Handlevogn
Boa Vista
Boa Vista

Kapp Verde

Ting å gjøre i Boa Vista

Opplevelser i Boa Vista

Filter by:

Pris (voksen)

NOK
NOK

Upphämtning på hotellet

Kategorier

Alternativer

Postkort av Boa Vista
Utflukter og dagsturer

Postkort av Boa Vista

Det er ikke mangel på vakre utsikter på Boa Vista, og denne eksklusive 4x4-turen langs nordsiden av øya viser deg hvor pittoresk øya er. Vi kjører gjennom uberørt landskap og videre til skipsvraket ved Cabo Santa Maria, Fundo das Figueiras, Fatima Chapel og til en lokal gård for å møte lokalbefolkningen. Vi kjører med 4x4 til den isolerte bakketoppen Fatima Chapel. Vi gjør et stopp i Fundo de Figueiras og spiser lunsj på en sjarmerende lokal restaurant før turen går videre til et skilpaddemuseum for å få et innblikk i disse fascinerende skapningene.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Sørlige Boa Vista med jeep
Utflukter og dagsturer

Sørlige Boa Vista med jeep

Her får du mulighet til å oppleve noen av Boa Vista's interessante innlandsområder. Vi starter med et besøk i kirken fra det 19. århundre som ligger i Rabil – Boa Vistas nest største by. Du får også smake Cachupa, Kapp Verdes nasjonalrett. Deretter kjører vi gjennom Viana-ørkenen mot landsbyen Povoação Velha. Her kan du rusle rundt i byens sjarmerende, rustikke gater, før vi kjører videre til Santa Monica Beach, der sukkerhvit sanden er en stor kontrast til det turkise vannet. Ved å velge en TUI Collection-utflukt bidrar du til lokale prosjekter som støttes av TUI Care Foundation.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl, sv 

Sal Rei
Utflukter og dagsturer

Sal Rei

Med sin blanding av afrikanske, brasilianske og portugisiske innflytelser er Kapp Verdes unike kultur en opplevelse. På denne turen smaker vi tradisjonell mat, besøker de livlige lokale markedene og blir med på en guidet tur i Sal Rei, hovedstaden på Boa Vista.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Boa Vista Sodade House of Culture Dinner
Utflukter og dagsturer

Boa Vista Sodade House of Culture Dinner

Shine the spotlight on all-things Cape Verdean with an evening out at the Sodade House of Culture. You'll take a step back in time at the House of Memory before tasting locally-produced dishes and delicacies with a three-course dinner to the sound of traditional music.You'll kick off the night with a welcome drink crafted from all-local ingredients. Then, head upstairs to the House of Memory where you'll learn all about the history of the Portuguese colonial era with the aid of an audio guide and see how Cape Verdean's once lived.When you've worked up an appetite, you'll sit down to a three-course meal. Try some of the nation's most famous dishes and sweet treats whilst you listen to a backdrop of traditional music.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Ettermiddagscruise kun for voksne
Aktiviteter

Ettermiddagscruise kun for voksne

Denne avslappende båtturen, kun for voksne, gir deg et helt nytt perspektiv på Boa Vista. Når du går om bord får du servert en velkomstdrink som bidrar til å skape den gode atmosfæren. Mens vi seiler rundt i Sal Rei Bay, kan du slappe av mens du nyter Boa Vista vakre kystlinje. Kapteinen seiler til den endeløse gylne sanden på Praia de Chaves-stranden og rundt den ubebodde øya Sal Rei. Om bord serveres drinker og sunn snacks laget av lokale produkter. Alle drikkevarer, vann, brus, øl og lokalvin, er inkludert. Og hvis du vil være aktiv, finnes det snorkleutstyr om bord, så alt du trenger å ta med er badetøy.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Sørlige Boa Vista med quad – 4 timer
Aktiviteter

Sørlige Boa Vista med quad – 4 timer

Denne actionfylte utflukten er et ekte offroad-eventyr. Vi tilbringer fire adrenalinfulle timer med quadkjøring i sanden, mens vi utforsker Boa Vistas fantastiske sydkyst. Velg om du vil ha din egen quad eller om du foretrekker å være passasjer. Du får full opplæring samt en prøvetur før vi kjører vi mot Povoação Velha. Vi fortsetter videre til vakre Santa Monica Beach. Turen fortsetter til Varandinha der det mektige Atlanterhavet har skapt imponerende grotter langs kysten. Vi utforsker disse spennende fjellformasjonene før vi kjører tilbake langs den fantastiske Morro de Areia-kysten.

Gratis kansellering
Guidet Rundtur
Viana-ørkenen
Utflukter og dagsturer

Viana-ørkenen

Hvis du vil ha en virkelig himmelsk ferieopplevelse, er det ikke mye som slår denne middagen i Boa Vista's Viana-ørken. Ved ankomst til Viana Club mottar vi en velkomstdrink før vi får litt informasjon om hva vi kan forvente oss å se i løpet av kvelden. Middagen er en buffé med tradisjonelle kappverdiske retter. Etter at vi har spist kjører vi ut i sanddynene i Viana-ørkenen for å nyte den vakre utsikten over himmelen. Utforsk stjerner og planter med ditt blotte øye og prøv også gjerne teleskopet – en fantastisk opplevelse. Barna blir aktivisert med tyngdekraft-aktiviteter de kan delta i.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Buggy-tur på Boa Vista
Aktiviteter

Buggy-tur på Boa Vista

Krydre ferien med en sunn dose adrenalinpumpende action på denne buggy-turen. Du kjører ditt eget terrengkjøretøy ned støvete spor, langs svingete stier og opp og over bølgende sanddyner for å oppdage alt det beste Boa Vista har å by på.Hopp om bord i den kraftige terrengbilen din. Etter en rask sikkerhetsorientering er du klar til å suse av gårde. Legg i vei ned Kapp Verdes ulendte stier, og kjør i sikksakk fra Chaves-skorsteinen – den ruvende pipen fra en gammel keramikkfabrikk – til strekninger med episk utsikt over Atlanterhavet.Under turen langs kysten blir det en rask pause ved Fatima-kirken, før du setter deg inn i buggyen igjen og gjør deg klar til å frese videre. Turen går over bølgende sanddyner for å finne det perfekte stedet for et bilde over Sal Rei-bukten. Til slutt virvler du opp noen støvskyer til på veien tilbake til basen.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Sal Rei Islet Sailboat Cruise
Utflukter og dagsturer

Sal Rei Islet Sailboat Cruise

This half-day cruise along the shores of Boa Vista has everything covered – ice-cool drinks, swimming stop, entertainment, views over Sal Rei and space to stretch out and enjoy every moment. You'll spend time soaking up the luxury touches aboard a yacht and seeking out some spectacular panoramas.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Quads 2 timer – Boa Vista
Aktiviteter

Quads 2 timer – Boa Vista

Med utallige sanddyner og et ganske øde indre er Boa Vista et himmelrike for quadbikere. Tilbring to timer i full fart på veier utenfor allfarvei. Først får du en innføring i hvordan du skal håndtere quaden, så forlater vi basen og setter kursen for den berømte Cabo Santa Maria-stranden.

Gratis kansellering
Guidet Rundtur
Fisketur med båt
Aktiviteter

Fisketur med båt

Hvis du liker å fiske kommer du til å elske denne halvdagsturen med båt. Du blir hentet på hotellet, så alt du trenger å gjøre er å ta med solkrem og en caps så er du klar for en herlig fisketur til havs. Vi blir kjørt til bukten ved Sal Rei som ikke er så langt unna, men likevel langt nok til å få en god fangst. Om bord på båten finnes alt fiskeutstyret du trenger. Ved Sal Rei kaster vi anker og venter på napp. Hvis du er heldig kan du få en havabbor, papegøyefisk, gullfisk eller red mullet på kroken. Denne fisketuren i Kapp Verde-farvann er en opplevelse, uansett om du er nybegynner eller proff.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Hav, bukter og avslapping
Aktiviteter

Hav, bukter og avslapping

Avslappende luksus om bord på en luksuskatamaran. Skipperen setter kursen fra havnen og ut på det glitrende Atlanterhavet. Nyt den nautiske atmosfæren mens den svale tropiske brisen skyller over dekk, og opplev den fantastiske sanden ved Praia da Chaves og en deilig 2-retters lunsj på en lokal strandrestaurant.

Gratis kansellering
Måltid Er Inkludert

Introduksjon til Boa Vista