Handlevogn
14 Aktiviteter
Sort by:
Sommertur til Pamukkale og Hierapolis med Saldasjøen
Utflukter og dagsturer

Sommertur til Pamukkale og Hierapolis med Saldasjøen

Denne sommerutflukten tar deg med til Pamukkale, som betyr bomullsslott på tyrkisk, og du skjønner hvorfor så snart du ser det magiske landskapet. Vi drar langt ut på den anatoliske landsbygda, der vi også besøker byen Hierapolis, Saldasjøen og Kleopatras basseng. Muzaffer, en av lokalguidene våre, sier: "Legenden sier at Kleopatras basseng var hemmeligheten bak hennes skjønnhet. Jeg vet ikke om det er sant, men det er et inspirerende sted for en dukkert. Kollapsede søyler og marmorrioner som dateres tilbake til Kleopatras tid er nedsenket i det termiske vannet. De falt her under jordskjelvet på 700-tallet."Vi forlater Antalya tidlig på morgenen og kommer til Saldasjøen etter et par timers kjøring i vakkert landskap. Området sammenlignes med Maldivene på grunn av sine lange hvite strender og turkise vann. På dette vakre stedet blir det tid til å ta litt bilder. Turen går videre til Pamukkale, der vi spiser lunsj. Etterpå kan du ta en titt på de kritthvite kalksteinsterrassene – de ser ut som iskalde dryppsteiner som drypper ned fra bassenger med himmelblått vann.Over disse bassengene ligger ruinene av den antikke byen Hierapolis som står på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du gå gjennom den bysantinske porten og beundre ruinene mens du spaserer mot det enorme teateret. Det er episk. Senere er det mulig å kjøle seg ned med en svømmetur blant rester av gamle byggverk og søyler fra antikken i Kleopatras basseng. På veien tilbake til Antalya stopper vi og spiser middag på en restaurant med flott beliggenhet i skogen.For hver utflukt vi selger gis det en donasjon til CYDD, en veldedig organisasjon som hjelper til med utdanning av underpriviligerte barn i Tyrkia.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Den antikke byen Phaselis og Tahtali-fjellet
Aktiviteter

Den antikke byen Phaselis og Tahtali-fjellet

Denne turen er gjennomsyret av mytologi, sier Muzzafer, en av guidene våre. "Aleksander den store tilbrakte en vinter i den gamle byen Phaselis, mens gudene og gudinnene så ned fra toppen av Olympus-fjellet og ønsket at de var på hans sted". Du kjenner historiens vingeslag ved de antikke ruinene i Phaselis og nyter panoramautsikten fra taubanen Olympos. I tillegg blir det tid til en tur på en av Antalyas beste strender og lunsj på toppen av Tahtalifjellet. Først ut er den antikke greske og romerske byen Phaselis. Den ligger spredt ut rundt en skog og tre små viker på den lykiske kysten og kan skryte av relikvier fra klassisk tid. Hadrians port, teateret og akvedukten er blant de mest fremtredende på denne guidede rundturen. I tillegg kan du spasere blant ruinene av tidligere butikker og hovedgaten. Det blir også tid til å besøke strendene på egen hånd, så ta med badetøy. Alt dette rammes inn av Bey Mountains National Park – din neste destinasjon.Vi kjører gjennom skyene opp til toppen av fjellet Ulympos, også kjent som Tahtali, med en av verdens lengste taubaneturer – den er mer enn 4 km lang. På toppen, som ligger 2365 meter over havet, har du god tid til å nyte 360-graders panoramautsikt fra utsiktsplattformene, akkurat som de gamle gudene og gudinnene gjorde. For å runde av opplevelsen, kan du sette deg ned til lunsj og nyte den spektakulære utsikten.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Kekova, Myra og St. Nicholas med lunsj og båttur
Utflukter og dagsturer

Kekova, Myra og St. Nicholas med lunsj og båttur

Autentisk kjøkken, en sunket by og julenissen, denne turen tilbyr en perfekt blanding av opplevelser. Vi nyter lokale retter i Beymelek, seiler langs kysten til Kekova Island og dens undervannsruiner og besøker St. Nicholas-kirken i Myra. Ahmet, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Dagens høydepunkt for meg må være den lykiske ruinbyen Myra. De klippefrisene som er skåret med teatralske masker og de stablede gravene hugget inn i klippene er et unikt syn. Det tar fortsatt pusten fra meg at deler av dette stedet antas å være rundt 2500 år gammelt."Første stopp på turen er den osmanske landsbyen Beymelek, der vi får smake på lokale spesialiteter. Deretter seiler vi til øya Kekova, med et beskyttet område som er berømt for sine undervannsruiner etter den gamle byen Simena, som delvis sank under et jordskjelv på 200-tallet. Det blir også tid til å bade i de varmere månedene – vannet er klart og innbydende, og det er vanskelig å motstå en dukkert i havet. Men hvis været ikke tillater en båttur, blir det et besøk til det fascinerende Demre-museet i stedet.Etter en smakfull lunsj i en lokal restaurant, drar vi til kirken til St. Nicholas, i dag bedre kjent som julenissen. Til slutt besøker vi stedet der den gamle byen Myra lå, for å utforske det godt bevarte amfiteateret og se de intrikat utskårne steingravene høyt oppe i klippeveggen.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Privat byrundtur i Sagalassos
Utflukter og dagsturer

Privat byrundtur i Sagalassos

Beliggende i en avsidesliggende region i sørvestre Tyrkia, har Saglassos isolerte beliggenhet bidratt til å bevare den som en skjult perle. Det var en viktig by for både Alexander den store og antikkens Roma. Oppdag dette utrolig godt bevarte arkeologiske stedet og få en ekstra bonus i form av et fotostopp ved innsjøen Karacaören og et besøk på museet i Burdur. Vi reiser nordover gjennom den tyrkiske landsbygda på denne private rundturen, og starter på det som er et av verdens største arkeologiske steder. Men først venter et stopp for å beundre den Instagram-vennlige innsjøen Kracaören – en kjent tyrkisk skjønnhet. Ved ankomst til Sagalassos venter en omvisning i de imponerende fjelltoppruinene. Omgitt av falleferdige søyler, villaer, templer og store severdigheter som byens sentrum og det hellenistiske teater, er det som å gå gjennom sidene i en historiebok. Etter lunsj avslører en rundtur til fots i nærliggende Burdur og et besøk på bymuseet enda mer om regionens fortid.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Antalya akvarium med transport
Utflukter og dagsturer

Antalya akvarium med transport

Antalya akvarium er en prisbelønnet attraksjon, og det er lett å forstå hvorfor. Det har et fantastisk utvalg av arter, i tillegg til den lengste akvarietunnelen i verden. Dessuten finner du Snow World og Fear Trophy – en temautstilling som inneholder noen av verdens farligste skapninger.Akvariet er designet av en kjent italiensk billedhugger og er et kunstverk i seg selv. Han ble inspirert av korallrev, og hovedtanken har til og med et fly i naturlig størrelse, et skipsvrak og en ubåt. Hver installasjon er full av dusinvis av arter av tropiske fisker og haier fra hele verden. Det er også en spesiell tank for maneter.For en liten ekstra kostnad – og hvis du er modig nok – kan du se Fear Trophy, en skummel utstilling som viser frem verdens dødeligste slanger, edderkopper og mer. Eller du kan utforske Snow World – et vinterland med igloer, julenissens grotte og kafeer. Du kan til og med ha en snøballkamp og lage snømenn.

Gratis kansellering
Elektronisk Billett
Fornøyelsesparken The Land of Legends – med transport
Aktiviteter

Fornøyelsesparken The Land of Legends – med transport

Fornøyelsesparken The Land of Legends har fått flere morsomme og eventyrlige vannaktiviteter. Parken har en idyllisk beliggenhet og underholdning som passer alle. Her får du en dag full av adrenalintriggende aktiviteter og deilig avkobling. Her venter spennende, fartsfylte vannsklier og en Lazy River. De eventyrlystne vil nok søke til både bølgebassenget og vannsklieanlegget som tilbyr spenningen ved å finne balansen på surfebrettet. Det finnes også en 5D kino. For ikke å glemme berg-og-dal-baner som Sky Walker og Flying Carpet som gjør dette til en av de beste attraksjonene i Antalya.Denne vannparken har noe for alle! Med de hvite sandstrendene og svaiende palmene som omgir parken, finner du ditt eget tropiske paradis. Uansett om du søker spenning eller avkobling kan du se frem til en morsom dag full av aktiviteter for hele familien.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Antalya akvarium og rundtur i gamlebyen
Aktiviteter

Antalya akvarium og rundtur i gamlebyen

På denne utflukten til Antalya kombinerer du sightseeing og shopping. Her får du vite alt om det beste gullet fra regionen, besøke Antalyas akvarium og nyte en guidet tur gjennom gamlebyen med litt egentid til å gjøre noen gode kupp i butikkene.Det første stoppet er ved et smykkesenter hvor du får lære alt om lokalt gull og hvorfor det er så populært, før vi drar videre til akvariet i Antalya. Her går du gjennom verdens lengste akvarietunnel og opplever marine arter fra hele verden. Før vi fortsetter tar vi en rask lunsj ved inngangen til gamlebyen i Antalya. Du kan også se frem til et besøk i Antalyas voksmuseum.Deretter følger vi guiden langs de brosteinsbelagte gatene i Kaleici som er Antalyas historiske sentrum. Her får du se historisk arkitektur og monumenter, og dagen avsluttes med tid på egen hånd for kanskje å utforske mer eller gjøre noen gode kjøp.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Kort shoppingtur i Antalya
Aktiviteter

Kort shoppingtur i Antalya

Antalya er kjent for å være et shoppingparadis, og på dette halvdagsbesøket får du mulighet til den beste shoppingen. I tillegg til at du får tid på egen hånd i butikkene og basarene, besøker vi også en tekstilbutikk og et smykkesenter. Det første stoppet er ved et smykkesenter, hvor du kan kjøpe smykker av edle metaller og stener. Her vet de virkelig hvordan de bør kombineres. Deretter fortsetter vi til tekstilbutikken.Til slutt besøker vi den sjarmerende gamlebyen hvor du kan rusle rundt i de vakre, smale gatene i ditt eget tempo, og stikke innom noen av de mange suvenirbutikkene underveis. Og byens basar er noe av det du bare må oppleve når du er i Tyrkia.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Istanbul med fly
Utflukter og dagsturer

Istanbul med fly

Det er verdt den tidlige starten for å tilbringe en dag i den fantastiske metropolen ved Bosporosstredet, den eneste byen i verden som ligger på to kontinenter. På grunn av sin strategiske beliggenhet har Istanbul tiltrukket seg grekere, romere, venetianere og ottomanere som på sin måte har satt sitt preg og gitt byen et rikt og kulturelt mangfoldBybildet domineres av kuplene og minaretene til Sultan Ahmed-moskeen. Moskeen er kjent for sin vakre arkitektur og de 20 000 blå keramikkflisene som har gitt bygningen navnet Den blå moskeen. Vi får også se Hippodrome Park med den tyske fontenen og den egyptiske obelisken. Et besøk til Topkapipalasset står også på programmet. Palasset huset de ottomanske sultanene i flere hundre år.Ettermiddagen kan du tilbringe som du vil. Kanskje du vil ta en båttur på Bosporosstredet, som deler byen i to og er grensen mellom Europa og Asia, eller kanskje bare vandre rundt i den egyptiske basaren, kjent for sine eksotiske krydder og sin spesielle atmosfære.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, pl 

Tur med taubanen Tahtali Aerial
Aktiviteter

Tur med taubanen Tahtali Aerial

Utsikten fra toppen av Tahtali-fjellet over det omkringliggende landskapet og Middelhavet er helt enkelt enestående. Og reisen opp til toppen er like fantastisk. Olympus taubane er med sine 4350 meter en av verdens nest lengste og et eventyr i seg selv.Vi går om bord på taubanen ved den moderne basestasjonen og forflytter deg opp over nasjonalparken Olympos-Beydaglari. Toppen ligger 2365 moh. og er snødekt om vinteren. Under stigningen kan du nyte de fantastiske panoramautsiktene som strekker seg langt over havet.Og det blir enda bedre når du når toppen – uteplassene og utsiktsplattformene ved den øvre stasjonen byr på en 360 graders panoramautsikt over det omkringliggende landskapet.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Kemer Bay Blue Cruise
Utflukter og dagsturer

Kemer Bay Blue Cruise

Dette cruiset består av sol, hav og bad. Du kan slappe av i solen og nyte landskapet mens båten glir langs Kemer Bay og den turkise kysten.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Antikkens Perge og Aspendos
Utflukter og dagsturer

Antikkens Perge og Aspendos

Bli med på en reise tilbake i tid til antikkens Hellas og Romerriket på denne halvdagsutflukten til den tiden byene Perge og Aspendos blomstret. Blant høydepunktene er verdens kanskje best bevarte romerske teater.Første stopp på denne historiske hitlisten er den klassiske byen Perge. Den en gang livlige romerske havnebyen ble grunnlagt rundt 1300 f. Kr og var Paulus' første stopp under hans reise rundt Middelhavet. Her får du en guidet omvisning gjennom den imponerende romerske triumfbuen for å beundre tempelruinene, markedsplassen og fontenene. Hovedgaten er kantet med søyler, og her kan du til og med se sporene etter vognhjul i gatesteinene. Vi besøker også en arena med 12 000 sitteplasser og restene etter et akropolis fra bronsealderen.Deretter reiser vi til Aspendos for å se antikkens kanskje best bevarte teater. Det ble bygget for 2000 år siden i en bratt skråning og tar 15 000 tilskuere. Den perfekte akustikken gjør at det fremdeles brukes til operaforestillinger og konserter.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Introduksjon til Kemer

Kemer har kommet langt på kort tid. Så sent som på 1980-tallet var det en landsby som var kjent for sine sitrusfrukter og fiskebåter. Men dens utmerkede beliggenhet ved Antalyabukten og i skyggen av Taurusfjellene har gjort denne skjulte perlen til en destinasjon i verdensklasse. Den har mange aktiviteter som er skreddersydde for feriegjester, og i tillegg får du en ekstra bonus i form av uforstyrret naturlig skjønnet. Du kan gli gjennom skyene på Olympus taubane for å komme til toppen av Tahtalifjellet, oppleve romantiske arkeologiske steder, shoppe i basarer og utforske undervannsvrak. Med så mye å gjøre, er Kemer det perfekte reisemålet for din neste ferie.

De 6 beste aktivitetene i Kemer

1. Ta taubanen til toppen av Tahtalifjellet

Tahtali er også kjent under sitt gamle navn Olympos og er en av Taurusfjellenes mest kjente fjelltopper. Med en høyde på 2366 meter over havet, som kun ligger 10 km unna, er det en bratt stigning til toppen. Du kan utfordre kondisjonen ved å gå opp til toppen, eller du kan ta den enkle veien opp med taubanen Olympus Teleferik og kjøre 1639 meter på bare 10 minutter. Taubanen er en av de lengste i sitt slag i verden og vel fremme ved toppen er utsikten over Beydağları Coastal nasjonalpark spektakulær. Du kan også se paragliders her oppe, ettersom det er et populært sted for dem. Det finnes restauranter på toppen, så her kan du nyte både lokale delikatesser og den fantastiske utsikten.

2. Finn den perfekte suveniren i Kemer-basaren

Distriktet hovedbasar er perfekt for å fylle på med suvenirer du kan ta med hjem. Her får du kjøpt nesten alt du kan tenke deg, fra håndverksboder til smykker, fra lekre tyrkiske delikatesser til lokal kaffe, fra klassiske tepper til all slags klær. Noen dager i uken har basaren et uteområde i tillegg. Det er her Tyrkias dufter og lyder kommer til sin rett. Mengder av krydder, fersk frukt og grønnsaker og tørket frukt. Klarer du å motstå fristelsen?

3. Oppdag historien om antikke Phaselis

En av de beste måtene for å avsløre Kemer-distriktets fortid på er ved å besøke ruinene av antikke Phaselis. Den ble grunnlagt av grekerne i 690 f.Kr. og ble regionens største kommersielle havn under antikken. Deretter ble den overtatt av perserne før romerne tok over kontrollen. Under en utflukt til dette arkeologiske området, kan du rusle rundt blant de romerske og bysantinske ruinene, mens de tre tidligere kaiene er gjort om til strender, der du kan avkjøle deg rett ved siden av den antikke byens relikvier. Stedet er ganske omfattende, så planlegg å tilbringe minst et par timer der. Og som om det ikke kunne bli vakrere, ligger ruinene midt i en nasjonalpark.

4. Slapp av med en båttur på Karacaöreninnsjøen

En perfekt dagstur for hele familien. Hvis du vil komme deg bort fra kysten en stund og utforske innlandet naturlige skjønnhet, er en båttur på Karacaören den opplevelsen du er ute etter. Innsjøen ligger i et vakkert fjellandskap, et par timers kjøretur fra Kemer, og er spesielt populært blant sportsfiskere. Dens rene og klare vann er også perfekt for snorkling. Skogen som omgir den, er vill og danner en ravine dekket av tykk vegetasjon. For å avslutte dagen med stil, besøk den nærliggende Karatasgrotten, et sted som er gjennomsyret av legender og hvis leire sies å ha helbredende egenskaper.

5. Dra på eventyr til Pamukkale

Den geologiske formasjonen av Pamukkale er et av de mest spektakulære områdene i hele Tyrkia. Navnet betyr "bomullsslott" og ikke en gang et eventyrlig fantasirike rettferdiggjør den. Det er den ene halvdelen av en av UNESCOs verdensarver, den andre er de nærliggende ruinene av det gamle Hierapolis. Pamukkale er en terrassert kalksteinsås som består av lag med halvsirkulære naturlige bassenger som ble dannet på grunn av utstrømningen av termisk vann. Det er en av disse attraksjonene som rett og slett ikke kan forklares, du må se den. Hierapolis har i dag et godt bevart teater, en nekropol og en bysantinsk kirke.

6. Dykk ned i Middelhavet

En av Kemers største attraksjoner er dens krystallklare hav med frodig flora og eksotisk fauna. Det er derfor det er det det perfekte reisemålet for snorkling og dykking. Området har mange skipsvrak, f.eks. MS PARIS II, som stammer fra første verdenskrig. Kemer har også spesialisert seg på båtturer i sjørøverbukta som du kan kjøre i for å utforske den omkringliggende kystlinjen. Sist, men ikke minst, nyt et bad på Kemers vakre strender. Kiris, nær byens sentrum, Camyuva, Tekrova og Ciralo er bare noen av de som er verdt å besøke.