2019-05-20

Våre kunders beste hotelltips for familien

Har du vanskelig for å bestemme deg for hvilket familiehotell du skal velge? Les hvilke hotell kundene våre anbefaler og hva de satte pris på nettopp på det hotellet.

Navn: Carin Fröjd
Alder: 41 år
Hvem var med på reisen? Samboeren min Thomas, sønnen vår Axel 4 år, min pappa Bernt, min storebror Marcus, svigerinne Bella og deres datter Felicia 15 år.
Hvilket hotell besøkte dere? TUI Family Life Nausicaa Beach, Fig Tree Bay, Kypros.
Hva var best med TUI Family Life? Det var noe som passet for alle, og vi fikk god tid til å være sammen.
Hva syntes du om maten? Vi elsket maten der, den beste all inclusive-hotellet vi har vært på. Om kveldene spiste vi i bufférestauranten som hadde ulike temaer hver kveld. Et tips er å sitte ute, der var det mye roligere. Om dagen spiste vi til litt ulike tider, så da passet bassengbaren oss perfekt. De tilberedte maten mens vi ventet, noe som gjorde den fersk og god. Deretter tok vi med oss maten til solsengene. Vi valgte å ligge på et litt roligere område nær lekeplassen og det var alltid nok solsenger.
Insidertips: Ta med snorkleutstyr, veldig fint vann.

Delikate rom på TUI Family Life Nausicaa Beach.
Delikate rom på TUI Family Life Nausicaa Beach.

TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort

Navn: Aramis Lorentzen
Alder: 8 år
Hvem var med på reisen? Min mamma, pappa og lillesøster som er 3 år.
Hvilket hotell besøkte dere? TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort på Rhodos i Hellas.
Hva var best med TUI Family Life? Badeland, barneklubben, å være med på Download om kvelden og isbufféen.
Hva gjorde de i barneklubben? Ulike ting. Det var skattejakt, vannkrig, robotverksted, sjokoladeparty, femkamp. Alt var kult!
Hva syntes du om maten? Den var god. En dag kunne man lage sine egne hamburgere, smoothiene til frokost var kjempegode og det var mye god frukt som melon og jordbær. Insidertips: Klatre opp på fjellet like ved hotellet om morgenen. Jeg og pappa gjorde det en morgen når solen gikk opp, det var morsomt og litt slitsomt.

Basseng på TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort.
TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort har veldig høye kundescore.

TUI Family Life Bellevue Resort i Rabac, Kroatia

Navn: Ann-Louise Paulsson
Alder: 49 år
Hvem var med på reisen? Samboeren min Johan, samt vår sønn William som er 10 år
Hvilket hotell besøkte dere? TUI Family Life Bellevue Resort i Rabac, Kroatia
Hva var best med TUI Family Life? Fantastisk fint hotell med store og delikate rom, fantastisk beliggenhet ved havet samt flere store bassenger. At man kan møte Bamse på hotellet er også et stort pluss.
Hva syntes du om maten? Maten var toppen, vi likte virkelig både bufféen samt middagen på Tavernaen. Aller best var pizzaen på bufféen.
Insidertips: Strandpromenaden fra hotellet til Rabac er utrolig fin. På vei til Rabac anbefaler jeg at man stopper å kjøper en is på isbaren Pingo. Hvis du ikke orker å gå tilbake kan du ta det lille toget som går frem og tilbake mellom hotellet og Rabac en gang i timen.

Bassengområdet på TUI Family Life Bellevue Resort i Istria, Kroatia.
Bassengområdet på TUI Family Life Bellevue Resort i Istria, Kroatia.

Blue Star Paraiso de Alcudia

Navn: Jonas Stolpe
Alder: 37 år
Hvem var med på reisen? Jeg, min kone, våre to barn på 9 og 6 år.
Hvilket hotell besøkte dere? Blue Star Paraiso de Alcudia på Mallorca.
Hva var best med hotellet? Jeg liker nesten alt med hotellet; størrelsen (ikke for stort og ikke for lite), bassenget, restaurantens mat, personalens service, beliggenheten er perfekt (rett ved den beste delen av Alcudia-stranden og med gåavstand til havnen), maten og at det finnes et fint lekehus for barna.
Hva syntes du om maten? Maten er fantastisk. Bra frokost med stort utvalgt av frukt, god kaffe og godt brød. Middagsbufféene er varierte og det finnes noe for alle. Og det finnes alltid god snacks som oliven, ost og spekemat.
Insidertips: Nedenfor hotellet, litt til venstre (i retning havnen) ligger Seasoul Beach Club – koselig strandbar med is, salater, pizza og iskald drikke. Både barnevennlig og Instagram-vennlig!

Blue Star Paraiso de Alcudia har alt for en perfekt familieferie.
Blue Star Paraiso de Alcudia har alt for en perfekt familieferie.

TUI Family Life Tres Vidas

Navn: Sandra Lif
Alder: 44 år
Hvem var med på reisen? Jeg, min mann og våre to barn på 5 og 8 år.
Hvilket hotell besøkte dere? TUI Family Life Tres Vidas på Gran Canaria
Hva var best med TUI Family Life? Det var nok svømmeskolen. Veldig bra svømmelærere og vår yngste hadde det morsomt og utviklet seg mye i løpet av uken.
Hva syntes du om maten? Vi valgte bort all inclusive og spiste en blanding av mat i leiligheten, mat på ulike restauranter i området og restauranter vi nådde med vår leiebil rundt omkring på Gran Canaria. Favorittene i løpet av uken var ulike skalldyrretter, alt fra paella med skalldyr til pasta med blekksprut.
Insidertips: Vi var virkelig fornøyde med å ha valgt en leilighet med privat basseng. Vi voksne kunne slappe av i fred og ro mens barna lekte i bassenget.

Direkte utgang til basseng er ekstra ferieluksus.
Direkte utgang til basseng er ekstra ferieluksus.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park

Navn: Lina Skarman
Alder: 43 år
Hvem var med på reisen? Min mann Kalle og tre barn; Lydia 4 år, Sigrid 3 år, Albert 1 år.
Hvilket hotell besøkte du? TUI Family Life Atlantica Aegean Park på Rhodos i Hellas.
Hva var best med TUI Family Life? Fantastisk familiehotell. Veldig bra underholdning for rastløse barn fra morgen til kveld. Barna elsket Bamseklubben som hadde svært dyktig personale. Barna snakker fortsatt om Bamseklubben lenge etter at vi har kommet hjem fra reisen.
Hva syntes du om maten? Vi var veldig fornøyde med maten, all inclusive var inkludert. Gresk salat med fetaost var favoritten. Det var et stort utvalg til barna som virkelig satte pris på frokostbufféen.
Insidertips: Ta med mat/fruktsalat fra snackbaren og gå ned til stranden om ettermiddagen. Meget vakkert med de høye fjellene og koselig å se geitene fra fjellene på stranden.

På TUI Family Life Atlantica Aegean Park tilbys det mange swim-out rom.
På TUI Family Life Atlantica Aegean Park tilbys det mange swim-out rom.