangspunkt for utflukter. Du kan ta en motorbåt over det asurblå vannet til øya du velger å besøke. Similanøyene, som består av ni øyer som står oppført på UNESCOs verdensarvliste, er et must. Klart, blått vann, hvit sand og eldgamle korallrev venter på deg. Dessuten anses øyene av mange for å være et av de 10 beste dykkestedene i verden. Surinøyene er en annen øygruppe som du ikke må gå glipp av – deres flate rev og fascinerende undervannsverden gjør dem til ett av Thailands beste snorklesteder. Hvis du har flaks kan du til og med se hvalhaier, ørnerokker og delfiner under en båttur ut til øyene.

6. Slapp av ved de varme kildene

Hvis du er ute etter en avslappende opplevelse bortenfor stranden, er et bad i en av Khao Laks varme kilder et utmerket alternativ. Strategisk beliggende nær nasjonalparkene, er de en velfortjent nytelse etter en lang vandring. Disse boblebassengene er fulle av termisk vann, som kommer direkte fra kilder under jorden og passerer gjennom lag av stein underveis. De er fulle av oppløste mineraler, tilbyr en rekke helsefordeler og er det perfekte alternativet for en kveldsaktivitet eller en overskyet dag.