Vårt beste familiehotell i Thailand er blitt enda bedre

2016-11-05
Hilde S.
Nå blir vårt beste familiehotell i Thailand TUI Family Life Mai Khao Lak både større og bedre. Hotellets nye del med mange herlige nyheter er ferdig til vinteren. Her kan du slappe av og nyte en rolig stund, men det nye bassengområdet byr også på vannsklier og flere nye swim up-rom.

Den nye delen er stor og avlang, så det er god plass til alle, både til rolig avkobling for de voksne og plask og lek for barna.

Voksendelen med eget basseng ligger lengst unna hotellet. Der ligger også de fleste av de nye swim up-rommene. De øverste suitene ligger i behagelig gåavstand til den nye takterrassen med restaurant – perfekt for romantiske middager!

Selvfølgelig er det fremdeles massevis av rom for plask og lek – det er tross alt TUI Family Life vi snakker om. I barnebassenget er det vannsklier for både små og litt større bløtdyr. Bamse finner selvfølgelig også fram – han kommer på besøk flere ganger i løpet av dagen. De yngste barna kan som vanlig bli med i Bamseklubben.

I foodcourten kan du velge mellom flere restauranter når du føler at du trenger påfyll av litt ny energi. Hvis du har lyst på noe avkjølende sammen med litt lett underholdning passer hotellets musikkbar bra. Favoritten Thea’s Coffee Shop ligger også her. Og som vanlig på TUI Family Life kan du bestille ferskpresset juice, smoothies og espresso.

Noen ganger er stort rett og slett litt bedre!

Les mer om Khao Lak »

Les mer om TUI Family Life Mai Khao Lak »

family-life-mai-khao-lak-TUI
På stranden nedenfor hotellet kan både små og store boltre seg.
mai-khao-lak-thailand-mat-TUI
Det er et stort utvalg av mat og drikke i Foodcourt.
Family-life-mai-khao-lak-thailand-TUI
I vinter blir Family Life Mai Khao Lak både større og bedre!
Mai-khao-lak-thailand-TUI
I den nye delen er det god plass til ro og avkobling.
Mai-khao-lak.tennis-TUI
Tennisbane finnes hvis du vil holde deg i form.

Lignende innlegg

Hit bør du reise med familien i år

Er dere i gang med planleggingen av årets familieferie og lurer på hvor dere bør legge ferien? Vi har samlet noen destinasjoner som passer for hele familien.
2019-03-14

Disneyland i verden - 6 fornøyelsesparker

Å gå rett inn i eventyrenes verden er en opplevelse, uansett alder eller interesser. Å rusle rundt i Askepotts slott, møte Chewbacca og Buzz Lightyear, kjøre berg- og dalbane eller sitte ved siden av den lille havfruen i grotten. Vi gir deg nøkkelen til Walt Disneys seks temaparker rundt omkring i verden.
2019-03-07

Hva betyr all inclusive – intervju med en ekspert

Når du velger all inclusive er alle måltider og drikke inkludert. Men hvis du synes det er vanskelig å planlegge et måltid for fire personer – tenk deg da å daglig planlegge tre bufféer til hundrevis av gjester! Derfor passet jeg på å spørre Ange Rivero som jobber på Nordotel om hvordan de sikrer alle favorittretter og samtidig byr på nye matopplevelser på Bahia Feliz på Gran Canaria.
2019-03-06

11 ting å gjøre med barna på Gran Canaria

Uansett om du reiser med småbarn, barn, ungdom eller en blanding av alt finnes det noe å gjøre for hele familien på Gran Canaria. I tillegg til vakre strender finnes det fartsfylte badeland, interaktive museer, variert natur og spennende dyr å se på. Her lister vi opp 11 tips om hva familien kan se og gjøre på Gran Canaria.
Marianne M. Marianne M. 2018-10-17