Handlevogn

Velkommen tilbake

Gå til MyTUI-kontoen din
Logg ut
115 Aktiviteter
Sort by:
Madeira South Coast Cruise on Living Sea with Lunch
Utflukter og dagsturer

Madeira South Coast Cruise on Living Sea with Lunch

Madeira's southwest coast is the star of this all-inclusive cruise. After setting out from the port in Funchal, you'll head up the coast to Cais da Lapa for some swimming. The best part is that with a maximum of 52 guests on board, you'll have all the space and attentive service you need.

Gratis kansellering
Språk:

es, en, fr, pt 

Fortryllende østre Madeira
Utflukter og dagsturer

Fortryllende østre Madeira

På denne heldagsturen er det den østlige delen av Madeira som står i fokus. Først drar vi opp over skyene til utsiktspunktet Pico do Arieiro som byr på fantastisk utsikt 1818 meter over havet. Deretter kjører vi til den sjarmerende fjellandsbyen Santana, der vi får servert en deilig lunsj med utsikt over byens unike hus med stråtak før det er på tide å dra videre til neste eventyr. Vi besøker også en tradisjonell sukkerrørfabrikk som produserer sukker, en av øyas viktigste inntektskilder, i Porto da Cruz. Det siste punktet på dagsordenen er Ponta de São Lourenço, en av de siste uberørte steder på Madeira.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr, nl 

VIP-katamarancruise på Madeira med Luna
Utflukter og dagsturer

VIP-katamarancruise på Madeira med Luna

Så snart du går om bord på seilkatamaranen Luna, får du VIP-behandling. Det beste er at med maksimalt 18 gjester om bord har du all den plassen og den oppmerksomme servicen du trenger for å nyte tiden til sjøs. Rodrigo, en av de dyktige lokalguidene våre, sier: "Vi passerer Cabo Girão, den nest høyeste havklippen i verden. Utsiktspunktet på toppen er ofte veldig travelt, så du kan nyte å se neset fra et alternativt, og mye roligere, perspektiv.Madeiras sørvestkyst er høydepunktet på dette avslappede cruiset, og etter å ha lagt ut fra Funchal havn, drar vi oppover den mindre utforskede kysten for å nyte utsikten. Slå deg ned på dekk med en kald drink i hånden og kjenn Atlanterhavsbrisen i håret. Vi glir langs den intenst grønne kystlinjen og kommer snart til Cabo Girão, som rager 580 meter opp av havet. Du kan se etter marint liv i det klare vannet ved foten av klippene, mens mannskapet står klar med drikke og snacks.Rodrigo legger til: "Mens du beundrer Madeiras tøffe kystlandskap fra det elegante dekket på katamaranen, vil du bli glad for å innse hvor stabilt og komfortabelt dette fartøyet er, noe som gjør at du kan nyte opplevelsen fullt ut uten bekymringer. Få mest mulig ut av VIP-opplevelsen om bord med gruppen din før du seiler tilbake langs kysten – forhåpentligvis sammen med noen nysgjerrige delfiner eller havskilpadder."

Gratis kansellering
Språk:

en 

Madeiras dramatiske vestkyst
Utflukter og dagsturer

Madeiras dramatiske vestkyst

Madeiras storslåtte innland og imponerende kystlandskap står i sentrum på denne heldagsutflukten. Første stopp er ved Cabo Girão, verdens nest høyeste havklippe. Tør du gå ut på glassplattformen? Turen går videre til Ribeira Brava, etterfulgt av en spasertur gjennom en bananplantasje i Madalena do Mar. Deretter kjører vi opp i 1500 meters høyde til Paúl da Serra-platået før vi drar til Porto Moniz, kjent for sitt naturlige lavasteinsbasseng, og spiser lunsj. Vi fortsetter turen via Encumada Pass for å nyte den fantastiske utsikten over øya og avslutter dagen i Câmara de Lobos, med en demonstrasjon og en smaksprøve av drikken Poncha.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr, nl 

Pico do Arieiro i soloppgangen
Aktiviteter

Pico do Arieiro i soloppgangen

Opplevelser som å se soloppgangen fra et av Madeira høyeste punkt, Pico do Arieiro, gjør at du kommer til å fylle Instagram-kontoen din med bilder. Pakk ned varme klær, da temperaturen oppe på toppen av Pico do Arieiro ofte kan være ti grader kaldere enn nede. Vi starter tidlig om morgenen og henter deg på hotellet, slik at du når toppen i tide for å se solens første gylne stråler strømme over Madeira. Mens du nyter utsikten over øya, blir det servert kaffe og delt ut tepper slik at alle kan nyte øyeblikket omgitt av fjell og skyer. Etterpå kjører vi til en restaurant for å spise frokost mens ilden spraker hjemmekoselig i den åpne peisen.

Gratis kansellering
Språk:

en, pt 

Privat tur til østre Madeira
Utflukter og dagsturer

Privat tur til østre Madeira

Denne eksklusive, private turen retter søkelyset mot det østlige Madeira. Du får hodet i skyene på Pico do Areeiro, vandrer blant tradisjonelle hus i Santana, spiser lunsj på Quinta do Furão og beundrer landskapet på Ponta de São Lourenço. Santiago, en av våre dyktige lokalguider, forteller: "Ponta de São Lourenço skiller seg fra resten av øya fordi den ikke har noen trær. Vinden holder vegetasjonen lav, slik at du får en fantastisk utsikt over denne kronglete halvøya. Den er et viktig habitat for fugler og dusinvis av endemiske plantearter.Du blir eskortert opp over skyene til det høye utsiktspunktet Pico do Areeiro, som ligger 1818 meter over havet og byr på en fantastisk utsikt. Vi besøker den lokale fjellbyen Santana og spiser en velsmakende lunsj med lokale retter med utsikt over byens unike stråtakshytter. Og hvis du har lyst til å dvele litt, kan du gjøre det på vår private tur – du velger selv hvor lang tid du vil bruke på hvert stopp.Deretter tar vi en titt på en tradisjonell sukkerrørsfabrikk – en aktivitet som har vært en viktig del av Madeiras økonomi i århundrer – i Porto da Cruz. Santiago forteller: "En stor del av Madeiras sukkerrør brukes til å lage den deilige lokale rommen. Prøv den unge, hvite rommen med røkt fisk, eller de lagrede variantene med sjokolade. Siste anløpssted er Ponta de São Lourenço, en barsk halvøy med et av Madeiras mest uberørte landskap.Denne private turen gir deg frihet og fleksibilitet til å nyte dagen på din egen måte.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Privat tur til Madeiras dramatiske vestkyst med lunsj i Porto Moniz
Utflukter og dagsturer

Privat tur til Madeiras dramatiske vestkyst med lunsj i Porto Moniz

Denne private turen setter søkelyset på Madeiras storslåtte innlandsområder og kystlandskap. Eksklusivt for deg og ditt reisefølge besøker dere alle de viktigste utsiktspunktene, inkludert Cabo Girão Skywalk, Porto Moniz, Paúl da Serra og Encumeada-passet. Mariana, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Du vil bli kjent med Madeiras dramatiske landskap. Du kan være så heldig at du kan se havet både i nord og sør fra Encumeada-passet, men det hender også at skyene skygger over de høyeste punktene på øya."Første stopp er en av verdens høyeste havklipper, Cabo Girão. Her får du et sjeldent fugleperspektiv når du går ut på en glassplattform – det er spennende å se nedover den forrevne klippeveggen og ned på bølgene 500 meter nedenfor. Mariana legger til: "Du vil se at ingen flate landområder går til spille på Madeira – det er en stripe med avlinger rett ved bunnen av klippene. Deretter går turen videre til Ribeira Brava, etterfulgt av en spasertur gjennom en bananplantasje i Madalena do Mar.Vi går opp på det 1500 meter høye Paúl da Serra-platået før vi går ned til Porto Moniz – kjent for sine naturlige svømmebassenger i lavastein – hvor vi spiser en typisk lunsj. Vi tar turen over Encumeada-passet og nyter utsikten over øya, før vi runder av med en demonstrasjon og prøvesmaking av Poncha-drinken i Câmara de Lobos, som Winston Churchill gjorde berømt. Og hvis du ønsker å bli lenger på noen av stoppestedene, gir vår private tur deg friheten til å gjøre det – du velger selv hvor lang eller kort tid du vil bruke på hvert stopp.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Rabaçal-vandring
Aktiviteter

Rabaçal-vandring

Den 11 km lange 25-kilders levadavandringen er en av de mest populære vandreturene på Madeira, og fører oss gjennom magiske landskap til fossefall, en liten innsjø og naturlige kilder. Vi drar fra Paul da Serra til Rabaçaldalen langs levadaen til Risco-fossen og de 25 kildene.Vi starter på toppen av Paul da Serra-platået og går ned i den frodige, grønne dalen under oss. Guiden er med hele veien, og peker på den vakre floraen og faunaen som Madeira er så kjent for. Når vi kommer til Rabaçal-gjestehuset, fortsetter vi til Riscofossen gjennom dalen.Deretter fortsetter vi å følge levadaen gjennom det vakre landskapet til en liten innsjø, der vi får se de 25 naturlige kildene som pipler nedover fjellene. Nyt en kort pause for å suge inn atmosfæren før vi går tilbake til kjøretøyene gjennom en tunnel som transporterer vann til sørlige Madeira.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pt 

Pico Do Arieiro – fottur
Aktiviteter

Pico Do Arieiro – fottur

Denne turen langs de to høyeste toppene på Madeira kan være utfordrende, men utsikten fra toppen er vel verdt innsatsen. Vi krysser den sentrale fjellkjeden opp Pico de Arieiro og Pico Ruivo til Achada do Teixeira gjennom 13 km der vi blir belønnet med fantastisk utsikt over hele øya og helt ut til havet.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pt 

Paradise Valley - vandring
Aktiviteter

Paradise Valley - vandring

Høylandet bak Funchal byr på lette og fantastiske panoramavandringer. Denne formiddagsvandringen starer i dalen med det passende navnet Paradise Valley, og fortsetter langs den vakre Levada Serra do Faial-stien gjennom de sjarmerende fjellandsbyene Camacha og Rochão.Vandringen begynner i den tradisjonelle landsbyen Camacha, som også er utgangspunkt for den berømte Levada Serra do Faial-stien. Vi følger denne lette stien mens vi nyter de fruktbare jordbruksterrassene, den frodige vegetasjonen og bortgjemte skoger i åssidene. Bak hver sving venter en ny panoramautsikt over sørlige Madeira og landsbyene som ligger omgitt av fjellenes frodige vegetasjon. Denne vandringen i nærheten av Funchal byr på variert utsikt over det vakre landskapet i Paradise Valley og Levada Serra do Faial, samtidig som den lokale fjellguiden forteller mer om områdets flora og fauna.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pt 

Omvisning i Monte Palaces tropiske hage
Aktiviteter

Omvisning i Monte Palaces tropiske hage

Det subtropiske klimaet på Madeira gjør øya til et ideelt sted for et fantastisk blomster- og planteliv. La deg sjarmere av de eksotiske hagene i Monte Palace på denne ettermiddagsutflukSearch ten, og nyt den fantastiske utsikten høyt over Funchal fra en taubane.Når du svever opp over hovedstaden i en taubane, får du en helt spesiell utsikt over byen nedenfor – og over Atlanterhavet. Når du deretter går inn i palassets verdenskjente hager, vil du bli slått av duften av eksotiske arter som er plantet i en perfekt anlagt hage. Her er det fontener og grotter i massevis, og orientalskinspirerte avdelinger.Du kan rusle rundt blant de vakre blomstene og nyte roen fra svanene som vasser i de mange dammene. Og vi runder av med en morsom tur tilbake – en valgfri aketur nedover fjellet på en flettet kjelke. Det er den tradisjonelle måten å ta seg nedover på, med to "carreiros" – eller førere – som passer på bremsene. Guiden henter dere ved foten av fjellet og kjører dere tilbake til hotellet. Du kan ta turbussen nedover hvis du foretrekker det.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr 

Serra de Agua
Aktiviteter

Serra de Agua

Du må ha kameraet ditt klart på denne enkle halvdagsvandringen fra Campanario sør på Madeira. Når vi følger levadaen over Serra de Agua, kan du nyte utsikt etter utsikt over sørkysten, Encumeada og den lille byen Ribeira Brava.Ettersom vi har med oss en ekspertguide, trenger du bare å bekymre deg for å fange den fantastiske utsikten over Madeira med kameraet ditt. Fra Campanario begir vi oss ut på en 2,5 times vandring langs levadaen, et nettverk av vannkanaler som går i sikksakk fra nord til sør og som transporterer det livsviktige vannet. Vi får se av de vakreste delene av Serra de Agua-regionen mens vi følger en liten del av denne 65 km lange levadaen.Underveis får du lære med om flora og fauna, mens du beundrer utsikten over Encumeada-passet, Ribeira Brava og i det fjerne de dramatiske toppene langs Madeiras klipperike sydkyst. Langs veien ser vi skyer som ligger nedover dalsiden, og landskapet vi befinner oss i er nesten for vakkert til å være sant.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pt 

Introduksjon til Madeira

På Madeira er det naturen som er i fokus. Her finner du blant annet utallige fjelltopper, et hav med rikt marint liv og historiske byer. Drar du ut til kysten kan du dykke, seile, surfe, fiske og se på ville hvaler. Drar du til innlandet kan du vandre langs de ikoniske levadaene, eller lene deg tilbake i solen på strender som Santa Cruz, Marchico, Caniço de Baixo eller Cristo Rei. Uansett hvor du er på øya vil du sannsynligvis være omgitt av enestående utsikter og vennlige lokalinnbyggere.

De seks beste aktivitetene på Madeira

1. Utforsk hovedstaden Funchal

I hovedstaden Funchal opplever du en historisk by som forener fortid og nåtid. Besøk hagene, katedralen, Mercado dos Lavradores eller rusle langs den nye strandpromenaden. Beundre de arkitektoniske detaljene i den eldre delen av Funchal ved Rua de Santa Maria, og ta frem kameraet for å fange den bisarre geometrien hos den gule festningen São Tiago.

2. Vandre på Madeiras høyeste topper

Pico de Arieiro er Madeiras tredje høyeste topp – det er et populært sted der du kan se soloppgangen og solnedgangen. Begi deg ut på en klar dag for å bli belønnet med spektakulære utsikter over Madeira og naboøya Porto Santo. Fra toppen kan du ta gangveien som går gjennom Pico Las Torres til Pico Ruivo, den høyeste toppen på øya. Denne 13 kilometer lange ruten er anstrengende og kan bli vanskelig på grunn av været, så det beste er å gå denne turen som en del av en guidet utflukt.

3. Levadavandring på Madeira

Levadaene er vanningskanaler fra langt tilbake på 1400-tallet. De ble bygget for å transportere vann fra hjertet av Madeiras skoger til de tørrere delene av øya. I dag utgjør de et uovertruffent nettverk av vandringsstier på avsidesliggende og naturskjønne steder. Levada das 25 Fontes og Levada do Caldeirão Verde er blant de mest populære strekningene.

4. Dra ut på vannet

Fra avslappende båtturer til adrenalinfylte aktiviteter, vannet utenfor Madeira er perfekt for vannsport. Aktivitetene strekker seg fra seiling, paddleboarding og kajakkpadling til surfing og storfiske. Naturreservatet Garajaus er et fantastisk sted å snorkle og dykke. Her kan du forvente å se rokker og storfisk som gigantiske havabborer og barrakudaer.

5. Se hvaler og delfiner ute i det fri

Madeira er ett av de beste stedene i Europa for å se hvaler og delfiner i sitt naturlige miljø. Mange ulike arter holder til i vannet som omgir Madeira, så uansett hvilken tid på året du besøker øya, har du stor mulighet til å få se noen av dem. Bestill en båttur for å se ville hvaler og delfiner og få en uforglemmelig opplevelse.

6. Nyt øyas mat og vin

Bli kjent med øyas kulinariske scene ved å bli med på en matutflukt. Smak på nyfanget fisk, prøv bolo do caco, et madeirisk flatbrød, og drikk poncha, en tradisjonell alkoholholdig drikk laget av sukkerrør, honning og sitrusjuice. Vinelskere kan dra til en av øyas vingårder for å smake på et stort utvalg av viner av høy kvalitet, inkludert hetvinen, som har fått navnet sitt fra øya, Madeira.