Verdens beste hamburgere - etter TUIs smak

Smaken er som baken, og hvordan den optimale hamburgeren skal smake er det ulike meninger om. Her er våre personlige favoritter og tips, rekkefølgen er vilkårlig.

1. Gourmet Burger Kitchen, London

Kjeden er kjent som GBK og har rimelige og kjempegode burgere. De har flere vegetaralternativ, og alt kan bestilles med glutenfritt brød.

Gourmet Burger Kitchen i London serverer både vegetar, klassiske og glutenfrie hamburgere.

2. Dannys, Alcudia

En gastropub i Alcudia der burgerne bare koster ca. 2 EUR og en liten øl det samme. Enkelt, men åååå så godt!

3. Brother Jimmy’s, New York

I The Big Apple er det mange steder som hevder at de har verdens beste burger. Men når du er lei av de vanlige hamburgerne og vil prøve noe nytt skal du ta en tur til Brother Jimmy's. Her har de blant annet fiskeburger av steinbit og kalkunburger på menyen.

4. The Bird, Berlin

Etter eget utsagn var dette den første hamburgerbaren i Øst-Berlin, og mange mener den er Tysklands beste! The Bird har nesten bare burgere på menyen, och deres pommes frites er berømte. Hvis du bestiller en Drunk Ghetto får du i tillegg en shot Jägermeister til maten.

5. BRGRS PH, TUI Sensatori Punta Cana

Hotell TUI Sensatori Punta Cana ligger rett ved stranden på østsiden av Den dominikanske republikk. Hotellet har blant annet en trendy hamburgerrestaurant med food truck-innredning. BRGRS PH og 4 andre restauranter er inkludert i all inclusive – så dette er stedet for deg som er en ekte foodie.

På Sensatori Punta Cana er hamburgerrestauranten inkludert i all inclusive.