2019-05-08

TUI Sensatori på Rhodos – Hellasferie i luksusinnpakning

Ikke et vondt ord om det gamle romantiske bildet av Hellas, det med hvite landsbyer, sovende katter og svartkledde gamle damer. Det er også fint, men dette er noe HEEELT annet. Vil du nyte en luksuriøs og toppmoderne Hellasferie – les videre og bli kjent med Rhodos’ mest spektakulære hotell TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa.

Tenk deg et 5-stjerners all inclusive-hotell rett ved stranden, fullt av fasiliteter som bassenger, spa, treningsrom, tennisbaner, badeland og fem restauranter. Men tenk deg samtidig – og nå kommer det unike – at atmosfæren til tross for hotellets størrelse er behagelig rolig nesten over alt (med unntak i badelandet).

I hotellets lobby kan du krype inn i en av romsofaene.
I hotellets lobby kan du krype inn i en av romsofaene.

Avslappet luksus

Som du kan se på bildene kan hotellet gli rett inn i et elegant livsstilsmagasin. Arkitekter og interiørdesignere har jobbet med luft og rom, men også med mange lekre detaljer. Resultatet er så langt fra stivt som man kan komme – luksusen er i den avslappede atmosfæren. Her kan du være deg selv, selv om du bor femstjerners.

Slapp av, bestill noe godt på Bhodi Bar nede ved stranden
Slapp av, bestill noe godt og se gjennom de siste bildene du har tatt på Bhodi Bar nede ved stranden

Ulike deler for par og familier

For å passe alle smaker har hotellet reservert noen områder kun for voksne. Strandserveringen Bhodi Bar og bassengbaren Citrus vender seg derfor til gjester over 16 år. Ett av bassengene er også kun for voksne. Men til gjengjeld finner familiene alt de har drømt om i aktivitetsbassenget, badelandet og mange andre steder.

Badelandet på Sensatori Rhodos.
Badelandet med sine 11 vannsklier sett ovenfra.

Bestill rom med eget basseng

Den luksuriøse følelsen begynner allerede når du skal velge rom. I tillegg til ”vanlige” (men store og delikat innredet) dobbeltrom finnes også familierom, familiesuiter og 2-roms suiter på 56 kvadratmeter. I tillegg kan alle typer rom bestilles med swim up, altså en bassengkanal rett ved terrassen, og noen av suitene har privat basseng.

Slik kan det se ut inne i en av hotellets suiter.
Slik kan det se ut inne i en av hotellets suiter.

Gåavstand til sjarmerende landsby

På 25 minutter kan du spasere langs stranden til den lille landsbyen Gennadi. Og der får du faktisk det romantiske Hellas som bonusopplevelse, i form av gater med hvitkalkede hus, genuine tavernaer og katter som sover blant potter med krydderurter utenfor husene. Det beste av to verdener venter.

Basseng og hotell mot stranden.
Bassenger, terrasser og trendy arkitektur – alt vendt mot stranden og havet.

Fikk du lyst til å reise nå?

Her kan du lese mer og sjekke priser og avreisedatoer for reiser til TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa

Kveldsbeysning over en av bassengkanalene der du kan bestille swim up-rom.
Kveldsbeysning over en av bassengkanalene der du kan bestille swim up-rom.