Hit kan du dra på cruise med Norwegian Cruise Line

Karibien

Karibien

Krystallklart vann og paradisøyer

Vis cruise
Middelhavet

Middelhavet

Severdigheter i kombinasjon med sol og bad ved herlige strender.

Vis cruise

Herlig feriefølelse, bra barnepriser og moderne skip

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Lines populære og moderne skip er fullt med aktiviteter for hele familien. Gjennom konseptet Feel free ombord, trenger il å velge mellom mange restauranter og et stor utvalg av førsteklasses underholdning. Du trenger ikke å passe noen faste middagstider eller følge kleskoder.

Det er en rolig atmosfære om bord og det er avkobling og fornøyelser som gjelder. Her finnes en uendelig mengde av ulike opplevelser og aktiviteter fr her smak og aldersgruppe. Uten noen ”must” kan du nyte en uformell atmosfære som både er full av energi og avkobling på samme tid.

Underholdning for hele familien

Hele flåten tilbyr store barne- og ungdomsklubber og om bord på rederiets største skip, Norwegian Epic, finner du tre gigantiske vannsklier på bassengdekk. Flere skip har bowlingbaner. Om kvelden kan du se show i Las Vegas-stil og Broadway-musikaler. I alle barer og lounger vibrerer luften av musikk, dans og energi.

Cruise til Bahamas og Kroatia med Norwegian

Norwegian Cruise Lines har vruise både i Karibien og Middelhavet som passer deg som vil ha mye fart og spenning i ferien. For alle barnefamilier, single og par som vil ha en avslappet amerikansk atmosfære uten faste mattider og klesskoder. **

Les mer

Vær oppmerksom på

Vær oppmerksom på at rederiene for tiden tar ekstra forholdsregler angående Corona-viruset. Les mer på Norwegian Cruise Lines hjemmeside.

2/4-2019 utgår Norwegians Cruise Lines konsept Premium All Inclusive og erstattes med det nye konseptet Free at Sea.

Hvis du har bestilt et cruise før 2/4 får fortsatt det gamle konseptet Premium All Inclusive. Bestiller du fra og med 2/4 er det Free at Sea-konseptet som gjelder.

Alltid inkludert på cruise med TUI

  • Fly Tur & retur er inkludert ved bestilling av pakkereise.
  • Cruise Opplev flere destinasjoner på en og samme reise.
  • Opplevelser Hundrevis av aktiviteter, underholdning & treningsrom er inkludert.
  • Mat & drikke Måltider om bord er alltid inkludert (noen restauranter & drikkepakker mot tillegg).
  • Annet Havneavgifter og skatter er inkludert. Unntak: bar, spa og tips.