Handlevogn
Zakynthos
Zakynthos

Hellas

Ting å gjøre i Zakynthos

Opplevelser i Zakynthos

Filter by:

Pris (voksen)

NOK
NOK

Upphämtning på hotellet

Kategorier

Alternativer

Båttur til Smuglerbukten
Utflukter og dagsturer

Båttur til Smuglerbukten

En av Zakynthos skjulte skatter, Smugglers' Cove, er en postkorthvit sandstrand med en overraskelse – et skipsvrak fra en påstått smugler som drev i land i 1980. Vi seiler langs kysten for å se denne berømte bukten, oppleve et par bortgjemte bukter, bade og bare nyte naturenEtter opphenting drar vi til Porto Vromi, det tar ca. 90 min, og går om bord i en båt som kjører oss til Smugglers' Cove. Du får cirka en halv time på dekk før de imponerende hvite klippene stiger opp av havet og avslører den pittoreske bukten. Ta en titt på skipsvraket fra båten, beundre den vakre naturen og ta noen perfekte Instagram-selfies.Deretter kaster kapteinen anker ved en bukt i nærheten og du får tid til å bade i det glitrende turkise vannet. Underveis tilbake til Port Vromi passerer vi et par strender som begge ligger så bortgjemt til de ikke er synlige på Google en gang. Her nyter vi to badestopp til og tar litt bilder.

Gratis kansellering
Språk:

en, nl, pl, sv 

Båttur til Turtle Island fra Zakynthos
Utflukter og dagsturer

Båttur til Turtle Island fra Zakynthos

Havskilpadder har vært Innbyggere på Zakynthos' strender i tusenvis av år, og med litt flaks får du se dem på nært hold på denne båtturen. Bli med en lokalguide for å en lærerik dag til havs, der vi kjører forbi hekkeplasser, bader i skjulte bukter og tilbringer tid i landsbyen Keri. Bianca, en av guidene våre, sier: "På denne turen kan du både hoppe ut i klart vann, utforske den lille fiskerlandsbyen Keri, passere gjennom de to store Myzithres-klippene og, med litt flaks, se havskilpadder."Vi seiler først mot de gylne strendene i Vassilikos før vi fortsetter mot Marathonisi – en furukledd holme med kallenavnet "Skilpaddeøya – Turtle Island". Grunnen er enkel – en av strendene er favorittsted for hekkende skilpadder. Bianca, som har bodd på Zante i mer enn 20 år, sier om naturen: "Du kan bli med på denne turen tusen ganger, og hver dag er forskjellig." Sørg for å holde utkikk etter loggerhead-skilpaddene, og kanskje du til og med får se en delfin eller to. Deretter kjører båten videre til Keri-halvøya, forbi grotter og fyrtårnet, og det blir kastet anker for et badestopp. Vi går også i land her, og du får tid på egen hånd til å utforske den lille landsbyen Keri. Du kan handle suvenirer, slappe av på en restaurant eller ta en tur på stranden. På båtturen tilbake får du mulighet til å bade i en bortgjemt bukt, og kanskje se flere skilpadder. En frivillig fra gruppen ARCHELON, the Sea Turtle Protection Society of Greece, er med om bord, og forteller om arbeidet sitt underveis.

Gratis kansellering
Språk:

en, nl, pl 

Båttur for familier til Turtle Island fra Zakynthos
Utflukter og dagsturer

Båttur for familier til Turtle Island fra Zakynthos

Sjansen til å se havskilpadder og delfiner i sitt naturlige miljø er hovedformålet med denne halvdags båtturen for familier. Vi seiler mot øya Marathonisi, kaster anker for herlige stopp og lærer mer om arbeidet med å beskytte de truede Caretta caretta skilpaddene. Kay, en av lokalguidene våre, sier: " Vi elsker å vise alle dette vakre stedet og kanskje oppdage en skilpadde for å forstå hvorfor og hvordan vi beskytter miljøet vårt. Det er en morsom tur som synliggjør bærekraft."Vi seiler ut fra Agios Sostis på Zakynthos med kurs for Marathonisi – en furukledd liten øy med kallenavnet Turtle Island ettersom havskilpaddene legger egg på strendene. Barna vil også elske denne utflukten – båten har et eget barnehjørne med spill og aktiviteter som lærer dem mer om bevaring av havskilpadder. De for også lære å respektere øyas miljø og å beskytte den mot søppel. Deretter fortsetter vi til havgrotten Oasis for en svømmetur før vi nærmer oss øya, der det blir enda et badestopp med mulighet for å snorkle. I tillegg finnes det en representant for non-profit organisasjonen Archellon om bord for å fortelle om sitt arbeid med å beskytte truede havskilpadder. Til slutt drar vi tilbake til Agios Sostis på Zakynthos – ikke glem å se etter skilpadder og delfiner underveis.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Cruise i solnedgangen
Utflukter og dagsturer

Cruise i solnedgangen

Å se solnedgangen over Det joniske hav er en av de største opplevelsene Zakynthos byr på. Denne kveldsutflukten med båt byr på en svømmetur før selve høydepunktet. Vi opplever solnedgangen mellom Misithres-klippene ute på åpent hav, og deretter slapper vi av med en behagelig seiltur tilbake, mens vi nyter musikken om bord. Ren lykke.Vår første stopp er ved Turtle Island for en tidlig kveldsdukkert. Opplev grotter og private strender før vi seiler til vestkysten for å se solnedgangen nær Misithres Rocks. Det er en fantastisk utsikt over solnedgangen herfra, og du er sikret flotte feriebilder.Nyt den romantiske atmosfæren, mens vi seiler tilbake til lyden av bølgeskvulp og avslappende musikk. Det er en av de kveldene du vil huske lenge.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Zakynthos hemmeligheter
Utflukter og dagsturer

Zakynthos hemmeligheter

Det er lett å forstå hvorfor venetianerne kalte Zakynthos for "østens blomst". Denne utflukten tar deg med til landsbyene Kampi og Lithakia, i tillegg til Anafonitria-klosteret og en båttur til de blå grottene. Under turen vil du få smake på søte delikatesser og vin som er produsert på øya.Vi starter ved Solomos-torget, hjertet i Zakynthos gamleby, og fortsetter deretter opp til utsiktspunktet Bochali der vi nyter utsikten over Det ioniske hav. Neste stopp er en organisk olivenmølle i Lithakia hvor vi smaker på organisk olivenolje. Deretter en tradisjonell søt godbit i Kampi på vei til Anafonitria. Her besøker vi et kloster fra 14. århundre som er kjent for sine ikoner og freskomalerier.Om ettermiddagen reiser vi til Skinari, og derfra hopper vi om bord på en båt til de blå grottene hvor du kan nyte synet av det blendene blå vannet ved de hvite klippene.I høysesong kan du også se frem til en badestopp.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, nl, pl 

Båttur til Blue Caves og Smuggler's Cove
Utflukter og dagsturer

Båttur til Blue Caves og Smuggler's Cove

Dette cruiset langs nordspissen av Zakynthos har alt – hemmelige grotter, tid til avslapping om bord og mange Instagram-vennlige selfie-steder. Du får oppleve øyas mest fascinerende kystlinje, inkludert de berømte Blue Caves og Smuggler's Cove.En fantastisk båttur som tar deg med til Zakynthos mest kjente steder i løpet av en avslappende dag. Vi seiler rundt Cape Skinari, kjent for sitt steinfyrtårn, vindmølle og hvite klipper som står i sterk kontrast til det turkise havet. Etter cirka to timer på havet, kommer vi til Smuggler's Cove, der vi får se det legendariske skipsvraket og stranden som er kåret til en av de beste Instagram-stedene i verden. Etter en dukkert stopper båten ved de glitrende blå grottene. Utgravd i klippene reflekterer deg havglatte veggene det blendende blå vannet som et speil. Deretter kan du nyte gresk snacks og vin om bord mens vi seiler tilbake mot land.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Corellis Kefalonia
Utflukter og dagsturer

Corellis Kefalonia

Mystiske fjell, frodige grønne daler, bortgjemte viker og asurblått vann som glitrer i sollyset, gjør Kefalonia til en skjønnhet. Vi tar ferge over fra Zakynthos og går om bord i en buss som kjører oss til øyas mest pittoreske steder, inkludert Melissani Cave og Myrtos Bay.Kefalonia ligger like nord for Zakynthos, og er en meget vakker øy. Mens vi tar fergen over ser vi fjell og klipper som stiger høyt opp fra havet til havnen i Pessada. Det første stoppet er ved Drogarati Cave, der vi går inn i en enorm grotte og blir blendet av de store mengdene av stalaktitter og stalagmitter. Vi fortsetter til Melissani Lake for en båttur over denne underjordiske lagunen der det lyseblå vannet glitrer i solen.Deretter går turen videre til landsbyen Agia Efimia, der du får tid på egen hånd til lunsj. Om ettermiddagen blir det et fotostopp ved Myrtos Bay – et berømt innspillingssted fra Kaptein Corellis Mandolin. Vi avslutter utflukten med litt tid på egen hånd i Argostoli, øyas hovedstad.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, nl, pl 

Wet'n Wild Water Village
Billetter og arrangementer

Wet'n Wild Water Village

Er du ute etter vann og spenning er det ikke noe som slår en dag på Wet‘n Wild Water Village i Sarakinado. Det har nok vannsklier, attraksjoner og solterrasser for å sysselsette alle aldre i noen timer.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Wet ‘n’ Wild Water Village (Ticket only)
Billetter og arrangementer

Wet ‘n’ Wild Water Village (Ticket only)

For en dag med lek og spenning, ta turen til Water Village i Sarakinado – øyas største badeland. Du kan kjenne adrenalinet pumpe i sklier som trosser tyngdekraften, eller du kan bare slappe av under den joniske solen sammen med familien.Ta på deg badetøy og solkrem og nyt en fantastisk dag i vannskliene i Water Village. Det er nok attraksjoner, sklier og solsenger til å underholde ethvert familiemedlem. I tillegg finnes det kaféer og barer for tørsteslukkende forfriskninger. Du kan unnslippe varmen fra solen med rolige Lazy River, eller du kan møte frykten din på i Black Hole og Sinkhole .Det finnes massevis av solsenger så du kan lene deg tilbake og slappe av mens de små leker i de grunne bassengene og bare nyte en dag sammen med familien.Kjøper du denne billetten kan du velge hvilken dag du ønsker å gå.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fi, nl, sv 

St. Nicks-stranden
Aktiviteter

St. Nicks-stranden

Zakynthos har mengder av fine strender, men St. Nicks får høyest score. Den ligger øst på Vasilikoshalvøya og er en av øyas mest populære badesteder. Og med god grunn. Ikke bare er det stedet å se og bli sett, men det ligger også en vakker hvit kirke på en høyde over stranden. Vi drar til den beste plassen i Vasilikos og til en av de vakreste delene av Zakynthos for en rolig og avslappet dag på stranden. Solsenger og parasoll er inkludert i prisen, det samme gjelder lunsj og en drink i snackbaren, så alt du trenger å gjøre er å nyte dagen.Du kan lene deg tilbake og beundre omgivelsene, eller ta en svømmetur i havet. For deg som er litt eventyrlysten, finnes det mulighet for en tur med bananbåt. St Nicks er kjent for vannsport, og TUIs gjester får rabatt. Gå heller ikke glipp av en tur opp til den hvite kirken – den er som skapt for selfies.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pl 

TUI Blue – rundtur på Zakynthos med båttur til De blå grottene
Utflukter og dagsturer

TUI Blue – rundtur på Zakynthos med båttur til De blå grottene

Besøk tradisjonelle landsbyer, utsiktspunkter med wow-faktor og et naturlig underverk på en utflukt som viser alle sider av Zakynthos. Du kan selfies ved utsiktspunkter i Skinari og det blir også et besøk på Cameo Island. Og som om ikke det var nok, kan du prøve lokal olivenolje på en mølle og nyte en båttur til De blå grottene.Hvis du er ute etter disse viktige selfie-bildene, er du heldig. Vi starter ved de kritthvite vindmøllene i Skinari og stopper for en lokal snacks side om side med flott natur. Neste post på programmet er en båttur til Blue Caves – De blå grottene. De er skåret inn i hvite klipper og du kommer til å få hakeslepp over det blendende blå vannet.Tilbake på land får du smake på økologisk olivenolje ved en mølle før du besøker øya Cameo – en steinete klippeøy som er et av Zantes mest fotograferte steder. Her ender vi dagen med en riktig godboit – en blendende vakker gresk solnedgang.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Zakynthos by med transport
Utflukter og dagsturer

Zakynthos by med transport

Denne utflukten gjør det lett for deg å utforske hovedstaden. Du blir hentet på hotellet og kjørt til byen der du har ettermiddagen fri til å utforske på egen hånd – shopping, sightseeing eller lokale delikatesser, valget er ditt. Det er masse å se og gjøre.Du har rundt 4 timer om ettermiddagen til å utforske hva Zakynthos har å tilby. Hvis du vil handle suvenirer, kan du ta turen innom de mange småbutikkene, eller du kan ta en rolig spasertur langs Strada Marina og stoppe for en aperitiff eller to.Men hvis historie eller kultur står øverst på listen, så finnes det flere museer og det berømte slottet Bohali hvorfra det er fantastisk utsikt. Den venetianske stilen preger byen, og på Solomos plass finner du både lokalbefolkning og besøkende som tilbringer tiden med å se på folk som rusler forbi. Oppdag byen i ditt eget tempo og nyt den magiske atmosfæren.

Gratis kansellering
,
Elektronisk Billett

Introduksjon til Zakynthos