Handlevogn

Velkommen tilbake

Gå til MyTUI-kontoen din
Logg ut
26 Aktiviteter
Sort by:
Båttur langs nordlige Zakynthos med Cape Skinari og Xigiastranden
Utflukter og dagsturer

Båttur langs nordlige Zakynthos med Cape Skinari og Xigiastranden

Dette cruiset rundt nordspissen av Zakynthos byr på massevis av kameravennlig natur og badestopp i bortgjemte viker. Du får se deler av øyas mest fascinerende kystlinje, inkludert De blå grottene og Smuglerbukten – det berømte greske postkortet av det rustne lasteskipet på en uberørt strand omgitt av klipper. Chrissy, en av lokalguidene våre, sier: "Havet rundt de blå grottene ser ut til å gløde i elektrisk blått fordi den hvite kalksteinen under vannet reflekterer solen gjennom det asurblå vannet."Du får oppleve Zakynthos' vakreste kyst på en avslappende båttur. Vi seiler rundt Cape Skinari, kjent for fyret, klippene, vindmøllene og pastellblått vann. Etter omtrent to timer til sjøs kommer vi til Smuglerbukten. På 80-tallet gikk et skip som fraktet smuglersigaretter på grunn i denne kritthvite, småsteinbelagte bukten. I dag er selve stranden stengt for besøkende for å bevare området, men du kan fortsatt se den ikoniske utsikten fra båten. Chrissy legger til: "Zakynthos' mest kjente strand er kun tilgjengelig med båt, og det er et av de mest fotograferte stedene i hele Hellas. En forbrytelse som gikk galt, har etterlatt oss en uventet skatt."Etter en dukkert fortsetter vi til de glitrende blå grottene, hvor vi tar en pause for et fotostopp. Uthugget i klippene danner de glatte veggene buer over det blendende blå vannet. Du får servert gresk snacks og drinker om bord, etterfulgt av et par badestopp. Vi avslutter cruiset med litt underholdning, gresk dans, mens vi cruiser tilbake til land.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Skilpaddecruise på Marathonisi Island og halvøya Keri
Utflukter og dagsturer

Skilpaddecruise på Marathonisi Island og halvøya Keri

Havskilpadder har vært Innbyggere på Zakynthos' strender i tusenvis av år, og med litt flaks får du se dem på nært hold på denne båtturen. Bli med en lokalguide for å en lærerik dag til havs, der vi kjører forbi hekkeplasser, bader i skjulte bukter og tilbringer tid i landsbyen Keri. Bianca, en av guidene våre, sier: "På denne turen kan du både hoppe ut i klart vann, utforske den lille fiskerlandsbyen Keri, passere gjennom de to store Myzithres-klippene og, med litt flaks, se havskilpadder."Cruiset er tilgjengelig enten om morgenen fra Zante havn eller om ettermiddagen fra Keri havn, og dette halvdagscruiset er en virkelig godbit for hele familien. Du passerer de gylne strendene i Vassilikos og Marathonisi, en furukledd holme kalt "Turtle Island". Grunnen er enkel – en av strendene er favorittsted for hekkende skilpadder. Bianca, som har bodd på Zante i mer enn 20 år, sier om naturen: "Du kan bli med på denne turen tusen ganger, og hver dag er forskjellig." Sørg for å holde utkikk etter loggerhead-skilpaddene, og kanskje du til og med får se en delfin eller to. Deretter kjører båten videre til Keri-halvøya, forbi grotter og fyrtårnet, og det blir kastet anker for et badestopp. Vi går også i land her, og du får tid på egen hånd til å utforske den lille landsbyen Keri. Du kan handle suvenirer, slappe av på en restaurant eller ta en tur på stranden. Dessuten vil en frivillig fra den lokale naturvernorganisasjonen ARCHELON, Sea Turtle Protection Society of Greece, være om bord for å fortelle deg mer om organisasjonens arbeid.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Smuggler's Cove halvdagscruise med panoramakjøretur
Utflukter og dagsturer

Smuggler's Cove halvdagscruise med panoramakjøretur

En av Zakynthos' skjulte skatter, Smugglers' Cove – Smuglerbukten, er en postkorthvit sandstrand med en overraskelse – et skipsvrak fra en påstått smugler som drev i land tidlig på 1980-tallet. Vi seiler langs kysten for å se denne berømte bukten, oppleve et par bortgjemte bukter, bade og bare nyte naturen. Kay, en av lokalguidene våre, sier: "Smuglerbukten er også kjent som Shipwreck Beach, eller "Navagio" på gresk. Den er kun tilgjengelig med bår, og det er en av de mest fotograferte stedene i hele Hellas."Etter opphenting drar vi til Porto Vromi, det tar ca. 90 min, og går om bord i en båt som kjører oss til Smugglers' Cove. Du får cirka en halv time på dekk før de 200 meter høye hvite klippene stiger opp av havet og avslører den pittoreske bukten. Kay sier: "I stedet for å gå i land ved Smuglerbukten, som er en av de mest populære på øya, gjør vi bare et stopp for å beundre naturen og ta noen perfekte Instagram-bilder."Deretter kaster kapteinen anker ved en bukt i nærheten og du får tid til å bade i det glitrende turkise vannet. Underveis tilbake til Port Vromi passerer vi et par strender som begge ligger så bortgjemt til de ikke er synlige på Google en gang. Her nyter vi et badestopp og hører historien om "Poseidons ansikt" – en steinformasjon som antas å avbilde Poseidon, havets gud. Deretter cruiser vi tilbake til land igjen.

Gratis kansellering
Språk:

en, sv 

Båttur for familier til Turtle Island fra Zakynthos
Utflukter og dagsturer

Båttur for familier til Turtle Island fra Zakynthos

Sjansen til å se havskilpadder og delfiner i sitt naturlige miljø er hovedformålet med denne halvdags båtturen for familier. Du seiler til Marathonisi Island, ankrer opp for å bade underveis, før du får et innblikk i det lokale naturvernarbeidet. Kay, en av lokalguidene våre, sier: " Vi elsker å vise alle dette vakre stedet og kanskje oppdage en skilpadde for å forstå hvorfor og hvordan vi beskytter miljøet vårt. Det er en morsom tur som synliggjør bærekraft."Vi legger ut fra Agios Sostis mot den furukledde øya Marathonisi i Laganas-bukten. Denne ubebodde holmen har fått kallenavnet "skilpaddeøya" fordi strendene her er et yndet hekkeområde for havskilpadder. Barna vil også elske denne turen – det blir aktiviteter som skal lære dem mer om bevaring av skilpadder. De lærer også å respektere miljøet på øya og beskytte det mot forsøpling.Deretter fortsetter vi til havgrotten Oasis for en svømmetur før vi nærmer oss øya, der det blir enda et badestopp. Vi kaster anker en gang til for en ekstra dose snorkling. Husk å holde øye med vannet for tegn til skilpadder og delfiner. Båten har et integrert kloakkavløpssystem, så ingenting skader havet.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Rundtur på Zakynthos med kloster, De blå grottene og smaksprøver på lokale produkter
Utflukter og dagsturer

Rundtur på Zakynthos med kloster, De blå grottene og smaksprøver på lokale produkter

Det er lett å forstå hvorfor venetianerne kalte Zakynthos for "østens blomst". Denne utflukten tar deg med til landsbyene Kampi og Lithakia, i tillegg til Anafonitria-klosteret og en båttur til de blå grottene. Under turen vil du få smake lokale produkter fra øya. Konstantina, en av lokalguidene våre, sier: Denne turen har alt – et kloster, Det blå grottene, olivenolje og vin. Men min favorittdel er når gjestene spør meg om mer informasjon, slik at jeg kan dele mine hemmeligheter om Zakynthos med dem".Vi starter ved utsiktspunktet Bochali der vi nyter utsikten over Det ioniske hav. Neste stopp er en familieeid økologisk olivenoljemølle i Lithakia og et museum. Lær om presseprosessen og smak litt av det flytende gullet deres. Deretter venter en tradisjonell søt godbit i Kampi, en by som ligger omgitt av olivenlunder. Turen går videre til Anafonitria-klosteret fra 1300-tallet som er kjent for sine ikoner og freskomalerier. Med sitt rustikke steineksteriør og landlige omgivelser, er de et ekte utbrudd fra fortiden. Om ettermiddagen blir det et stopp for smaksprøver av vin, honning og og mye mer, i en landsbybutikk på vei til Cape Skinari, øyas nordligste punkt. Her hopper vi om bord på en båt til De blå grottene, et av de dypeste punktene i Middelhavet. Utskårne i hvite klipper, reflekterer de havglatte veggene det asurblå vannet som et speil. I høysesongen er det et badestopp i nærheten av grottene.

Gratis kansellering
Språk:

en, sv 

Zakynthos – solnedgangscruise med tradisjonell gresk båt
Utflukter og dagsturer

Zakynthos – solnedgangscruise med tradisjonell gresk båt

Å se solnedgangen over Det joniske hav er en av de største opplevelsene Zakynthos byr på. Denne kveldsutflukten med en tradisjonell båt byr på en svømmetur før selve høydepunktet. Constantine, en av våre erfarne lokalguider, sier: "Selv om jeg har sett den tusen ganger, er det fortsatt noe som gir meg fred i sjelen. Den er magisk, romantisk og sjelfull – Moder Natur på sitt mest kreative styrer solen ned mellom Misithres-klippene. Ren lykke".Scenen er satt i det øyeblikket du går om bord i båten. En caïque av tre fremkaller en følelse av nostalgi og tradisjon. Fiskere i det østlige Middelhavet har brukt disse båtene siden antikken. En guide er med om bord for å gi deg informasjon underveis. Vi seiler ut fra Agios Sostis i sør og setter kursen mot Marathonisi, en liten øy som er kjent lokalt som Turtle Island. Kapteinen kaster anker for et tidlig ettermiddagsbad. Se grotter og, med litt flaks, se skilpadder før vi cruiser til vestkysten for å få med deg solnedgangen. Stedene du får se er utrolig vakre. I nærheten av Misithres-klippene er det en fantastisk utsikt over solnedgangen som synker perfekt utover horisonten mellom de to formasjonene. Det gir Instagram-vennlige snaps. Den romantiske atmosfæren følger deg tilbake til havnen mens vi seiler til lyden av bølgeskvulp mot skroget og avslappende musikk mens du nipper til musserende vin.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Rundtur på Zakynthos med båttur til De blå grottene og vinsmaking
Utflukter og dagsturer

Rundtur på Zakynthos med båttur til De blå grottene og vinsmaking

Tidløse landsbyer, utsiktspunkter med wow-faktor og en kystklassiker på en utflukt som viser alle sider av Zakynthos. Og som om ikke det var nok, får du prøvesmake både oliven og vin. Bianca, en av lokalguidene våre, sier: "Du får oppleve alle de vanskelig tilgjengelige stedene som er en relikvie fra fortiden – Skinarivindmøllene, de trange gatene i landsbyen Volimes. Selv etter alle disse årene på øya, blir jeg fortsatt begeistret når jeg ser dem". Vi starter med en omvisning og smaking på en familiedrevet vingård i Kallipado. Her har de produsert vin laget av lokale druesorter som robola og pavlos i generasjoner. Deretter kjører vi videre oppover langs østkysten og stopper for et fotostopp ved en kjent strand. På Cape Skinari, stikk innom for en lokal matbit ved en av vindmøllene før vi går om bord i en båt for en tur til De blå grottene. Disse havbuene har blitt skåret ut av bølger i hvite klipper over årtusener. I tillegg kan du ta en dukkert i havet her. Tilbake på land får du en naturskjønn kjøretur gjennom landsbyer som Volimes og Anafonitria på vei til Exo Chora. Her stopper vi for å fotografere et 2000 år gammelt oliventre og besøker en lokal kosmetikkfabrikk for å se hvordan olivenoljeprodukter lages av øyas egne råvarer, før vi avrunder turen med et måltid på en lokal taverna. Og hvis du er TUI Blue-gjest, kan du ta turen til en eksklusiv restaurant i Agalas. Her kan dere skåle for dagens opplevelser og smake på de greske smakene med snacks skyllet ned med Ouzo i et Instagram-verdig landskap.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Utflukt til Olympia arkeologiske område fra Zakynthos by
Utflukter og dagsturer

Utflukt til Olympia arkeologiske område fra Zakynthos by

Opplev Olympia, fødestedet til de olympiske leker og en helligdom fra antikken, på en fascinerende dagstur fra Zakynthos. Vi drar over til fastlandet og tar en tur tilbake gjennom århundrene til antikkens Hellas storhetstid med en omvisning på dette historiske stedet og et besøk i det arkeologiske museet. Konstantina, en av våre lokalguider, sier: "Olympia har stått der i mer enn 2500 år og er fortsatt inspirerende som et must-stopp på vei til en personlig Odyssey. Å vandre rundt i ruinene og føle forbindelsen med fortiden er en spesiell følelse."Etter at vi legger til i Kyllini, kjører vi til en av de viktigste helligdommene i antikken. Opplev stedet der de olympiske lekene begynte i på 800-tallet f.Kr., se stadion og løpebanen der 45 000 tilskuere heiet på sine favorittutøvere. Se målstreken og treningsstudioet ved vannet, samt alle de religiøse helligdommene som finnes her. Ved hjelp av en iPad for å illustrere hva du ser på, vil guiden vise deg rundt på det originale stadionet. Vi ser også ruinene av Heratempelet der den olympiske ilden ble tent og Zeustempelet der den utrolige statuen av Zeus en gang sto. Etterpå tar vi turen til det arkeologiske museet for å se samlingen av statuer og bronser. "Det er et møte med historie, arkeologi og kunst", sier Konstantina. Til slutt drar vi inn i Olympia by. Her får du tid på egen hånd til å spise lunsj og ta en tur i suvenirbutikkene.

Gratis kansellering
Språk:

en 

St. Dennis-festivalen på Zakynthos og kveldstur med båt
Utflukter og dagsturer

St. Dennis-festivalen på Zakynthos og kveldstur med båt

Fyrverkeri, marsjerende band og gatemat – feiringen av St. Dennis er årets største begivenhet på Zakynthos. På denne kveldsturen kan du nyte den beste utsikten. Se prosesjonen med prester i sine fineste kapper før du mingler med lokalbefolkningen i festivalbasaren. Maria, en av lokalguidene våre, sier: "Feiringen av vår skytshelgen St. Dennis , lokalt kjent som Dionysos, er den viktigste begivenheten i alle zakynthieres kalender. Et høydepunkt for meg er det blendende fyrverkeriet, som vi får med oss på vei tilbake til havnen."Hele Zakynthos er med på feiringen for å minnes sin skytshelgen 24. august, og med denne utflukten får du med deg høydepunktene. Du får bli med på festlighetene og vi drar inn til Zante by sent på ettermiddagen. Ta plass i folkemengden for å se prosesjonen først, før du får sjansen til å mingle med lokalbefolkningen ved matbodene og basaren. Maria sier: "Det vil være mange lokale delikatesser å få kjøpt, blant annet tradisjonelle søtsaker, ristede kastanjer og min favoritt – loukoumades – en typisk gresk smultring dyppet i honning."Mens du nyter atmosfæren i havna blir nattehimmelen opplyst av fyrverkeri, og du kan nippe til et glass vin mens vi seiler ut i havnen for å få den beste utsikten over alt – et fantastisk fargerikt skue. Når feiringen er over, kjører bussen deg tilbake til hotellet.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Corellis Kefalonia
Utflukter og dagsturer

Corellis Kefalonia

Mystiske fjell, frodige grønne daler, bortgjemte viker og asurblått vann som glitrer i sollyset, gjør Kefalonia til en skjønnhet. Vi tar ferge over fra Zakynthos og går om bord i en buss som kjører oss til øyas mest pittoreske steder, inkludert Melissani Cave og Myrtos Bay.Kefalonia ligger like nord for Zakynthos, og er en meget vakker øy. Mens vi tar fergen over ser vi fjell og klipper som stiger høyt opp fra havet til havnen i Pessada. Det første stoppet er ved Drogarati Cave, der vi går inn i en enorm grotte og blir blendet av de store mengdene av stalaktitter og stalagmitter. Vi fortsetter til Melissani Lake for en båttur over denne underjordiske lagunen der det lyseblå vannet glitrer i solen.Deretter går turen videre til landsbyen Agia Efimia, der du får tid på egen hånd til lunsj. Om ettermiddagen blir det et fotostopp ved Myrtos Bay – et berømt innspillingssted fra Kaptein Corellis Mandolin. Vi avslutter utflukten med litt tid på egen hånd i Argostoli, øyas hovedstad.

Gratis kansellering
Språk:

en 

St. Nicks-stranden med valgfri bananbåttur
Aktiviteter

St. Nicks-stranden med valgfri bananbåttur

Zakynthos har mengder av fine strender, men St. Nicks får høyest score. Den ligger øst på Vasilikoshalvøya og er en av øyas mest populære badesteder. Og med god grunn. Ikke bare er det stedet å se og bli sett, men det ligger også en vakker hvit kirke på en høyde over stranden. Vi drar til den beste plassen i Vasilikos og til en av de vakreste delene av Zakynthos for en rolig og avslappet dag på stranden. Solsenger og parasoll er inkludert i prisen, det samme gjelder velsmakende BBQ-buffé til lunsj.Du kan lene deg tilbake og beundre omgivelsene, eller ta en svømmetur i havet. For deg som er litt eventyrlysten, finnes det mulighet for en tur med bananbåt. St Nicks er kjent for vannsport, og gjestene våre får rabatt. Gå heller ikke glipp av en tur opp til den hvite kirken – den er som skapt for selfier.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Zakynthos by med transport
Utflukter og dagsturer

Zakynthos by med transport

Denne utflukten gjør det lett for deg å utforske hovedstaden. Du blir hentet på hotellet og kjørt til byen der du har ettermiddagen fri til å utforske på egen hånd – shopping, sightseeing eller lokale delikatesser, valget er ditt. Det er masse å se og gjøre.Du har rundt 4 timer om ettermiddagen til å utforske hva Zakynthos har å tilby. Hvis du vil handle suvenirer, kan du ta turen innom de mange småbutikkene, eller du kan ta en rolig spasertur langs Strada Marina og stoppe for en aperitiff eller to.Men hvis historie eller kultur står øverst på listen, så finnes det flere museer og det berømte slottet Bohali hvorfra det er fantastisk utsikt. Den venetianske stilen preger byen, og på Solomos plass finner du både lokalbefolkning og besøkende som tilbringer tiden med å se på folk som rusler forbi. Oppdag byen i ditt eget tempo og nyt den magiske atmosfæren.

Gratis kansellering
Elektronisk Billett

Introduksjon til Zakynthos

Det er snakk om to øyer i ett. Grekerne kaller den for Zakynthos, mens italienerne kaller den Zante, denne kontrastens øy er full av severdigheter. Det kuperte nord er gjennomsyret av gamle tradisjoner, mens det bekymringsløse sør er et kosmopolitisk mekka for festglade feriegjester. Enten du reiser nordover eller sørover, finnes det mer enn nok av actionfylte opplevelser. Smugglers Bay, øyas mest kjente attraksjon, kan kun besøkes sjøveien, så en båttur hit er et must. Hvis du vil ha en familiedag utendørs, er St Nick's Beach, nærliggende Turtle Island og Water Village perfekte alternativer.

De seks beste aktivitetene på Zakynthos

1. Ta bilder av et skipsvrak

Som en magnet har det rustne skroget til Panagiotis tiltrukket seg utallige mennesker til Navagio-stranden siden 1980. Skipsvraket er så berømt at stranden nå er kjent som Smugglers Cove og er ett av de mest fotograferte stedene i Hellas. Den er omgitt av bratte klipper på tre sider og kan kun nås sjøveien. Det finnes et stort utvalg av båtturer som bringer deg til den hvite postkortvakre steinstranden.

2. Turtle Island

Trekledde Marathonisis er kjent for sin nordlige strand og gjennomsiktige vann. Denne ubebodde holmen er alltid en ideell plass for en dagsutflukt, men i perioden mai til oktober er den enda mer attraktiv ettersom den da er hekkeplass for havskilpadder. Da får du kanskje se dem svømme i vannet eller på stranden. En fantastisk utflukt for hele familien.

3. Oppdag øyas historie

Høylandet, som dekker den vestre halvdelen av øya, er hjem for noen av Zantes mest kjente klostre. Og det finnes få bedre måter å oppleve dem og deres uvurderlige gresk-ortodokse fresker og ikoner på enn med en off road-safari som kombinerer eventyr med kultur. Det er også en fantastisk måte å utforske avsidesliggende landsbyer langt fra kysten. Klostrene Yperagathos, Anafonitria og Agios Georgios er de beste å besøke.

4. Finn den olympiske ånden

Zante ligger bare en kort fergetur unna det greske fastlandet. Og en av de mest populære dagsturene fra øya er til det gamle Olympia, det åndelige hjemmet til de moderne olympiske lekene. Gå rundt i ruinene av stadion og se deg rundt i det fantastiske museet som inneholder en samling gjenstander som er funnet på stedet. En annen flott utflukt er til øya Kefalonia. Den er berømt for filmen Kaptein Corellis mandolin og sine grotter og underjordiske innsjøer.

5. Fest hele natten

Øyas partyhovedstad er full av barer og klubber. De fleste ligger på Laganas Road i den vestre delen av byen. Her er det ingenting som er forbudt, og det er ikke for sarte sjeler. Det finnes partybåter på dagtid, og om natten kan du velge mellom utallige fester.

6. Spennende vannaktiviteter

På Zakynthos er det lett å rive seg løs fra solsengen ved bassenget. Øya har nemlig flere familievennlige strender som f.eks. de ved Kalamaki, Gerakas og den 8 km lange Laganas-stranden. Og så er det St Nicks strand, som er et mekka for vannsportsaktiviteter. En annen type vannmoro finner du i øyas to badeland, Water Village og Tsilivi Waterpark.