Handlevogn
HummermiddagLobster ExperienceLobster ExperienceLobster ExperienceLobster ExperienceLobster ExperienceLobster ExperienceLobster Experience
+ 5
+ 3
Utflukter og dagsturer
Mat og drikke

Hummermiddag

Gratis kansellering
Sted: Sal
Varighet: fra 2 timer til 4 timer
Kun utskrevet billett er gyldig

Høydepunkt

  • Hummermåltid på restauranten LobStar på stranden i Santa Maria
  • Vakker utsikt over fiskebåter og havet
  • Livemusikk

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp med bestillingen din? Eller kanskje du har noen spørsmål? Hva enn det gjelder, ikke nøl med å ta kontakt.

Åpningstider: Vårt team er tilgjengelig 24/7

Telefonnummer: (+47) 21937165

Beskrivelse

Som navnet antyder er «hummer» ordet på LobStar – tett fulgt av «wow». Du vil si det når du ser utsikten fra terrassen og når du får servert Kapp Verde-spesialiteten hummerlunsj eller -middag. Vin og livemusikk er inkludert. Kjøtt- og vegetarmenyer er også tilgjengelig.

LobStar ligger ved vannet i Santa Maria, helt sør på Sal. Restauranten ligger i en vakker, rustikk steinhytte ved foten av moloen, der fiskere daglig bringer inn fangsten sin. LobStars kokker kjøper sjømaten sin herfra, så her snakker vi virkelig rett fra båten og opp på tallerkenen. LobStar serverer hummerretter som forretter, hovedrett og til og med dessert.

Du kan nyte den vakre havutsikten fra bordet ditt, og fortøyde fargerike fiskebåter som ligger og dupper i vannet, gir opplevelsen er maritimt preg. Et hummermåltid på LobStar er et av de ultimate Kapp Verde-øyeblikkene på Sal.

Les mer

Inkludert

Treretters måltid

Én flaske vin per par

Sted

Santa Maria - Sal - Cabo Verde

Arrangør

TUI CAPE VERDE

Avbestillingsregler

Få 100% refundert hvis du avbestiller senest 1 dag før aktiviteten begynner.

Viktig informasjon

  • Kjøtt- og vegetarmenyer er også tilgjengelig. Transport til og fra restauranten er ikke inkludert. Måltidspakker fra basic til premium finnes tilgjengelig mot tillegg.
Les mer

Bestillingsgebyr

Ingen ekstra avgifter legges til denne bestillingen.

Hva synes andre om denne opplevelsen

0%
0%
0%
0%
0%

Kanskje du også er interessert i