Cruise fra Mauritius og i Det indiske hav

Kart

Vi selger dessverre ikke cruisereiser akkurat nå, men vi håper å gjøre det igjen snart.

Opplev unik natur, kultur og vakre strender

Mauritis/Det indiske hav

Cruise fra Mauritus med TUI og opplev den rike kulturen og den unike naturen som finnes på de paradisiske øyene i Det indiske hav. Under cruiset kan du slappe av om bord eller på noen av verdens vakreste strender som du finner i øyriket Seychellene. På Réunion og Madagaskar kan du utforske øyenes fantastiske rike natur og dyreliv.

Et cruise fra Mauritius i Det indiske hav tar deg med til hvite sandstrender med krystallklart vann, frodige klipper samt spennende natur, kultur og historie.

Cruise med Costa fra Mauritius

Costa Mediterranenan er et familievennlig skip der det finnes gode muligheter til avkobling for hele familien. Dessuten arrangeres det både aktiviteter og underholdning med show. I restaurantene serveres det beste fra det italienske kjøkkenet.

Seychellene & Mauritius

Du får gode muligheter til både dykking og snorkling med et cruise i Det indiske hav. Seychellene og Mauritius omgis av korallrev i grunt vann som er perfekte for både dykking og snorkling. Seychellene er dessuten verdensberømte for sine nesten urørte hvite sandstrender som kantes av klipper og vegetasjon.

Madagaskar & Réunion

Det er ikke bare Mauritius som har en kultur og et kjøkken som preges av det franske. St Denis på Réunion kalles av og til for Det indiske havs Paris da byen er full av bistroer og brasserier i parisisk stil. Dessuten er øya berømt for sitt vakre vulkanlandskap. Den naturinteressert får også mulighet til å se to ulike deler av Madagaskar – Tamatave og Nosy Be. Her kan du utforske naturen både på land og under vannflaten.

Fly, hotell og cruise

Det er enkelt å reise på cruise med TUI – uansett om du er ekspert eller nybegynner. Fly, hotell og cruise er inkludert.

Skip som cruiser i Mauritis/Det indiske hav

Vis alle (undefined)

Alltid inkludert på cruise med TUI

  • Fly Tur & retur er inkludert ved bestilling av pakkereise.
  • Cruise Opplev flere destinasjoner på en og samme reise.
  • Opplevelser Hundrevis av aktiviteter, underholdning & treningsrom er inkludert.
  • Mat & drikke Måltider om bord er alltid inkludert (noen restauranter & drikkepakker mot tillegg).
  • Annet Havneavgifter og skatter er inkludert. Unntak: bar, spa og tips.