Våre kunders favoritthotell på Kypros

På Kypros finner du alt fra moderne familiehotell, luksuriøse spa-hotell og eksklusive voksenhotell til private villaer med basseng. Her har vi samlet syv hotell der kundene våre virkelig stortrives, alle har fått over 8 (av 10) i kundevurdering.

Det finnes en jungel av hoteller, og det er alltid godt med litt hjelp når du skal velge hotell til sommerferien – her har vi samlet syv hotell som har fått gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

1. Asiminia Suites

Voksenhotellet Asmina Suites har et stort bassengområde og du kan velge mellom fire restauranter. På stranden like ved finnes det solhytter med skyggende tak og følger du strandpromenaden kommer du til havnen i Pafos.

Noen kvelder i uken arrangeres det underholdning med levende musikk på Asimina Suites.
Noen kvelder i uken arrangeres det underholdning med levende musikk på Asimina Suites.

2. TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

Elegante Atlantica Aphrodite Hills er perfekt for både golferen og feinschmeckeren. Ikke bare bor du praktisk nabo med en 18-hulls golfbane, du har også tilgang til hotellets restaurant Jasmine som er nominert til World Luxury Award. Hotellets spa og infinity-basseng er også verdt et besøk.

Sensatori Atlantica Aphrodite Hills passer naturligvis for hele familien.
Sensatori Atlantica Aphrodite Hills passer naturligvis for hele familien – det finnes f.eks. et babybasseng med skygge for de aller yngste gjestene.

3. The Royal Apollonia

The Royal Apollonia bor du ikke bare rett ved stranden, det er også kort vei til det meste i Limassol. Det finnes flere terrasser med uteserveringer, alle har havutsikt. Stranden når du enkelt da den ligger rett nedenfor bassengområdet.

Det store bassenget på The Royal Apollonia har både boblebad og nedsenket bassengbar.
Det store bassenget på The Royal Apollonia har både boblebad og nedsenket bassengbar. På stranden kan du prøve ulike vannsporter eller slappe av i en solseng.

4. Sunrise Pearl Resort & Spa

Vil du bo både sentralt og med fin beliggenhet ved stranden i Fig Tree Bay? Da skal du velge Sunrise Pearl Resort & Spa. Her kan du slappe ordentlig av med swim up-bar, spa-behandlinger og ikke mindre enn fem à la carte-restauranter. Vil du også ha det beste rommet? Da velger du suiten med privat basseng!

Sunrise Pearl Resort & Spa har fire basseng, hvorav ett er barnebasseng og et bare er for voksne.
Sunrise Pearl Resort & Spa har fire basseng, hvorav ett er barnebasseng og et bare er for voksne.

5. Nausicaa Villas

Nausicaa Villas bor du i villa (med to eller tre soverom) med privat basseng og hage. Luksuriøst og komfortabelt. Hvis du har lyst kan du bestille all inclusive som du spiser på søsterhotellet Nausicaa Beach – der det arrangeres underholdning og aktiviteter for barn.

Basseng på Nausicaa Villas.
Fra Nausicaa Villas har du også kort vei til restauranter, barer og butikker i Fig Tree Bay.

6. Blue Star Atlantica Mare Village

Vil du ha det ekstra luksuriøst i ferien så skal du velge Privilege-rommene på Atlantica Mare Village. I tillegg til at rommene ligger nærmest havet og stranden får du dessuten tilgang til et eksklusivt basseng og har to ekstra gode solsenger på terrassen.

På Blue Star Atlantica Mare Village finnes dessuten to bassengområder og på den barnevennlige stranden er det solsenger uten kostnad.
På Blue Star Atlantica Mare Village finnes dessuten to bassengområder og på den barnevennlige stranden er det solsenger uten kostnad.

7. TUI Family Life Nausicaa Beach

Nausicaa Beach ligger på en odde med Middelhavet på tre sider og fra bassengområdet har du utsikt mot havet. Her bor du i moderne leiligheter og har tilgang til et nytt og delikat spa. Akkurat som på alle våre Family Life-hotell tilbyr Nausicaa Beach to restauranter, Thea's Coffee Shop samt barneklubber og underholdning.

Basseng Nausicaa Beach.

Vi håper du har blitt inspiret til en ferie på Kypros!