TUI Blue For Two

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vil komme nærmere reisemålet og den du reiser sammen med, for deg som vil ta vare på gamle forhold og skape nye. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. __Her forteller vi mer om TUI Blue For Two, tidligere TUI Sensimar__.

Hvis du er ute etter en ferie for deg og en person til, er TUI Blue For Two det perfekte valget. Uansett om du reiser med din beste venn eller kjæreste. Med mamma, pappa eller tante som alltid har vært der, eller med fetteren som er mer som et søsken.

Kjærlighet kommer i alle former, og på TUI Blue For Two får du tid og ro til å pleie den.

Kom nærmere reisemålet og den du reiser sammen med

TUI Blue Atlantica Kalliston har en tilnærmet unik beliggenhet – rett ved en av Kretas beste strender og nær den vakre byen Chania. Her kan du veksle mellom spaserturer og å utforske den kretiske kulturen med luksuriøse middager i hotellets egen vinkjeller.

To voksne drikker vin

Uforstyrret på TUI Blue For Two

TUI Blue Caravel står solsengene to og to. Hvis du ikke har lyst, trenger du ikke forlate dem i løpet av dagen, og det er nok av tid for å prate om alt og ingenting, eller bare slappe av sammen. Vil dere heller utfordre hverandre i en tennismatch, eller spille tennis for første gang, er det også mulig.

Uansett hva dere gjør, blir det mye bedre bare fordi dere gjør det sammen!|

Mor og datter

Lignende innlegg

En trygg reise –Våre reisetips

Etter en lang periode med store endringer og utfordringer for oss alle, så vet vi at det å reise er det mange savner mest. Vi får mange flotte hilsener fra kundene våre som deler stedene de savner mest akkurat nå. Det er tydelig at vi fortsatt ønsker å kunne oppleve spennende reisemål, møte nye mennesker og lære av hverandre. Å reise vil nok være annerledes enn før. Hvor vi velger å reise og hvordan vi velger å reise dit har mye å si.

Hotellfavoritter i og omkring Dubai

I Dubai finner du alt du kan ønske deg. Fine strender, imponerende hotell og førsteklasses shopping. Med så mange flotte hotell å velge mellom, kan det likevel være vanskelig å finne akkurat det som passer for deg. Her er en liste med fem favoritter til både familier og voksne som reiser uten barn.

Blue Star 2.0 – nyt, opplev & bidra positivt

Fra april 2020 står navnet Blue Star for noe nytt og enda bedre. Vi utvikler disse 50 favoritthotellene slik at du kan nyte feriedagene på en måte som reduserer belastningen på miljøet, klimaet og lokalsamfunnet.

Bryllupsreise ved Middelhavet – 5 tips

Luksuriøs avslapping eller en opplevelsesreise? Gourmetfokus, fotturer i fjellene eller et cruise med havnestopp i storbyer og ved fine strender? Det kan være vanskelig å bestemme hvor man skal dra på bryllupsreise – reisen som skal bli et minne for livet. Men ta det med ro, vi har de beste tipsene for en bryllupsreise ved Middelhavet.