Hit kan du dra på cruise med Norwegian Cruise Line

Karibien

Karibien

Krystallklart vann og paradisøyer

Vis cruise
Middelhavet

Middelhavet

Severdigheter i kombinasjon med sol og bad ved herlige strender.

Vis cruise
Nord-Europa

Nord-Europa

Oppdag nabolandene våre rundt Østersjøen eller Norges vakre fjorder.

Vis cruise

Herlig feriefølelse, bra barnepriser og moderne skip

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Lines populære og moderne skip er fylt med aktiviteter for hele familien. Gjennom konseptet Feel free ombord, trenger du ikke passe på bestemte middagstider eller følge strikte kleskoder. Her får du istedet stor frihet til å velge mellom mange restauranter og et stor utvalg av førsteklasses underholdning.

Det er en rolig atmosfære, og ombord er det avkobling og fornøyelser som gjelder. Her finnes en uendelig mengde av ulike opplevelser og aktiviteter fr her smak og aldersgruppe. Uten noen ”must” kan du nyte en uformell atmosfære som både er full av energi og avkobling på samme tid.

Underholdning for hele familien

Hele flåten tilbyr store barne- og ungdomsklubber, og ombord på mange av rederiets skip, for eksempel Norwegian Epic, finner du tre gigantiske vannsklier på bassengdekk. Flere skip har også bowlingbaner. Om kvelden kan du se show i Las Vegas-stil og Broadway-musikaler. I alle barer og lounger vibrerer luften av musikk, dans og energi.

Cruise til Bahamas og Kroatia med Norwegian

Norwegian Cruise Lines har vruise både i Karibien og Middelhavet som passer deg som vil ha mye fart og spenning i ferien. For alle barnefamilier, single og par som vil ha en avslappet amerikansk atmosfære uten faste mattider og klesskoder.

Cruise med valgfrihet

Feel free-konseptet lar deg bestemme når og hvor du vil spise, det er ingen faste middagstider ombord. Cruiseprisen inkluderer flere restuaranter til frokost, lunsj og middag. Len deg tilbake og ta dagen som den kommer.

NCL`s Free at Sea - få mer valuta for pengene

I tillegg til Feel free-konseptet, kan du gjøre cruiset enda mer komfortabelt ved å forhåndsbestille noen av pakkene nedenfor.
Fra $ 99 per person kan du velge 2 av 5 tilbud ombord.
Velg mellom:

  • Drikkepakke
  • Utfluktspakke
  • Spesialrestaurant-pakke
  • WiFi-pakke
  • Rabatt for person 3 og 4 i kabinen (på utvalgte cruise)

For mer informasjon og bestilling av NCL`s Free at Sea, ring oss på 67 11 50 00. Vær oppmerksom på at tilbudet gjelder for 2 personer i en kabin, eller 1 person i en singelkabin. Hvis det er mer enn 2 personer i kabinen, betaler disse vanlig pris. Tilbudet må bestilles minst tre uker før avreise. ._

Les mer

Vær oppmerksom på

Vær oppmerksom på at rederiene for tiden tar ekstra forholdsregler angående Corona-viruset. Les mer på Norwegian Cruise Lines hjemmeside.

2/4-2019 utgår Norwegians Cruise Lines konsept Premium All Inclusive og erstattes med det nye konseptet NCL`s Free at Sea.

Hvis du har bestilt et cruise før 2/4, får du fortsatt det gamle konseptet Premium All Inclusive. Bestiller du fra og med 2/4, finnes i stedet det nye konseptet NCL`s Free at Sea som kan bestilles senest tre uker før avreise.

Alltid inkludert på cruise med TUI

  • Fly Tur & retur er inkludert ved bestilling av pakkereise.
  • Cruise Opplev flere destinasjoner på en og samme reise.
  • Opplevelser Hundrevis av aktiviteter, underholdning & treningsrom er inkludert.
  • Mat & drikke Måltider om bord er alltid inkludert (noen restauranter & drikkepakker mot tillegg).
  • Annet Havneavgifter og skatter er inkludert. Unntak: bar, spa og tips.