TUI Sensimar Cabo Verde

2016-11-06
TUI Sensimar Cabo Verde ligger på øya Sal og er vårt nye hotell for voksne på Kapp Verde. Hotellet har en nydelig beliggenhet, rett ved den fine, hvite sandstranden Algodoeiro nord for Santa Maria. Her får du garantert en avslappende ferie med masse sol og varme!

Unn deg et besøk på ett av Kapp Verdes beste voksenhotell og nyt solen ved et av de to bassengene eller ta den korte veien ned til hotellets private del på den hvite stranden.

På TUI Sensimar Cabo Verde får du en førsteklasses all inclusive og tilgang til hotellets fire restauranter med bl. a showcooking og en fantastisk buffé.

Aktiviteter

Her er det mange muligheter for den som vil være aktiv. Du kan velge mellom et stort utvalg av vannsport, det er treningsmuligheter i fitnessenteret i tillegg til yoga og pilates. Hotellets spa tilbyr en rekke behandlinger – inkludert behandlinger for par. I tillegg tilbyr TUI flere spennende aktiviteter, som vannscooter, båtturer, øyturer og dykking.

Om kvelden kan man hygge seg med god underholdning og levende musikk.

Santa Maria - nærmeste by

I den lille byen Santa Maria, som bare ligger en 5 minutters kjøretur unna, kan du oppleve en nesten karibisk stemning. Her er det massevis av farger, og Kapp Verdes egen blues, morna, legger seg som deilig bakgrunnsmusikk for shopping og restaurantbesøk.

Det lokale favorittordspråket er « ingen bekymringer, ikke noe stress» , og du vil fort merke at den avslappede holdningen smitter.

sensimar-cabo-verde-basseng-TUI
Her er det deilig å bare slappe av ved bassenget.
sensimar-cabo-verde-restaurant-TUI
Du kan nyte et førsteklasses måltid på en av de fire restaurantene.
sensimar-cabo-verde-strand-TUI
Perfekt strandliv for late dager.
sensimar-cabo-verde-basseng-TUI
Lekkert innendørsbasseng

Lignende innlegg

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Badeland i Hellas – våre beste tips

Dere har hundrevis av skoledager med lekselesing og utallige timer foran pc-skjermer i bagasjen. Da er det godt å kunne slappe av med lek og moro. Her får du en guide til noen av de beste badelandene i den greske øyverdenen!
2019-05-23

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16