Handlevogn
89 Aktiviteter
Sort by:
Vin, natur og jeepsafari
Aktiviteter

Vin, natur og jeepsafari

Med sin kombinasjon av vin, natur og spennende offroad-turer, er dette en halvdagstur du garantert vil huske. Vi kjører langs fjellveier i Cabo Girão og São Vicente-dalen, og deretter stopper vi for en omvisning og smaksprøver på Quinta do Barbusano.

Gratis kansellering
Språk:

en, pt 

Madeira South Coast Cruise with Lunch
Utflukter og dagsturer

Madeira South Coast Cruise with Lunch

Madeira's southwest coast is the star of this all-inclusive cruise. After setting out from the port in Funchal, you'll head up the coast to Cais da Lapa for some swimming. The best part is that with a maximum of 52 guests on board, you'll have all the space and attentive service you need.

Gratis kansellering
Språk:

es, en, fr, pt 

Madeiras dramatiske vestkyst
Utflukter og dagsturer

Madeiras dramatiske vestkyst

Madeiras storslåtte innland og imponerende kystlandskap står i sentrum på denne heldagsutflukten. Første stopp er ved Cabo Girão, verdens nest høyeste havklippe. Tør du gå ut på glassplattformen? Turen går videre til Ribeira Brava, etterfulgt av en spasertur gjennom en bananplantasje i Madalena do Mar. Deretter kjører vi opp i 1500 meters høyde til Paúl da Serra-platået før vi drar til Porto Moniz, kjent for sitt naturlige lavasteinsbasseng, og spiser lunsj. Vi fortsetter turen via Encumada Pass for å nyte den fantastiske utsikten over øya og avslutter dagen i Câmara de Lobos, med en demonstrasjon og en smaksprøve av drikken Poncha.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr 

Fortryllende østre Madeira
Utflukter og dagsturer

Fortryllende østre Madeira

På denne heldagsturen er det den østlige delen av Madeira som står i fokus. Først drar vi opp over skyene til utsiktspunktet Pico do Arieiro som byr på fantastisk utsikt 1818 meter over havet. Deretter kjører vi til den sjarmerende fjellandsbyen Santana, der vi får servert en deilig lunsj med utsikt over byens unike hus med stråtak før det er på tide å dra videre til neste eventyr. Vi besøker også en tradisjonell sukkerrørfabrikk som produserer sukker, en av øyas viktigste inntektskilder, i Porto da Cruz. Det siste punktet på dagsordenen er Ponta de São Lourenço, en av de siste uberørte steder på Madeira.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr 

Pico do Arieiro i soloppgangen
Aktiviteter

Pico do Arieiro i soloppgangen

Opplevelser som å se soloppgangen fra et av Madeira høyeste punkt, Pico do Arieiro, gjør at du kommer til å fylle Instagram-kontoen din med bilder. Pakk ned varme klær, da temperaturen oppe på toppen av Pico do Arieiro ofte kan være ti grader kaldere enn nede. Vi starter tidlig om morgenen og henter deg på hotellet, slik at du når toppen i tide for å se solens første gylne stråler strømme over Madeira. Mens du nyter utsikten over øya, blir det servert kaffe og delt ut tepper slik at alle kan nyte øyeblikket omgitt av fjell og skyer. Etterpå kjører vi til en restaurant for å spise frokost mens ilden spraker hjemmekoselig i den åpne peisen.

Gratis kansellering
Språk:

en, pt 

Eastern Madeira Private Tour
Utflukter og dagsturer

Eastern Madeira Private Tour

This exclusive private tour shines a light on the east of Madeira. You'll have your head in the clouds at Pico do Areeiro, walk next to cute thatched houses in Santana, have lunch at Quinta do Furão and step back in time at Ponta de São Lourenço.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Private Traditional West Tour
Utflukter og dagsturer

Private Traditional West Tour

This exclusive minibus tour takes in Madeira's magnificent inland areas and spectacular coastal scenery. Not only will you tick off top panoramic points like the Cabo Girão Skywalk, Porto Moniz, Paúl da Serra and Encumeada Pass, but you'll stop for a delicious lunch too.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Rabaçal-vandring
Aktiviteter

Rabaçal-vandring

Den 11 km lange 25-kilders levadavandringen er en av de mest populære vandreturene på Madeira, og fører oss gjennom magiske landskap til fossefall, en liten innsjø og naturlige kilder. Vi drar fra Paul da Serra til Rabaçaldalen langs levadaen til Risco-fossen og de 25 kildene.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pt 

Pico Do Arieiro – fottur
Aktiviteter

Pico Do Arieiro – fottur

Denne turen langs de to høyeste toppene på Madeira kan være utfordrende, men utsikten fra toppen er vel verdt innsatsen. Vi krysser den sentrale fjellkjeden opp Pico de Arieiro og Pico Ruivo til Achada do Teixeira gjennom 13 km der vi blir belønnet med fantastisk utsikt over hele øya og helt ut til havet.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pt 

Paradise Valley - vandring
Aktiviteter

Paradise Valley - vandring

Høylandet bak Funchal byr på lette og fantastiske panoramavandringer. Denne formiddagsvandringen starer i dalen med det passende navnet Paradise Valley, og fortsetter langs den vakre Levada Serra do Faial-stien gjennom de sjarmerende fjellandsbyene Camacha og Rochão.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pt 

Delfin- og hvalsafari på Madeira
Utflukter og dagsturer

Delfin- og hvalsafari på Madeira

Dette avslappende halvdagscruiset fra Funchal er perfekt for å få mulighet til å se delfiner, hvaler og skilpadder i sitt naturlige miljø. Vi seiler langs Madeiras fantastiske sørkyst, og beundrer utsikten over havet mens vi ser etter marine dyr i det fjerne.

Gratis kansellering
Øyeblikkelig Bekreftelse
Nonnenes dal og madeiravin
Utflukter og dagsturer

Nonnenes dal og madeiravin

Madeira er kjent for sine viner og utsikter, og denne halvdagsutflukten inneholder begge deler. Vi drar til det fantastiske utsiktspunktet over Pico dos Barcelos og Eira do Serrado, utforsker nonnenes dal og avslutter med å smake på lokale viner i Funchal.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr 

Introduksjon til Madeira

På Madeira er det naturen som er i fokus. Her finner du blant annet utallige fjelltopper, et hav med rikt marint liv og historiske byer. Drar du ut til kysten kan du dykke, seile, surfe, fiske og se på ville hvaler. Drar du til innlandet kan du vandre langs de ikoniske levadaene, eller lene deg tilbake i solen på strender som Santa Cruz, Marchico, Caniço de Baixo eller Cristo Rei. Uansett hvor du er på øya vil du sannsynligvis være omgitt av enestående utsikter og vennlige lokalinnbyggere.

De seks beste aktivitetene på Madeira

1. Utforsk hovedstaden Funchal

I hovedstaden Funchal opplever du en historisk by som forener fortid og nåtid. Besøk hagene, katedralen, Mercado dos Lavradores eller rusle langs den nye strandpromenaden. Beundre de arkitektoniske detaljene i den eldre delen av Funchal ved Rua de Santa Maria, og ta frem kameraet for å fange den bisarre geometrien hos den gule festningen São Tiago.

2. Vandre på Madeiras høyeste topper

Pico de Arieiro er Madeiras tredje høyeste topp – det er et populært sted der du kan se soloppgangen og solnedgangen. Begi deg ut på en klar dag for å bli belønnet med spektakulære utsikter over Madeira og naboøya Porto Santo. Fra toppen kan du ta gangveien som går gjennom Pico Las Torres til Pico Ruivo, den høyeste toppen på øya. Denne 13 kilometer lange ruten er anstrengende og kan bli vanskelig på grunn av været, så det beste er å gå denne turen som en del av en guidet utflukt.

3. Levadavandring på Madeira

Levadaene er vanningskanaler fra langt tilbake på 1400-tallet. De ble bygget for å transportere vann fra hjertet av Madeiras skoger til de tørrere delene av øya. I dag utgjør de et uovertruffent nettverk av vandringsstier på avsidesliggende og naturskjønne steder. Levada das 25 Fontes og Levada do Caldeirão Verde er blant de mest populære strekningene.

4. Dra ut på vannet

Fra avslappende båtturer til adrenalinfylte aktiviteter, vannet utenfor Madeira er perfekt for vannsport. Aktivitetene strekker seg fra seiling, paddleboarding og kajakkpadling til surfing og storfiske. Naturreservatet Garajaus er et fantastisk sted å snorkle og dykke. Her kan du forvente å se rokker og storfisk som gigantiske havabborer og barrakudaer.

5. Se hvaler og delfiner ute i det fri

Madeira er ett av de beste stedene i Europa for å se hvaler og delfiner i sitt naturlige miljø. Mange ulike arter holder til i vannet som omgir Madeira, så uansett hvilken tid på året du besøker øya, har du stor mulighet til å få se noen av dem. Bestill en båttur for å se ville hvaler og delfiner og få en uforglemmelig opplevelse.

6. Nyt øyas mat og vin

Bli kjent med øyas kulinariske scene ved å bli med på en matutflukt. Smak på nyfanget fisk, prøv bolo do caco, et madeirisk flatbrød, og drikk poncha, en tradisjonell alkoholholdig drikk laget av sukkerrør, honning og sitrusjuice. Vinelskere kan dra til en av øyas vingårder for å smake på et stort utvalg av viner av høy kvalitet, inkludert hetvinen, som har fått navnet sitt fra øya, Madeira.