Norwegian Cruise Line

Herlig feriefølelse, bra barnepriser og moderne skip

  • Feel free: Kom som du er uten tider å passe
  • Populære restaurantkonsept: Frie middagstider og stor utvalg av restauranter å velge mellom
  • Herlig resortfølelse: Avslappet og ledig atmosfære
  • Aktivitetsfulle cruise: Rekordstort utvalg av underholdning og aktiviteter for alle

Hit kan du dra på cruise med Norwegian Cruise Line

Middelhavet

Middelhavet

Severdigheter i kombinasjon med sol og bad ved herlige strender.

Vis cruise
Karibien

Karibien

Krystallklart vann og paradisøyer

Vis cruise
Kanarioyene

Kanarioyene

Vis cruise

Herlig feriefølelse, bra barnepriser og moderne skip

Norwegian Cruise Lines populære og moderne skip er fullt med aktiviteter for hele familien. Takket være konseptet "Feel Free" har du stor frihet til å velge mellom mange restauranter og et stor utvalg av førsteklasses underholdning. Du trenger ikke å passe noen faste middagstider eller følge kleskoder. Herlig resortfølelse, gode barnepriser og mye å gjøre for alle aldre.

Feel free

Et cruise med Norwegian Cruise Line er totalt avslappende. Man trenger ikke tenke på drikkepakker eller bry seg om driks. Alt er inkludert. Det er en rolig atmosfære om bord og det er avkobling og fornøyelser som gjelder. Her finnes en uendelig mengde av ulike opplevelser og aktiviteter fr her smak og aldersgruppe. Uten noen ”must” kan du nyte en uformell atmosfære som både er full av energi og avkobling på samme tid.

Underholdning for hele familien

Hele flåten tilbyr store barne- og ungdomsklubber og rederiets største skip, Norwegian Epic, har tre gigantiske vannsklier på bassengdekk. Flere skip har bowlingbaner.
Selv om kvelden er det mye å gjøre. Underholdningen i teateret holder høy Las Vegas/Boradway-standard. I alle barer og lounger vibrerer luften av musikk, dans og energi.

Velg mellom ulike lugarer

Boalternativene er mange, fra arealeffektive studiolugarer for single til "garden villas" for hele familier. Norwegian Epic har et område med små og moderne utformede lugarer, spesielt tilpasset for singelreisende. I tillegg til tilgang til en felles lounge reiser single til en redusert pris.

For hvem?

Alle som vil ha et cruise med mye fart og som liker å ikke ha faste tider å passe eller kleskoder å følge. Barnefamilier, single og par setter pris på cruise med NCl, spesielt hvis man villa ha et cruise i en avslappet amerikansk atmosfære.

The Haven By Norwegian

En privat verden til sjøs med luksus og avkobling, et såkalt ship-in-ship for deg som bor i en Haven Suite. Suitene er elegante og påkostede, du har conciergeservice og butler tilgjengelig døgnet rundt.
De som bor i The Haven har en egen restaurant og et eget bassengområde. De har det lille skipets luksus og atmosfære, og det store skipets fasiliteter, en perfekt kombinasjon.

Alltid inkludert på cruise med TUI

  • Fly Tur & retur er inkludert
  • Cruise Opplev flere destinasjoner på en og samme reise.
  • Opplevelser Hundrevis av aktiviteter, underholdning & treningsrom er inkludert.
  • Mat & drikke Måltider om bord er alltid inkludert (noen restauranter & drikkepakker mot tillegg).
  • Annet Havneavgifter og skatter er inkludert. Unntak: bar, spa og tips.