(U)vanlige spørsmål om ferien

Det finnes ingen dumme spørsmål. Derimot finnes det vanskelig spørsmål, som gjerne dukker opp midt i kaoset når du skal rekke å fikse alt før ferien. Her ser du noen av spørsmålene våre selgere får av kunder som skal ut å reise.

Vi som jobber i TUI prøver å ha full kontroll på det meste som har med ferien din å gjøre. Noen av de som har best kontroll er de dyktige selgerne og guidene våre som du både kan chatte med og ringe til. For når du skal bestille den perfekte sommerferien eller flykte fra vinterkulden, er det lett å gå seg vill i jungelen av dobbeltrom, 1-roms leiligheter og juniorsuite deluxe diamond club osv.

*”Vi har bestilt et dobbeltrom, får vi da to rom?”

For de fleste av oss er det en selvfølge at det handler om et rom med t, men hvis du er usikker er du ikke alene. Hvis du søker på ”hva er et dobbeltrom” vil du fort se at det ikke er en uvanlig feil. Her kan du lese om ulike romstyper, leiligheter og annen matnyttig hotellinformasjon for at du skal finne det som passer for deg.

tui-flyplass-i_0310868

– Hei! Finnes det glutenfri mat på hotellet?
– Hvilket hotell skal du bo på?
– Det har vi ikke bestemt enda

Som sagt, vi prøver å ha kontroll på alt fra luftkondisjonering til infinitybasseng, men det finnes så mye annet også. Selv om vi har svaret på det meste, skader det ikke hvis du kan gi oss litt detaljer eller beskrive nøyaktig hva du lurer på.

”Hei! Jeg må endre min reise til Thailand. Jeg møtte nemlig naboen min her en da, og de har bestilt reise til samme sted – så nå må jeg bestille noe annet.”*

Ferie kan være ferie fra hva som helst, inkludert naboene. Glem ikke å bestille endrings- og avbestillingsbeskyttelse for sikkerhets skyld ?

Men fortvil ikke, hvis du fortsatt har tusen spørsmål når flyet letter kan du alltid spørre guidene på reisemålet eller sjekke TUI-appen vår.

tui-guide-barn-800x600-i_0316530

Og når vi sier at vi har kontroll på det meste er det ikke for å skryte fra vår side, vi kan også bli svar skyldige iblant. Spesielt når vi får et veldig vanskelig spørsmål.

”Et av de rareste spørsmålene jeg har fått fra en kunde handlet om hvilken retning insektene på hotellområdet går i. Hun var redd for biller og lurte på om vi kunne garantere insektsfritt. Hun lurte også på hvor insektene bodde, for eksempel om de kanskje bodde i skyggen på hotellområdet, og deretter gikk ned til stranden for å sole seg og hvilken vei de eventuelt tok da.”

Vet du hvilken vei billene helst går ned til stranden, eller har du bare lyst til å jobbe hos oss? Sjekk ledige jobber på TUI her og se om noen passer for deg »

tui-guide-i_0316438