Spørsmål og svar

Før du reiser

Alle over 2 år kan ta med 20 kg, inkludert 5 kg håndbagasje (55x40x23 cm). Vær oppmerksom på at det varierer mellom flyselskapene hvilke regler som gjelder.

Se hva som gjelder flyselskapet du skal reise med her

  • Samtidig med reisen (gjelder ikke alle utflukter)
  • Via kundesenteret på tlf 08100 eller Min reise.
  • På velkomstmøtet etter ankomst.
  • Via en av våre reiseledere som besøker hotellet. 


Les mer om utflukter her

Det er viktig at navnene du har oppgitt stemmer overrens med det står i passet. Dette betyr at du må angi riktig navn og etternavn.

Eksempel:
En reisende heter Ola Nordmann Hansen - Ola bruker ikke Hansen i det daglige, men kaller seg Ola Nordmann. Blir dette navnet utelatt ved bestilling vil det kunne oppstå problemer med hensyn til utstedelse av billetter og fremvisning av pass. Det korrekte i dette tilfellet vil være Ola Hansen (alternativt Ola N. Hansen).

Mellomnavn er ikke så viktig da det vil bli utelatt eller forkortes ved utstedelse av billetter.

Det er ditt ansvar som reisende at du har papirene som trengs for ferien, for eksempel gyldig pass og visum. De fleste land har restriksjoner på passets gyldighet.

Les mer om pass og visum her

Om du ikke finner bestillingsnummeret ditt kan du ta kontakt med kundesenteret på tlf 08100, eller fylle ut skjemaet på linken under.

Skjema for å kontakte kundesenteret »

Vær oppmerksom på at bestillingsnummer ikke kan oppgis direkte på telefon eller e-post, men vi kan sende ut en ny bestillingsbekreftelse på e-postadressen som ble oppgitt ved bestilling.


På reisemålet

To uker før avreise får du som har bestilt Guide Online en e-post. Via e-postadressen kan reiselederne kontaktes og du kan stille spørsmål vedrørende din ferie.

På reisemålet kan du som har bestilt Guide Online sende sms til Guide Online under hele oppholdet. Du vil få en sms etter ankomst. Du kan så stille de spørsmål du ønsker til det nummeret som sms-en kom fra.

Les mer om Guide Online her

Les informasjonen som står under hotellet på våre nettsider for å finne ut hva som gjelder på ditt hotell. 

Klikk her for å lese generellt om all inclusive, helpensjon, halvpensjon og frokost


Etter hjemkomst

Vi kan forsøke å hjelpe deg, men da må du komme med noen opplysninger først.

Les mer om gjenglemte saker på reisemålet her 

Har du vært uheldig på ferien og ønsker å sende oss en klage eller reklamasjon finner du informasjon om dette her

Vær oppmerksom på at reklamasjonen må sendes til oss senest 4 uker etter hjemkomst.


Om våre konsepthotell

Våre egne skandinaviske barneklubber Bamseklubben og Fun Break Party finnes på alle Blue Village-hotell. På noen andre hotell, blant annet Holiday Villages, finnes det internasjonale barne- og ungdomsklubber med engelsktalende personale.

På alle Blue Village og mange Blue Village Exotic kan all inclusive bestilles som tillegg – dersom den ikke allerede er inkludert. Blant våre håndplukkede hotell finnes også kategorien All inclusive beach. Det er all inclusive-hotell som vi spesielt anbefaler for sin høye kvalitet og sitt store utvalg – is til barna er dessuten inkludert.

Blue Couples er vårt spesielle konsept for deg som reiser uten barn. Disse hotellene tar bare imot gjester som har fylt 16 år.

På alle våre hotell i konseptet Splash. Disse hotellene har en stor vannpark som nærmeste nabo og fri entré er inkludert under hele oppholdet. Les mer om attraksjonene under respektive hotell. Når du velger Splash er all inclusive ofte inkludert.

Det er vanskelig å gi et generelt svar, men konseptet Sensatori står i en klasse for seg når det gjelder det kulinariske tilbudet. Her er det ikke uvanlig med fem, seks ulike gourmetrestauranter på anlegget. På våre Blue Village og Blue Village Exotic finnes det alltid minst en hovedrestaurant med buffémåltider og en à la carte-restaurant med bordsservering.

Fra og med sommeren 2012 finnes svømmeskolen på alle våre Blue Village. Den ledes av sertifiserte instruktører og tilbyr både svømmeskole med ”Lær-deg-å-svømme-garanti” fra 5 år og Plask & lek fra 4 år. Bestill plass før du reiser, svømmeskolen er kun i deler av sesongen (se under respektive hotell).