Celebrity Cruises

Om rederiet

  • Et cruise utenom det vanlige: Førsteklasses lugarer, restauranter og høyt servicenivå
  • Passer for voksne Perfekt for par og alle som setter pris på moderne luksus
  • Førsteklasses restauranter Stort utvalg av matretter og varierte menyer
  • Fantastisk underholdning Påkostede show hver kveld

Hit kan du dra på cruise med Celebrity Cruises

Karibien

Karibien

Krystallklart vann og paradisøyer

Vis cruise
Middelhavet

Middelhavet

Severdigheter i kombinasjon med sol og bad ved herlige strender.

Vis cruise

Om rederiet

Celebrity Cruises er perfekt for par og alle andre som setter pris på moderne luksus. Atmosfæren om bord på det flytene boutiquehotellet er moderne og innbydende på en gang. Alt er smakfullt utformet ned til den minste detalj.

Det finnes et stort utvalg av restauranter, aktiviteter og underholdning å velge mellom. Servicenivået er svært høyt og maten er en av hovedattraksjonene. Du som liker å slappe av kan se grem til et stort spa og mange ekstra sunne opplevelser.

Et flytende designhotell

Om bord er designen moderne og innbydende. Det bugner av detaljer og eksklusive materialer som er en fryd for øyet. Skipets lugarer er omsorgsfullt utformet av kvinner med flere ekstra praktiske funksjoner og en litt mykere design.

Celebrity Reflections hjerte er skipets ni dekk høye atrium med et levende tre i midten. I tillegg finnes det en Martinibar der det er mulig å prøvesmake alle tenkbare varianter av den klassiske drinken. Mest populær er bokstavelig talt den mektige sjokolademartinien.

The Lawn club

Akterut øverst i skipet er det åpne dekket med en stor gressplen, perfekt for en piknik eller en omgang krokket. Her finnes også åtte private Cabanasa som kan leies hele dagen. Ved gresset ligger det to restauranter – eksklusive the Lawn Club Grill (mot en ekstra kostnad), der kokken skjærer opp kjøttet foran bordet, samt the Porch med meny bestående av bl.a. frukt, salater og panini.

Skipets restauranter tilbyr en stor variasjon av matopplevelser. Noen er inkludert i cruisebilletten og øvrige koster litt ekstra, blant annet italienske Tuscan Grill, franske Murano og Celebritys nye trendy restaurantkonsept Osine. Men den vakreste matopplevelsen er gratis. Den elegante hovedrestauranten Grand Cuvee er en moderne tolkning av det glamorøse 20-tallet med en to dekk høy vinkjeller i glass som hoveddekorasjon.

For hvem?

Celebrity Criuses er et utmerket valg for personer som søker en elegant og avslappet atmosfære uten å risikere å ha det kjedelig. Selv matglade blir fornøyde. Celebrity Cruises anstrenger seg nemlig for å servere litt ekstra god mat. Skipet er også et utmerket valg for dere som er på bryllupsreise.

Alltid inkludert på cruise med TUI

  • Fly Tur & retur er inkludert
  • Cruise Opplev flere destinasjoner på en og samme reise.
  • Opplevelser Hundrevis av aktiviteter, underholdning & treningsrom er inkludert.
  • Mat & drikke Måltider om bord er alltid inkludert (noen restauranter & drikkepakker mot tillegg).
  • Annet Havneavgifter og skatter er inkludert. Unntak: bar, spa og tips.