Her får du ekstra lave barnepriser på flere av TUIs beste hotell. Velg blant våre TUI Blue For Families, Blue Star, Suneo Club, Familiefunn og andre hotell. Spesifikke hotell og reiseperioder ser du nedenfor. Velkommen til å bestille drømmeferien for familien hos TUI!

Det finnes per i dag ingen tilbud på barnepris, men husk at barna alltid får rabatt når de sover i ekstraseng, sammen med to fullt betalende.

Barneprisene gjelder ett barn/bestilling på charterfly *Se alle vilkår

Tips til barnefamilier

11 ting å gjøre med barna på Gran Canaria

Uansett om du reiser med småbarn, barn, ungdom eller en blanding av alt finnes det noe å gjøre for hele familien på Gran Canaria. I tillegg til vakre strender finnes det fartsfylte badeland, interaktive museer, variert natur og spennende dyr å se på. Her lister vi opp 11 tips om hva familien kan se og gjøre på Gran Canaria.

Å fly med barn – verdifulle tips

Jeg har flydd med barna mine fra de var to måneder gamle. Vi har flydd langt og kort, på dagtid og om natten. Jeg har flydd med barn som har blitt syke, og jeg har vært på flyturer som har vært like koselige som en kveld i tv-sofaen. Og jeg kan si med hånden på hjertet at det alltid har gått over all forventning å fly med barn. Og det er alltid verdt det.
Marianne M. Marianne M.

10 gode tips for deg som reiser med barn

Det er fort gjort å bli stresset når man reiser med barn - uansett om det er første eller 20. gang dere reiser. Her er ti tips som kan gjøre reisen lettere - både for barna og deg.

Tips til sommerens mest barnevennlige strender

Det finnes mange ulike strender: sandstrender, steinstrender, langgrunne strender og strender der det blir fort dypt. Noen har høye bølger, andre ingen bølger i det hele tatt. Det kan være litt av en jungel å finne den perfekte stranden for deg som reiser med barn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest barnevennlige strender.
Marianne M. Marianne M.

*Vilkår

  • Begrenset antall plasser, førstemann til mølla
  • Barneprisene gjelder ett barn per bestilling
  • Gjelder pakkereiser med charterfly og kun nye bestillinger
  • Prisene gjelder barn 2–11 år i ekstraseng som reiser sammen med minst en voksen og to fullt betalende i de ordinære sengene i rommet/leiligheten
  • Prisen gjelder for 1 og 2 uker. For flere barnepriser i andre reiseperioder, se bestillingsdialongen
  • Den rabatterte barneprisen finner du markert med "Lavpris for barn" i prisspesifikasjonen
  • Tilbudet gjelder utvalgte hotell i reiseperioden nevnt på hotellkortene ovenfor
  • TUI tar forbehold om skrivefeil og prisendringer