Handlevogn
Lanzarote
Lanzarote

Spania

Ting å gjøre i Lanzarote

Opplevelser i Lanzarote

Filter by:

Hinta (per aikuinen)

NOK
NOK

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Vulkantur til Timanfaya
Utflukter og dagsturer

Vulkantur til Timanfaya

Denne halvdagsturen er Lanzarote i et nøtteskall. Vi begynner med å besøke de vulkanske klippene i Los Hervideros og den nærliggende El Golfo-lagunen. Men de er forretten til hovedbegivenheten – besøket i Timanfaya nasjonalpark. Besøk "Fire Mountain" og reis gjennom den lavadekkede Lunar Route før du avrunder turen med en vinsmaking i La Geria.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, nl 

Lanzarote med Timanfaya nasjonalpark & El Gofio
Utflukter og dagsturer

Lanzarote med Timanfaya nasjonalpark & El Gofio

Denne rundturen på Lanzarote etterlater ingen stein urørt. "Du blir kjent med hemmelighetene bak denne vulkanske øya gjennom øynene på noen som har gjort den til sitt hjem", sier Daria, en av lokalguidene våre. Oppdag øyas spektakulære grønne nord og vulkanske sør, besøk Timanfaya nasjonalpark, Jameos del Agua-grottene og en vingård langs veien. Vi starter dagen med et besøk i lagunen El Golfo. Daria sier følgende om sitt favorittstopp: "Innsvøpt i et krater av fargerike basaltklipper, er El Golfo et sted med et fantastisk landskap, som til og med har vært et innspillingssted for store Hollywood-filmer. "Neste stopp er den underjordiske saltsjøen ved Jameos del Agua. Denne gamle vulkanske grotten ble forvandlet til en bar og konsertlokale av den lokale arkitektoniske legenden Cesar Manrique. Etter lunsj får du vite hvordan druer dyrkes på en vingård med vulkansk jord. Du får smake på ulike viner fra La Geria og oppleve hvordan denne viktige industrien utgjør en forskjell i samfunnet. Takket være sitt overjordiske naturlandskap ble Lanzarote erklært et UNESCO-biosfærereservat i 1993. Høydepunktet her er uten tvil Timanfaya nasjonalpark. Følg den berømte måneruten og utforsk lavafelt, vulkankrater og dampende geysirer mens du lærer mer om hvorfor hele øya har oppnådd denne spesielle UNESCO-listede statusen. Deretter kan du oppleve det på nært hold når du kjenner varmen under føttene dine og ser hvordan busker går opp i flammer.

Gratis kansellering
Språk:

en, pl 

Vulkanrundtur på Lanzarote med grillmiddag
Utflukter og dagsturer

Vulkanrundtur på Lanzarote med grillmiddag

Lanzarotes vulkanske natur kommer til sin rett i Timanfaya nasjonalpark. Denne delen av øya består av rustrøde topper og kratre og er som hentet fra en science fiction film. Det er enda mer dramatisk ved solnedgang. Denne kveldsturen er garantert en godbit. Bli med oss mens vi kjører parkens berømte Måneskinnsrute mellom toppene kjent som Ildfjellene. Vi stopper ved utsiktspunktet Montaña Rajada før vi kommer til El Diablo, en rund restaurant som er bygget på toppen av vulkanen Islote de Hilario. Designet av Lanzarotes anerkjente arkitekt, Cesar Manrique, byr gulv-til-tak-vinduene på en fantastisk panoramautsikt over nasjonalparken.Etter å ha fanget sukkerspinnskyer og kratere på kamera, nyter vi middagen som er tilberedt på varmen fra vulkanen, utsikten og levende kanarisk musikk.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Lanzarote Island Tour
Utflukter og dagsturer

Lanzarote Island Tour

This exclusive excursion leaves no stone unturned. The adventure starts at the Jameos del Algua subterranean salt lake – one of the many brainwaves by local architectural legend Cesar Manrique – before visiting the Lanzaloe Park in Orzola to learn about aloe vera. After lunch in Haria, you'll sample wines at Bodega Rubicon in the volcanic grape-growing La Geria region. Deep in Timanfaya National Park, you'll follow the Lunar Route through lava fields, volcanos and steaming geysers. Rounding off the day is a trip to the green lagoon of El Golfo.

Gratis kansellering
Språk:

fr 

Marked i Teguise og Papagayostranden
Utflukter og dagsturer

Marked i Teguise og Papagayostranden

Det er hundrevis av måter å bli forelsket i Lanzarote på, men de to høydepunktene på denne utflukten er garantert med på topp 10-listen. Vi starter med søndagsmarkedet i Teguise. Omgitt av et ørkenlignende landskap, er det en labyrint av hvitkalkede smug som omgir torget. Her, i skyggen av Guadalupe-kirken, står det boder på rekke og rad der det selges lokal mat og håndverk. Du får et par timer på egen hånd til å nyte atmosfæren. Deretter fortsetter vi sørover gjennom Lanzarotes vulkanske landskap til Papagayostranden, et flott sted å slappe av i noen timer.

Gratis kansellering
Språk:

es, en 

Nordlige Lanzarote
Utflukter og dagsturer

Nordlige Lanzarote

Fengslende landskap og naturens egne kunstverk kan oppleves i det nordlige Lanzarote, takket være den ekstraordinære geologien. På denne turen besøker vi Cueva de Los Verdes (de grønne grottene), Jameos del Agua, Mirador del Rio, Haria, Mala og mye mer. Et utvalg av severdigheter det er vanskelig å toppe. Først besøker vi de grønne grottene hvor en labyrint av gallerier og trapper fører til et imponerende, naturlig auditorium. Vi kommer også til Jameos del Agua – en vulkansk grotte med steinhager og en glassaktig innsjø full av blinde, hvite krabber som bare finnes på Lanzarote.På agendaen står også Mirador del Rio, som tilbyr imponerende utsikt over øya La Graciosa. Deretter kjører vi gjennom De tusen palmers dal til Haria for å spise lunsj i et typisk kanarisk hus. I fiskeværet Arrieta stopper vi for å se det berømte Røde Huset, og til slutt besøker vi et senter hvor de fremstiller fargestoff av cochenillelus i Mala.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, nl 

Lanzarote Up Close Private Minivan Tour
Utflukter og dagsturer

Lanzarote Up Close Private Minivan Tour

Lanzarote's volcanic south and the green north share the limelight in this drama-infused tour. Star turns include the Jameos del Agua caves and Cesar Manrique Foundation as well as the Valley of One Thousand Palms and Timanfaya National Park.This activity-packed tour begins at the Cesar Manrique Foundation, located in lava bubbles, before continuing to the Jameos del Agua volcanic caves. Next, we'll cross the Valley of One Thousand Palms for lunch in a typical Canarian house in Haria. There's also a visit to an aloe vera museum.At Fire Mountain, you'll feel the full force of this active volcano as you witness brushwood burst into flames and steaming geysers shooting from the ground. Then, you'll journey along the lunar route through Timanfaya National Park. And at La Geria, you'll sample wine at the renowned Bodega La Geria.

Gratis kansellering
Språk:

de 

Øyrundtur i liten gruppe på Lanzarote
Utflukter og dagsturer

Øyrundtur i liten gruppe på Lanzarote

Denne turen i en liten gruppe, gir deg Lanzarotes vakre vinmarker og de vulkanske områdene på en dag. Underveis besøker vi toppseverdigheter som Jameos del Agua, El Golfo-lagunen, Hervideros-klippene og De tusen palmers dal.Vi starter i den vulkanske grotten Jameos del Agua, som er skapt av den berømte, lokale arkitekten Cesar Manrique. Deretter venter et imponerende landskap når vi krysser Coronas tørre landskap og kjører gjennom De tusen palmers dal til den hvitkalkede landsbyen Haria.Om ettermiddagen er det vinsmaking på den berømte vingården Bodegas Rubicon etterfulgt av en omvisning i Timanfaya nasjonalpark og de spøkelsesaktige lavalandskapene på "Lunar Route". Vi avslutter dagen ved den berømte grønne lagunen El Golfo, som er kantet av sort lavasand, og lavaklippene i Los Hervideros.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, nl, pl 

Aqualava Splashtastic med transport
Gå ikke glipp av
Billetter og arrangementer

Aqualava Splashtastic med transport

Gjør et kjempeplask i Lanzarotes kuleste badeland, Aqualava. Her finner du øyas eneste bølgebasseng med saltvann, og vi kan love deg massevis av moro. Med sklier, bassenger og fartsfylte sklier vil du garantert kjenne suget i magen. Med TUI Plus-alternativet får du i tillegg fast track-billett, et oppbevaringsskap og lunsj inkludert.Aqualava er mer enn bare et badeland. Alle bassengene varmes opp med geotermisk energi og hver eneste detalj står i stil med Lanzarotes vulkanske landskap. Her finnes det massevis av sklier og bassenger for hele familien, i tillegg til adrenalinspekkede attraksjoner for de mer vågale og dedikerte områder for barn. Når du ønsker å ta en pust i bakken, kan du flyte med strømmen langs den rolige badeelven eller slappe av i en solseng.Kjenner du at sulten melder seg, finnes det en bar, en buffetrestaurant og en iskrembutikk. Med PLUS-alternativet kan du velge fra en meny med favorittretter, som for eksempel hamburgere, pizza og pasta med drikke inkludert. Attraksjonene er også tilpasset mennesker med nedsatt bevegelighet, og omfatter blant annet en amfibisk rullestol. Det er gratis WiFi slik at du kan dele feriebildene dine med familie og venner.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Rancho Texas Lanzarote Park Ticket
Temaparker

Rancho Texas Lanzarote Park Ticket

Nyt en dag ute i denne populære, vakkert vedlikeholdte Westernparken med dyr og badeland. Parken med sine 60.000 kvadratmeter ørken og hager byr på store dyr, show og cowboy- og indianereventyr. Se de vakre hvite tigrene og texanske pumaene, pansrede beltedyr, langsomme skilpadder og søvnige leguaner. Det finnes en kjæledyrgård, ponniridning, en medisinmannhule og en indianerlandsby der barna kan leke i wigwamer, padle kajakk og lete etter gull. Showene omfatter blant annet fugleshow, morsomme papegøyer og sjøløver. I Pool & Splash avdelingen kan du slappe av ved bassenget, konkurrere i vannleker eller ta turen ned vannskliene.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Lanzarote – fra kyst til kyst
Utflukter og dagsturer

Lanzarote – fra kyst til kyst

Ingen mann er en øy, men Lanzarote er en øy som skylder mye til én mann. Arven etter kunstneren og arkitekten César Manrique finnes overalt, både sett og usett. På denne turen besøker vi to av hans verk, LagOmar og kaktusparken, samt den lille vulkanske øya La Graciosa. Manriques bygninger og skulpturer finnes overalt på øya, og det er takket være ham at det ikke finnes noen høyhus her. I LagOmar lykkes han med å skape en Tusen og én natt-atmosfære, selv om det også er noe James Bond-aktig over det. Komplekset som en gang var eid av Omar Sharif har bar i en grotte, en restaurant, leiligheter og et museum.Deretter besøker vi kaktusparken der Manrique plantet mer enn 7000 kaktuser i alle former og fasonger. Sist går vi om bord på en båt for å seile den korte turen til La Graciosa, en vulkanøy omgitt av Europas største marinereservat. Kos deg med lunsj og litt tid på egen hånd til å utforske øya og koble av på en av de urørte strendene.

Gratis kansellering
Språk:

es, en, fr 

Fottur i naturparken Los Volcanes fra sør
Aktiviteter

Fottur i naturparken Los Volcanes fra sør

En fottur i et landskap skapt av vulkanske utbrudd er noe av det som gjør Lanzarote spesielt. Denne enkle syv kilometer lange guidede turen gjennom naturparken Los Volcanes tar deg til vulkankjegler, lavastrømmer og gjennom tunneler sammen med en lokal guide som forteller deg hva du ser underveis.Denne 3-timers turen gjennom Los Volcanes Natural Park tar deg rett inn i et landskap som er skapt av vulkanske utbrudd i årene 1730-1736 og 1824. Du får lære mer om vulkaner av guiden mens vi går rundt i det månelignende landskapet der du får utforske et utendørsmuseum om vulkaner.Underlaget er litt ujevnt her og der, så sørg for å ha gode sko som dekker hele foten mens du går blant vulkantopper og stein. Du får også se innsjøer, kratre, lavastrømmer og tunneler og mot slutten av den tre timer lange turen vil du være ekspert på alt som handler om lava.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Introduksjon til Lanzarote

Lanzarote tar deg med til en annen tid og en annen verden. La Gerias lavapregede månelandskap, svarte sandstrender og vinavlinger er bare noen av attraksjonene som lokker deg bort fra bassenget. Og som om ikke øyas naturlige sjarm er tiltrekningskraft nok, kan arven fra den lokale arkitektoniske legenden Cesar Manrique ses over alt på øya.

De seks beste aktivitetene på Lanzarote

1. Utforsk Timanfaya nasjonalpark

Hvis du bare besøker ett sted på Lanzarote, så må du sørge for at det er Timanfaya nasjonalpark. Landskapet her ser ut til å være hentet rett ut av en sci-fi-film. Det ene øyeblikket føler du at du er på månen, og det neste på Mars. Ildfjellet, med sine dampende geysirer, er ett av høydepunktene. De fleste utfluktene følger Lunar Route, måneruten, som snor seg forbi sovende vulkaner. Guidede vandringsturer og kamelturer finnes også tilgjengelige i hele parken.

2. Opplev Jameos del Agua-grottene

Jameos del Agua ligger nord på Lanzarote og er et lavagrottekompleks som ble forvandlet til et arkitektonisk mesterverk av den ikoniske lokale kunstneren og arkitekten Cesar Manrique. Det underjordiske systemet, som består av tunneler og sammenraste grotter, har et besøkssenter med restaurant, bar og en fantastisk konserthall. Hold utkikk etter de unike artene av hvit blindkrabbe som lever i den underjordiske innsjøen.

3. Besøk Playa de Papagayo

Et annet sted du må besøke på Lanzarote er Papagayo-stranden. Den ligger i Los Ajaches naturpark og er øyas mest maleriske sandstrekning. Det er en halvmåne av gyllen sand, som gjennomskylles av klart vann og beskyttes mot vindene av to vulkanske landtanger. En kort gåtur unna ligger utsiktpunktet Mirador de Papagayo, hvorfra du kan se øya Lobos og Fuerteventura i horisonten. Du kan besøke stranden med bil eller på en båttur.

4. Nyt en vingårdstur

Lanzarotes vinregion, La Geria, er hjem for noen uvanlige vingårder. Druer dyrkes i tusenvis av groper som beskyttes av halvsirkelformede steinmurer bygget rundt en enkelt vinstokk. Dette beskytter dem mot vinder og holder luftfuktigheten konstant. Denne dyrkningsteknikken i sort askejord, gjør disse vingårdene til et vakkert syn. Bli med på en organisert rundtur for å lære deg om Lanzarotes vinproduksjon, vingårdenes historie og selvfølgelig også for å smake litt vin.

5. Ta fergen til La Graciosa

La Graciosa er den minst bebodde av Kanariøyene, og det er bare 25 minutters fergereise fra Lanzarotes nordlige kyst. Med færre enn 700 innbyggere er øya det perfekte stedet å koble av og komme seg bort fra alt. Den er som et land der tiden har stått stille. Det finnes ingen biler eller ordentlige veier, men den er likevel lett å besøke. Det går regelmessig overfarter og båtturer rundt øya hver dag. Gå rundt i den søvnige landsbyen Caleta del Sebo, og dra til Playa del Salado for å slappe av på folketomme gylne sandstrender med en vulkan i horisonten.

6. Prøv ulike vannaktiviteter

Øyas klare vann og varme vær året rundt gjør Lanzarote til et fantastisk sted for vannaktiviteter. Det finnes et stort utvalg av vannsporter – snorkling, dykking, surfing, kajakkpadling, kitesurfing, vindsurfing og vannskuter som er blant de mest populære. Hvis du foretrekker noe mindre anstrengende, kan du dra på seiltur eller ta med familien på en båttur for å se hvaler og delfiner i sitt naturlige miljø.