Handlevogn
Paphos
Paphos

Kypros

Ting å gjøre i Paphos

Opplevelser i Paphos

Filter by:

Pris (voksen)

NOK
NOK

Upphämtning på hotellet

Kategorier

Alternativer

Rundtur til Kourion, Kolossi-slottet og Omodos med vingårdsbesøk
Utflukter og dagsturer

Rundtur til Kourion, Kolossi-slottet og Omodos med vingårdsbesøk

Kypros appellerer med et landskap av bølgende bakker og vakre landsbyer. På denne lille grupperundturen kan du se hvordan en legende ble født, besøke ruinene i Kourion, dra til landsbyen Omodos og avslutte dagen med vinsmaking. Eva, en av lokalguidene våre, sier om denne utflukten: "Du vil vandre gjennom lag med historie, kultur og mytologi. Du får lære om Afrodite og om ritualer som er forbundet med henne, samt om planter og skjell som assosieres med henne". Vi dykker rett ned i fortiden ved Afrodites Strand for å se Petra tou Romiou, en havsøyle der kjærlighetsgudinnen Afrodite ifølge legenden ble født. Vi følger det antikke temaet ved Kourion, et av de mest imponerende arkeologiske stedene på Kyrpros. Besøk de romerske badene og ta en tur inn i stedets midtpunkt, det gresk-romerske teateret. Det holdes fortsatt konserter her den dag i dag. Kolossi-slottet fra 1400-tallet er neste stopp på programmet. Denne korsfarerbygde festningen er omgitt av blomstrende planter. Deretter dra vi til fjellkledde Omodos, der du får tid på egen hånd til å rusle rundt i de små brosteinsbelagte gatene med bysantinske bygninger. Det er Evas favorittlandsby. Hun sier: "Sjarmen ved steinhusene, roen og freden. Det er som om det er hentet rett ut av et eventyr". Her får vi servert en bærekraftig lunsj på en familiedrevet taverna og vi passer en "kafenieo", der, sier Eva, "de lokale møtes for filosofiske diskusjoner, politiske debatter og mye sladder. I tillegg blir det en omvisning på en vingård, der du får lære alt om den søte commandaria-vinen.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Båttur i solnedgangen
Utflukter og dagsturer

Båttur i solnedgangen

Ostefremstilling, vinsmaking og et solnedgangscruise på Middelhavet – denne utflukten setter deg i ekte feriemodus. Se hvordan produksjonen av fersk halloumi foregår i Sofias tradisjonelle hus, prøv gode viner på vingården Makarounas og følg opp med et cruise til Den blå lagunen, så har du den perfekte ettermiddagen.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Kourion, Kolossi & vinsmaking
Utflukter og dagsturer

Kourion, Kolossi & vinsmaking

Kypros er en øy full av kontraster med bølgende fjell, vakre landsbyer og en historie som smelter inn i både gater og torg. På denne heldagsutflukten ser du det arkeologiske området Kourion, landsbyen Omodos og avslutter dagen med vinsmaking.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Kykkos-klosteret og Trodos
Utflukter og dagsturer

Kykkos-klosteret og Trodos

Turen opp i Troodos-fjellene er en reise til et annet Kypros. Her møter vi rustikke landsbyer med steinhus, grønne daler og den tradisjonelle livsstilen. Denne heldagsutflukten tar oss med inn i det åndelige hjertet av høylandet, til klosteret Kykkos, samt til landsbyen Omodos.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Aphrodites Rock – med solnedgang og tradisjonell middag
Utflukter og dagsturer

Aphrodites Rock – med solnedgang og tradisjonell middag

Velsmakende meze, levende musikk og dans – denne utflukten har alle ingredienser for en ekte kypriotisk aften. Og som om det ikke er nok, alt kommer etter en solnedgang ved Afrodites Rock, der ifølge legenden, kjærlighetsgudinnen ble født. Bli med på en kveld du vil huske i et av områdets beste tavernaer

Gratis kansellering
Språk:

en 

Rundtur i Troodosfjellene med Lampadistis-klosteret
Utflukter og dagsturer

Rundtur i Troodosfjellene med Lampadistis-klosteret

Kypros er full av skjulte skatter, og vi utforsker noen av øyas landlige høydepunkt på denne eksklusive heldagsutflukten i Troodosfjellene. Vi kjører ut på landsbygda og besøker Lampadistis-klosteret i Kalopanayiotis, og nyter noen hyggelige overraskelser i de rustikke landsbyene underveis. Nefele, en av lokalguidene våre, sier: "Arsos er den typen landsby der du ser gamle menn spille "tavli" – backgammon – i kaffebarene."Første kjører vi til Platanisteia – en liten landsby som er kjent for sitt grafikkmuseum. Etter å ha hørt historien om øyas trykkeriindustri, besøker vi den middelalderlige Tzelefos-broen, som er et fantastisk selfie-sted midt inne i skogen. Deretter går turen videre til landsbyen Kalopanayiotis. Den ligger spredt ut over en avsidesliggende dal, som gjennomskjæres av en malerisk elv. Vi besøker en tradisjonell familiedrevet taverna og nyten er bærekraftig lunsj laget av lokale råvarer. Dagens høydepunkt er landsbyen Agios Ioannis Lampadistis-kloster. Nefeli fortelller: Dets bysantinske fresker er så vakre at UNESCO har satt dem på listen over verdensarver". Veggmaleriene, som dateres tilbake til 1300-tallet, er meget raffinerte og godt bevarte. Inngangsgebyret til klosteret, som er inkludert, går til vedlikehold. I tillegg til en trio av kirker som man kan gå inn i, finnes det også klosterbygninger, herunder celler, lagerlokaler og en oljepresse. Før du reiser tilbake til feriestedet, kan du smake noen lokale viner på en tradisjonell vingård i Trrodosfjellene. .

Gratis kansellering
Språk:

en 

Kykkos Monastery and Troodos Mountains Small Group Tour
Utflukter og dagsturer

Kykkos Monastery and Troodos Mountains Small Group Tour

The drive into the Troodos Mountains is a journey to another Cyprus. Rustic stone villages dot pine-studded valleys and traditional ways of life still hold sway. This small group, adults-only tour takes you into the spiritual heart of the highlands, the Kykkos Monastery, as well as the wine-producing village of Omodos. Eva, one of our expert local guides, says, ‘The Troodos Mountains are where I find my soul. There are villages where time has stood still, where people still care about one another, where you enter as a guest and leave as a friend.'Ascending into the depths of the Troodos Mountains, you'll stop for a coffee break in a typical village and enjoy some tasty local treats. Then it's on to the star of the show, the beautiful Kykkos Monastery, perched on top Mount Kykkos. The interior is richly decorated, and you won't be able to keep your eyes off the icons and frescoes. You'll hear the legend of why its most famous icon, ‘the Golden Girl', remains half-hidden. And you'll also have some free time to wander around the grounds and enjoy the panoramic views of the mountains.There's a stop in the village of Pedoulas for a typical Cypriot lunch made from locally sourced ingredients in a family-run restaurant. There a lovely mountain views, says Eva, ‘surrounded by cherry orchards, pine forests and natural springs'. Afterwards, we'll arrive in Omodos for a guided walk – with church visit – through the cobbled Byzantine streets of this village nestled amid vineyards.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Ocean Blue Cruise from Latchi
Utflukter og dagsturer

Ocean Blue Cruise from Latchi

Sizzling sunshine, swimming, a buffet lunch and unlimited local drinks – as far as boat trips go, this four-hour cruise is first-class. You'll set sail from the harbour town of Latchi towards Cyprus's stunning Blue Lagoon where you can take a dip in bright, turquoise waters, ideal for snorkelling in, or sit and sunbathe surrounded by the sea.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Pafos Zoo
Utflukter og dagsturer

Pafos Zoo

Pafos Zoo, med alt fra tigere, løver og sjiraffer til pingviner, apekatter og mer, er en enorm lekeplass hvor barna kan kose seg og oppleve over 500 forskjellige dyrearter. Dere får utforske dyrehagen i deres eget tempo i noen timer, og siden transport fra hotellet er inkludert i prisen, er dette en flott og stressfri dag for hele familien.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Jeepsafari i Troodosfjellene
Aktiviteter

Jeepsafari i Troodosfjellene

Landskapet i Troodosfjellene er variert og spenner fra enorme enger og frukthager til tykke skoger fulle av fugleliv. Det finnes ingen bedre måte å utforske dem på enn med et 4x4-kjøretøy. Du får se Den store steinen, besøke Kykkos-klosteret og trekke inn frisk fjelluft nesten 2000 meter over havet.

Gratis kansellering
Språk:

de, da, en, fr, nl, +1  pl

Sea Star Cruise – halv dag
Utflukter og dagsturer

Sea Star Cruise – halv dag

En halvdagstur og den perfekte kombinasjonen av aktiviteter og avslapning. Nyt solen som skinner over Middelhavet og utsikten over Kypros vestkyst, hvor du finner Coral Bay og øya St. George. Du kan svømme, snorkle eller padle i kano, og vi avslutter utflukten med en lunsjbuffé om bord.Vel om bord på Paphos, er det på tide å kaste loss og dra ut et 3-timers seilas fylt med avslapning og moro. Velg ditt favorittsted på dekk mens kapteinen styrer båten ut til Coral Bay. Her kan du hoppe i vannet, svømme og snorkle. Det finnes også to kanoer om bord – en morsom måte til litt trening samtidig som du nyter solen.Det blir servert lunsj om bord, komplett med drikke og fersk frukt, mens du lytter til bakgrunnsmusikken. Deretter, litt lenger nord, passerer vi et berømt skipsvrak og sjøgrotter underveis til St George Island før vi drar tilbake til Paphos.

Gratis kansellering
Språk:

en 

BBQ-cruise – halv dag
Utflukter og dagsturer

BBQ-cruise – halv dag

Solen og den avslappende middelhavsstemningen er det besøkende verden over kommer til Kypros for å nyte, og det er nettopp dette du får oppleve på dette halvdags BBQ-cruiset. Vi reiser ut fra havnen i Paphos og tilbringer fire timer ute på havet med mulighet for å bade, snorkle, sole oss og slappe av med levende underholdning og en BBQ om bord.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Introduksjon til Paphos