Handlevogn
98 Aktiviteter
Sort by:
Pico do Arieiro i soloppgangen
Aktiviteter

Pico do Arieiro i soloppgangen

Opplevelser som å se soloppgangen fra et av Madeira høyeste punkt, Pico do Arieiro, gjør at du kommer til å fylle Instagram-kontoen din med bilder. Pakk ned varme klær, da temperaturen oppe på toppen av Pico do Arieiro ofte kan være ti grader kaldere enn nede. Vi starter tidlig om morgenen og henter deg på hotellet, slik at du når toppen i tide for å se solens første gylne stråler strømme over Madeira. Mens du nyter utsikten over øya, blir det servert kaffe og delt ut tepper slik at alle kan nyte øyeblikket omgitt av fjell og skyer. Etterpå kjører vi til en restaurant for å spise frokost mens ilden spraker hjemmekoselig i den åpne peisen.

Gratis kansellering
Språk:

en, pt 

Privat jeepsafari med vinsmaking på Madeira
Aktiviteter

Privat jeepsafari med vinsmaking på Madeira

På denne private rundturen kombinerer du vin og natur med spennende offroad-kjøring. Vi kjører langs fjellveier i Cabo Girão og São Vicente-dalen, og deretter stopper vi for en omvisning og smaksprøver på Quinta do Barbusano. Tiago, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Landskapet er dagens høydepunkt. Du får et nærbilde av Madeiras trange daler og spisse fjelltopper mens vi kjører langs panoramastier med et terrengkjøretøy. Turen avsluttes på en høyde med et vingårdsbesøk.Først kjører vi mot Cabo Girão, en av de høyeste havklippene i Europa med imponerende utsikt. Deretter fortsetter vi offroad langs rolige dalveier og stier som går gjennom São Vicente-dalen. Nyt noen imponerende utsikter over havbølgene som bryter 580 meter nedenfor, og fortsett deretter terrengkjøring langs stille sideveier og stier som slynger seg gjennom São Vicente-dalen. Dominert av kapellet på en bakketopp i Nossa Senhora de Fátima, er hele dalen som et postkort vekket til live. Gårder og landsbyer med røde tak ligger i de nedre skråningene som reiser seg til frodige topper rundt.Vi gjør et stopp ved Lime Route Museum Center der du kan utforske to kalksteinsbrudd. Til slutt kommer vi til Quinta do Barbusano, en av de største vinprodusentene på Madeira. Her blir det en omvisning på vingården, etterfulgt av smaksprøver på en rosé, to hvite og to røde viner sammen med litt snacks. Å prøve de ulike vinenen mens du nyten den strålende utsikten er en flott avslutning på eventyret ditt.

Gratis kansellering
Språk:

en, pt 

Madeira South Coast Cruise on Living Sea with Lunch
Utflukter og dagsturer

Madeira South Coast Cruise on Living Sea with Lunch

Madeira's southwest coast is the star of this all-inclusive cruise. After setting out from the port in Funchal, you'll head up the coast to Cais da Lapa for some swimming. The best part is that with a maximum of 52 guests on board, you'll have all the space and attentive service you need.

Gratis kansellering
Språk:

es, en, fr, pt 

Fortryllende østre Madeira
Utflukter og dagsturer

Fortryllende østre Madeira

På denne heldagsturen er det den østlige delen av Madeira som står i fokus. Først drar vi opp over skyene til utsiktspunktet Pico do Arieiro som byr på fantastisk utsikt 1818 meter over havet. Deretter kjører vi til den sjarmerende fjellandsbyen Santana, der vi får servert en deilig lunsj med utsikt over byens unike hus med stråtak før det er på tide å dra videre til neste eventyr. Vi besøker også en tradisjonell sukkerrørfabrikk som produserer sukker, en av øyas viktigste inntektskilder, i Porto da Cruz. Det siste punktet på dagsordenen er Ponta de São Lourenço, en av de siste uberørte steder på Madeira.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr, nl 

VIP-katamarancruise på Madeira med Luna
Utflukter og dagsturer

VIP-katamarancruise på Madeira med Luna

Så snart du går om bord på seilkatamaranen Luna, får du VIP-behandling. Det beste er at med maksimalt 18 gjester om bord har du all den plassen og den oppmerksomme servicen du trenger for å nyte tiden til sjøs. Rodrigo, en av de dyktige lokalguidene våre, sier: "Vi passerer Cabo Girão, den nest høyeste havklippen i verden. Utsiktspunktet på toppen er ofte veldig travelt, så du kan nyte å se neset fra et alternativt, og mye roligere, perspektiv.Madeiras sørvestkyst er høydepunktet på dette avslappede cruiset, og etter å ha lagt ut fra Funchal havn, drar vi oppover den mindre utforskede kysten for å nyte utsikten. Slå deg ned på dekk med en kald drink i hånden og kjenn Atlanterhavsbrisen i håret. Vi glir langs den intenst grønne kystlinjen og kommer snart til Cabo Girão, som rager 580 meter opp av havet. Du kan se etter marint liv i det klare vannet ved foten av klippene, mens mannskapet står klar med drikke og snacks.Rodrigo legger til: "Mens du beundrer Madeiras tøffe kystlandskap fra det elegante dekket på katamaranen, vil du bli glad for å innse hvor stabilt og komfortabelt dette fartøyet er, noe som gjør at du kan nyte opplevelsen fullt ut uten bekymringer. Få mest mulig ut av VIP-opplevelsen om bord med gruppen din før du seiler tilbake langs kysten – forhåpentligvis sammen med noen nysgjerrige delfiner eller havskilpadder."

Gratis kansellering
Språk:

en 

Madeiras dramatiske vestkyst
Utflukter og dagsturer

Madeiras dramatiske vestkyst

Madeiras storslåtte innland og imponerende kystlandskap står i sentrum på denne heldagsutflukten. Første stopp er ved Cabo Girão, verdens nest høyeste havklippe. Tør du gå ut på glassplattformen? Turen går videre til Ribeira Brava, etterfulgt av en spasertur gjennom en bananplantasje i Madalena do Mar. Deretter kjører vi opp i 1500 meters høyde til Paúl da Serra-platået før vi drar til Porto Moniz, kjent for sitt naturlige lavasteinsbasseng, og spiser lunsj. Vi fortsetter turen via Encumada Pass for å nyte den fantastiske utsikten over øya og avslutter dagen i Câmara de Lobos, med en demonstrasjon og en smaksprøve av drikken Poncha.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr, nl 

Jeepsafari på nordvestre Madeira med Laurbærskogen og lunsj
Utflukter og dagsturer

Jeepsafari på nordvestre Madeira med Laurbærskogen og lunsj

Med kystperler, ville skoger og bærekraftige produsenter, viser denne jeepsafarien Madeiras eventyrlige side. Du får oppleve dramaet i Madeiras natur på nært hold og får samtidig et innblikk i øyas kultur. Ruben, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Gjør deg klar til å lære hvordan man blander Poncha, den høyt elskede øy-drikken laget med sukkerrørrom, fersk juice og lokal honning. Vær imidlertid forsiktig – ponchaens fruktige, forfriskende smak skjuler et alvorlig kick."Vi starter i Ponta do Sol der du kan nyte den flotte utsikten over sørkysten fra Paul da Serra, 1400 meter over havet. Deretter går turen videre til Fanal, der noen av de eldste laurbærtrærne på øya vokser. Ruben sier: "Madeiras Laurbærskoger er det største overlevende området med primær laurbærskog noe sted. Noen av trærne antas å være rundt 800 år gamle og økosystemet er stort sett intakt. Disse skogene huser rundt 100 endemiske arter, og de er beskyttet som et av UNESCOs verdensarvsteder."Vi rusler forbi typiske "Poios" terrasserte jordbruksland på vei til Seixalstranden for et bad. Etter dette drar vi til Chão da Ribeira for å nyte en velsmakende lokal lunsj. Kokken Sérgio vil vise deg hvordan du lager det klassiske grillspydet, kjent på portugisisk som "Espetada", mens du nyter et glass Madeiravin som aperitiff. Det finnes også et vegansk burgeralternativ. For å avslutte turen, besøker vi São Vicente for å møte en organisk honningprodusent. Her får du lære alt om honningproduksjon, og du kan prøve å lage Madeiras tradisjonelle drink, Poncha.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Rabaçal-vandring
Aktiviteter

Rabaçal-vandring

Den 11 km lange 25-kilders levadavandringen er en av de mest populære vandreturene på Madeira, og fører oss gjennom magiske landskap til fossefall, en liten innsjø og naturlige kilder. Vi drar fra Paul da Serra til Rabaçaldalen langs levadaen til Risco-fossen og de 25 kildene.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pt 

Pico Do Arieiro – fottur
Aktiviteter

Pico Do Arieiro – fottur

Denne turen langs de to høyeste toppene på Madeira kan være utfordrende, men utsikten fra toppen er vel verdt innsatsen. Vi krysser den sentrale fjellkjeden opp Pico de Arieiro og Pico Ruivo til Achada do Teixeira gjennom 13 km der vi blir belønnet med fantastisk utsikt over hele øya og helt ut til havet.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pt 

Nonnenes dal og madeiravin
Utflukter og dagsturer

Nonnenes dal og madeiravin

Madeira er kjent for sine viner og utsikter, og denne halvdagsutflukten inneholder begge deler. Vi drar til det fantastiske utsiktspunktet over Pico dos Barcelos og Eira do Serrado, utforsker nonnenes dal og avslutter med å smake på lokale viner i Funchal.Vi starter dagen ved spektakulære Pico dos Barcelos, hvorfra du har en 360 ° panoramautsikt over hovedstaden Funchal. Deretter drar vi inn i landet til Eira do Serrado som byr på fantastisk utsikt over den avsidesliggende landsbyen Curral das Freiras. Deretter fortsetter vi nedover dalen for å utforske den tradisjonelle landsbyen – en gang tilgjengelig bare til fots.På vei tilbake til Funchal stopper vi ved Blandys Wine Lodge. Vi besøker en del av lodgen, og avslutter med å smake på to Madeira-viner.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr 

Paradise Valley - vandring
Aktiviteter

Paradise Valley - vandring

Høylandet bak Funchal byr på lette og fantastiske panoramavandringer. Denne formiddagsvandringen starer i dalen med det passende navnet Paradise Valley, og fortsetter langs den vakre Levada Serra do Faial-stien gjennom de sjarmerende fjellandsbyene Camacha og Rochão.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pt 

Delfin- og hvalsafari på Madeira
Utflukter og dagsturer

Delfin- og hvalsafari på Madeira

Dette avslappende halvdagscruiset fra Funchal er perfekt for å få mulighet til å se delfiner, hvaler og skilpadder i sitt naturlige miljø. Vi seiler langs Madeiras fantastiske sørkyst, og beundrer utsikten over havet mens vi ser etter marine dyr i det fjerne.

Gratis kansellering
Øyeblikkelig Bekreftelse

Introduksjon til Madeira

På Madeira er det naturen som er i fokus. Her finner du blant annet utallige fjelltopper, et hav med rikt marint liv og historiske byer. Drar du ut til kysten kan du dykke, seile, surfe, fiske og se på ville hvaler. Drar du til innlandet kan du vandre langs de ikoniske levadaene, eller lene deg tilbake i solen på strender som Santa Cruz, Marchico, Caniço de Baixo eller Cristo Rei. Uansett hvor du er på øya vil du sannsynligvis være omgitt av enestående utsikter og vennlige lokalinnbyggere.

De seks beste aktivitetene på Madeira

1. Utforsk hovedstaden Funchal

I hovedstaden Funchal opplever du en historisk by som forener fortid og nåtid. Besøk hagene, katedralen, Mercado dos Lavradores eller rusle langs den nye strandpromenaden. Beundre de arkitektoniske detaljene i den eldre delen av Funchal ved Rua de Santa Maria, og ta frem kameraet for å fange den bisarre geometrien hos den gule festningen São Tiago.

2. Vandre på Madeiras høyeste topper

Pico de Arieiro er Madeiras tredje høyeste topp – det er et populært sted der du kan se soloppgangen og solnedgangen. Begi deg ut på en klar dag for å bli belønnet med spektakulære utsikter over Madeira og naboøya Porto Santo. Fra toppen kan du ta gangveien som går gjennom Pico Las Torres til Pico Ruivo, den høyeste toppen på øya. Denne 13 kilometer lange ruten er anstrengende og kan bli vanskelig på grunn av været, så det beste er å gå denne turen som en del av en guidet utflukt.

3. Levadavandring på Madeira

Levadaene er vanningskanaler fra langt tilbake på 1400-tallet. De ble bygget for å transportere vann fra hjertet av Madeiras skoger til de tørrere delene av øya. I dag utgjør de et uovertruffent nettverk av vandringsstier på avsidesliggende og naturskjønne steder. Levada das 25 Fontes og Levada do Caldeirão Verde er blant de mest populære strekningene.

4. Dra ut på vannet

Fra avslappende båtturer til adrenalinfylte aktiviteter, vannet utenfor Madeira er perfekt for vannsport. Aktivitetene strekker seg fra seiling, paddleboarding og kajakkpadling til surfing og storfiske. Naturreservatet Garajaus er et fantastisk sted å snorkle og dykke. Her kan du forvente å se rokker og storfisk som gigantiske havabborer og barrakudaer.

5. Se hvaler og delfiner ute i det fri

Madeira er ett av de beste stedene i Europa for å se hvaler og delfiner i sitt naturlige miljø. Mange ulike arter holder til i vannet som omgir Madeira, så uansett hvilken tid på året du besøker øya, har du stor mulighet til å få se noen av dem. Bestill en båttur for å se ville hvaler og delfiner og få en uforglemmelig opplevelse.

6. Nyt øyas mat og vin

Bli kjent med øyas kulinariske scene ved å bli med på en matutflukt. Smak på nyfanget fisk, prøv bolo do caco, et madeirisk flatbrød, og drikk poncha, en tradisjonell alkoholholdig drikk laget av sukkerrør, honning og sitrusjuice. Vinelskere kan dra til en av øyas vingårder for å smake på et stort utvalg av viner av høy kvalitet, inkludert hetvinen, som har fått navnet sitt fra øya, Madeira.