Hit kan du dra på cruise med Royal Caribbean

Middelhavet

Middelhavet

Severdigheter i kombinasjon med sol og bad ved herlige strender.

Vis cruise
Karibien

Karibien

Krystallklart vann og paradisøyer

Vis cruise
Dubai/Persiabukten

Dubai/Persiabukten

Moderne storbyer, vakre strender og spennende kulturer

Vis cruise
Nord-Europa

Nord-Europa

Oppdag nabolandene våre rundt Østersjøen eller Norges vakre fjorder.

Vis cruise

Skip med flere områder og masse underholdning

Royal Caribbean

Royal Caribbean har et stort utvalg av cruiseskip og er ett av verdens største rederier. Rederiets førsteklasses skip passer perfekt for deg som skal reise med storfamilien eller slekten og retter seg først og fremst til de aktive.

Royal Caribbean har skip for alle

Om bord på Royal Caribbeans skip finnes det en mengde aktiviteter som passer for aktive personer som tror at et cruise ikke er noe for dem. Du kan velge mellom alt fra isbane, surfing, klatring og minigolf. Vil du ikke gå glipp av løpeturen i ferien kan du velge om du vil løpe på land eller på løpebanen på dekk. Det finnes i tillegg barne- og ungdomsklubber for alderen 3–17 år

Matopplevelser fra hele verden

Alle skip har mange ulike restauranter der du kan prøve deg frem gjennom smaker og dufter fra alle verdenshjørner. Fra italiensk til BBQ, skalldyr, asiatisk og mye annet.

Cruise med Royal Caribbean

Harmony of the Seas– 10 dekk høye vannsklie, 20 restauranter og 42 barer.
Symphony of the Seas – et av verdens største cruiseskip med syv bydeler om bord.
Anthem of the Seas – for teknologielskeren. Her finne fallskjermsimulator og en glassgondol som tar deg nesten 100 meter over havet.

Med Royal Caribbean i Karibia eller Middelhavet

Med de fleste av Royal Caribbeans skip kan du dra på herlige cruise i Karibia, men det finnes også et par som lar deg oppleve de kulturelle og historiske byene langs Middelhavets kyster
Oasis of the Seas – om bord finner du 20 restauranter og en skøytebane
Rhapsody of the Seas – flere basseng og Broadway-underholdning

Les mer

Vær oppmerksom på

Vær oppmerksom på at rederiene for tiden tar ekstra forholdsregler angående Corona-viruset. Les mer på Royal Caribbeans hjemmeside.

Alltid inkludert på cruise med TUI

 • Fly Tur & retur er inkludert ved bestilling av pakkereise.
 • Cruise Opplev flere destinasjoner på en og samme reise.
 • Opplevelser Hundrevis av aktiviteter, underholdning & treningsrom er inkludert.
 • Mat & drikke Måltider om bord er alltid inkludert (noen restauranter & drikkepakker mot tillegg).
 • Annet Havneavgifter og skatter er inkludert. Unntak: bar, spa og tips.

Vanlige spørsmål

 • Hvordan fungerer transfer?

  Til våre cruiseavganger tilbyr vi ikke transfer, om det ikke står i reisebekreftelsen under "Min reise". Du må selv ordne transport mellom flyplass og cruiseskip. Informasjon om ulike transportalternativer som tilbys, står vanligvis på nettsiden til den respektive flyplassen.

 • Hvordan bestiller jeg utflukter

  Bestill utflukter og få mest mulig ut av cruiseferien og de spennende reisemålene som cruiseskipene besøker. For å sikre plass på utfluktene er det lurt å forhåndsbestille online via rederiets hjemmeside. Utfluktene kan også bestilles om bord, om det fortsatt er ledige plasser. Vær oppmerksom på at tider på utfluktene kan endres, og om det er for få påmeldte kan utfluktene innstilles.

 • Trenger jeg pass og visum/ESTA ?

  Husk pass! Rederiene godtar ikke førerkort eller annen form for legitimasjon. Passet må være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. For å reise inn i USA uten visum er det obligatorisk å søke om ESTA. Kontroller at du har visum for de reisemålene cruiset besøker. Les mer om pass- og visum regler her

 • Hvordan fungerer betaling om bord?

  Valuta om bord er USD eller EUR, det kommer an på hvilket rederi du reiser med. Alle rederiene har et kontantfritt system. Det opprettes en konto i ditt navn som kobles til et godkjent kreditt- eller betalingskort som sikkerhet. Nøkkelen til lugaren belastes automatisk ved innkjøp om bord. Siste dagen på cruiset leveres en spesifisert regning til lugaren din, så du kan kontrollere at beløpet stemmer. De amerikanske rederiene har minibank ombord (avgift tilkommer ved uttak).

 • Hvordan fungere driks ombord?

  Det kommer an på hvilket rederi du reiser med. Informasjon om driks ligger under seksjonen "Bra å vite" på respektive cruiseskip.

 • Hvilke kleskoder gjelder på cruise?

  Ta med fritidsklær til å bruke på dagtid og litt finere klær for kvelden. Eksempler på klær til kveldsbruk kan være skjorte og bukse for menn, og bukse og topp, skjørt og bluse eller kjole for damer.
  Noen kvelder anbefales bukse og jakke eller dress for menn og kjole eller buksedress for damer.

 • Når kan/må jeg gå om bord på cruiseskipet?

  Tid for ombordstigning på cruiset står på billetten. Du må være om bord senest 2 timer før avgang. Bagasjen din vil bli tatt hånd om av rederiets personale på cruise terminalen. Du får bagasjelapper som du fester på koffert/bag. Ettersom det kan ta litt tid før bagasjen din blir levert til lugaren, anbefaler vi at du pakker en liten veske/håndbagasje med ting du trenger med en gang du kommer ombord.

 • Hvordan fungerer drikkepakke?

  På enkelte rederier og noen lugar-kategorier er drikkepakke inkludert. Om drikkepakke ikke er inkludert kan man kjøpe det i tillegg i forkant av reisen eller ombord. Velger du å kjøpe drikkepakke som tillegg vil det ikke komme på servicetillegg. Dette gjelder på alle rederier.

 • Ønsker du mer informasjon om cruise?

  Ønsker du mer informasjon angående cruise?
  Les mer her, eller kontakt oss på telefon 67115250