TUI Sensatori på Rhodos – Hellasferie i luksusinnpakning

2019-05-08
Ikke et vondt ord om det gamle romantiske bildet av Hellas, det med hvite landsbyer, sovende katter og svartkledde gamle damer. Det er også fint, men dette er noe HEEELT annet. Vil du nyte en luksuriøs og toppmoderne Hellasferie – les videre og bli kjent med Rhodos’ mest spektakulære hotell TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa.

Tenk deg et 5-stjerners all inclusive-hotell rett ved stranden, fullt av fasiliteter som bassenger, spa, treningsrom, tennisbaner, badeland og fem restauranter. Men tenk deg samtidig – og nå kommer det unike – at atmosfæren til tross for hotellets størrelse er behagelig rolig nesten over alt (med unntak i badelandet).

I hotellets lobby kan du krype inn i en av romsofaene.
I hotellets lobby kan du krype inn i en av romsofaene.

Avslappet luksus

Som du kan se på bildene kan hotellet gli rett inn i et elegant livsstilsmagasin. Arkitekter og interiørdesignere har jobbet med luft og rom, men også med mange lekre detaljer. Resultatet er så langt fra stivt som man kan komme – luksusen er i den avslappede atmosfæren. Her kan du være deg selv, selv om du bor femstjerners.

Slapp av, bestill noe godt på Bhodi Bar nede ved stranden
Slapp av, bestill noe godt og se gjennom de siste bildene du har tatt på Bhodi Bar nede ved stranden

Ulike deler for par og familier

For å passe alle smaker har hotellet reservert noen områder kun for voksne. Strandserveringen Bhodi Bar og bassengbaren Citrus vender seg derfor til gjester over 16 år. Ett av bassengene er også kun for voksne. Men til gjengjeld finner familiene alt de har drømt om i aktivitetsbassenget, badelandet og mange andre steder.

Badelandet på Sensatori Rhodos.
Badelandet med sine 11 vannsklier sett ovenfra.

Bestill rom med eget basseng

Den luksuriøse følelsen begynner allerede når du skal velge rom. I tillegg til ”vanlige” (men store og delikat innredet) dobbeltrom finnes også familierom, familiesuiter og 2-roms suiter på 56 kvadratmeter. I tillegg kan alle typer rom bestilles med swim up, altså en bassengkanal rett ved terrassen, og noen av suitene har privat basseng.

Slik kan det se ut inne i en av hotellets suiter.
Slik kan det se ut inne i en av hotellets suiter.

Gåavstand til sjarmerende landsby

På 25 minutter kan du spasere langs stranden til den lille landsbyen Gennadi. Og der får du faktisk det romantiske Hellas som bonusopplevelse, i form av gater med hvitkalkede hus, genuine tavernaer og katter som sover blant potter med krydderurter utenfor husene. Det beste av to verdener venter.

Basseng og hotell mot stranden.
Bassenger, terrasser og trendy arkitektur – alt vendt mot stranden og havet.

Fikk du lyst til å reise nå?

Her kan du lese mer og sjekke priser og avreisedatoer for reiser til TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa

Kveldsbeysning over en av bassengkanalene der du kan bestille swim up-rom.
Kveldsbeysning over en av bassengkanalene der du kan bestille swim up-rom.

Lignende innlegg

Pakkeliste for badeferien

Hvilken pakketype er du? Den strukturerte som i god tid før reisen vasker, stryker og kjøper et lite reiseapotek du kan ta med. Eller åpner du kofferten kvelden før reisen og kaster oppi det som ligger øverst i garderoben? Uansett, det finnes mange gode knep for å pakke raskt og smart. Med vår pakkeliste for badeferien så pakker du på et blunk.
2019-06-23

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16