Cruise i Karibien

Kart

Vi selger dessverre ikke cruisereiser akkurat nå, men vi håper å gjøre det igjen snart.

Krystallklart vann og paradisøyer

Karibien

Et cruise i Karibia tar deg med til kritthvite strender, krystallklart vann og nye kulturopplevelser nesten hver dag. Vestindia er drømmen for mange og et cruise i Karibia er dessuten mer enn "bare" vakre strende, rusle blant de pastellfargede husene på Aruba og Bahamas eller snorkle med stingrokker ved Caymanøyene.

Det finnes flere skip og ruter å velge mellom. Finn det som passer akkurat for deg og ditt reisefølge.

Tips til ruter i Karibia

TUI har mange spennende og varierte ruter som kombinert med ulike skip passer deg – uansett om du vil dra på cruise med barna og hele slekten, med partneren eller med vennegjengen.

  • Sørlige Karibia er for deg som vil ha en lengre cruise – St. Lucia med sine tvillingvulkaner og regnskog, strandparadiset Aruba og Barbados
  • I østre Karibia ligger det klassiske drømmereisemålet Bahamas, den atskilte paradisstranden Labadee på Haiti og historiske San Juan i Puerto Rico
  • Vestre Karibia byr på avslappende dager i USAs sydligste by Key West og Mexico med sitt azurblå vann

Cruise i Karibia med barn

Et Karibiacruise kan være et perfekt feriealternativ for deg som reiser med barn – både for de minste og for ungdommene. På de fleste skipene er barne- og ungdomsklubber inkludert i prisen. Alt fra morsomme aktiviteter, egne menyer til et atskilt område for de litt eldre barna.

Cruise med flere restauranter som er inkludert

På alle skip er måltidene inkludert. Vil du sikre at du har flere restauranter å velge mellom, er Norwegian Cruise Line rett valg med sitt konsept Feel Free.

Når er det best å dra på cruise i Karibia

Det herlige været i Karibia er som best når du trenger det mest – fra desember til mai er været ofte rolig og øyene har i denne perioden minst antall regndager og mest sol. Men temperaturene går også helt opp til 35 grader også i august.

Fly, hotell og cruise

Med TUI er det enkelt å dra på cruise – uansett om du er ekspert eller nybegynner. Fly, hotellovernatting og cruise er inkludert.

Alltid inkludert på cruise med TUI

  • Fly Tur & retur er inkludert ved bestilling av pakkereise.
  • Cruise Opplev flere destinasjoner på en og samme reise.
  • Opplevelser Hundrevis av aktiviteter, underholdning & treningsrom er inkludert.
  • Mat & drikke Måltider om bord er alltid inkludert (noen restauranter & drikkepakker mot tillegg).
  • Annet Havneavgifter og skatter er inkludert. Unntak: bar, spa og tips.