Vårt beste familiehotell i Thailand er blitt enda bedre

2016-11-05
Nå blir vårt beste familiehotell i Thailand TUI Family Life Mai Khao Lak både større og bedre. Hotellets nye del med mange herlige nyheter er ferdig til vinteren. Her kan du slappe av og nyte en rolig stund, men det nye bassengområdet byr også på vannsklier og flere nye swim up-rom.

Den nye delen er stor og avlang, så det er god plass til alle, både til rolig avkobling for de voksne og plask og lek for barna.

Voksendelen med eget basseng ligger lengst unna hotellet. Der ligger også de fleste av de nye swim up-rommene. De øverste suitene ligger i behagelig gåavstand til den nye takterrassen med restaurant – perfekt for romantiske middager!

Selvfølgelig er det fremdeles massevis av rom for plask og lek – det er tross alt TUI Family Life vi snakker om. I barnebassenget er det vannsklier for både små og litt større bløtdyr. Bamse finner selvfølgelig også fram – han kommer på besøk flere ganger i løpet av dagen. De yngste barna kan som vanlig bli med i Bamseklubben.

I foodcourten kan du velge mellom flere restauranter når du føler at du trenger påfyll av litt ny energi. Hvis du har lyst på noe avkjølende sammen med litt lett underholdning passer hotellets musikkbar bra. Favoritten Thea’s Coffee Shop ligger også her. Og som vanlig på TUI Family Life kan du bestille ferskpresset juice, smoothies og espresso.

Noen ganger er stort rett og slett litt bedre!

Les mer om Khao Lak »

Les mer om TUI Family Life Mai Khao Lak »

family-life-mai-khao-lak-TUI
På stranden nedenfor hotellet kan både små og store boltre seg.
mai-khao-lak-thailand-mat-TUI
Det er et stort utvalg av mat og drikke i Foodcourt.
Family-life-mai-khao-lak-thailand-TUI
I vinter blir Family Life Mai Khao Lak både større og bedre!
Mai-khao-lak-thailand-TUI
I den nye delen er det god plass til ro og avkobling.
Mai-khao-lak.tennis-TUI
Tennisbane finnes hvis du vil holde deg i form.

Lignende innlegg

Barnevennlige hotel i Thailand - 5 tips

At Thailand er enormt barnevennlig det har vi visst lenge. Strendene er langgrunne, ingen trenger å fryse, det er lett å reise rundt på egen hånd og barna tas imot med åpne armer. Men det kan være vanskelig å finne det perfekte familiehotellet blant de utallige bostedene som tilbys. Her lister vi fem storfavoritter blant barnefamilier.
2019-06-22

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Derfor bør du legge familieferien til et cruise

Stadig flere barnefamilier reiser på cruiseferie og det er med god grunn. Du får mye for pengene når du legger familieferien til cruise. Her finner du 3 gode grunner til at neste familieferie bør legges til et cruise.
2019-05-16