Her kan du kjøpe kun flybilletter med våre charterfly fra flere avreiseflyplasser i Norge.

Hos TUI finner du billige flybilletter til mange populære og solrike reisemål som Gran Canaria, Kreta, Rhodos, Kypros, Mallorca og Tyrkia. Du kan velge tur/retur eller kun én vei.

Billige flybilletter

Tur/retur i sommer fra 998,-

 

En vei fra 998,-

 


Flybilletter sommeren 2024

Hit flyr vi med charterfly neste sommer. Start planleggingen tidlig og sikre deg en flybillett til ditt favorittreisemål allerede nå!Flybilletter tur/retur

Vi flyr deg direkte til sol, strand og lekkert badevann – hele året. Nedenfor finner du våre aller billigste restplassbilletter for fly tur/retur til en rekke herlige reisemål. Prisene er blant de beste på markedet, så sikre deg flybillettene allerede nå!

Flybilletter én vei

Hos TUI har vi et stort utvalg av restplass flybilletter fra Norge til en rekke fantastiske feriedestinasjoner. Se hele utvalget nedenfor og sikre deg et av markedets rimeligste flybilletter i dag.

TUI tar forbehold om evt. prisendringer eller utsolgte reiser.

Ofte stilte spørsmål om flybilletter

 • Hvor kan jeg finne billige flybilletter?

  Hos TUI kan du bestille billige flybilletter til store deler av verden! Vi samarbeider med de store flyselskapene i tillegg til å tilby reiser med våre egne TUI-fly.

  Følg med på denne siden for å se våre tilgjengelige flybilletter til enhver tid. Vi flyr fra mange regionale flyplasser over hele Norge, så velg den som er nærmest deg og finn flybilletter hos TUI til din neste reise!

 • Finnes det restplasser på flybilletter?

  Ja, du kan finne restplasser på flybilletter, akkurat som du kan finne restplasser på pakkereiser hos TUI. Søk etter restplasser fly her, eller se vårt store utvalg av restplasser på pakkereiser her.

 • Hvorfor velge flybilletter hos TUI?

  Det er enkelt å finne gode reisetilbud og bestille billige flybilletter hos TUI. Bare velg en dato, en flyplass og et reisemål, og søk etter flyreiser som passer for deg. Vi tilbyr flybilletter til reisemål med charterfly, både på sommer og vinter.

  Mens du leter etter billige flybilletter, hvorfor ikke se etter hotell samtidig? Hos TUI kan du velge om du vil bestille kun flybilletter, kun hotell eller pakkereiser hvor fly og hotell er satt sammen for deg.