Handlevogn
20 Aktiviteter
Sort by:
Jeepsafari og båtcruise til Cleopatra Island – fra Marmaris
Aktiviteter

Jeepsafari og båtcruise til Cleopatra Island – fra Marmaris

Lek og moro beskriver denne utflukten. Den er en kombinasjon av en halvdags safari utenfor allfarvei til uberørte landsbyer og en halvdags båttur blant vakre bukter og øyer. Høydepunktene inkluderer landsbyene Yeşilbelde og Karaca og et cruise i Gokovabukten, med et besøk til øya Tavsan.Mens vi kjører på humpete landeveier gjennom landskapet og langs offroad-veier, vil autentiske Tyrkia utfolde seg. Du får oppleve landsbyer som Yeşilvadi og Karaca. Vel fremme i Camli setter vi seil mot Sedir i Gokovagulfen. Den er kjent som Cleopatra Island ettersom legenden sier at sanden ble brakt hit fra Rødehavet etter hennes ordre. Den silkeaktige sanden her er blitt dannet gjennom millioner av år.Etter et bad, seiler vi rundt de omkringliggende øyene og de bortgjemte bukene, før vi kaster anker ved Lacivert Cove og Tavsan Island. Slapp av, la ettermiddagen passere i rolig tempo eller fortap deg i den vakre naturen eller en god bok.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Båttur på Dalyan-elven med lunsj og Iztuzustranden
Utflukter og dagsturer

Båttur på Dalyan-elven med lunsj og Iztuzustranden

Gratis kansellering
Språk:

de, en, nl 

Jeepsafari i solnedgangen fra Marmaris
Aktiviteter

Jeepsafari i solnedgangen fra Marmaris

Gratis kansellering
Språk:

en 

Tyskisk bad i Marmaris
Aktiviteter

Tyskisk bad i Marmaris

Hvis du planlegger å få en fin brunfarge når du er i Tyrkia så gir et besøk på hammam, eller tyrkisk bad deg, en "flying start". Opplev en tradisjonelt hammam med aromaterapimassasje, noe som gjør huden din i perfekt stand for en langvarig brunfarge.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Dagstur til den greske øya Rhodos
Utflukter og dagsturer

Dagstur til den greske øya Rhodos

På denne dagsutflukten får du et ekstra stempel i passet ditt. Du bytter ut Tyrkia med Hellas når vi seiler den korte turen tvers over Egeerhavet til øya Rhodos by. Beundre klassiske ruiner, middelalderslott, renessansepalasser og mye mer.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Atlantis Waterpark – inngangsbillett
Billetter og arrangementer

Atlantis Waterpark – inngangsbillett

Atlantis Waterpark er det største badelandet i Marmaris, og det byr på all den spenningen og moro du kan forestille deg. Det er mye moro for familien i de adrenalinpumpende vannskliene, og det finnes mange svømmebassenger der du kan slappe av og nyte solen.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Dalyan i skumringen
Utflukter og dagsturer

Dalyan i skumringen

Hvis du vil oppleve noe annet en kveld, er det denne utflukten du skal velge. Du kan utforske det berømte Dalyan-deltaet – besøke senteret der de beskytter havskilpaddene, Iztuzu-stranden og se de berømte lykiske gravene på en båttur om kvelden.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Dykking i Marmaris
Aktiviteter

Dykking i Marmaris

Benytt muligheten til å oppleve Tyrkias undersjøiske verden på en tur som passer for nybegynnere, erfarne proffer og alle midt i mellom. Du får to dykk i farvannene utenfor Marmaris og du kan utforske både korallrev, tunneler og skipsvrak.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Gületcruise fra Marmaris
Utflukter og dagsturer

Gületcruise fra Marmaris

Hvis drømmedagen din ganske enkelt er å hvile og slappe av, er vårt Gületcruise fra Marmaris noe for deg. Turen er satt sammen med tanke på familier, og dere vil tilbringe en dag på sjøen med ikke mindre enn fire badestopp, lunsj, drikke og aktiviteter for de små inkludert. Sol, bading og hvile står på dagens program på denne tradisjonelle trebåten. Mulighetene for bading og snorkling er mange når seilbåten kaster anker i en rekke bortgjemte bukter langs denne nydelige kystlinjen. Og hvis du deltar på denne utflukten på en mandag vil du også få muligheten til å utforske Turunçs.En velsmakende lunsj blir servert på dekk av mannskapet, med vann og brus uten ekstra kostnad. Det blir også arrangert leker og aktiviteter for barna, så de vil garantert ikke kjede seg.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Marmaris buggysafari
Aktiviteter

Marmaris buggysafari

Start ferien med en sunn dose adrenalin på dette buggy-eventyret. Du kjører ditt eget terrengkjøretøy og suser langs støvete veier og stier for å utforske de vakreste områdene i Tyrkias mest ulendte terreng.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Pamukkale & Hierapolis
Utflukter og dagsturer

Pamukkale & Hierapolis

Gratis kansellering
Språk:

de, en, nl 

Avlapennende båttur i Marmaris for voksne
Utflukter og dagsturer

Avlapennende båttur i Marmaris for voksne

Sol, hav, bading og slumring står på programmet om bord på denne autentiske trebåten. Det er rikelig med muligheter for bading og snorkling – med minst fire badestopp underveis – når gületskuta kaster anker i de mange skjulte buktene langs denne vakre kystlinjen. Dessuten, med maksimalt 25 gjester om bord, er du garantert en solseng. Håndkleservice finnes tilgjengelig om bord.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Introduksjon til Marmaris

Marmaris har vært et populært reisemål på den tyrkiske rivieraen i flere år. Byen, vakkert beliggende mellom fjellet og havet, ligger nær der Middelhavet og Egeerhavet møtes. Det er et perfekt sted å kombinere en ferie i solen med kultur, natur og gastronomi. Det finnes flere historiske steder i området, du finner massevis av vannaktiviteter og Marmaris nasjonalpark ligger bare et steinkast unna. Du kommer med andre ord ikke til å ha det kjedelig et minutt under oppholdet ditt i Marmaris.

De 6 beste aktivitetene i Marmaris

1. Utforsk gamle og nye Marmaris

Marmaris har vært der siden 3500 f.Kr, selv om mye av denne lange historien ble ødelagt av et jordskjelv i 1958. En bemerkelsesverdig overlevende var citadellet, som er fra 1500-tallet. Denne festningen er et must for historieinteresserte. Citadellets høydepunkt er det arkeologiske museet, som har en spennende samling av antikke gjenstander fra Marmaris og omgivelsene rundt. Et annet sted du må besøke er småbåthavnen i Marmaris. Den er et av høydepunktene i den moderne byen, den er vakker som et postkort, med citadellet og åsene i bakgrunnen. Spaser langs bryggene og se de blendende yachtene før du setter deg ned for en lett forfriskning eller en drink i en av barene og restaurantene. Det går også båtturer ut fra marinaen og gjennom bukten til Dalyandeltaet.

2. Dra på utflukt til Datça og Knidos

Datça er en 80 kilometer lang halvøy som ligger en drøy times kjøretur vestover fra Marmaris. En utflukt som er vel verdt reisen. Her finner du flere strender som er perfekte for soling og snorkling. Innlandet er fullt av furuskoger, tradisjonelle olivenlunder og autentiske landsbyer med bondemarkeder hver uke. En av de største attraksjonene i Datça er det arkeologiske området for den antikke greske byen Knidos.

3. Båttur gjennom Dalyandeltaet

En drøy times bilreise østover fra Marmaris finner du fiskerlandsbyen Dalyan. Den har beholdt sin autentiske sjarm og er mest kjent for elven Dalyan. Dens delta er et viktig hekkeområde for havskilpadder og alt blir gjort for å beskytte området. En populær aktivitet her er en båttur på elven i en miljøvennlig båt som ikke skader det marine livet. Beundre de frodige omgivelsene, observer de lykiske klippegravene uthugget i klippene og besøk det antikke området Kanusos. Men det viktigste høydepunktet må være Iztuzu-stranden der skilpaddene legger eggene sine.

4. Besøk Sedir-øya

Marmarisområdet er hjem for noen vakre strender og bukter som bare venter på at du skal legge håndkleet ditt på dem. En av de mest besøksverdige er Incekum Plajı; en fin sandstrand skygget av klipper og pinjetrær. Midt imot denne stranden ligger den ubebodde øya Sedir. For å komme dit tar du båten fra byen Çamlı. Øya er hjem for antikke ruiner, inkludert et teater, og kan skryte av sin egen atskilte strand, Kleopatra Plaji. Legenden sier at Kleopatra og hennes elsker, Mark Antony, badet her for mer enn 2000 år siden.

5. Prøv vannaktiviteter

Med sine gjennomsnittlige sommertemperaturer på 30–35°C, lokker Marmaris mange besøkende til stendene sine. Og i tillegg til sanden har du mange vannaktiviteter å velge mellom. Det finnes vannskuter, kajakkpadling, padlebrett, dykking og mye mer. Eller hva sier du til en båttur, enten om dagen eller i solnedgangen, der du utforsker området fra et annet perspektiv? Familier med barn bør ta turen til Marmaris Atlantis Water Park for en dag med spenning og moro.

6. Marmaris nasjonalpark

Hvis du vil oppdage områdets vakre friluftsliv trenger du ikke lete lenger enn til Marmaris nasjonalpark. Den kan skryte av landskap med furuskoger, sypresser, eukalyptus og mye mer. Faunaen er også variert, inkludert villgeiter, villsvin, falker og ørner. Parken er populær blant fotturister, terrengsyklister og ryttere. Ønsker du å utforske parken på en miljøvennlig måte, kan du bli med på en guidet ridetur med hest.