Våre kunders favoritthotell på Rhodos

Vakre strender, sitruslunder og sjarmerende fjellandsbyer – det er ikke rart at Rhodos ofte ligger i toppen blant Hellas-elskernes favorittreisemål. Har du vanskelig for å velge hotell? Her kan du lese litt mer om våre kunders egne favoritter på Rhodos!

1. TUI Magic Life Plimmiri

Det naturlige valget for familier som er ute etter en aktiv ferie. TUI Magic Life Plimmiri ligger rett ved stranden og tilbyr mengder av sportsaktiviteter. I tillegg til seks tennisbaner finnes det fire strandvolleyballbaner og omgivelsene er dessuten perfekte for mountainbiking. For barna finnes det et badeland og mellom treningstimene kan du slappe av ved et av de to store bassengene.

TUI Magic Life Plimmiri i Plimmiri.
TUI Magic Life Plimmiri i Plimmiri.

2. TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica

For voksne som verdsetter luksus, gourmetmåltider og avkobling. På TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica finnes store herlige bassengområder og et prisbelønnet spa som er vel verdt et besøk. For å gjøre ferien enda mer luksuriøs kan du bestille et rom med Red Carpet Service i den førsteklasses Residence-delen.

Stranden ved TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica i Kolymbia.
TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica i Kolymbia.

3. TUI Family Life Atlantica Aegean Blue

Rett ved havet og med et eget badeland er TUI Family Life Atlantica Aegean Blue
mange barnefamiliers førstevalg. For voksne som vil slappe av finnes det et relax-område nede ved stranden og barna er velkommen i barneklubbene. Ønsker du å være i aktivitet tilbys det Les Mills treningstimer, strandvolleyball og fotball. Bamse kommer naturligvis også på besøk.

 Restaruanten på TUI Family Life Atlantica Aegean Blue i Kolymbia.
TUI Family Life Atlantica Aegean Blue i Kolymbia.

4. Ibiscus

Populære Ibiscus ligger midt i Rhodos by og rett ved Ellisstranden. Her bor du i nyrenoverte rom og vil du forhøye feriefølelsen ytterligere kan du bestille havutsikt. I hotellets hage er det et lite basseng omgitt av solsenger.

Bassengområdet på Ibiscus i Rhodos by.
Ibiscus i Rhodos by.

5. Kalithea Horizon Royal

Kalithea Horizon Royal er et stort all inclusive-hotell i en skråning med utsikt over Egeerhavet. På hotellet finnes tre bassengområder og de yngste gjestene kan leke i det lille badelandet. Det er gåavstand til nærmeste lille sted Kallithea med butikker og restauranter.

Kalithea Horizon Royal i Kallithea.
Kalithea Horizon Royal i Kallithea.