Hvorfor bytter dere navne til TUI?

Ved å samle alt under et og samme merke, TUI, blir vi større og sterkere og kan utvide sortimentet vårt. Det betyr kort og godt at kundene våre får mer å velge mellom.

Vil reisen min bli berørt av navnbytte?

Nei, reisen din vil ikke bli berørt. Bestillingsnummeret er det samme, og selv om navnet vårt er nytt beholder vi organinsasjonsnummeret. Reisevilkårene for charterfly er de samme som før. I tillegg vil du få et større utvalg av flyvninger med rutefly der spesielle vilkår gjelder.

Hvilken fordel gir navnbytte meg som er kunde?

Hva sier du til et knippe nye reisemål å velge mellom? Flere moderne cruiseskip? Mer fleksible flyreiser? Lekre livstilhotell? Det kommer du til å få nå.

Jeg synes det gamle navnet var så fint. Hvorfor kan dere ikke beholde det?

Vi har vært en del av verdens største reisearrangør de siste 15 årene. Med varemerket Star Tour kom vi så langt som vi er i dag. Som TUI vil vi komme lengre. Endringen vil gi deg et mye større utvalg av reiser.

Skal dere fortsatt ha skandinaviske reiseledere?

Ja, det skal vi. Du vil fortsatt møte skandinaviske guider på reisemålene våre. Hvis du har lastet ned appen vår vil svarene du får på spørsmålene dine være på et av de skandinaviske språkene.

Beholder dere familiehotellene deres?

Ja, vi ønsker fremdeles å være det naturlige valget for norske familier, gjerne for familien din. Alle familiehotellene skal ha skandinaviske reiseledere og selvfølgelig Bamseklubben, akkurat som før. Men i framtiden blir det enda flere hotell å velge mellom.

Hva synes Bamse om navnebyttet?

Bamse er kjempeglad! Han er tross alt verdens sterkeste bjørn og tror at han blir enda sterkere av å få flere hotell å besøke.

Vil det komme flere internasjonale gjester på reisemålene deres?

Mange av reisemålene og hotellene er de samme som før, selv om vi bytter navn. Du vil fortsatt møte mange nordiske gjester på hotellene våre. Navnebyttet betyr rett og slett et større utvalg med nye reisemål og nye hotell med en balansert blanding av internasjonale gjester.

Hvor ser jeg det nye navnet?

TUI-navnet ser du her på nettsiden vår, på skilt, i reklame, på fly og busser – sammen med det røde smilet.

Hva er TUI?

Som sagt har vi vært en del av verdens største reiseselskap, TUI, i mer enn 15 år. På verdensbasis er det årlig mer enn 20 millioner gjester som reiser med oss til over 180 destinasjoner. Lokale arrangører i hele verden bytter navn til TUI, og sammen skal vi skape et respektert og velkjent varemerke for moderne reiser.

Hva skjer med Blue Card?

Kortet bytter navn til TUI Card og får nytt utseende. Kundene vil få tilsendt nye kort. For øvrig endrer vi ingen ting. Alle beholder sine oppsamlede poeng, og vi fortsetter med gode, spesielle tilbud hver måned. Nettsiden bytter navn til tuicard.no.

Er gavekortet fra Star Tour fremdeles gyldig?

Ja, det kan du bruke helt til utløpsdato.

Hvordan uttales TUI?

TUI uttales i et ord, ikke som tre bokstaver.