På reisemålet

Når flyet har landet og du setter føttene på utenlandsk jord så vil du påvirke det lokale miljøet på en eller annen måte. Vår jobb er å sørge for at den påvirkningen er positiv.

Du kan stole på at vi som din reiseoperatør jobber for at din ferie kommer det lokale næringslivet til gode og at vi beskytter og ivaretar din favorittdestinasjon på best mulig måte. Slik at du kan nyte ferier her i mange år fremover.

Vi samarbeider med ulike organisasjoner og støtter ulike prosjekter over hele verden, felles for disse er at de støtter lokalsamfunn og redusere negative miljømessige konsekvenser av turisme.

Våre samarbeidspartnere på de ulike destinasjonene spiller en viktig rolle i vårt arbeid med bærekraftig turisme. Vi jobber tett med lokalsamfunn, lokale og nasjonale myndigheter, veldedige organisasjoner og bransjeforeninger for å støtte opp om bærekraftig utvikling

TUI er en del av styret i Global Sustainable Tourism Council (GSTC) og vi oppfordrer alle destinasjoner vi opererer i til å delta i programmer og prosjekter som gjelder for deres virksomhet.

Vi har valgt å ikke lenger trykke opp og dele ut tusenvis av informasjonsbrosjyrer om hvert reisemål, vi har i stedet gjort alt materialet tilgjengelig i TUI-appen https://www.tui.no/app.

Det er ikke lenge siden en stor skogbrann gjorde enorme skader på feriedestinasjonen Mallorca. I et forsøk på å gjenoppreise det vakre landskapet på Nordmenns favorittdestinasjon ble et område på 71 hektar gjenplantet. Prosjektet var et samarbeid mellom TUI og det Baleariske miljøverndepartementet, og resultatet er TUI Forest i Llevant Natural Park øst på Mallorca.