Utflukter i jungelen med TUI

Utflukter

Bestill nå og drøm deg bort

Det er fint å oppdage reisemålet og ha minnene å se tilbake på. Tenk deg salte båtturer med snorkling ved korallrev, turer gjennom spennende grotter eller atmosfæren i et tempel fylt med gull og røkelse.

Her får du en smaksprøve på våre 1200 utflukter i 30 land. Klikk deg videre, så finner du menyen med utflukter på ditt reisemål.

Ha en fin oppdagelsesreise!

  • 1200 utflukter i 30 land
  • Bestill og betal online
  • Utfluktene finner du også i TUI-appen

TUI Collection & PLUS

En unik opplevelse med TUI Collection

Unik, ekte og ansvarlig

Hvis du velger en av våre TUI Collection-utflukter kan du glede deg til opplevelser du ikke får hos andre arrangører. Utfluktene er sammensatt for TUI på en ansvarlig måte med fokus på miljø og sosiale forhold på reisemålet.

Det lille ekstra - Kun hos TUI

Det lille ekstra – Bare hos TUI

Hold utkikk etter PLUS-symbolet. Det viser vei til utflukter og arrangementer der du får det lille ekstra, noe som våre tidligere gjester har sagt at de verdsetter. Det kan for eksempel være utflukter i mindre grupper, fotostopp eller at guidene viser deg sine gullkorn – steder du bare kommer til med TUI.

TUI Best Value-garanti

Vår Best Value-garanti gjelder for alle utfluktene til TUI. Det betyr at du kan være sikker på at du ikke finner en like innholdsrik utflukt til en lavere pris hos noen andre. Skulle du mot formodning gjøre det, betaler vi tilbake differansen. Du kan lese de detaljerte vilkårene her.

VALUE GUARANTEE-S18

I - White

Billetter og arrangementer med TICMATE

BILLETTER & ARRANGEMENTER

Hos vår partner Ticmate kan du bestille billetter til det meste, fra musikaler til fotballkamper.
Les mer på TICMATE