Handlevogn
Kemer
Kemer

Tyrkia

Ting å gjøre i Kemer

Opplevelser i Kemer

Filter by:

Pris (voksen)

NOK
NOK

Upphämtning på hotellet

Kategorier

Alternativer

Hierapolis, Pamukkale og Saldasjøen
Utflukter og dagsturer

Hierapolis, Pamukkale og Saldasjøen

Denne sommerutflukten tar deg med til Pamukkale, som betyr bomullsslott på tyrkisk, og du skjønner hvorfor så snart du ser det magiske landskapet. Vi drar langt ut på den anatoliske landsbygda, der vi også besøker byen Hierapolis, Saldasjøen og Kleopatras basseng. Vi bruker lokalguider som kjenner området ut og inn på alle utfluktene våre. Muzaffer, en av guidene våre, sier: "Jeg har mye interessant å fortelle på denne utflukten som du ikke får høre noe annet sted."Vi forlater Antalya tidlig på morgenen og kommer til Saldasjøen etter et par timers kjøring i vakkert landskap. Området sammenlignes med Maldivene på grunn av sine lange hvite strender og turkise vann. På dette vakre stedet blir det tid til å ta litt bilder.Turen går videre til Pamukkale, der vi spiser lunsj. Etterpå kan du ta en titt på de kritthvite kalksteinsterrassene – de ser ut som iskalde dryppsteiner som drypper ned fra bassenger med himmelblått vann. Over disse bassengene ligger ruinene av den antikke byen Hierapolis som står på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du gå gjennom den bysantinske porten og beundre ruinene mens du spaserer mot det enorme teateret. Det er episk. Senere er det mulig å kjøle seg ned med en svømmetur blant rester av gamle byggverk og søyler fra antikken i Kleopatras basseng. På veien tilbake til Antalya stopper vi og spiser middag på en restaurant med flott beliggenhet i skogen.For hver utflukt vi selger gis det en donasjon til CYDD, en veldedig organisasjon som hjelper til med utdanning av underpriviligerte barn i Tyrkia.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Lake Karacaören og Amber Canyon tur
Utflukter og dagsturer

Lake Karacaören og Amber Canyon tur

Ta noen av Tyrkias vakreste steder, legg til et besøk på markedet, en matlagingsdemonstrasjon og tid med en berømt Tea Lady, og du får et 100% tyrkisk eventyr. Du kan også kjøle deg ned ved den naturskjønne innsjøen Karacaören og utforske Karatasgrotten etter lunsj ved innsjøen. Muzaffer, en av guidene våre, sier: " Som lokal innbygger er dette området ett av mine favorittsteder å guide rundturer i". Det byr på spektakulær natur, fantastisk mat, bra tyrkisk shopping og en avslappende båttur i fred og ro".Vi begynner med å besøke Bondens marked. Det er en flott mulighet til å mingle med lokalbefolkningen mens de ser på bodene som er fulle av ferske råvarer fra den omkringliggende landsbygda. Så går turen videre til innsjøen Karacaören. Omringet av imponerende Amber Canyon, tar vi en tur på vannet i en miljøvennlig, solcelledrevet båt og det vil også bli mulighet for en svømmetur.Etter at vi har tørket er det tid for å se hvordan man lager god tradisjonell mat etterfulgt av et besøk hos en berømt Tea Lady. Hun er en spesiell karakter og en lokal legende. Vi runder av med et besøk i Karatas-grotten. Utforsk labyrinten av underjordiske passasjer, se den underjordiske vannkilden og få med deg legenden om Elif og Kerim, Tyrkias Romeo og Julie, som gjemte seg for familiene sine i grotten. Lokalbefolkningen tror også at grottens leire har helbredende egenskaper. For hver utflukt som blir solgt blir det gitt en donasjon til CYDD, en veldedig organisasjon som hjelper til med utdanning av underpriviligerte barn i Tyrkia.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Pamukkale & Saldasjøen – utflukt i liten gruppe
Utflukter og dagsturer

Pamukkale & Saldasjøen – utflukt i liten gruppe

Pamukkale betyr "bomullsslott" på tyrkisk, og du kommer til å forstå hvorfor på denne lille gruppeturen når du ser det magiske landskapet. På vei dypt inn i den anatoliske landsbygda besøker vi også ruinene av det antikke Hierapolis, Kleopatras basseng og Saldasjøen. Vi forlater Antalya tidlig om morgenen og ankommer Saldasjøen etter noen timers naturskjønn biltur. Salsasjøen har blitt sammenlignet med Maldivene for sine lange strender og blå vann i flere toner. Du får tid på egen hånd til å ta bilder av dette vakre stedet. Deretter fortsetter vi til Pamukkale for lunsj. Etterpå kan du at en titt på de lyse, hvite terrassene før du utforsker ruinene av Hierapolis, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Utforsk det store teateret, apostelen Filips grav, Frontinusporten og mye mer. Nyt et bad og se dampen som siver opp i Kleopatras basseng, der du svømmer blant gamle ruiner, før vi nyter middag i en skogrestaurant på vei tilbake.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Gamlebyen i Antalya
Severdigheter og guidede turer

Gamlebyen i Antalya

Oppsøk den tradisjonelle siden av Tyrkia med en formiddagstur i Antalya. Ta utrolige bilder av gamle smug og hus fra osmansk tid, Suljuk-moskeer og imponerende romerske ruiner mens du utforsker en av landets eldste byer. Vi besøker også et kulturarvmuseum, oppdager historien til den virvlende Dervish-dansen og smaker på tyrkisk vin. De enorme slottsmurene, falleferdige ruinene og brosteinsbelagte gatene i Kaleici, Antalyas gamleby, gjør at det føles som om vi vandrer rundt i en levende historiebok. Hør om harde kamper ved Hidirlik-tårnet fra det 2. århundre, se opp på minareten til Yivliminare-moskeen og gå gjennom Hadrians port – den eldgamle inngangen til byen som ble bygget til ære for den romerske keiseren. Det er et flott sted for et bilde. Se hvordan det osmanske livet var på Suna-inan Kıraç-museet og lær alt om den berømte virvlende Dervish-dansen, en form for sufimeditasjon som sies å symbolisere bevegelsene til solsystemet. Det blir også en pause for å smake på tyrkisk vin, samt litt tid på egen hånd for å utforske området.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Den antikke byen Phaselis og Tahtali-fjellet
Aktiviteter

Den antikke byen Phaselis og Tahtali-fjellet

Denne turen er gjennomsyret av mytologi, sier Muzzafer, en av guidene våre. "Aleksander den store tilbrakte en vinter i den gamle byen Phaselis, mens gudene og gudinnene så ned fra toppen av Olympus-fjellet og ønsket at de var på hans sted". Du kjenner historiens vingeslag ved de antikke ruinene i Phaselis og nyter panoramautsikten fra taubanen Olympos. I tillegg blir det tid til en tur på en av Antalyas beste strender og lunsj på toppen av Tahtalifjellet. Først ut er den antikke greske og romerske byen Phaselis. Den ligger spredt ut rundt en skog og tre små viker på den lykiske kysten og kan skryte av relikvier fra klassisk tid. Hadrians port, teateret og akvedukten er blant de mest fremtredende på denne guidede rundturen. I tillegg kan du spasere blant ruinene av tidligere butikker og hovedgaten. Det blir også tid til å besøke strendene på egen hånd, så ta med badetøy. Alt dette rammes inn av Bey Mountains National Park – din neste destinasjon.Vi kjører gjennom skyene opp til toppen av fjellet Ulympos, også kjent som Tahtali, med en av verdens lengste taubaneturer – den er mer enn 4 km lang. På toppen, som ligger 2365 meter over havet, har du god tid til å nyte 360-graders panoramautsikt fra utsiktsplattformene, akkurat som de gamle gudene og gudinnene gjorde. For å runde av opplevelsen, kan du sette deg ned til lunsj og nyte den spektakulære utsikten.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, nl, pl 

Lake Karacaören Outback Safari Tour
Aktiviteter

Lake Karacaören Outback Safari Tour

Få et avbrekk fra varmen med en dag i Taurusfjellene. Pakk deg inn i avkjølende leire i Karatasgrotten og vask deretter det hele bort med vannkrig under en busstur i terrenget. Etter en lunsj ved innsjøen med tradisjonell tyrkisk mat, tar vi en båttur på Karacaörensjøen og runder av med en svømmetur.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Kekova, Myra & St Nicholas – liten gruppe
Utflukter og dagsturer

Kekova, Myra & St Nicholas – liten gruppe

Denne eksklusive rundturen er absolutt verdt å unne seg. Vi besøker steinhusene i Beymelek, tar båt over til Kekova Island, ser den "sunkne byen" Simena og besøker St. Nicholas-kirken og gamle ruiner i Myra. Moroa starter med en økologisk brunsj i et steinhus i Beymelek. Deretter besøker vi et lokalt drivhus i nærheten for å lære om lokalt hagebruk før vi hopper om bord i en båt og cruiser over til Kekova Island. Her får du se den sunkne byen Simena, og om sommeren blir det også et svømmestopp underveis. Etter lunsj besøker vi St. Nicholas-kirken, alias Santa, og ruinene av det gamle Myra. Kirken, som er fra år 520, har nylig restaurert fresker fra 1100-tallet, mens det arkeologiske området er ganske imponerende. Høydepunktene inkluderer det romerske teatret og de lykiske klippegravene.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Kekova, Myra og St. Nicholas
Utflukter og dagsturer

Kekova, Myra og St. Nicholas

Autentisk kjøkken, en sunket by og julenissen, denne turen tilbyr en perfekt blanding av opplevelser. Vi nyter lokale retter i Beymelek, seiler langs kysten til Kekova Island og dens undervannsruiner og besøker St. Nicholas-kirken i Myra. Første stopp på turen er den osmanske landsbyen Beymelek, der vi får smake på lokale spesialiteter. Deretter seiler vi til øya Kekova, med et beskyttet område som er berømt for sine undervannsruiner etter den gamle byen Simena, som delvis sank under et jordskjelv på 200-tallet.Det blir også tid til å bade i det turkise, klare og innbydende havet. Hvis været ikke tillater en båttur, blir det et besøk på det fascinerende Demre-museet isteden. Etter lunsj drar vi til den gamle byen Myra. Her får vi se amfiteateret og klippegravene, samt besøke kirken til St. Nicholas, i dag bedre kjent som julenissen.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Privat byrundtur i Sagalassos
Utflukter og dagsturer

Privat byrundtur i Sagalassos

Beliggende i en avsidesliggende region i sørvestre Tyrkia, har Saglassos isolerte beliggenhet bidratt til å bevare den som en skjult perle. Det var en viktig by for både Alexander den store og antikkens Roma. Oppdag dette utrolig godt bevarte arkeologiske stedet og få en ekstra bonus i form av et fotostopp ved innsjøen Karacaören og et besøk på museet i Burdur. Vi reiser nordover gjennom den tyrkiske landsbygda på denne private rundturen, og starter på det som er et av verdens største arkeologiske steder. Men først venter et stopp for å beundre den Instagram-vennlige innsjøen Kracaören – en kjent tyrkisk skjønnhet. Ved ankomst til Sagalassos venter en omvisning i de imponerende fjelltoppruinene. Omgitt av falleferdige søyler, villaer, templer og store severdigheter som byens sentrum og det hellenistiske teater, er det som å gå gjennom sidene i en historiebok. Etter lunsj avslører en rundtur til fots i nærliggende Burdur og et besøk på bymuseet enda mer om regionens fortid.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Hammam & tyrkisk bad
Aktiviteter

Hammam & tyrkisk bad

Vil du få det perfekte underlaget for en fin brunfarge samtidig som du prøver noe nytt? Da er hammam eller tyrkisk bad definitivt noe for deg. Hammam har eksistert i Tyrkia siden antikken, og det er slik lokalbefolkningen slapper av og tar vare på seg selv. Du får også en skikkelig skrubbing av huden.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Antalya akvarium med transport
Utflukter og dagsturer

Antalya akvarium med transport

Antalya akvarium er en prisbelønnet attraksjon, og det er lett å forstå hvorfor. Det har et fantastisk utvalg av arter, i tillegg til den lengste akvarietunnelen i verden. Dessuten finner du Snow World og Fear Trophy – en temautstilling som inneholder noen av verdens farligste skapninger.Akvariet er designet av en kjent italiensk billedhugger og er et kunstverk i seg selv. Han ble inspirert av korallrev, og hovedtanken har til og med et fly i naturlig størrelse, et skipsvrak og en ubåt. Hver installasjon er full av dusinvis av arter av tropiske fisker og haier fra hele verden. Det er også en spesiell tank for maneter.For en liten ekstra kostnad – og hvis du er modig nok – kan du se Fear Trophy, en skummel utstilling som viser frem verdens dødeligste slanger, edderkopper og mer. Eller du kan utforske Snow World – et vinterland med igloer, julenissens grotte og kafeer. Du kan til og med ha en snøballkamp og lage snømenn.

Gratis kansellering
Elektronisk Billett
Fornøyelsesparken The Land of Legends – med transport
Aktiviteter

Fornøyelsesparken The Land of Legends – med transport

Fornøyelsesparken The Land of Legends har fått flere morsomme og eventyrlige vannaktiviteter. Parken har en idyllisk beliggenhet og underholdning som passer alle. Her får du en dag full av adrenalintriggende aktiviteter og deilig avkobling. Her venter raske vannsklier, hurtige eventyr og en Lazy River. De eventyrlystne surferne vil nok søke til både bølgebassenget og vannsklieanlegget som tilbyr spenningen ved å finne balansen på surfebrettet. Det finnes også en 5D kino. For ikke å glemme berg-og-dal-baner som Sky Walker og Flying Carpet som gjør dette til en av de beste attraksjonene i Antalya.Denne vannparken har noe for alle! Med de hvite sandstrendene og svaiende palmene som omgir parken, finner du ditt eget tropiske paradis. Uansett om du søker spenning eller avkobling kan du se frem til en morsom dag full av aktiviteter for hele familien.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Introduksjon til Kemer