Handlevogn

Velkommen tilbake

Gå til MyTUI-kontoen din
Logg ut
22 Aktiviteter
Sort by:
Båttur i Marmaris med lunsj – kun for voksne
Utflukter og dagsturer

Båttur i Marmaris med lunsj – kun for voksne

Hvis en perfekt dag for deg er å bare slappe av, er dette cruiset kun for voksne på en tradisjonell gulet-båt som skapt for deg. Med god tid til å bade og sole seg, er det selve definisjonen på en avslappende dag på bølgene. Haluk, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Gülets er treskonnerter som har blitt brukt til fiske og svampsanking rundt Middelhavet siden antikken. Men siden 1970-tallet har de blitt en populær måte å vise feriegjester rundt i buktene ved Egeerhavet."Vi seiler fra Marmaris på en av disse vakre treyachtene på jakt etter de hemmelige kyststrekningene som kun er tilgjengelig med båt. Sol, hav, bading og slumring er dagens program på dette gületcruiset. Du har god tid til å bade og snorkle, med minst fire stopp, mens kapteinen din kaster anker i de mange skjulte buktene langs denne vakre kysten. Mellom stoppene kan du lene deg tilbake og beundre utsikten over den imponerende, ville og grønne kysten som vi glir forbi. Haluk sier: "Kysten og oddene øst for Marmaris by er en nasjonalpark, så hold utkikk etter dyrelivet."Dessuten, med maksimalt 25 gjester er du garantert en solseng og håndkleservice. Mannskapet serverer nylaget lunsj med lokale spesialiteter om bord. Te, kaffe og brus er inkludert hele dagen, mens en bar er tilgjengelig for andre drinker du måtte ha lyst på. Med en streng ikke-musikk-policy om bord, vil ingenting forstyrre nytelsen din av denne fantastiske dagen utendørs.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Jeepsafari og båttur med lunsj om bord – fra Marmaris
Aktiviteter

Jeepsafari og båttur med lunsj om bord – fra Marmaris

Lek og moro beskriver denne utflukten. Den er en kombinasjon av en halvdags safari utenfor allfarvei til uberørte landsbyer og en halvdags båttur blant vakre bukter og øyer. Omer, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Gökova-bukten, eller Ceramic Gulf, ligger inneklemt mellom Bodrum-halvøya i nord og Datça i sør og viser Tyrkias turkise kyst på sitt beste."Mens vi kjører på humpete landeveier gjennom landskapet og langs offroad-veier, vil autentiske Tyrkia utfolde seg. Stien går gjennom furuskogen og følger kysten med utsikt over øyene, vikene og fjellene i Mugla. Du vil oppdage gamle landsbyer som Yeşilbelde og Karaca, før du ankommer Camli havn for neste etappe av turen. Deretter seiler dere til øya Sedir i Gokova-bukten. Omer forteller: "I Gokova-bukten ligger øya Sedir – også kjent som Kleopatra-øya, der sanden ifølge legenden ble hentet fra Rødehavet på hennes ordre. Den silkemyke sanden her har helt sikkert tatt millioner av år å danne.Du kan velge å slappe av på båten, ta en dukkert eller betale for å bli med guiden din til Kleopatraøya for en omvisning i ruinene og tid til å utforske den unike stranden. Etter en svømmetur seiler du rundt de omkringliggende øyene, vikene og bortgjemte buktene og kaster anker ved Lacivert Cove og Tavsan Island. Her kan du slappe av, slumre bort ettermiddagen eller fordype deg i den vakre naturen eller en god bok.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Båttur på Dalyan-elven med lunsj og Iztuzustranden
Utflukter og dagsturer

Båttur på Dalyan-elven med lunsj og Iztuzustranden

Gratis kansellering
Språk:

de, en, nl, pl 

Familievennlig gületcruise fra Marmaris
Utflukter og dagsturer

Familievennlig gületcruise fra Marmaris

Destinasjon: Avslapping. Hvis en perfekt dag for deg innebærer å se landskapet flyte forbi mens du tilbringer kvalitetstid med dine kjære, så er dette gület-yachtcruiset midt i blinken. Turen er designet for familier og dere vil tilbringe dagen på sjøen med ikke mindre enn fire badestopp, lunsj, drinker og aktiviteter for de minste inkludert. Haluk, en av våre erfarne lokalguider, sier: "Tradisjonelle treskonnerter kalt gülets har blitt brukt til fiske og svampsanking rundt Middelhavet siden antikken. Nå har de blitt en populær måte å vise feriegjester rundt i buktene ved Egeerhavet."Sol, hav, bading og moro er dagens program på dette familiecruiset. Det er god tid til bading og snorkling, siden kapteinen kaster anker minimum fire ganger i de bortgjemte buktene og lune vikene langs denne blendende vakre kystlinjen. Og hvis du blir med oss på en mandag, vil du også få litt tid på egen hånd til å utforske feriestedet Turunç.Når du har fått opp appetitten, serveres en nylaget lunsj på dekk av mannskapet, sammen med vann og brus uten ekstra kostnad. Andre drikkevarer kan kjøpes i en bar om bord. Mens du slapper av og nyter naturen, har barna mer enn nok å gjøre – det vil være aktiviteter og spill for å holde dem opptatt mellom badestoppene. Dette er en minneverdig familiedag utendørs med solfylt feriestemning skrevet over det hele.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Jeepsafari i solnedgangen med BBQ på stranden
Aktiviteter

Jeepsafari i solnedgangen med BBQ på stranden

Gratis kansellering
Språk:

en 

Tyskisk bad i Marmaris
Aktiviteter

Tyskisk bad i Marmaris

Hvis du planlegger å få en fin brunfarge når du er i Tyrkia så gir et besøk på hammam, eller tyrkisk bad deg, en "flying start". Opplev en tradisjonelt hammam med aromaterapimassasje, noe som gjør huden din i perfekt stand for en langvarig brunfarge.Turen begynner med at vi kjører deg til et av de beste lokale badene. Her bytter du til badetøy og setter deg i det dampende hammam-rommet, og det føles behagelig når den varme luften myker opp huden og åpner porene dine.Deretter legger du deg på en varm marmorplate for en kroppsskrubb som fjerner døde hudceller og gjør slik at brunfargen holder lenger, før du blir innsmurt med masse velgjørende skum. Deretter er det tid for en spesialbehandling, en avslappende massasje med tyrkiske aromaterapioljer. Etterpå kommer du til å følge deg ren og fresh, og du er klar for den perfekte brunfargen.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Ephesus og Sirince med lunsj – utflukt med liten gruppe
Utflukter og dagsturer

Ephesus og Sirince med lunsj – utflukt med liten gruppe

På denne utflukten i en liten gruppe får du oppleve Efesos og Sirince. Den klassiske greske byen Efesos var stedet for et av verdens syv underverker, Artemistempelet, mens tiden synes å ha stått stille i den vakre fjellandsbyen Sirince. Gökhan, en av våre erfarne lokale guider, sier: "Det er lett å forestille seg at du går i fotsporene til de togakledde folkemengdene som skravlet i gatene for 2000 år siden – det arkeologiske området Efesos er så godt bevart at du vil føle at du har reist tilbake i tid."Vi kjører opp i solfylte åser og olivenlunder for å oppleve et av de best bevarte arkeologiske stedene i verden. Ved ankomst til Efesos, spaserer vi nedover marmorbelagte gater, ser på mosaikker og fresco-utsmykkede gamle romerske hus og beundrer imponerende historiske bygninger, inkludert det berømte Library of Celsus, badene, Temple of Hadrian, det store teateret m.m. Guiden din vil forklare den historiske konteksten og peke ut de mest interessante stedene.Den er ikke så gammelt, men det er likevel en følelse av svunnen tid i Sirince. Her spiser vi lunsj på en lokal restaurant før du får tid på egen hånd til å spasere langs brosteinsbelagte gater. På vei tilbake blir det et stopp ved et keramikksenter der du kan se lokal håndlaget keramikk. Det er et av de beste stedene å kjøpe autentiske suvenirer og støtte lokalsamfunnet.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Dagstur til den greske øya Rhodos fra Marmaris
Utflukter og dagsturer

Dagstur til den greske øya Rhodos fra Marmaris

På denne dagsutflukten får du et ekstra stempel i passet ditt. Du bytter ut Tyrkia med Hellas når vi seiler den korte turen tvers over Egeerhavet til øya Rhodos.Etter en katamaranseilas ankommer du Rhodos by. Her kan du utforske den vakre havnen i hovedstaden, den gamle bydelen og moderne New Town. Du kan tilbringe morgenen med å oppleve severdigheter som den sjarmerende Street of the Knights og det enorme Palace of the Grand Masters. Gå en tur i labyrinten av brosteinsbelagte gater, der du er omgitt av fontener, middelalderkirker og butikker som selger håndarbeid og greske delikatesser. Apropos mat, så kan du spise lunsj på en av de bortgjemte bistroene eller nede ved den travle havnen.Deretter kan du ta turen til Mandraki-havnen. Den var en gang hjemsted for Kolossen på Rhodos – en 30 meter høy statue, som er blant antikkens syv underverk.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Dykking i Marmaris
Aktiviteter

Dykking i Marmaris

Benytt muligheten til å oppleve Tyrkias undersjøiske verden på en tur som passer for nybegynnere, erfarne proffer og alle midt i mellom. Du får to dykk i farvannene utenfor Marmaris og du kan utforske både korallrev, tunneler og skipsvrak.Avhengig av værforholdene og din erfaring, velger instruktørene det beste stedet for dykkene. Opplev eksotisk marint liv, mat fiskene og utforsk denne fargerike verdenen i det varme krystallklare vannet.Hvis dykking ikke er for deg, kan du likevel bli med reisefølget ditt, og bare tilbringe dagen med soling, bading og snorkling.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Dalyan i skumringen med middag og elvebåttur
Utflukter og dagsturer

Dalyan i skumringen med middag og elvebåttur

Hvis du vil oppleve noe annet en kveld, er det denne utflukten du skal velge. Du kan utforske det berømte Dalyan-deltaet – besøke senteret der de beskytter havskilpaddene, Iztuzu-stranden og se de berømte lykiske gravene på en båttur om kvelden. Elif, en av våre dyktige lokalguider, sier: "De lykiske gravene er forseggjorte gravkamre som ble skåret inn i klippene for over to årtusener siden av lykierne for å hedre medlemmer av den herskende klassen. De lyser dramatisk om kvelden – det er en virkelig atmosfærisk opplevelse."Første stopp, mens solen fortsatt er varm, er et redningssenter for skilpadder, og her kan du også nyte litt fritid på den fredelige Iztuzu-stranden, der loggerhead-skilpaddene kommer for å hekke hvert år. Deretter utforsker vi Dalyans historiske sentrum i skumringen. Her finner du en rekke butikker, kafeer og historiske steder, og byen er kjent for den tradisjonelle tyrkiske arkitekturen, se etter den intrikat dekorerte Dalyan-moskeen, og vennlig lokalbefolkning.Etter tid på egen hånd i byen er det middag. Vi får servert tyrkisk grillmat på en restaurant ved elvebredden der du kan slappe av og nyte tradisjonelt tilberedt mat. Vi avslutter kvelden med en rolig båttur langs Dalyan-elven for å se de berømte lykiske gravene som er hugget inn i fjellveggen. Disse gravene dateres tilbake til det 4. århundre f.Kr., så de er nesten 2500 år gamle, og har innflytelse av anatolisk, gresk og persisk design.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Marmaris buggysafari
Aktiviteter

Marmaris buggysafari

Start ferien med en sunn dose adrenalin på dette buggy-eventyret. Du kjører ditt eget terrengkjøretøy og suser langs støvete veier og stier for å utforske de vakreste områdene i Tyrkias mest ulendte terreng.Hopp inn i den kraftige off road-buggyen din, og etter en rask sikkerhetsbriefing og en testkjøring er du klar til å kjøre. Du kjører sammen med andre i konvoi og suser gjennom det tyrkiske landskapet og inn i skogen.Underveis spruter du deg gjennom grunne bekker, passerer støvete åser og kjører i full fart under vannstråler. Det er en actionfylt opplevelse for alle.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Pamukkale & Hierapolis
Utflukter og dagsturer

Pamukkale & Hierapolis

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Introduksjon til Marmaris

Marmaris har vært et populært reisemål på den tyrkiske rivieraen i flere år. Byen, vakkert beliggende mellom fjellet og havet, ligger nær der Middelhavet og Egeerhavet møtes. Det er et perfekt sted å kombinere en ferie i solen med kultur, natur og gastronomi. Det finnes flere historiske steder i området, du finner massevis av vannaktiviteter og Marmaris nasjonalpark ligger bare et steinkast unna. Du kommer med andre ord ikke til å ha det kjedelig et minutt under oppholdet ditt i Marmaris.

De 6 beste aktivitetene i Marmaris

1. Utforsk gamle og nye Marmaris

Marmaris har vært der siden 3500 f.Kr, selv om mye av denne lange historien ble ødelagt av et jordskjelv i 1958. En bemerkelsesverdig overlevende var citadellet, som er fra 1500-tallet. Denne festningen er et must for historieinteresserte. Citadellets høydepunkt er det arkeologiske museet, som har en spennende samling av antikke gjenstander fra Marmaris og omgivelsene rundt. Et annet sted du må besøke er småbåthavnen i Marmaris. Den er et av høydepunktene i den moderne byen, den er vakker som et postkort, med citadellet og åsene i bakgrunnen. Spaser langs bryggene og se de blendende yachtene før du setter deg ned for en lett forfriskning eller en drink i en av barene og restaurantene. Det går også båtturer ut fra marinaen og gjennom bukten til Dalyandeltaet.

2. Dra på utflukt til Datça og Knidos

Datça er en 80 kilometer lang halvøy som ligger en drøy times kjøretur vestover fra Marmaris. En utflukt som er vel verdt reisen. Her finner du flere strender som er perfekte for soling og snorkling. Innlandet er fullt av furuskoger, tradisjonelle olivenlunder og autentiske landsbyer med bondemarkeder hver uke. En av de største attraksjonene i Datça er det arkeologiske området for den antikke greske byen Knidos.

3. Båttur gjennom Dalyandeltaet

En drøy times bilreise østover fra Marmaris finner du fiskerlandsbyen Dalyan. Den har beholdt sin autentiske sjarm og er mest kjent for elven Dalyan. Dens delta er et viktig hekkeområde for havskilpadder og alt blir gjort for å beskytte området. En populær aktivitet her er en båttur på elven i en miljøvennlig båt som ikke skader det marine livet. Beundre de frodige omgivelsene, observer de lykiske klippegravene uthugget i klippene og besøk det antikke området Kanusos. Men det viktigste høydepunktet må være Iztuzu-stranden der skilpaddene legger eggene sine.

4. Besøk Sedir-øya

Marmarisområdet er hjem for noen vakre strender og bukter som bare venter på at du skal legge håndkleet ditt på dem. En av de mest besøksverdige er Incekum Plajı; en fin sandstrand skygget av klipper og pinjetrær. Midt imot denne stranden ligger den ubebodde øya Sedir. For å komme dit tar du båten fra byen Çamlı. Øya er hjem for antikke ruiner, inkludert et teater, og kan skryte av sin egen atskilte strand, Kleopatra Plaji. Legenden sier at Kleopatra og hennes elsker, Mark Antony, badet her for mer enn 2000 år siden.

5. Prøv vannaktiviteter

Med sine gjennomsnittlige sommertemperaturer på 30–35°C, lokker Marmaris mange besøkende til stendene sine. Og i tillegg til sanden har du mange vannaktiviteter å velge mellom. Det finnes vannskuter, kajakkpadling, padlebrett, dykking og mye mer. Eller hva sier du til en båttur, enten om dagen eller i solnedgangen, der du utforsker området fra et annet perspektiv? Familier med barn bør ta turen til Marmaris Atlantis Water Park for en dag med spenning og moro.

6. Marmaris nasjonalpark

Hvis du vil oppdage områdets vakre friluftsliv trenger du ikke lete lenger enn til Marmaris nasjonalpark. Den kan skryte av landskap med furuskoger, sypresser, eukalyptus og mye mer. Faunaen er også variert, inkludert villgeiter, villsvin, falker og ørner. Parken er populær blant fotturister, terrengsyklister og ryttere. Ønsker du å utforske parken på en miljøvennlig måte, kan du bli med på en guidet ridetur med hest.