TUI Sensimar Cabo Verde

TUI Sensimar Cabo Verde ligger på øya Sal og er vårt nye hotell for voksne på Kapp Verde. Hotellet har en nydelig beliggenhet, rett ved den fine, hvite sandstranden Algodoeiro nord for Santa Maria. Her får du garantert en avslappende ferie med masse sol og varme!

Unn deg et besøk på ett av Kapp Verdes beste voksenhotell og nyt solen ved et av de to bassengene eller ta den korte veien ned til hotellets private del på den hvite stranden.

På TUI Sensimar Cabo Verde får du en førsteklasses all inclusive og tilgang til hotellets fire restauranter med bl. a showcooking og en fantastisk buffé.

Aktiviteter

Her er det mange muligheter for den som vil være aktiv. Du kan velge mellom et stort utvalg av vannsport, det er treningsmuligheter i fitnessenteret i tillegg til yoga og pilates. Hotellets spa tilbyr en rekke behandlinger – inkludert behandlinger for par. I tillegg tilbyr TUI flere spennende aktiviteter, som vannscooter, båtturer, øyturer og dykking.

Om kvelden kan man hygge seg med god underholdning og levende musikk.

Santa Maria - nærmeste by

I den lille byen Santa Maria, som bare ligger en 5 minutters kjøretur unna, kan du oppleve en nesten karibisk stemning. Her er det massevis av farger, og Kapp Verdes egen blues, morna, legger seg som deilig bakgrunnsmusikk for shopping og restaurantbesøk.

Det lokale favorittordspråket er « ingen bekymringer, ikke noe stress» , og du vil fort merke at den avslappede holdningen smitter.

sensimar-cabo-verde-basseng-TUI
Her er det deilig å bare slappe av ved bassenget.
sensimar-cabo-verde-restaurant-TUI
Du kan nyte et førsteklasses måltid på en av de fire restaurantene.
sensimar-cabo-verde-strand-TUI
Perfekt strandliv for late dager.
sensimar-cabo-verde-basseng-TUI
Lekkert innendørsbasseng