Handlevogn
Oppdag Dalyan med KaunosDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos TourDalyan & Kaunos Tour
+ 11
+ 9
Utflukter og dagsturer
Båtturer
Kultur og historie
Severdigheter
Toppattraksjoner

Oppdag Dalyan med Kaunos

Gratis kansellering
Sted: Fethiye
Varighet: mer enn 8 timer
Språk: German, English, Dutch
Voucher på mobil aksepteres

Høydepunkt

  • Den gamle byen Kaunos
  • Gjørmebad i Dalyan
  • Lycian steingraver
  • Iztuzu-stranden

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp med bestillingen din? Eller kanskje du har noen spørsmål? Hva enn det gjelder, ikke nøl med å ta kontakt.

Åpningstider: Vårt team er tilgjengelig 24/7

Telefonnummer: (+47) 21937165

Hvorfor velge TUI Collection

Vi har nøye utformet våre opplevelser for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av hver reise.

Beskrivelse

Dalyan er Tyrkia på sitt reneste. Denne regionen med rå naturlig skjønnhet har alt – fantastisk natur, dyreliv, gamle monumenter og gjørmebad. Du får oppleve litt av hvert med denne fantastiske utflukten.

Vi starter med litt historie ved ruinene i Kaunos, som var en viktig havn i gamle dager. Deretter tar vi en miljøvennlig båt langs elven Dalyan og til gjørmebassengene. Disse mineraltette bassengene sies å ha helbredende krefter, og har tiltrukket seg badende siden klassiske tider, for ikke å nevne dagens kjendiser som Robbie Williams og Jack Nicholson. Hopp uti, smør deg inn med den varme gjørmen og skyll den av i de termiske kildene.

Etter lunsj kjører vi båt forbi de lykiske steingravene som skåret ut i klippene over vannet, før vi fortsetter turen til Iztuzu-stranden. Denne flotte stranden strekker seg over elvemunningen og er et beskyttet hekkeområde for truede loggerheadskildpadder. Vi gir et bidrag fra hvert salg til skilpaddenes bevaring. Tilbring den neste timen med å sole deg på stranden og bading i Egeerhavet.

Les mer

Inkludert

Transport og guide

Gjørmebad og varme kilder

Båttur

Lunsj

Sted

Velg ditt hentested på kartet

Arrangør

TANTUR TURIZM SEYAHAT A.S

Avbestillingsregler

Få 100% refundert hvis du avbestiller senest 1 dag før aktiviteten begynner.

Viktig informasjon

Drikke er ikke inkludert. Ikke egnet for personer med bevegelighetsproblemer. Ta av deg sølvsmykker, gjørmebadet kan ødelegge det. 1€ fra hver solgte billett går til skilpaddesenteret.

Les mer

Bestillingsgebyr

Ingen ekstra avgifter legges til denne bestillingen.

Hva synes andre om denne opplevelsen

0%
0%
0%
0%
0%

Kanskje du også er interessert i