Verdens beste hamburgere - etter TUIs smak

2017-03-21
Smaken er som baken, og hvordan den optimale hamburgeren skal smake er det ulike meninger om. Her er våre personlige favoritter og tips, rekkefølgen er vilkårlig.

1. Gourmet Burger Kitchen, London

Kjeden er kjent som GBK og har rimelige og kjempegode burgere. De har flere vegetaralternativ, og alt kan bestilles med glutenfritt brød.

Gourmet Burger Kitchen i London serverer både vegetar, klassiske og glutenfrie hamburgere.

2. Dannys, Alcudia

En gastropub i Alcudia der burgerne bare koster ca. 2 EUR og en liten øl det samme. Enkelt, men åååå så godt!

3. Brother Jimmy’s, New York

I The Big Apple er det mange steder som hevder at de har verdens beste burger. Men når du er lei av de vanlige hamburgerne og vil prøve noe nytt skal du ta en tur til Brother Jimmy's. Her har de blant annet fiskeburger av steinbit og kalkunburger på menyen.

4. The Bird, Berlin

Etter eget utsagn var dette den første hamburgerbaren i Øst-Berlin, og mange mener den er Tysklands beste! The Bird har nesten bare burgere på menyen, och deres pommes frites er berømte. Hvis du bestiller en Drunk Ghetto får du i tillegg en shot Jägermeister til maten.

5. BRGRS PH, TUI Sensatori Punta Cana

Hotell TUI Sensatori Punta Cana ligger rett ved stranden på østsiden av Den dominikanske republikk. Hotellet har blant annet en trendy hamburgerrestaurant med food truck-innredning. BRGRS PH og 4 andre restauranter er inkludert i all inclusive – så dette er stedet for deg som er en ekte foodie.

På Sensatori Punta Cana er hamburgerrestauranten inkludert i all inclusive.

Lignende innlegg

Hotell ved stranden på Rhodos – fem favoritter

Rhodos er den største av Tolvøyene, noe som gjør den til en av de mest allsidige, ikke minst når det kommer til alle gylne strender du kan besøke. Vi har tidligere tipset om de beste utfluktene øya har å by på, men hvis du er ute etter strender og krystallklart vann trenger du ikke å dra langt fra hotellene våre. Soldyrkeren, badeløven, fotofantasten og speedo-elskeren, se hit – her er de beste strandnære hotellene på Rhodos!
2019-05-22

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16

5 veganske oppskrifter på TUI Family Life

For oss i TUI er det viktig å stadig fornye og forbedre bufféene på hotellene våre. De siste årene har vi satset litt ekstra på å sette sammen gode vegetariske og veganske retter som passer for hele familien.
2019-05-11

De beste utfluktene på Korfu – Hellas' smaragdøy

Fargesprakende Korfu er et av de vakreste stedene i den greske øyverdenen. Med sine grønne fjell, 200 km lange kyst, strender, ouzo og souvlaki lokker den både matelskere og eventyrlystne. Øya kalles til og med for Smaragdøya for sin frodige vegetasjon. Fakta er at den har over to millioner (!) oliventrær, noe som gjennomsyrer øyas fantastiske matkultur. Her tipses vi om det hotteste utfluktene og aktivitetene du kan gjøre på øya!
2019-05-09