2019-11-06

TUI Blue For Two – for dere som reiser på tomannshånd

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vil komme nærmere reisemålet og den du reiser sammen med, for deg som vil ta vare på gamle forhold og skape nye. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For Two, tidligere TUI Sensimar.

Hvis du er ute etter en ferie for deg og en person til, er TUI Blue For Two det perfekte valget. Uansett om du reiser med din beste venn eller kjæreste. Med mamma, pappa eller tante som alltid har vært der, eller med fetteren som er mer som et søsken.

Kjærlighet kommer i alle former, og på TUI Blue For Two får du tid og ro til å pleie den.

Kom nærmere reisemålet og den du reiser sammen med

TUI Blue Atlantica Kalliston har en tilnærmet unik beliggenhet – rett ved en av Kretas beste strender og nær den vakre byen Chania. Her kan du veksle mellom spaserturer og å utforske den kretiske kulturen med luksuriøse middager i hotellets egen vinkjeller.

To voksne drikker vin

Uforstyrret på TUI Blue For Two

TUI Blue Caravel står solsengene to og to. Hvis du ikke har lyst, trenger du ikke forlate dem i løpet av dagen, og det er nok av tid for å prate om alt og ingenting, eller bare slappe av sammen. Vil dere heller utfordre hverandre i en tennismatch, eller spille tennis for første gang, er det også mulig.

Uansett hva dere gjør, blir det mye bedre bare fordi dere gjør det sammen!|

Mor og datter

Lignende innlegg

TUI Blue For Families – våre beste familiehotell

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vet at bassenget er et stormende verdenshav og som trives best når hele familien er samlet. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For Families, tidligere TUI Family Life.
2019-11-06

Klimakompenserte hotell på Kanariøyene

Her får du tips om hotell på Kanariøyene der klimakompensasjonen er inkludert i prisen. Velger du å fly med TUI fly eller TUI Airwais er i tillegg klimakompensasjon av flyreisen inkludert.
2019-10-29

Bryllupsreise ved Middelhavet – 5 tips

Luksuriøs avslapping eller en opplevelsesreise? Gourmetfokus, fotturer i fjellene eller et cruise med havnestopp i storbyer og ved fine strender? Det kan være vanskelig å bestemme hvor man skal dra på bryllupsreise – reisen som skal bli et minne for livet. Men ta det med ro, vi har de beste tipsene for en bryllupsreise ved Middelhavet.
2019-10-27

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken øy er best?

Sommer hele året med 2700 soltimer, temperaturer som sjelden kryper under 20 grader og strender så langt øyet kan se. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor øyene lokker så mange besøkende. Vanskeligere kan det være å velge hvor du skal reise. Hvilken øy er best? Gran Canaria eller Tenerife? Her får du hjelp til å velge hvilken øy som passer for deg.
2019-10-26