TUI Blue For Two

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vil komme nærmere reisemålet og den du reiser sammen med, for deg som vil ta vare på gamle forhold og skape nye. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. __Her forteller vi mer om TUI Blue For Two, tidligere TUI Sensimar__.

Hvis du er ute etter en ferie for deg og en person til, er TUI Blue For Two det perfekte valget. Uansett om du reiser med din beste venn eller kjæreste. Med mamma, pappa eller tante som alltid har vært der, eller med fetteren som er mer som et søsken.

Kjærlighet kommer i alle former, og på TUI Blue For Two får du tid og ro til å pleie den.

Kom nærmere reisemålet og den du reiser sammen med

TUI Blue Atlantica Kalliston har en tilnærmet unik beliggenhet – rett ved en av Kretas beste strender og nær den vakre byen Chania. Her kan du veksle mellom spaserturer og å utforske den kretiske kulturen med luksuriøse middager i hotellets egen vinkjeller.

To voksne drikker vin

Uforstyrret på TUI Blue For Two

TUI Blue Caravel står solsengene to og to. Hvis du ikke har lyst, trenger du ikke forlate dem i løpet av dagen, og det er nok av tid for å prate om alt og ingenting, eller bare slappe av sammen. Vil dere heller utfordre hverandre i en tennismatch, eller spille tennis for første gang, er det også mulig.

Uansett hva dere gjør, blir det mye bedre bare fordi dere gjør det sammen!|

Mor og datter