Våre kunders favoritthotell på Rhodos

2019-05-08
Vakre strender, sitruslunder og sjarmerende fjellandsbyer – det er ikke rart at Rhodos ofte ligger i toppen blant Hellas-elskernes favorittreisemål. Har du vanskelig for å velge hotell? Her kan du lese litt mer om våre kunders egne favoritter på Rhodos!

1. TUI Magic Life Plimmiri

Det naturlige valget for familier som er ute etter en aktiv ferie. TUI Magic Life Plimmiri ligger rett ved stranden og tilbyr mengder av sportsaktiviteter. I tillegg til seks tennisbaner finnes det fire strandvolleyballbaner og omgivelsene er dessuten perfekte for mountainbiking. For barna finnes det et badeland og mellom treningstimene kan du slappe av ved et av de to store bassengene.

TUI Magic Life Plimmiri i Plimmiri.
TUI Magic Life Plimmiri i Plimmiri.

2. TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica

For voksne som verdsetter luksus, gourmetmåltider og avkobling. På TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica finnes store herlige bassengområder og et prisbelønnet spa som er vel verdt et besøk. For å gjøre ferien enda mer luksuriøs kan du bestille et rom med Red Carpet Service i den førsteklasses Residence-delen.

Stranden ved TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica i Kolymbia.
TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica i Kolymbia.

3. TUI Family Life Atlantica Aegean Blue

Rett ved havet og med et eget badeland er TUI Family Life Atlantica Aegean Blue
mange barnefamiliers førstevalg. For voksne som vil slappe av finnes det et relax-område nede ved stranden og barna er velkommen i barneklubbene. Ønsker du å være i aktivitet tilbys det Les Mills treningstimer, strandvolleyball og fotball. Bamse kommer naturligvis også på besøk.

 Restaruanten på TUI Family Life Atlantica Aegean Blue i Kolymbia.
TUI Family Life Atlantica Aegean Blue i Kolymbia.

4. Ibiscus

Populære Ibiscus ligger midt i Rhodos by og rett ved Ellisstranden. Her bor du i nyrenoverte rom og vil du forhøye feriefølelsen ytterligere kan du bestille havutsikt. I hotellets hage er det et lite basseng omgitt av solsenger.

Bassengområdet på Ibiscus i Rhodos by.
Ibiscus i Rhodos by.

5. Kalithea Horizon Royal

Kalithea Horizon Royal er et stort all inclusive-hotell i en skråning med utsikt over Egeerhavet. På hotellet finnes tre bassengområder og de yngste gjestene kan leke i det lille badelandet. Det er gåavstand til nærmeste lille sted Kallithea med butikker og restauranter.

Kalithea Horizon Royal i Kallithea.
Kalithea Horizon Royal i Kallithea.

Lignende innlegg

En guide over Santa Maria

Santa Maria er en fargerik badeby på øya Sal på Kapp Verde. Her finner du flotte hotell, gode restauranter, en lang strand og små butikker. Hva er det du ikke må gå glipp av i denne fine byen? Her er vår guide til Santa Maria.
2019-07-21

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

7 Instagram-vennlige hotell du kan bestille i sommer

For mange folk i bildet, bassenger som ligger i skyggen og trær som står i veien for havutsikten? Disse familiehotellene har flere perfekte steder for Instagram. Fortsett å les for å ta sommerens flotteste bilder.
2019-05-06