Tyrkia er tilbake – og tidoblet fra i fjor

Tyrkia er på vei opp igjen. TUI Norden solgte ti ganger så mange reiser på én uke i år, sammenliknet med den samme uken i 2016. De siste årene har det vært færre turister i Tyrkia, først og fremst på grunn av politisk uro og terrorisme, men nå begynner de å reise tilbake.

Solsikre Tyrkia

Stranden i Antalya er lang og bred.

Tyrkia kan by på en lang og varm sommer, brede strender, grønn natur, fantastisk mat og spennende utflukter. I tillegg får du mye for pengene når du reiser på ferie til Tyrkia.

Reisemålet vårt ligger på Antalyakysten. Antalya er Tyrkias sørligste kyst, og her finner du både små landsbyer og større byer, som Alanya og Side. Strendene er lange, vannet turkisblått og fjellene er grønne. Det finnes mye å gjøre her, det er gode muligheter for shopping og du har et bredt utvalg av restauranter og barer.

All Inclusive i Tyrkia

All inclusive er prisgunstig i Tyrkia.

Vi tilbyr alle typer hotell i Tyrkia; familievennlige TUI Family Life, det luksuriøse alternativet Sensatori og voksenhotellet Sensimar. På mange av hotellene våre kan du legge til All Inclusive, for å få maksimalt ut av ferien. Spis is til lunsj og middag, legg igjen lommeboka hjemme og slipp å tenke på regningen. All Inclusive i Tyrkia er som oftest rimeligere enn å velge en reise der mat og drikke ikke er inkludert. Kom til dekket bord og nyt både internasjonal og lokal mat.

Se og gjøre i Tyrkia

Bli med på seiltur og opplev de fantastiske fossefallene langs Antalyakysten.

Hvis du synes det blir for mye sol og bad, finnes det flere utflukter å velge mellom, enn antall dager av ferien din. Prøv dykking, besøk fossefall, test ut rafting, ta med deg barna til badeland, se den underjordiske byen Kaymakli, nyt tyrkisk bad (hamam) eller bli med på en seiltur. Det er også populært med golf i Tyrkia. Banene er godt vedlikeholdt, og servicen er høy. Kombiner golf og badeferie med et bra hotell på Tyrkias riviera.

Vi håper at du også er klar for å dra tilbake til Tyrkia i sommer, og at bildene våre gir deg enda mer inspirasjon til reisen.