Handlevogn
Zakynthos
Zakynthos

Hellas

Ting å gjøre i Zakynthos

Du har kanskje sett det berømte postkortet av det rustne lasteskipet på en uberørt klippestrand? Det er fra stranden Navagio på Zakynthos – en uslipt diamant av en gresk øy hvor det fortsatt er mulig å slippe unna turismen. Kystlinjen i nord, med de berømte blå hulene der Middelhavet når en dybde på hele 4500 meter, er spesielt vakker.

Byen Zakynthos ble ødelagt av et jordskjelv i 1953, men har siden blitt restaurert i en venetiansk stil som innbyr til spaserturer og matopplevelser. Stedet er noe av en kunstnerkoloni, med behagelig promenader i vannkanten og en rekke steder for å nyte velsmakende sjømat. Hvis tiden strekker til, bør du få med deg kirken Agios Dionysus, oppkalt etter øyas skytshelgen.

Et lite øyhopp mot nord ligger Kefalonia – hjemstedet til kaptein Corellis og et fantastisk sted for utflukter. Fargene i vanngrotten Melissani må oppleves med egne øyne, og Myrtos-stranden er øyas svar på Navagio på Zakynthos (bare uten et skipsvrak). Den lille feriebyen Agia Efimia er ypperlig for et måltid med utsikt, mens kosmopolitiske Argostoli har et mer europeisk bypreg.

Opplevelser i Zakynthos

12  Resultat
Utflukter og dagsturer
Turtle Island Cruise

Bli med oss når vi seiler i Zantes farvann på leting etter de mest berømte innbyggerne – loggerhead havskilpaddene. Vi seiler først mot de gylne strendene i Vassilikos før vi fortsetter mot Marathonisi – en furukledd holme kalt 'Turtle Island'. Hold utkikk etter skilpadder og delfiner. Deretter kjører vi til Keri-halvøya og kaster anker for et badestopp. Vi går også i land, og du får tid på egen hånd til å utforske den lille landsbyen Keri. På båtturen tilbake får du mulighet til å bade i en bortgjemt bukt, og kanskje se flere skilpadder. En gruppe fra Archellon er med om bord, og de forteller om arbeidet sitt.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(16)
fra:
NOK 452.00
Utflukter og dagsturer
Zakynthos hemmeligheter

Det er lett å forstå hvorfor venetianerne kalte Zakynthos for “østens blomst”. Vi starter på Solomos torget – i hjertet av Zakynthos gamleby – og fortsetter opp til Bochali's utsiktspunkt for å nyte utsikten over Det ioniske hav. Neste stopp er en mølle i Lithakia hvor vi smaker på organisk olivenolje. Deretter en tradisjonell søt godbit i Kampi på vei til Anafonitria. Her besøker vi et kloster fra 14. århundre som er kjent for sine ikoner og freskomalerier. På ettermiddagen reiser vi til Skinari, og derfra hopper du på en båt til de blå grottene hvor du kan nyte synet av det blendene blå vannet ved de hvite klippene.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(4)
fra:
NOK 452.00
Utflukter og dagsturer
Smuglerbukten

Smugglers' Cove, er en postkorthvit sandstrand med en overraskelse – et skipsvrak fra en påstått smugler som drev i land i 1980. Etter opphenting drar vi til Porto Vromi, det tar ca. 90 min, og går om bord i en båt som kjører oss til Smugglers' Cove. Du får ca. en halv time på dekk før de imponerende hvite klippene stiger opp av havet og avslører den pittoreske bukten. Ta en titt på skipsvraket fra båten, beundre den vakre naturen og ta noen perfekte Instagram-selfies. Underveis tilbake til Port Vromi passerer vi (som eneste reisearrangør) Stegnitis Bay og Sugar Cave.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(20)
fra:
NOK 452.00
Utflukter og dagsturer
Cruise i solnedgangen

Å se solnedgangen over Det joniske hav er en av de største opplevelsene Zakynthos byr på. Vår første stopp er ved Turtle Island for en tidlig kveldsdukkert. Opplev grotter og private strender før vi seiler til vestkysten for å se solnedgangen nær Misithres Rocks. Det er en fantastisk utsikt over solnedgangen herfra, og med hjelp av en fotograf ombord, er du sikret det perfekte bildet. Nyt den romantiske atmosfæren, mens vi seiler tilbake til lyden av bølgeskvulp og avslappende musikk. Det er en av de kveldene du vil huske lenge.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(5)
fra:
NOK 344.00
Utflukter og dagsturer
Smuggler's Cove Small Group Cruise & Sunset Taverna

Smuggler's Cove leads the way as far as Zante's beaches are concerned. Overlooked by soaring cliffs and home to a shipwreck, this sandy bay is one of the most beautiful in Greece. On this small group tour, you'll cruise along the coast to the cove where you'll stop to swim and soak up the scenery. Then, round off at a clifftop taverna for meze, wine and sunset views.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(1)
fra:
NOK 687.00
Billetter og arrangementer
Wet ‘n’ Wild Water Village (Ticket only)

For en dag med lek og spenning, ta turen til Water Village i Sarakinado – øyas største badeland. Du kan kjenne adrenalinet pumpe i sklier som trosser tyngdekraften, eller du kan bare slappe av under den joniske solen sammen med familien.Ta på deg badetøy og solkrem og nyt en fantastisk dag i vannskliene i Water Village. Det er nok attraksjoner, sklier og solsenger til å underholde ethvert familiemedlem. I tillegg finnes det kaféer og barer for tørsteslukkende forfriskninger. Du kan unnslippe varmen fra solen med rolige Lazy River, eller du kan møte frykten din på i Black Hole og Sinkhole .Det finnes massevis av solsenger så du kan lene deg tilbake og slappe av mens de små leker i de grunne bassengene og bare nyte en dag sammen med familien.Kjøper du denne billetten kan du velge hvilken dag du ønsker å gå.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(2)
fra:
NOK 177.00
Aktiviteter
Rent Your Own Private Boat in Zante

Live it up in Laganas with a day aboard your own private boat cruise. You can choose to take the helm yourself or, just sit back, relax, and let a captain sail you to all the top spots around the island, with swim stops and tanning time as standard.If you fancy playing skipper for the day, you'll be in charge of your own boat, no licence or experience required. Before you set off, staff will give you a safety briefing, show you the ropes, and help you set a course. Cruise by Keri Caves, stopping to swim inside them along the way. Or, do a spot of wildlife-watching at Marathonisi Island – a major nesting ground for loggerhead turtles. You can also stop by the incredibly Instagrammable Mizithres beach.If you'd rather top up your tan than take the wheel, however, then you can decide the route while a captain does the sailing. Choose this option, and you're free to enjoy all the benefits of your own private boat trip, with the choice to have lunch at a local taverna.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 196.00
Utflukter og dagsturer
Zakynthos by med transport

Denne utflukten gjør det lett for deg å utforske hovedstaden. Du blir hentet på hotellet og kjørt til byen der du har ettermiddagen fri til å utforske på egen hånd – shopping, sightseeing eller lokale delikatesser, valget er ditt. Det er masse å se og gjøre.Du har rundt 4 timer om ettermiddagen til å utforske hva Zakynthos har å tilby. Hvis du vil handle suvenirer, kan du ta turen innom de mange småbutikkene, eller du kan ta en rolig spasertur langs Strada Marina og stoppe for en aperitiff eller to.Men hvis historie eller kultur står øverst på listen, så finnes det flere museer og det berømte slottet Bohali hvorfra det er fantastisk utsikt. Den venetianske stilen preger byen, og på Solomos plass finner du både lokalbefolkning og besøkende som tilbringer tiden med å se på folk som rusler forbi. Oppdag byen i ditt eget tempo og nyt den magiske atmosfæren.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 147.00
Utflukter og dagsturer
Olympia

Opplev Olympia, fødestedet til de olympiske leker og en helligdom fra antikken, på en fascinerende dagstur fra Zakynthos. Etter at vi legger til i Kyllini, kjører vi til en av de viktigste helligdommene i antikken. Opplev stedet der de olympiske lekene begynte i det 8. århundre f.Kr. og se stadion. Vi ser også Hera-tempelet der den olympiske ilden ble tent og Zeus-tempelet der den utrolige statuen av Zeus en gang stod. Etterpå går vi til det arkeologiske museet for å se flere skatter og relikvier før vi drar inn i Olympia by. Her får du tid på egen hånd til å spise lunsj og ta en tur i suvenirbutikkene.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 677.00