Ville, vakre Algarve

2018-01-25
Algarve kysten byr på golfreiser i europeisk toppklasse, lange sandstrender, romantiske småbyer, vakre kalksteinsklipper og genuine fiskerestauranter.

algarve

Algarve i Portugal gir din solreise ekstra dimensjoner, og under gir vi deg tips om noen av våre beste hotell i Algarve både for par, golfere og familier.

Hvor skal du bo?

Du velger mellom kystens største reisemål Albufeira og de sjarmerende byene Lagos, Alvor og Tavira. Klikk på byens navn for å lese mer om alt du kan se og gjøre på Algarvekysten, enten du er ute etter strender, naturreservater, idylliske gamlebyer, utflukter i Henrik Sjøfarerens fotspor eller markedsplasser med hummer og mandelvin.

Golf i Algarve

Robinson er TUIs konsept for trening, helse og velvære. På Algarvekysten handler det mye om golf fordi hotell Robinson Club Quinta da Ria ligger rett ved de to 18-hullsbanene Quinta da Ria og Quinta da Cima like utenfor Tavira.

Hotelltips for familier

Clubhotel Riu Guarana, med all inclusive og familieaktiviteter nær havet i Albufeira

Topp 3 parhotell

  1. TUI Sensimar Falesia Atlantic på en klippe med fantastisk utsikt i Albufeira

  2. TUI Sensimar Lagos rett ved en kilometer lang strand i Lagos

  3. TUI Sensimar Isla Cristina Place & Spa, som du raskt kommer med vårt fly til Algarve, selv om det ligger noen få kilometer inn på den spanskekysten Costa de la Luz

Lignende innlegg

Billige sydenturer – her er periodene du skal reise

Tilgang og etterspørsel styrer prisene på det meste – også på sydenferier. Når færre vil begi seg ut i verden er det lett å gjøre gode kupp. Her har vi samlet noen enkle tommelfingerregler for hvilke perioder som er de beste for deg som er prisbevisst og har mulighet til å reise utenom sesong.
2019-08-19

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.
2019-05-16