Handlevogn
RhodesGreek Island of Rhodes Day TripGreek Island of Rhodes Day TripGreek Island of Rhodes Day TripGreek Island of Rhodes Day TripGreek Island of Rhodes Day TripGreek Island of Rhodes Day TripGreek Island of Rhodes Day TripGreek Island of Rhodes Day TripGreek Island of Rhodes Day Trip
+ 7
+ 5
Utflukter og dagsturer
Båtturer
Kultur og historie
Severdigheter
Sightseeing og tradisjoner
Byrundturer

Rhodes

Gratis kansellering
Sted: Fethiye
Varighet: mer enn 8 timer
Voucher på mobil aksepteres

Høydepunkt

  • Utforsk Rhodos i eget tempo
  • Se deg rundt blant antikke ruiner, middelalderborger og renessansepalass
  • Besøk håndverksbutikkene i den nye bydelen

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp med bestillingen din? Eller kanskje du har noen spørsmål? Hva enn det gjelder, ikke nøl med å ta kontakt.

Åpningstider: Vårt team er tilgjengelig 24/7

Telefonnummer: (+47) 21937165

Beskrivelse

Rhodos ligger bare et steinkast fra Tyrkia, så hvis du vil se øyas hvitkalkede hus og middelalderslott, er det enkelt å ta en dagstur over. Du tar ekspressfergen fra havnen i Fethiye over til Rhodos by og tilbringer en dag med å utforske historiske gater og smug.

Rhodos by er full av attraksjoner – en pittoresk havn, en moderne bydel med butikker og det gamle kvartalet som er bygget av Johannitterridderne. Du kan se severdigheter som Riddergaten, Korsfarerpalasset og Knights 'Hospital fra det 15. århundre. Når du har fått nok av historie, kan du utforske de brosteinsbelagte gatene fylt med fontener, kirker og små butikker som selger håndverk og lokale delikatesser. Du kan også fortsette til det nye distriktet med fortauskafeer og butikker.

Og ikke gå glipp av en spasertur rundt i Mandraki havn. Her ligger luksusbåter og loungekaféer på rekke og rad, og dette var en gang stedet for den berømte statuen av Colossus of Rhodes som en gang tilhørte verdens syv underverk.

Les mer

Inkludert

Transport

Hydrofoil til og fra Rhodos

Havneskatt

Sted

Velg ditt hentested på kartet

Arrangør

TANTUR TURIZM SEYAHAT A.S

Avbestillingsregler

Få 100% refundert hvis du avbestiller senest 1 dag før aktiviteten begynner.

Viktig informasjon

  • Du trenger ditt pass og e-visum denne dagen. Havnemyndigheten trenger passinformasjon 24 timer før reisen. Når du mottar bekreftelsen som e-billett, legg igjen et svar med passnummeret ditt, utstedelsesdato og utløpsdato for passet. Det er ingen guide med på denne utflukten til Rhodos. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer

Bestillingsgebyr

Ingen ekstra avgifter legges til denne bestillingen.

Hva synes andre om denne opplevelsen

0%
0%
0%
0%
0%

Kanskje du også er interessert i