Handlevogn
82 Aktiviteter
Sort by:
Chichen Itza og besøk i en mayalandsby med tradisjonell lunsj
Aktiviteter

Chichen Itza og besøk i en mayalandsby med tradisjonell lunsj

Den godt bevarte mayabyen Chichen Itza er et arkeologisk område med antikke mayaruiner, templer og pyramider. Turen starter tidlig slik at vi kommer til dette UNESCO-listede arkeologiske området før folkemengdene gjør det. Vi besøker også en cenote og en tradisjonell mayalandsby. Benito, en av lokalguidene våre, sier: "Det du hører er like imponerende som det du ser i Chichen Itza. For eksempel var El Caracol et observatorium som ble brukt av mayaastronomer. Du får lære alt om deres nøyaktige kalendere, som kartla alt fra fruktbarhet til innhøsting." Det verdensberømte arkeologiske stedet Chichen Itza er noe du ikke må gå glipp av når du er i Cancun. Navnet betyr munnen til brønnen til vanntrollmennene, inspirert av dens hellige cenoter. Over alt kan du se representasjoner av Kukulkan, slangen som var den øverste mayaguden. Pyramiden dedikert til han dominerer komplekset. Benito sier: "Kukulkantempelet har fire trapper med 91 trinn, pluss det enkle trinnet på toppen, totalt 365 trinn. De gamle mayaene beregnet alt".Du får også se Krigstempelet og Jaguarens tempel, mens guiden forteller om mayafolkets historie, kultur og legender. Det finnes håndverkere som lager håndverk på stedet, og alle kjøp hjelper lokalsamfunnet. I tillegg avdekker vi hemmelighetene til Xibalba, mayaguiden i underverdenen, når vi dykker ned i en ferskvannscenote. Etter en tradisjonell lunsj tar vi turen til landsbyen Yalcoba og blir kjent med lokalbefolkningen her.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Cobapyramiden og mayaruiner
Utflukter og dagsturer

Cobapyramiden og mayaruiner

Gratis kansellering
Språk:

de, da, en, fi, fr, +4  nl, no, pl, sv

Guidet omvisning i Tulum og besøk i et moderne mayasamfunn
Utflukter og dagsturer

Guidet omvisning i Tulum og besøk i et moderne mayasamfunn

Historiske ruiner, strender og bad i underjordiske grotter gjør dette til en actionfylt formiddag full av eventyr. En guidet tur i Tulum etterfølges av et besøk til et tradisjonelt mayasamfunn. Det blir også mulighet for en forfriskende dukkert i en cenote. Benito, en av lokalguidene våre, sier: "Det meste av Tulum stammer fra de to århundrene før spansk kolonisering, så det er det siste øyeblikksbildet av en dødsdømt sivilisasjon. Blant de mange tingene du får lære er symbolikken bak gudene som er skåret inn i templene".Vi begynner med å besøke ruinene av mayabyen Tulum. Guiden viser deg freskomalernes templer, den synkende guden, vindens tempel og mye mer. I tillegg ser vi El Castillo-pyramiden, hvis beliggenhet på en klippetopp med utsikt over Karibia, gjør at det minner om et fyrtårn. I dag er stedet som skapt for Instagram og det er det mest fotograferte stedet på Mayarivieraen. Gustavo, en annen av lokalguidene våre, sier: "Tulum er den perfekte balansen mellom kultur og natur – bare se på alle iguanene som ligger og slapper av. De gamle mayerne satte pris på dette, og hvert område representerte et av elementene – jord, vann, vind og ild". Du får også litt tid på egen hånd til å besøke stranden nedenfor. Stranden er for øvrig et hekkested for skilpadder. Etter en stopp i en mayalandsby der vi mingler litt med lokalbefolkningen, avslutter vi med et bad i en cenote. Disse ferskvannsgrottene var hellige for de gamle mayaene. Litt snorkling i denne hellige grotten er den perfekte måten å avrunde turen på.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Tulum med Nopalitos-lagunen og BBQ-lunsj
Aktiviteter

Tulum med Nopalitos-lagunen og BBQ-lunsj

Denne utflukten for voksne er den perfekte kombinasjonen av kultur og avslapping. Først utforsker vi mayaruinene på den arkeologiske byen Tulum, den eneste som ligger rett ved sjøen. Deretter slapper vi av ved den bortgjemte lagunen Nopalitos, som nylig åpnet for publikum. Gustavo, en av våre lokalguider, sier: "Akkurat når du tror Mayarivieraen ikke har noen overraskelser i ermet, oppdager du Nopalitos. Det rolige vannet med praktisk takt alle nyanser av blått du kan tenke deg, forandrer seg foran øynene dine når skyene driver over lagunen".Først stopp på programmet er et besøk til det det arkeologiske området Tulum, den eneste mayabyen som ligger ved kysten. Mens du følger en guidet tur til Vindgudens tempel og El Castillo-pyramiden kan du nyte utsikten over Det karibiske hav. Etterpå får du tid på egen hånd, og kan enten slappe av på stranden, som er kjent for sine skilpadder, eller gå rundt i området og ta flere bilder. Gustavo sier: "Tulum er den perfekte balansen mellom kultur og natur. Du ser alle disse iguanene slappe av rundt ruinene i byen og skilpadder som går rundt på stranden".Deretter drar vi videre til Nopalitos, en ferskvannslagune med smaragdgrønt vann som er perfekt hvis du vil slappe av eller prøve stand-up-paddle eller kajakk. Vi får også servert en buffélunsj, før vi finner hengekøyene og slapper av litt før det er på tide å dra tilbake til hotellene.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Chichen Itza – privat rundtur med transport og lokalguide
Utflukter og dagsturer

Chichen Itza – privat rundtur med transport og lokalguide

Ruinene av det gamle Chichen Itza er et must å besøke når du er i Cancun. Denne private rundturen lar deg oppdage stedet før folkemengdene ankommer. Enda bedre, du utforsker komplekset sammen med en av våre lokale eksperter, som vil dele inngående kunnskap med deg. Argelia, en av guidene våre, sier: "Du får lære om kalenderne i Kukulkan-tempelet og dens hellige trapp, der hvert jevndøgn, skyggene representerer nedstigningen til den fjærkledde slangen." Etterpå kan du nyte en svømmetur i en cenote og besøke en Maya-landsby for lunsj.Det blir en tidlig start for å være de første som ankommer dette stedet som står på UNESCOs verdensarvliste – det perfekte tidspunktet for å ta noen selfies. Stillheten gir enda mer mystikk til de storslåtte Maya-monumentene. Det er den mektige Kukulkanpyramiden, Jaguarens tempel og den makabre Tzompantli, blant mange landemerkesteder. "Basrelieffene forteller oss om den magiske troen inspirert av deres tolkning av stjernene," sier Argelia.Deretter kan du ta turen til en underjordisk cenote for en svømmetur i det klare vannet. Så går turen videre til landsbyen for lunsj. All maten er lokalt dyrket og tilberedt etter tradisjonelle oppskrifter. Argelia sier: "Du får smake typisk Yucatecan-mat som chaya empanadas, cochinita pibil, kylling i axiote-ris og svarte bønner og dampede grønnsaker". Du får også se lokalbefolkningen vise frem sine ferdigheter med å håndveve hengekøyer – et urgammelt håndverk – og finn ut hvordan denne bransjen bidrar til å støtte samfunnet.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Mayan Adventure Jungle Park med meksikansk lunsj
Aktiviteter

Mayan Adventure Jungle Park med meksikansk lunsj

Hvis du liker action og eventyr, venter en dag med morsomme eventyr i Mayen Adventure Jungel Park. Kjør i full fart gjennom jungelen med ATV, fly gjennom tretoppene med zipline og rappeller inn i en cenote for å bade i en av disse imponerende underjordiske grottene. Og når det er tid for en pause, kan du nyte velsmakende meksikansk buffé. Juanito, en av lokalguidene våre, sier: "Noen av ziplinene glir rett over jungeldalen. Andre går opp ned, mens en annen har alternativet "Superman". Det finnes til og med en "flygende hengekøye" du kan prøve. Dette er en dag full av spenning og eventyr".Vi ankommer parken tidlig og etter en rask sikkerhetsgjennomgang fra instruktørene, begynner spenningen. Rekkefølgen på aktivitetene bestemmes samme dag for å sikre at folkemengdene er spredt og du kan nyte opplevelsene dine maksimalt. Du suser gjennom tretoppene i en spennende syv-linjers zipline-bane. Spenn deretter fast en sele og rappeller ned en 20 meter lang klippevegg inn i en underjordisk cenote for en svømmetur med tusenvis av stalaktitter rett over nesen din.Gå deretter opp igjen for å ta en pause med en lunsjbuffé med lokale favoritter – Yucatáns signatur pulled pork cochininita pibil er vanligvis på menyen. Det serveres vann og kaffe til maten. Etter å ha fylt på med energi, er det på tide å innta den kraftige ATV-en og suse av sted over gjørme og gjennom jungelen. Vi kjører en 11 kilometer lang rute, og vi garanterer en tur med mye latter fra start til slutt.

Gratis kansellering
Språk:

es, en 

Inngang til Xel-Hà Park og transport
Aktiviteter

Inngang til Xel-Hà Park og transport

I Xel-Há kan naturelskere fordype seg i det aller beste som Riviera Maya har å tilby. Du kan bade, snorkle, zipline og nyte den spennende atmosfæren i denne tropiske fornøyelsesparken. Og med denne utflukten får du prioritert inngang og transport inkludert. Juanito, en av lokaleguidene våre, sier: "Jeg elsker ingenting mer enn å ta tak i en smultring og flyte på det rolige vannet i mangrove-elven. Men det er veldig populært. Det samme gjelder fyrtårnsklien, så jeg drar alltid så tidlig som mulig til disse to for å unngå folkemengdene".Utforsk mystiske grotter i hjertet av jungelen, snorkle nedover elva mens du beundrer dyrelivet rundt deg, hopp fem meter ut i det forfriskende vannet under deg og svev i zipline over elven – Xel-Há er 100 % ren spenning. Du kan også slappe av i rolige omgivelser med uberørt natur eller gå, sykle og ta minitog langs jungelstier for å beundre flora og fauna i sitt naturlige habitat. Juanito sier: "Alt er naturbasert – det er som å være et barn igjen, og det er derfor det er en så flott familiedag ute. Det er til og med en stor kopi av mayaruinene i Tulum.'Og sist, men ikke minst, det finnes fire forskjellige restauranter som serverer lokale retter. Du kan også lære mer om mayalegendene rund Xel-Há. Dette er en vakker park der du og familien får oppleve en annen side av Mexico. Med denne utflukten får du 50 % avslag på enkelte av Dream-aktivitetene som svømming med sjøkuer eller delfiner, snuba og fotopakker.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Omvisning i Valladolid med Las Coloradas og krokodillereservatet
Aktiviteter

Omvisning i Valladolid med Las Coloradas og krokodillereservatet

På denne turen får du se litt av Yucatans fargerike dyreliv. Historiske Valladolid, et krokodilletilfluktssted, Las Coloradas saltpanner og flamingoene i Rio Lagartos-lagunen er høydepunktene på denne turen. I tillegg får du mulighet til å skjemme deg bort i et tradisjonelt mayansk bad og nyte lunsj ved sjøen. Fernando, en av lokalguidene våre, sier: "På grunn av deres farge og ynde er flamingoene fantastiske å se på. Men det er krokodillene som fascinerer meg. Du lærer om hvor viktige de er for det lokale økosystemet".Vi starter dagen med et besøk i Valladolid. Byens vakre hovedtorg er omkranset av pastellfargede en- og toetasjes hus med tradisjonelle gittervinduer. Spaser gjennom gamlebyen, stopp for å ta bilder ved severdigheter som St. Servacio-kirken eller St. Bernardino-klosteret i Siena. Deretter kjører vi til moreletii-krokodillereservatet, der du får lære alt om disse endemiske reptilene. Etter reservatet går turen videre til Las Coloradas, som har fått navnet sitt på grunn av de rosa fargene som saltpannene gir når de fordamper. Fernando sier: 'Når himmelen er skyfri og står i kontrast til vannet, er det som å se et mesterverk for første gang".Vi fortsetter dagen med en båttur til Rio Lagartos-lagunen, et habitat for flamingoer. Se disse elegante fuglene som vasser i grunt vann og ta noen bilder. Du kan også se frem til et eksfolierende gjørmebad før vi tar turen innom en familieeid restaurant for å nyte en lunsj laget av lokale råvarer.

Gratis kansellering
Språk:

es, en 

Chichen Itzá PLUS Tour
Aktiviteter

Chichen Itzá PLUS Tour

Seeing Chichen Itza is a special experience in itself – so the added extras on this tour are just the icing on the cake. There'll be a tour of the ancient Maya ruins of Mexico's top archaeological site, a visit to the colonial city of Valladolid and a swim in a cenote, too. What's more, it's all topped with a buffet lunch.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en 

Privat  båt- og buggytur til øya Holbox
Utflukter og dagsturer

Privat båt- og buggytur til øya Holbox

Holbox Island er en ferie i ferien. På denne private turen besøker du Isla Pasion med båt, spiser lunsj på et 5-stjerners øko-feriested og nyter en golfbuggy-tur på øya. Ariel, en av lokalguidene våre, sier: "Holbox er et habitat for mer enn 300 endemiske trekkfuglarter. Det er også litt av en lekeplass, med aktiviteter som hurtigbåter og strandvogner.Gå om bord på båten, pilotert av en lokal fisker, ved Chiquila og bli med på en to-timers tur langs kysten. Alle andre selskaper bruker den lokale fergen. Guiden peker ut steder kjent for sitt dyreliv – rundt 150 fuglearter har blitt oppdaget på øya – og forklare hvilke anstrengelser som gjøres for å bevare dette habitatet. I tre tiår har Holbox vært en del av Yum Balam naturreservat. Og hvis du tar turen mellom juni og september, kan du være heldig å få øye på øyas flamboyante flamingoer.I tillegg vil du oppdage skjønnheten til de bortgjemte strendene på lille Isla Pasion – Holbox selv har 36 km med hvite sandstrender – før vi drar til øko-reisemålet for lunsj etterfulgt av avslapning på solsengene. Når batteriene er ladet opp, hopper du inn i en golfbuggy, øyas 1000 innbyggere bruker ikke bil, for å utforske området rundt. For å runde av besøket på øya, drar vi til Holbox hovedtorg for litt tid på egen hånd – det er en flott mulighet til å kjøpe noen suvenirer eller smake på lokal mat.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Tulum med Nopalitos-lagunen og BBQ-lunsj – privat tur
Aktiviteter

Tulum med Nopalitos-lagunen og BBQ-lunsj – privat tur

Denne private utflukten for voksne er den perfekte kombinasjonen av kultur og avslapping. Først utforsker vi mayaruinene på den arkeologiske byen Tulum, den eneste som ligger rett ved sjøen. Deretter slapper vi av ved den bortgjemte lagunen Nopalitos, som nylig åpnet for publikum. Gustavo, en av våre lokalguider, sier: "Akkurat når du tror Mayarivieraen ikke har noen overraskelser i ermet, oppdager du Nopalitos. Det rolige vannet med praktisk takt alle nyanser av blått du kan tenke deg, forandrer seg foran øynene dine når skyene driver over lagunen".Først stopp på programmet er et besøk til det det arkeologiske området Tulum, den eneste mayabyen som ligger ved kysten. Mens du følger en guidet tur til Vindgudens tempel og El Castillo-pyramiden kan du nyte utsikten over Det karibiske hav. Etterpå får du tid på egen hånd, og kan enten slappe av på stranden, som er kjent for sine skilpadder, eller gå rundt i området og ta flere bilder. Gustavo sier: "Tulum er den perfekte balansen mellom kultur og natur. Du ser alle disse iguanene slappe av rundt ruinene i byen og skilpadder som går rundt på stranden".Deretter drar vi videre til Nopalitos, en ferskvannslagune med smaragdgrønt vann som er perfekt hvis du vil slappe av eller prøve stand-up-paddle eller kajakk. Vi får også servert en buffélunsj, før vi finner hengekøyene og slapper av litt før det er på tide å dra tilbake til hotellene.

Gratis kansellering
Guidet Rundtur
Isla Mujeres
Utflukter og dagsturer

Isla Mujeres

Like utenfor kysten av Cancun møter du et karibisk paradis midt ute i havet, der fargerikt marint liv og koraller er et spektakulært syn. Bli med et katamarancruise til Isla Mujeres og tilbring dagen med soling, snorkling og avslapping på en privat strandklubb.

Gratis kansellering
Språk:

es, en 

Introduksjon til Riviera Maya / Playa del Carmen

Riviera Maya imponerer med sine hvite sandstrender med tropisk badevann, samt en imponerende samling arkeologiske maya-utgravinger. Den ligger like sør for Cancun, og er det perfekte reisemålet hvis du vil kombinere sol, hav, natur og kultur. Med historiske steder som Tulum på klippetoppen, det verdensberømte Chichén Itzá-komplekset og kystbyen Playa del Carmen, vil du ikke kjede deg et minutt.

De seks beste aktivitetene på Riviera Maya:

1. Beundre Chichén Itzá

En utflukt til Chichén Itzá er et must når du bor på Riviera Maya. Det ligger dypt inne i jungelen på Yucatan-halvøya og er ett av de best bevarte Maya-stedene av alle. Den imponerende Kukulcan-pyramiden, El Caracol-observatoriet og Krigernes Tempel er alle eksempler på mayaenes ingeniørferdigheter. Mens Tzompantli, en vegg dekket med hoteskalleutskjæringer, ble brukt til å vise erobringene av staten eller andre ofre.

2. Utforsk Tulum

Nord for biosfærereservatet Sian Ka'an ligger ruinene av mayabyen Tulum. Det er ett av Mexicos viktigste arkeologiske steder og ligger på en 12 meter høy klippe, hvorfra det er en fantastisk utsikt over kysten og Karibien. Pyramiden El Castillo, Freskotempelet og Den nedstigende Guds tempel, er de mest populære attraksjonene. Og for å avrunde besøket, kan du nyte et bad på stranden eller i en av de nærliggende cenotene.

3. Dra på utflukt til Isla Holbox

Holbox Island er 40 km lang og 36 av disse kilometerne er sandstrender. Den ligger i Karibien, like nord for Cancun, og er perfekt for en deilig dagstur. Med litt flaks får du se delfiner under båtturen. Vel fremme kan du utforske landsbyen Holbox, et avslappet kitesurfingsmekka, og landsbygda rundt Holbox med golfbil – det er det eneste transportmiddelet som er tillatt på øya.

4. Prøv ulike vannaktiviteter

Prøv snorkling, seiling, dykking eller vannskuter – det turkise vannet utenfor Riviera Maya er som skapt for vannaktiviteter. Undervannsverdenen i denne delen av Karibien er fargerik og variert. Du kan svømme blant skilpadder og tropiske fisk hele året, og hvis du er her mellom juni og september, kan du svømme med hvalhaier. Hvis du foretrekker å ta det rolig, kan du bestille en avslappende katamarantur til Isla Mujeres.

5. Ha det gøy i Xcaret Eco Park

Like sør for Playa del Carmen ligger Xcaret Eco Park, en arkeologisk fornøyelsespark. Her kan du oppleve mer enn 50 naturlige og kulturelle attraksjoner som hjelper deg med å være i ett med naturen. Det er morsomt for hele familien. I tillegg til spennende aktiviteter får du også mulighet til å lære mer om Maya-kulturen. Blant attraksjonene og aktivitetene finnes det jungelstier, en underjordisk elv, dykking, snorkling med ammehai, en Maya-landsby med folkemusikk, dans og mye mer.

6. Besøk Playa del Carmen

Playa del Carmen har hoteller i verdensklasse, et pulserende natteliv og en utrolig vakker strand. Hvis du har lyst til å besøke butikkene, vil nyte en is eller bare se verden passere forbi, er Quinta Avenida det rette stedet. Kjøpesenteret Paseo del Carmen har alle de kjente merkene. Hvis du vil ta en selfie, er Portal Maya-statuen ved Fundadores Park veldig populær blant Instagrammere.