Handlevogn
24 Aktiviteter
Sort by:
Sørlige Boa Vista med jeep
Utflukter og dagsturer

Sørlige Boa Vista med jeep

Her får du mulighet til å oppleve noen av Boa Vista's interessante innlandsområder. Vi starter med et besøk i kirken fra det 19. århundre som ligger i Rabil – Boa Vistas nest største by. Du får også smake Cachupa, Kapp Verdes nasjonalrett. Deretter kjører vi gjennom Viana-ørkenen mot landsbyen Povoação Velha. Her kan du rusle rundt i byens sjarmerende, rustikke gater, før vi kjører videre til Santa Monica Beach, der sukkerhvit sanden er en stor kontrast til det turkise vannet. Ved å velge en TUI Collection-utflukt bidrar du til lokale prosjekter som støttes av TUI Care Foundation.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Postkort av Boa Vista
Utflukter og dagsturer

Postkort av Boa Vista

Det er ikke mangel på vakre utsikter på Boa Vista, og denne eksklusive 4x4-turen langs nordsiden av øya viser deg hvor pittoresk øya er. Vi kjører gjennom uberørt landskap og videre til skipsvraket ved Cabo Santa Maria, Fundo das Figueiras, Fatima Chapel og til en lokal gård for å møte lokalbefolkningen. Vi kjører med 4x4 til den isolerte bakketoppen Fatima Chapel. Vi gjør et stopp i Fundo de Figueiras og spiser lunsj på en sjarmerende lokal restaurant før turen går videre til et skilpaddemuseum for å få et innblikk i disse fascinerende skapningene.

Gratis kansellering
Språk:

de 

Sal Rei – utflukt til hovedstadens høydepunkter
Utflukter og dagsturer

Sal Rei – utflukt til hovedstadens høydepunkter

Med sin blanding av afrikansk, brasiliansk og portugisisk påvirkning, er Boa Vistas hovedstad, Sal Rei, en opplevelse i liv og farger. På denne eksklusive turen vil du smake lokale spesialiteter, besøke livlige markeder med lokalbefolkning og få en guidet tur til byens høydepunkter.Først ut er en tur til det nylig restaurerte Fatima-kapellet – en helligdom ved klippene like nord for Sal Rei. Herfra kan du nyte utsikten over Atlanterhavet og hovedstaden. Deretter utforsker vi øyas fortid i Skipsvrakmuseet. Se en samling fra arkeologiske undervannsfunn og kunstverk som viser historien, kunsten og kulturen til Kapp Verdes befolkning.Vi fortsetter så til et besøk på markedet. Her kan du mingle med lokalbefolkningen og rusle rundt blant håndlagde smykker, klær og ferske råvarer som er utstilt. Ta en spasertur langs Praia de Diante-stranden før du prøver kappverdiske godbiter på Sodade kulturhus. Til slutt får du tid på egen hånd til å utforske i ditt eget tempo.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Boa Vista Full Day 4x4 Island Tour with Beachfront Lunch
Utflukter og dagsturer

Boa Vista Full Day 4x4 Island Tour with Beachfront Lunch

Off-road through luscious landscapes and be charmed by Boa Vista's untouched beauty on this action-packed 4x4 tour. Roberto, one of our local guides, says, ‘The Viana desert is Boa Vista's very own chunk of the Sahara. Its sand is blown in from western Africa, creating huge dunes, which we'll rally up and down.' Leave no stone unturned as you visit the shipwreck on Santa Maria beach, before stopping in Sal Rei village and Povoaçao Velha. Plus, there's lunch by the sea in a beachfront restaurant.The fun kicks off in the Viana desert. Feel the wind in your hair as you rumble over the sand dunes in a 4x4. Then, you're off to discover the rusting shipwreck of Cabo de Santa Maria – a symbol of Boa Vista. Roberto says, ‘There are about 150 shipwrecks on the islands of Cape Verde, but this one is the most mysterious of all. It's a great place to snap a selfie, too.' You'll have a quick stop in Sal Rei for a glimpse at the capital's fishing pier, before a locally-sourced lunch is served at a nearby beach restaurant.Next up is a pit stop in Povoaçao Velha – the oldest settlement on the island. Have a poke around this isolated hamlet and enjoy a look into local life, before our final stop, Santa Monica beach. Boasting 15km of white sand and undulating dunes, it's no wonder it was voted one of the world's top 10 beaches. The perfect place to end the tour.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Middag i Sodade kulturhus på Boa Vista
Utflukter og dagsturer

Middag i Sodade kulturhus på Boa Vista

Sett søkelyset på kappverdisk kultur med en kveld i Sodade kulturhus. Ta et skritt tilbake i tid i House of Memory, før du smaker på lokalproduserte retter og delikatesser over en tre-retters middag til lyden av tradisjonell musikk.Start kvelden med en velkomstdrink laget av lokale råvarer. Gå deretter opp til House of Memory hvor du får lære alt om historien til den portugisiske kolonitiden ved hjelp av en lydguide. Det er en fin måte å forstå hvordan lokalbefolkningen en gang levde.Når du har fått opp appetitten, setter du deg ned til et tre-retters måltid. Prøv noen av landets mest kjente retter og søte godbiter mens du lytter til tradisjonell musikk i bakgrunnen. Fra lokal geitost og vegetarretter til dagens ferske fangst – det er noe for enhver smak på menyen.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Sørlige Boa Vista med quad – 4 timer
Aktiviteter

Sørlige Boa Vista med quad – 4 timer

Denne actionfylte utflukten er et ekte offroad-eventyr. Vi tilbringer fire adrenalinfulle timer med quadkjøring i sanden, mens vi utforsker Boa Vistas fantastiske sydkyst. Velg om du vil ha din egen quad eller om du foretrekker å være passasjer. Du får full opplæring samt en prøvetur før vi kjører vi mot Povoação Velha. Vi fortsetter videre til vakre Santa Monica Beach. Turen fortsetter til Varandinha der det mektige Atlanterhavet har skapt imponerende grotter langs kysten. Vi utforsker disse spennende fjellformasjonene før vi kjører tilbake langs den fantastiske Morro de Areia-kysten.

Gratis kansellering
Guidet Rundtur
Buggy-tur på Boa Vista
Aktiviteter

Buggy-tur på Boa Vista

Krydre ferien med en sunn dose adrenalinpumpende action på denne buggy-turen. Du kjører ditt eget terrengkjøretøy ned støvete spor, langs svingete stier og opp og over bølgende sanddyner for å oppdage alt det beste Boa Vista har å by på.Hopp om bord i den kraftige terrengbilen din. Etter en rask sikkerhetsorientering er du klar til å suse av gårde. Legg i vei ned Kapp Verdes ulendte stier, og kjør i sikksakk fra Chaves-skorsteinen – den ruvende pipen fra en gammel keramikkfabrikk – til strekninger med episk utsikt over Atlanterhavet.Under turen langs kysten blir det en rask pause ved Fatima-kirken, før du setter deg inn i buggyen igjen og gjør deg klar til å frese videre. Turen går over bølgende sanddyner for å finne det perfekte stedet for et bilde over Sal Rei-bukten. Til slutt virvler du opp noen støvskyer til på veien tilbake til basen.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Viana-ørkenen
Utflukter og dagsturer

Viana-ørkenen

Hvis du vil ha en virkelig himmelsk ferieopplevelse, er det ikke mye som slår denne middagen i Boa Vista's Viana-ørken. Ved ankomst til Viana Club mottar vi en velkomstdrink før vi får litt informasjon om hva vi kan forvente oss å se i løpet av kvelden. Middagen er en buffé med tradisjonelle kappverdiske retter. Etter at vi har spist kjører vi ut i sanddynene i Viana-ørkenen for å nyte den vakre utsikten over himmelen. Utforsk stjerner og planter med ditt blotte øye og prøv også gjerne teleskopet – en fantastisk opplevelse. Barna blir aktivisert med tyngdekraft-aktiviteter de kan delta i.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Boa Vista katamarancruise med lunsj på stranden
Aktiviteter

Boa Vista katamarancruise med lunsj på stranden

Avslappende luksus er navnet på denne utflukten. Tilbring en hel dag med å utforske vestkysten av Boa Vista og øya Sal Rei om bord på en luksuriøs katamaran. Det blir et stopp for en deilig lunsj på en strandrestaurant og fritid på den gylne Praia da Chaves-stranden om ettermiddagen.Skipperen setter kursen fra havnen og rundt øya Sal Rei. Vi tilbringer rundt tre time på havet før vi glir tilbake til havnen. Deretter blir du kjørt til den vakre stranden Praia da Chaves på vestkysten av Boa Vista – akkurat i tide til lunsj.Vi får servert lunsj i den populære restauranten Perola de Chaves Beach. Resten av ettermiddagen kan du slappe av på stranden og bade. Ren lykke!

Gratis kansellering
Måltid Er Inkludert
Boa Vista katamarancruise
Aktiviteter

Boa Vista katamarancruise

Selv når du befinner deg på en idyllisk tropisk øy som Boa Vista, er det deilig å komme seg ut på havet. Få et annet perspektiv fra dekket på den elegante seilkatamaranen på dette avslappede ettermiddagscruiset som er kun for voksne. Du får en fantastisk mulighet til å begrave deg selv i en god bok, eller bare slappe av i nettet på dekk, mens du opparbeider en gyllen farge. Det blir stopp i en bortgjemt bukt når kapteinen kaster anker, og du kan ta en forfriskende dukkert i det krystallklare vannet rundt båten.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Middag i solnedgangen på Boa Vista
Utflukter og dagsturer

Middag i solnedgangen på Boa Vista

Vestkysten av Boa Vista byr vanligvis på fantastiske solnedganger over Sør-Atlanteren. Nyt solnedgangen sammen med en du er glad i over en deilig middag, etterfulgt av levende trommer og funky melodier på stranden. Du blir kjørt til Morabeza Beach Club i god tid før solen går ned i horisonten. Når skumringen legger seg tennes bålet opp, og afrikanske trommeslagere underholder oss. Deretter er det tid for en deilig middagsbuffé - pluss en drink for å skylle alt ned.

Gratis kansellering
Måltid Er Inkludert
Santa Maria-stranden med ATV – 2 timer
Aktiviteter

Santa Maria-stranden med ATV – 2 timer

Gratis kansellering
Guidet Rundtur

Introduksjon til Boa Vista

Ettersom de kalte den "fin utsikt", er det sannsynlig at de portugisiske oppdagelsesreisende som først fikk øye på Boa Visa fikk hakeslipp av det vakre synet. Vi spoler århundrer frem, og øya har ikke endret seg mye med tanke på utseende. De silkemyke strendene og marslignende ørkenene er stort sett intakte. Som en bonus finnes det en håndfull byer og landsbyer på øya som er vel verdt et besøk. Blant severdighetene er Vianaørkenen, som er beskyttet av oasen i Rabil-elvens delta, skipsvraket på Atalanta-stranden, landsbyen Fundo das Figueiras og hovedstaden Sal Rei.

De seks beste aktivitetene på Boa Vista

1. Utforsk Viana-ørkenen

Viana-ørkenen er et av de beste stedene å besøke på Boa Vista. Dens bølgende sanddyner er omgitt av den lysegrønne elven Rabil i vest og den klipperike Amador i øst. En av de beste aktivitetene på øya er en safaritur. Enten du utforsker denne ørkenen som er som skapt for terrengkjøring med 4x4, buggy eller firhjuling er opp til deg – uansett hva du velger vil det garantert få adrenalinet til å pumpe.

2. Dra på dagstur til Sal Rei

Sal Rei er den lille og sjarmerende hovedstaden på øya, og med sin blanding av afrikanske, portugisiske og brasilianske innflytelser gir den en eksotisk følelse. En av det mest populære attraksjonene er Fatimas kapell med sin vakre utsikt over havet. Strandliv finnes det også her, blant annet i Cabral og Estoril som begge har lange sandstrender, og i Diante ligger de fargerike fiskebåtene forankret i havnen. De er alle definitivt verdt en dagstur.

3. Se Santa Marias skipsvrak

Selv om det har vært ett av Boa Vistas mest ikoniske landemerker i mer enn 50 år, kommer Cabo Santa Maria-skipsvraket ikke til å finnes for alltid, Atlanterens bølger eroderer det langsomt bort. Så sørg for å avlegge Atlanta-stranden et besøk når du er på øya. Den er en fast del av programmet på de fleste utfluktene på nordlige Boa Vista, spesielt på off road-safari.

4. Den sørlige delen

Den sørlige delen av Boa Vista er definitivt en attraksjon for strandelskere på grunn av den nesten endeløse stranden Santa Monica. Men her ligger også to av øyas mest interessante byer. Den ene er den forlatte byen Curral Velho, der du kan rusle rundt mellom de ødelagte husene og ta bilder av den fantastiske stranden og saltsletten. Den andre landsbyen i sør som du må besøke er Povoação Velha. Den ligger i skyggen av en steinete ås og er den eldste bosetningen på øya. Mange populære Boa Vista-utflukter besøker begge landsbyene.

5. Besøk Fundo das Figueiras

Fundo das Figueira er kanskje den vakreste landsbyen på Boa Vista. Takket være bekken som renner gjennom den, har den mer vegetasjon enn andre bosetninger på øya. Den er kjent for sine blomster og trekantede brosteinsbelagte gater som er omkranset av fargerike hus. Den vakre hvitkalkede sognekirken er en flott bakgrunn for en ferieselfie.

6. Prøv autentisk catchupa-gryta

Catchupa er Kapp Verdes nasjonalrett, så det er ingen overraskelse at hver øy i skjærgården hevder at den serverer den beste. Boa Vista er ikke noe unntak. Hvis du vil prøve ekte hjemmelaget catchupa-gryte – laget av kjøtt, bønner, grønnsaker og krydder, kan du bestille en utflukt inkludert en catchupa matlagingsdemonstrasjon i et lokalt hjem etterfulgt av en velsmakende lunsj. Til middag kan du ta turen til Morabeza Beach Club, som er kjent for sine middager i solnedgangen, med trommeslagere, bål og mye mer.