Jobb i utlandet

Drømmer du om å jobbe i solen med kollegaer fra hele verden?

I vår utenlandsorganisasjon TUI Destination Experience finnes det mange muligheter, uansett om du vil lede treningstimer i solnedgangen, oppfylle reisedrømmer for små feriegjester i Bamseklubben, eller begynne en internasjonal karriere innen lederskap.

Mange av våre kollegaer utenlands jobber med kundeservice, for eksempel som Service Guide der dagen består av alt fra velkomstmøter til å guide utflykter. Vi har også egne guider som ønsker gjestene våre velkommen på flyplassene rundt omkring i verden, og kollegaer som ivaretar den digitale servicen til gjestene våre fra vårt Contact Center på Mallorca.

Hvis du liker å jobbe med barn, så er kanskje det å være barneklubbleder på TUI Family Life en jobb for deg? Da jobber du enten i Bamseklubben eller med våre aller yngste gjester i Baby Club.

Vi har også egne roller innen Sport & Fitness der du kan lede forhåndskoreograferte timer fra for eksempel Les Mills, men også sette sammen dine egne timer. Trives du best på scenen så er kanskje Family Entertainer noe for deg?

Rekrutteringsprosessen

Vi rekrutterer i hovedsak to ganger i året. Om sommeren har vi aller flest muligheter da vi rekrutterer for alle roller. Søker du allerede i oktober så har du størst mulighet til å få akkurat den rollen du vil. Til sommeren åpner vi kampanjen for vinteren, da vi først og fremst fokuserer på roller som Service Guide og Contact Center Advisor.

Rekrutteringsprosessene ser litt ulike ut avhengig av hvilken rolle du søker, men kan inneholde onlinetest og videopplastinger. Hvis du består den første delen av prosessen, vil du bli invitert til en Experience Day i Stockholm.

Utdannelse

Når du jobber for TUI får du naturligvis all utdanning/opplæring du trenger for å lykkes i rollen din. Type utdanning avhenger av hvilken stilling du har søkt, men kan for eksempel bestå av Smiles Academy med fokus på service og salg, eller en av våre konseptutdannelser innen Sport & Fitness, Entertainment eller Child Care.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller tanker er du velkommen til kontakte oss på e-post eller telefon. Ettersom vi er en internasjonal organisasjon ber vi deg skrive på engelsk, og det er også våre engelsktalende kollegaer som svarer hvis du ringer.

SE LEDIGE JOBBER »