Visste du at Bamseklubben fyller 35 år i år?

Bamseklubben fyller 35 år i 2017! Bamseklubben er TUIs populære klubb som barn 3–5 år kan være med i når de bor på våre TUI Blue For Families-hotell. Å fylle 35 år er ganske stort, og hva er vel mer passende enn å feire det med en egen app? Siden mai finnes Bamseklubb-appen i din app-store. Laster du ned denne kan du og barna dine oppleve Bamseklubbens verden både før, under og etter ferien.

Stor og sterk men ikke alene

Til tross for at Bamse både er verdens snilleste og verdens sterkeste bjørn, trenger han hjelp med alle barna. Det får han av våre Bamseklubbledere. En av dem er Ellinor Larsson som er Bamseklubbleder på TUI Blue Bahia Feliz på Gran Canaria. Dette forteller hun om jobben sin, Bamseklubben og barna i Bamseklubben:

Hvorfor er du Bamseklubbleder?

”Jeg elsker å reise og jobbe med barn! Bamseklubben er utrolig gjennomtenkt og byr på mange aktiviteter, så det blir aldri ensformig!”

Hvilken aktivitet er den mest populære blant barna?

”Når sjørøverne kommer på besøk pleier å være en stor favoritt.”

Hvilken aktivitet synes du selv er den morsomste?

”Det magiske skapet som vi åpner sammen med barna hver dag, og ingen av oss vet hvilken aktivitet som gjemmer seg der inne! Barnas reaksjon hver gang man åpner skapet er nok den største grunnen til at jeg elsker denne jobben.”

Har du noen tips til hvordan man får en fin barneferie utenfor Bamseklubben?

”Vi arrangerer daglig mange aktiviteter på hotellet for hele familien. Mens barna leker med klovnene Coco og Charlie kan du lene deg tilbake i solsengen og bare nyte!”

Det beste med Bamseklubben er at...

… den er kostnadsfri … den finnes på alle TUI Blue For Families-hotell … ingen forhåndsbestilling kreves … klubben er en morsom og trygg måte å få nye ferievenner på … barna får en t-skjorte og en vannflaske

Bamse – et tastetrykk unna

Med Bamseklubb-appen kan barna dine spille, synge, danse og lære seg noe nytt sammen med Bamse før, under og etter ferien. Last ned appen i App Store her og i Google Play her, og bli med på Bamses morsomme eventyr. Det er faktisk barn som har vært med og laget appen. Her kan du lese mer om hvordan det gikk når barna utviklet Bamseklubb-appen.
Og du vet vel at Bamse også finnes på Youtube? Morsomme filmer for alle aldre og perfekt for Bamseklubb-sugne barn som husker tilbake eller ser frem til neste ferie.
Her kan du lese mer om Bamse og Bamseklubben!