Hit kan du dra på cruise med Celebrity Cruises

Karibien

Karibien

Krystallklart vann og paradisøyer

Vis cruise
Middelhavet

Middelhavet

Severdigheter i kombinasjon med sol og bad ved herlige strender.

Vis cruise

Luksuriøse cruise i Karibien for par

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises cruise i Karibien er perfekt for par og alle andre som setter pris på moderne luksus. Skipene er som flytende designhotell med et stort uvalg av restauranter, aktiviteter og underholdning å velge mellom. Det finnes også et stort spa om bord.

Celebrity Cruises er et utmerket valg for personer som ønsker en elegant og avslappet atmosfære.

Karibiencruise til Bahamas og Puerto Rico

Sett en ekstra gullkant på cruiset i Vestindia med Celebrity Cruise. I tillegg til klassiske Bahamas og Puerto Rico, cruiser Celebrity også til spennende havner på Caymanøyene, St. Martin og St. Vincent samt Grenadinene.

Et flytende designhotell

Om bord er designen moderne med eksklusive materialer. På skip i Soltice-klassen finner du The Lawn Club på øverste dekke, en gressplen med ekte gress der du kan nyte en piknik, konserter eller en omgang krocket til havs. Du kan også slappe av i solen. Det finnes til og med åtte private cabanas som du kan leie for en dag. Ved plenen ligger det to restauranter, den eksklusive The Lawn Club Grill og The Porch som serverer enkle retter som salat og panini.

Skip i Soltice-klassen:
Celebrity Silhouette
Celebrity Equinox
Celebrity Edge

Matopplevelser om bord

Skipets restauranter tilbyr en stor variasjon av matopplevelser. Noen er inkludert i cruisebilletten og øvrige koster litt ekstra. Avhengig av hva du bestiller får du oppleve det rustikke italienske kjøkkenet fra Toscana, franske spesialiteter og Celebritys nye trendy restaurantkonsept Osine.

Les mer

Vær oppmerksom på

Vær oppmerksom på at rederiene fortiden tar ekstra forholdsregler angående Corona-viruset. Les mer på Celebrity Cruises hjemmeside.

Alltid inkludert på cruise med TUI

 • Fly Tur & retur er inkludert ved bestilling av pakkereise.
 • Cruise Opplev flere destinasjoner på en og samme reise.
 • Opplevelser Hundrevis av aktiviteter, underholdning & treningsrom er inkludert.
 • Mat & drikke Måltider om bord er alltid inkludert (noen restauranter & drikkepakker mot tillegg).
 • Annet Havneavgifter og skatter er inkludert. Unntak: bar, spa og tips.

Vanlige spørsmål

 • Hvordan fungerer transfer?

  Til våre cruiseavganger tilbyr vi ikke transfer, om det ikke står i reisebekreftelsen under "Min reise". Du må selv ordne transport mellom flyplass og cruiseskip. Informasjon om ulike transportalternativer som tilbys, står vanligvis på nettsiden til den respektive flyplassen.

 • Hvordan bestiller jeg utflukter

  Bestill utflukter og få mest mulig ut av cruiseferien og de spennende reisemålene som cruiseskipene besøker. For å sikre plass på utfluktene er det lurt å forhåndsbestille online via rederiets hjemmeside. Utfluktene kan også bestilles om bord, om det fortsatt er ledige plasser. Vær oppmerksom på at tider på utfluktene kan endres, og om det er for få påmeldte kan utfluktene innstilles.

 • Trenger jeg pass og visum/ESTA ?

  Husk pass! Rederiene godtar ikke førerkort eller annen form for legitimasjon. Passet må være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. For å reise inn i USA uten visum er det obligatorisk å søke om ESTA. Kontroller at du har visum for de reisemålene cruiset besøker. Les mer om pass- og visum regler her

 • Hvordan fungerer betaling om bord?

  Valuta om bord er USD eller EUR, det kommer an på hvilket rederi du reiser med. Alle rederiene har et kontantfritt system. Det opprettes en konto i ditt navn som kobles til et godkjent kreditt- eller betalingskort som sikkerhet. Nøkkelen til lugaren belastes automatisk ved innkjøp om bord. Siste dagen på cruiset leveres en spesifisert regning til lugaren din, så du kan kontrollere at beløpet stemmer. De amerikanske rederiene har minibank ombord (avgift tilkommer ved uttak).

 • Hvordan fungere driks ombord?

  Det kommer an på hvilket rederi du reiser med. Informasjon om driks ligger under seksjonen "Bra å vite" på respektive cruiseskip.

 • Hvilke kleskoder gjelder på cruise?

  Ta med fritidsklær til å bruke på dagtid og litt finere klær for kvelden. Eksempler på klær til kveldsbruk kan være skjorte og bukse for menn, og bukse og topp, skjørt og bluse eller kjole for damer.
  Noen kvelder anbefales bukse og jakke eller dress for menn og kjole eller buksedress for damer.

 • Når kan/må jeg gå om bord på cruiseskipet?

  Tid for ombordstigning på cruiset står på billetten. Du må være om bord senest 2 timer før avgang. Bagasjen din vil bli tatt hånd om av rederiets personale på cruise terminalen. Du får bagasjelapper som du fester på koffert/bag. Ettersom det kan ta litt tid før bagasjen din blir levert til lugaren, anbefaler vi at du pakker en liten veske/håndbagasje med ting du trenger med en gang du kommer ombord.

 • Hvordan fungerer drikkepakke?

  På enkelte rederier og noen lugar-kategorier er drikkepakke inkludert. Om drikkepakke ikke er inkludert kan man kjøpe det i tillegg i forkant av reisen eller ombord. Velger du å kjøpe drikkepakke som tillegg vil det ikke komme på servicetillegg. Dette gjelder på alle rederier.

 • Ønsker du mer informasjon om cruise?

  Ønsker du mer informasjon angående cruise?
  Les mer her, eller kontakt oss på telefon 67115250