På reisemålet

Akkurat som i Norge, så har de fleste land innført egne forebyggende tiltak med fokus på helse og hygiene. I alle land kreves det sosial distansering på offentlige områder som restauranter, torg, butikker og museum. Det gjelder også på hotellenes fellesområder, inkludert svømmebasseng.

 • Hold deg oppdatert

  Det er viktig at du som reisende holder deg oppdatert med hensyn til reisemålet ditt. På EUs nettsted kan du lese mer om hva som gjelder for EU-land.

  Nedenfor finner du viktig informasjon om tiltak og rutiner på reisemålet ditt:
  Listen blir oppdatert kontinuerlig.

  Spania »

 • Service på reisemålet

  Vi har utvidet vår digitale tjeneste og er tilgjengelig 24/7. Du får raskt informasjon om aktuelle hendelser, avvik, transfertid for hjemreisen osv. gjennom vår "TUI Norge"-app.
  I appen kan du enkelt sende spørsmål til guidene.
  I TUI-appen kan du også:

  • Bli inspirert og lese mer om reisemålet og hva du kan oppleve der
  • Lese om og bestille utfluktene våre

  Er det noe som haster kan du alltid nå guidene på telefonen. Du vil motta kontaktinformasjon via SMS ved ankomst.
  Last ned appen, aktiver den med bestillingsnummeret ditt og sørg for at varslinger er aktivert.

 • Transfer på reisemålet

  Vi vil møte deg på flyplassen og sikre at alle kommer trygt med i bussen til hotellet. Vi følger selvfølgelig lokale myndigheters krav, som kan se litt annerledes ut i forskjellige land og kan variere over tid. På alle våre reisemål gjelder utvidede rengjørings- og desinfiseringsrutiner for bussene.

  Viktig å tenke på:

  Hånddesinfeksjon og krav til munnbeskyttelse kan også forekomme ettersom det er myndighetskrav i mange land.
  Transferbuss forhåndsbestilles ved bestilling. Kontakt TUI hvis du vil legge til transfer i etterkant av bestillingen din.

 • Aktiviteter og utflukter på reisemålet

  Mange ønsker å oppdage reisemålene de besøker, og vi vil kunne tilby det fortsatt. Imidlertid kan det være begrensninger på antall besøkende til visse attraksjoner og områder. Båter og andre transportmidler kan ha begrensninger på antall passasjerer.
  For aktiviteter på hotellene følger vi selvfølgelig kravene fra lokale myndigheter. Å holde avstand gjelder overalt. Noen aktiviteter kan derfor ha et begrenset antall deltakere, og aktivitetene er hovedsakelig lokalisert utendørs.

  Les mer i TUI-appen, eller kontakt dine TUI-guider for mer informasjon om hvilke utflukter som er tilgjengelige og hvordan du bestiller.