Handlevogn
55 Aktiviteter
Sort by:
Gozo med Victoria- og Ggantija-templene – liten gruppe
Utflukter og dagsturer

Gozo med Victoria- og Ggantija-templene – liten gruppe

Øyene Gozo og Malta er bare skilt av en smal kanal, men forskjellene er iøynefallende. Gozo er en grønnere øy, tynnere befolket og har en mer avslappet atmosfære. Du kan føle den rolige atmosfæren når du besøker Victoria Citadel, Ggantija Temple og Dwejra Bay. Yohanna, en av de dyktige lokalguidene våre, sier: "Mosaikkene i Ta'Pinu er et nytt tilskudd fra 2017. De består av 20 rosenkransmysterier montert på fire sirkulære vegger i det som tidligere var en stygg parkeringsplass." Etter en kort tur med ferge til øya, drar vi først til Qala Point for å nyte utsiken over den maltesiske øygruppen. Deretter går turen videre til en av UNESCOs verdensarvsteder: Ggantija-tempelet som er eldre enn pyramidene i Egypt. Det historiske temaet fortsetter Citadel of Victoria, øyas hovedstad. Yohanna sier: "Victoria ble opprinnelig kalt Rabat, men for å feire dronning Victorias diamantjubileum i 1887 ble navnet endret. Du vil se mye britisk innflytelse her, på grunn av de 164 årene under britisk styre."Neste stopp er et besøk til noen saltpanner for å se hvordan salt høstes på øya. Etter å ha spist en lunsj laget av lokale ingredienser på en tradisjonell gozitansk restaurant, drar vi til Ta'Pinu-basilikaen, der du kan ta noen Insta-perfekte bilder. Sist, men ikke minst, besøker vi de imponerende geografiske trekkene i og rundt Dwejra Bay, Fungus Rock og Inland Sea-lagunen.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Mosta, Mdina og St. Pauls katakomber – liten gruppe
Utflukter og dagsturer

Mosta, Mdina og St. Pauls katakomber – liten gruppe

Det sentrale Malta er gjennomsyret av historie og tradisjoner. Middelalderbyene, de gamle templene og det storslåtte landskapet er hemmeligheten bak øyas rike fortid og skikker. På denne turen i en liten gruppe kun for voksne får du oppleve Mosta-basilikaen, St. Pauls katakomber og den befestede byen Mdina. Matteo, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Mdina er kanskje den best bevarte gamle muromringede byen i Europa. Den er kjent som "den stille byen" på grunn av de fredelige gatene og den gammeldagse atmosfæren. Byen er vakker, bygget av stein som gløder i solen, og den er fullpakket med kulturskatter."Først skal vi besøke Mosta-basilikaen, som er kjent for å ha Europas tredje største frittstående kuppel. Deretter går turen til St. Pauls katakomber, et nettverk av underjordiske kirkegårder fra 300-tallet f.Kr. Disse gravkamrene er de tidligste sporene etter kristendommen på Malta. Hold utkikk etter de to utskårne runde steinbordene, som antas å ha blitt brukt til begravelsesritualer eller feiringer til ære for de døde.Gravene i seg selv er bemerkelsesverdige, og du vil se at noen av dem er mye større for å gjenspeile beboernes sosiale status. Etter besøket går vi til en restaurant i nærheten for å spise en typisk lunsj tilberedt av lokale råvarer, før vi avslutter dagen med en guidet tur i det befestede Mdina. Gamlebyen, som er beskyttet av gamle murer og en vollgrav, gir et innblikk i tidligere tiders Malta.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Gozo & Comino Cruise
Utflukter og dagsturer

Gozo & Comino Cruise

A full day cruise to the islands of Comino and Gozo is an ideal way to spend a sunny Mediterranean day in Malta. You'll sail to Gozo and hop on a bus to explore picture-postcard villages for 2 hours. Then you'll glide over to Comino to swim in the famous Blue Lagoon.

Gratis kansellering
Elektronisk Billett
Fernandes Cruise
Aktiviteter

Fernandes Cruise

Vi drar ut fra havnen i Sliema og seiler i en tyrkisk gület langs Maltas nordkyst. Vi passerer fantastiske klipper, bortgjemte grotter og avsidesliggende bukter. Alt du trenger å gjøre er å slappe av og nyte utsikten.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Cruise til tre øyer med båten "Faith"
Utflukter og dagsturer

Cruise til tre øyer med båten "Faith"

Du får se massevis av fantastisk natur på dette cruise til tre øyer. Gå om bord i "Faith" og seil langs Maltas nordkyst med imponerende klipper og pittoresk utsikt. Vi stopper i ro og mak ved en vakker bukt på Malta før vi spiser lunsj om bord. Deretter går turen til den fredelige øya Gozo, der enda en bortgjemt bukt lokker. Til slutt kan du nyte skjønnheten på Comino og slappe av i den berømte Blue Lagoon.

Gratis kansellering
Måltid Er Inkludert
Gozo med tuk-tuk
Utflukter og dagsturer

Gozo med tuk-tuk

Lev livet som en lokal for en dag på Maltas søsterøy Gozo. Når du kjører med tuk-tuk, kommer du til steder bussene ikke kommer frem, og du kan utforske bortgjemte områder som de fleste turister aldri får se. Sanap Cliffs, Xewkija-kirken, Wied il-Miela, Victoria Citadel, er bare noen av høydepunktene. Lunsj er inkludert.

Gratis kansellering
Guidet Rundtur
Three Cities Tour
Utflukter og dagsturer

Three Cities Tour

Visit Valletta's Grand Harbour and discover the Three Cities – Vittoriosa, Cospicua and Senglea. Learn of the island's tumultuous history as you tour this trio of fortified citadels, once the headquarters of the Knights Hospitaller. Then, hop in a traditional dghajsa boat to drift by battlements and creeks that can only be seen from the sea.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr, it 

Maltesisk folkloreshow
Utflukter og dagsturer

Maltesisk folkloreshow

Denne maltesiske folkloreaftenen inneholder noe for hele familien. Det blir danseshow, tradisjonell mat og åpen dansegulv. Middagen består av en rekke smakfulle retter fra den lokale mattradisjonen. I tillegg opptrer folkedansere i tradisjonelle kostymer – en helkveld med fokus på Maltas kultur med andre ord.

Gratis kansellering
Elektronisk Billett
Gozo History, Food and Shopping Tour
Utflukter og dagsturer

Gozo History, Food and Shopping Tour

Bring out your inner Indiana Jones with this Gozo tour. You'll get to explore the medieval capital, Victoria, and step back in time at the Ggantija Temples – a Neolithic megastructure that predates the pyramids of Egypt. There's also a mini-train ride around the island's salt pans, a craft centre visit and a chance to try typical Maltese food.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Prehistoric Temples Tour
Severdigheter og guidede turer

Prehistoric Temples Tour

Malta is a tiny island with one huge claim – it's home to the oldest megalithic temples in the world. Discover the nation's network of UNESCO-listed sites that predate the Pyramids of Egypt. You'll visit the centuries-old standing stones at Hagar Qim and Mnajdra, and see the incredible archaeological finds inside the ancient Ghar Dalam caves.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, it 

Malta Vintage Bus Tour
Utflukter og dagsturer

Malta Vintage Bus Tour

When it comes to history, Malta's like a vast open-air museum. Discover the island's turbulent past on a tour of the fortified citadels inside the UNESCO-listed capital, Valletta. Walk the waterfront and explore the baroque fortifications of Vittoriosa, Senglea and Cospicua. What's more, you'll get there in one of the island's iconic vintage buses.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Dykking på Malta
Aktiviteter

Dykking på Malta

Vannet utenfor Malta er ideelt for dykking – rolig, varmt og med utmerket sikt. Vi har ulike dykkepakker som passer for alle nivåer, fra nybegynnere til sertifiserte.Du kan velge halvdagsutflukten Discover Scuba, der du lærer det grunnleggende på grunt vann. Du får lære hvordan du kan nyte å være i vannet utenfor Malta på en trygg måte. Du kan også velge PADI Scuba Diver Course, et 2-dagers introduksjonsprogram med dykk ned til 12 m. Et annet alternativ er PADI Open Water – et spennende 3- eller 4-dagers kurs, som vil kvalifisere deg til en sertifisert dykker. 2-dagers Advanced Open Water Course er for sertifiserte dykkere som vil utforske litt mer og få nye opplevelser. Hvis du allerede er en PADI-sertifisert dykker, kan du velge dykkepakkene for å utforske de mange vrakene og revene ved Maltas tre hovedøyer.

Gratis kansellering
Små Grupper

Introduksjon til Malta

Med sine mer enn 300 soldager i året, bortgjemte viker, basilikaer i barokkstil og historiske templer, har Malta et stort utvalg av severdigheter. Øya ligger mellom Sicilia og Nord-Afrika, noe som betyr at Malta av mange regnes for å være ett av de beste dykke- og snorklestedene i Middelhavet. I tillegg til å sole deg og bade, kan du også utforske kulturen. Valletta og Mdina er to fascinerende byer der opprinnelsen kan spores tilbake til riddertiden. Uansett om du liker historie, natur eller god mat, så finnes det noe for alle på Malta.

De seks beste aktivitetene på Malta

1. Besøk Den blå grotten

Malta er kjent for sin blå grotte – Blue Grotto. Denne store havgrotten ligger nær Zurrieq på den sørlige delen av øya. På grunn av grottens form og plassering skaper morgensolen en glitrende refleksjon på vannet i lysende blå nyanser. Det er en populær attraksjon, så hvis du planlegger en utflukt til Den blå grotten, må du sørge for å bestille tidlig. Utsikten fra toppen av klippene er helt fantastisk.

2. Utforsk Valletta, Mosta og Mdina

Valletta, Mosta og Medina kombinerer kultur, arv og unike steder, og er tre av Maltas vakreste byer. Valletta, hovedstaden, står på UNESCOs verdensarvliste og er hjemsted for imponerende bastioner, festningsverk og en katedral med en iøynefallende kuppel. I det bilfrie Mdina kan du nyte roen og stillheten og utsikten over landsbygda fra dens stjerneformede bymurer. Og i Mosta må du ikke gå glipp av den enorme kuppelformede basilikaen som overlevde tre bombeangrep under andre verdenskrig.

3. Ta en båt til Gozo

Bare 25 minutter fra øya med båt ligger Gozo, Maltas grønnere og mer avslappede lillesøster. Hovedstaden Victoria har et imponerende citadell, mens kirken St George også er verdt et besøk. Den landlige basilikaen Ta' Pinu er også et must å oppleve. Øya er liten, så du kan se alt på en dagstur til Gozo. Og hvis du har tid til overs, kan du nyte en stund ved havet i Rambla-bukten.

4. Se pittoreske Marsaxlokk

Marsaxlokk er en autentisk fiskerlandsby sør på Malta. De fargerike fiskerbåtene som ligger for anker i vannet skaper et malerisk syn, og markedet søndag morgen fullbyrder den tradisjonelle opplevelsen. Fiskeelskere vil garantert nyte måltidene her også.

5. Nyte en dag i Marine Park

En av de morsomste attraksjonene for hele familien er Marine Park. Det er en fantastisk mulighet til å interagere og forstå mer om delfiner, sjøløver, reptiler og papegøyer. Du kan til og med bli dyrepasser for en dag, mens du hjelper parkvokterne med å mate og passe dyrene. Du finner også en lekeplass, restaurant, suvenirbutikk og et pedagogisk klasserom på området.

6. Opplev de megalittiske templene

Maltas absolutt eldste attraksjoner er de megalittiske templene. Mange av dem dateres mer enn 4500 år tilbake i tiden og er blant de eldste bevarte templene i verden fra den perioden. Hagar Qim-tempelkomplekset i kalkstein, på sørlige Malta, og templene i Tarxien i øst er noe som den historieinteresserte ikke må gå glipp av.